59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 11919x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Na diverse leuke avonturen op sex gebied wilde ik, Linda, wel weer eens wat extra spanning en iets nieuws. Ik ben nu een kleine 20 jaar met Stef die weer 10 jaar ouder is dan ik zelf en ik ben 40. Een niet al te grote slanke meid met lange zwarte haren en helaas een vrij witte huid. 85 c cup ronde borsten met kleine tepels met beide een piercing. Van jongs af aan al lekker gek en zeker op sex gebied. Al is dat nog meer veranderd sinds ik met Stef ben. Ik ben behoorlijk dominant op sex gebied en dat is iets waar Stef weer van houd.

Al vrij snel in onze relatie werd ons duidelijk dat we van meer houden dan alleen maar standaard sex met ze tweeŽn. Wat begon als grap met een vriend erbij werd een leuke spannende sex reis. Die nog altijd verder gaat. Waar de sex met Stef altijd super is kan ik zeker genieten van een andere man en dan puur op lust. We kwamen er achter dat hij graag kijkt hoe een andere man gek maakt en ik laat me graag uitdagen en gaan op een andere man.,niet dat dit elke week gebeurd maar vaak genoeg. In het begin met vertrouwde personen maar langzaam gingen we steeds een stap verder.

Deze zomer gingen weer een stap verder. Deze was eerlijk mega geil.

Dit jaar lekker samen weg. Lekker naar de Canarische eilanden. Playa de ingles. Lekker twee niks dan zoín en genieten. Onderweg al lol en we waren lekker vroeg in ons huisje wat we hadden gehuurd. Leuk huisje op een park met groot zwembad en dichtbij het strand. Weer was top en al snel zaten we lekker aan de borrel op een terras. Van te voren had ik al een beetje gekeken wat hier kon gebeuren op spannend sex gebied. Nou dat is best wel veel.Strand is zeker een spannende plek. Ik begon daar dus ook over. Stef vond alles best zolang ik het maar wilde en leuk en geil vond.

Nu heb ik echt geluk met Stef. Die zegt echt bijna nooit nee. Als hij merkt dat ik iets geil vind stemt hij altijd toe. Hij vroeg me wat mij deze vakantie leuk leek om te proberen en te doen. Nou het strand wilde ik wel eens heen. Bleek dat je na een stukje lopen de duinen in kon en daar was vaak sex met onbekende mannen. Voor de vakantie heb ik hiermee kennis gemaakt. Terwijl we op een festival waren op een wc hokje met een heerlijk gast sex gehad. Dit gebeurde na een kleine 5 min oog contact. Er werd niks gezegd en ik liet me heerlijk neuken door een onbekende gast. Dat was zo geil een onbekende lul die in me schoof en me lekker gek maakte voor dik een half uur. Daarna beide onze eigen weg gegaan.

Stef had toen ook genoten aangezien ik stukjes had gefilmd hiervan. Stef wilde mij deze vakantie wel eens bezig zien met een donkere man. Nu heb ik niks met negers maar als ik hem daarmee pest en geil maakt doe ik het zeker. Afgesproken werd dat we wel zouden zien hoe alles zou verlopen het was geen moest maar meer kan.

De eerste avond.

Ik trok een leuke kante licht doorschijnende body aan met kante bh en een rokje met leuke platte schoentjes. Al zeg ik zelf zag er goed uit. Lekker eten en wat drinken in het gezellige centrum. Tja had bekijks genoeg wat me dan ook al goed doet. Ben eerlijk hou van aandacht. We zaten op het terras van een gezellig tent met lekkere muziek. Schuin tegen over ons zaten twee hele donkere mannen. Ik merkte dat ze me bekeken. Langzaam liet ik iets meer zien van me zelf. Die kante body die ik droeg scheen ook door in het kruis en ik opende steeds meer mijn benen. Stef had het al door en lachte er om. Je bent weer lekker bezig. Ik merkte aan de heren dat ze er ook wel lol om hadden en gewoon bleven kijken en lachte naar me wat ik ook terug deed.

Na een tijdje gingen we naar binnen en zaten aan de bar in de hoek. Was gezellig druk met goede muziek. Ik danste wat en zag nu 1 van die donkere mannen binnen staan en me weer bekeek. Ik lachte naar hem en hij lachte terug. Langzaam kwam hij dichterbij tot hij naast me stond. We kletste wat en hij was een aardige gast. Ik keek naar Stef en knikte naar hem, hij knikte ja terug. Okť een teken dat ik mag doen wat ik wil. Was zeker nog niet opgewonden van deze man maar het idee dat ik Stef gek zou maken maakte het voor mij leuk. We danste wat en hadden gewoon lol. Nu draaide ik met mijn kontje tegen zijn kruis en danste zo tegen hem aan. Hij lachte erom en danste terug en vroeg of mijn vriend niet boos zou worden. Ik lachte en zei, nee hoor mag alles en keek hem strak aan met een lach.

Hij werd er duidelijk brutaler door want hij duwde zijn kruis goed tegen mijn billen en danste terug zo terwijl zijn handen op mijn heupen lagen. Al snel voelde ik iets hard tegen mijn billen duwen. Hij droeg een pantalon en te zien was dat daar een aardig iets in moest zitten. Dit zorgde bij mij voor de eerste geile tintelingen. Na het dansen even roken buiten. Hij ging mee, had zijn naam gezegd maar geen idee hoe je het schrijft. Daar buiten zag ik dat hij een flinke lul moest hebben. Okť het idee dat ik deze zou voelen maakte me toch wel heel nieuwsgierig en geil. Keek even waar Stef was. Die keek van binnen zo naar ons en lachte. Ik deed een stap naar voren en greep zijn kruis. Wauw dat was een flinke lul die ik voelde. Hij lachte naar en wreef zijn kruis door mijn hand. Pakte mijn hoofd vast en begon me te zoenen. Wauw dat was een heerlijke en vooral geile tong zoen. Keek hem aan en zei, fuck me and he must watch. Hij lachte en knikte ja.

Wenkte. Aar Stef en liep in de richting van ons huisje. Stef volgende ons. In ons huisje ringde we geil en gingen onze kleding snel uit. Ja daar was een mooie harde grote zwarte lul met flinke roze eikel. Zakte omlaag en begon deze heerlijke grote donkere lul te pijpen en friemelde aan mijn inmiddels mega natte kale kutje. Nam hem mee naar de slaapkamer en kroop op bed met deze man. We zoende lekker en hij vingerde mijn kutje goed en speelde met mijn piercings. Ik trok heerlijk aan zijn lul en speelde met zijn roze eikel. Ik zag Stef kijken vanuit de donkere gang met zijn stijve lul in zijn hand. Nu kroop hij over me heen en ik voelde zijn eikel door mijn kutlipjes glijden. Langzaam schoof hij zijn gevaarte erin. Mond open ogen dicht en hijgde zwaar op deze heerlijke lul die in me gleed.

Heel langzaam liet hij me wennen en werd het tempo op geschroefd. Al snel was daar mijn eerste hoogte punt en met een flinke gil kwam ik klaar en merkte dat het sap er uit spoot. Hij bleef me nu neuken en maakte me helemaal gek. Waar ik normaal de leiding neem kon ik niks anders dan genieten en vaak klaar komen en alles klets nat maken met met geile kut sap. Geen standje werd over geslagen en voor dik ander half uur liet ik me suf beuken en neuken door deze heerlijke lul. Hij kwam klaar en spoot alles over mijn borsten. Waar ik dacht het is over had ik het mis. Al snel gleed hij weer diep in mijn kut en neukte hij gewoon door terwijl zijn lul nog hard was. Er werd gewoon weer een uur geneukt. Ik zat boven op hem en hopte flink op zijn lul terwijl hij mijn borsten en tepels bespeelde. Ik hoorde hem sneller gaan hijgen en hopte sneller. Met kracht kwam hij weer klaar en dit keer in me.,oh fuck was zo geil dat ik niet eens nadacht over een condoom en had me dus al die tijd zonder laten neuken. Nu heb ik geen baarmoeder meer maar wilde ook geen ziekte. Al moest ik wel eerlijk zeggen dit voelde zo lekker aan een vreemde blote lul in me die klaar kwam.

Hij lag naast me en Stef kwam binnen en lag naast me. Zo wat was jij geil bezig en likte mijn tepels. Ik lachte en zei, hij is daar gekomen hoor. Stef lachte en bleef likken. Ik lachte en duwde zijn hoofd omlaag en zei, nou maak deze dan ook maar schoon en opende mijn benen en hij zag mijn natte zaad kut. Stef keek me aan en gleed met zijn tong door mijn kut. Weet niet waarom maar werd hier zo geil van. Pakte zijn hoofd en wreef mijn kut door zijn mond. Voor mijn mond kwam weer die heerlijk donkere lul. Ik zoog en trok er weer lekker aan en merkte dat deze weer stijf werd. Stef was klaar en ik duwde hem weg en zei, ik wil deze weer voelen en daar gingen we weer. Damm weer heftig lekker neuken. Na een klein half uur lag ik over Stef heen en zoog hem en hij zag an dichtbij hoe die lul mijn witte kutje neukte en liet leeg lopen van mijn sap wat hij graag likte. Die lul kwam weer klaar in me en terwijl hij hem leeg melkte in me gleed de tong van Stef er alweer langs en zag ik dat zijn mond onder het zaad zat. Ik zoog Stef die zelf ook kwam in mijn mond. Hij ging weg en wij vielen in slaap.

De volgende dag waren we het er over eens. Dit was al mega geil. Waar ik had verwacht dat ik even niet meer zou kunnen neuken merkte ik dat mijn kutje juist meer wilde.

De vierde dag.

Het weer was top en we maakte twee rugzakken klaar en zouden naar het strand gaan. Ik wist dat je een stuk naar achteren moest lopen. Onderweg merkte ik dat er steeds meer naakte mensen waren hoe verder we kwamen. Vonden een mooi plekje bij een duin. Groe handdoeken neer en ik trok mijn jurkje uit en lag naakt in de zon. We dronken wat, wijn en bier. Steeds vaker stonden er mannen stil even te kijken naar ons. Na een wijntje of vijf wist ik genoeg. Ik was bloedgeil van al die kerels die langs wandelde en me bekeken. Stef keek me aan en zei, je heb zin hť. Ik lachte en zei echt wel. Ik opende mijn benen en begon met mijn kale kutje spelen. Deze was al lekker nat. Stef lachte en zei, staan nu al drie kerels te kijken naar je. Ik keek rond en zag drie mannen staan die zich aftrokken. Ik lag mezelf lekker te vingeren en keek hoe hun mij bekeken en zich aftrokken. Stef lachte en zei, mogen ze je aanraken? Ik hijgde en zei, niet alleen aanraken wil geneukt worden en jij kijkt naar me hoe ik de slet uit hang.

Een oudere man stond dichtbij en trok aan zijn stijve lul. Ik lachte naar hem en hij stapte nog dichterbij. Een andere man zakte naast me en lachte naar me. Ik greep gelijk zijn stijve lul en hij begon mijn kutje te betasten. Nu ging het snel en had ik vier kerels om me heen die me streelde en mijn tepels bespeelde. Eindelijk de eerste lul in me. Shit overal handen en lullen. Dit was mega geil en lekker zo veel kerels die zich vergrepen aan me. Steeds een lul in mijn sletten kut en ik zoog diverse lullen. Ook verschillende modellen van klein naar groot naar dun naar dik. Ik gilde het uit van genot en plezier en mijn kut was nog niet zo nat geweest. Heerlijk al die verschillende kerels. Ik zat op een heerlijke lul en voelde dat er eentje anaal wilde. Daar ben ik niet echt van en duwde hem weg net toen hij duwde. Hierdoor gleed deze ook mijn kut in. Dit ging heel makkelijk en wat voelde dit lekker zeg. Twee lullen die mijn klets natte kutje neukte. Ik gilde het uit van genot en duwde mijn kont naar achteren om ze goed te voelen. Langzaam kwame net mannen klaar en spoten over mijn borsten en billen.

Shit er waren er nu al 5 klaar gekomen en er stonden er nog 6. En ik liet me helemaal gaan op deze kerels. Ik was al een flink aantal keren spuiten klaar gekomen. Zat op mijn knieŽn en zoog een lul en voelde dat er werd gewisseld. Shit deze volgende lul gleed wel in mijn kontje. Dit ging zo makkelijk en zonder pijn terwijl mijn kutje door meerdere vingers werd betast. Dit was echt lekker en ik kwam al snel weer klaar. Nu liet ik me verder uitwonen door die mannen. Kut kont mond alles werd gevuld en over zat zaad. Zelfs kut en kont te gelijk liet ik toe en dit was super lekker en geil.

Er was nu nog maar 1 man over een oudere Spaanse man met flinke lul. Ik moest op hem zitten met mijn rug naar zijn gezicht en wees naar Stef dat hij mij moest likken. Ik lachte en zei tegen Stef ja doe maar, mijn kut zit heerlijk onder het zaad. Stef likte me en ie kerel neukte me lekker met zijn flinke Spaanse lul. Ik was zo ranzig dat ik omhoog ging en Stef die lul in zijn mond kreeg. Pakte zijn hoofd en zei pijp hem en proef mijn sap op die lul. Zoals altijd onder ging Stef deze vernedering en zoog die lul. Duwde hem weer terug en ik neukte weer lekker. Zo deed ik dit een paar keer. Nu voelde ik dat deze man ging komen en op het moment dat ie spuit duwde ik die lul in de mond van Stef. Die zoog hem nu leeg om daarna mijn kut schoon te likken.

Er kwamen nog altijd mannen aan maar ik had genoeg gehad en zei nee. We dronken wat nadat ik me had schoon gemaakt in de zee. Die man bleef bij ons Juan genaamd. Hij was 67 jaar oud maar neuken kon die wel. Later op de avond gaf ik aan dat dit l mijn stoutste dromen had over troffen maar niet snel nog eens zou doen. Denk dat ik die dag door een man of 15 ben geneukt. Gaf wel toe dat ik extra geil werd dat veel van hun flink over waren dan ik. En dat ik heel wil werd dat Stef een lul zoog zaad likte. Na deze dag een aantal dagen even geen sex. Was flink uitgewoond.

Een aantal dagen daarna,

Lag bij het zwembad en zag die Juan. Hij lachten en kwam bij me zitten. Hij was al en paar dagen naar me op zoek. Duidelijk was waarom. Ik had ook wel zin en nam hem mee naar ons huisje. Stef kwam net onder de douche vandaan. Juan was snel uit e kleding en ik gaf Stef de opdracht hem klaar te pijpen voor me. Wat een geil gezicht. Nu was het mijn beurt en we neukte lekker waar Stef mee deed en hem ef en toe zoog. Ik was ook nieuwsgierig of ik anaal weer leek vond en dat vond ik. Het eindigde met zaad in en om me kut wat Stef schoon maakte en zich liet klaar pijpen door Juan.

De laatste avond liet ik me weer pakken door mijn donkere man alleen dit keer was zijn vriend erbij. Twee donkere grote lullen voor mij in elk gaatje.

Dit was een heerlijk vakantie die onze sex reis groter heeft gemaakt. Wil nu nog een keer een darkroom in en hier ergens buiten sex hebben met een flink aantal mannen wil het toch nog eens voelen.

Wie weet schrijf ik dit ook wel een keer hier.

Xxx

Linda.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben veronikaa, 46 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Suggestie?
DE NIEUWSTE Groepsseks VERHALEN
LynnDoor: Hotw365
Gelezen: 3091x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold,
03-10
9.4
Testers - 3aDoor: Janus Petersen
Gelezen: 1484x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Studenten,
03-10
9.0
Feeld App, Weekendje... - 3Door: Bernardo
Gelezen: 4918x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gent, Trio,
03-10
9.4
29-09
9.4
Feeld App, Weekendje... - 2Door: Bernardo
Gelezen: 7833x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Partnerruil,
28-09
9.3
Feeld App, Weekendje... - 1Door: Bernardo
Gelezen: 11651x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Vreemdgaan,
28-09
9.1
Fietsen In DrentheDoor: Henk17952
Gelezen: 16045x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Dwang, Fietsen, Gangbang, Meerdere Mannen, Milf, Neuken, Pijpen,
25-09
8.5
Harts VriendinnenDoor: Elly
Gelezen: 11948x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
23-09
8.1
Opladen In NormandiŽ - 2Door: Rock
Gelezen: 16777x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Dubbele Penetratie, Pijpen, Spuiten, Squirten, Trio,
22-09
9.4
De Nieuwe Buren - 6Door: Dannydobbe
Gelezen: 16632x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Dp, Masturberen, Moeder, Trio,
22-09
9.7
Massagerie, Hoe Het... - 4Door: Richard71
Gelezen: 3199x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
22-09
9.3
Massagerie, Hoe Het... - 3Door: Richard71
Gelezen: 6273x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
20-09
9.0
Jenny Jan En Ik (dave)Door: Karel
Gelezen: 7385x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sperma,
20-09
9.2
Klik hier voor meer...