62.483 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 11588x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is mijn verhaal hoe ik voor de eerste keer sex heb gehad en wel met een oudere man. Dit is zeer bepalend geweest voor de rest van mijn sexleven. Hoop dat jullie er van genieten. Het is mijn eerste schrijven dus wees niet te hard oké? ❤

Ik ben een man van 62, 1.80 m, normaal postuur en normaal geschapen (16cm). Ik lees al een heel tijdje de verhalen op opwindend.net en kan tijdens het lezen heerlijk fantaseren en terug denken aan de tijd hoe ik voor het eerst verleid door een volwassen man tot heerlijke sex. Ik was een jaar of 17 en werkte toen voor een jaartje op de kermis bij de botswagens. Was net geslaagd voor mijn middelbare school en wilde graag wat graag wat centjes gaan verdienen voor ik verder zou gaan leren.

Op de kermis had je als hulp bij de botswagens al snel aandacht van de meisjes, eerlijk gezegd boeiden dit me niet zo veel. Had het ook veel te druk om ze aandacht te geven. Als de kermis om een uurtje of 12 sloot was ik dan ook al zo vermoeid dat ik snel naar mijn caravan wou om te gaan slapen. Helaas had ik geen douche in de wagen en moest mezelf dus behelpen met een wasteiltje om me wat te wassen. Lukte wel natuurlijk maar verlangde toch ook wel weer eens naar een lekkere warme douche.

In de ochtenduren had ik best wel wat tijd voor mezelf omdat de attracties op de kermis pas in middag open gingen. Omdat het vandaag werkelijk bloedheet ging worden besloot ik om nog even te gaan opfrissen in het plaatselijk zwembad. Kon daar ook een verfrissende douche nemen dan. In het zwembad was het nog niet zo heel druk. Wat oudere dames en heren die op het gemak hun baantjes trokken.

Na een tijdje baantjes zwemmen ging ik van het nog niet zo hete zonnetje genieten op het bankje vlakbij het bad. Ik zag een wat oudere man uit het water komen en bewonderend keek ik naar zijn nog mooie sportieve lichaam. In die tijd droegen de mannen en jongens nog geen zwemshorts maar wel de zogenaamde ballenknijpers. Ik kon mij ogen niet van kruis afhouden en hij had dit al snel in de gaten.

Lachend kwam hij mijn richting op en vroeg: Bevalt het wat je ziet? Ik kreeg een kop als een boei en ondanks dat ik altijd wel mijn woordje klaar heb wist ik even niet wat ik moest zeggen. Mag ik bij je komen zitten? vroeg hij. Ik antwoordde dat dit prima was. Hij stak zijn hand uit en stelde zich voor als Ad. Ik vertelde dat ik Leonardo heette maar voor mijn vrienden Leo.

Mag ik Leo zeggen? vroeg Ad. Ik keek in zijn gezicht en voelde een vreemde kriebel in mijn buik. Uhhh ja dat mag hoor. Heb ik jou gisteren niet bezig gezien op de kermis bij de botswagens? vroeg Ad. Ja dat klopt Ad. Ik heb daar een baan voor een jaar. Ik vertelde hem wat dingen over mezelf. Hoe laat moet je weer aan de slag? Ik vertelde dat ik nog 4 uurtjes vrij had voor ik weer terug op de kermis moest zijn. Heb je geen zin om mee te gaan naar mijn huis om daar te lunchen? vroeg hij me. Ik dacht even na en besloot om het te doen. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Ad en ook een beetje opgewonden.

Samen liepen we naar de gemeenschappelijke kleedruimte en trok mijn zwembroek uit. Ik zag Ad naar me kijken en zachtjes floot hij. Langzaam liet ook hij zijn zwemslip zakken. Mijn adem stokte even toen ik zijn prachtige halfharde pik zag. Mijn hart klopte in mijn keel en meteen wist ik dat ik eindelijk zou gaan beleven waar ik al zo enorm lang naar verlangde.

Bevalt dit ook wel wat je nu ziet? vroeg Ad. Ik wist niet goed wat te zeggen en voelde dat ik kleurde. Kleed je aan, dan gaan we naar mijn huis.

Bij hem thuis aangekomen voelde ik mijn hart in mijn keel kloppen van spanning. Ad kwam op me af en streelde mijn jongens gezicht. Wat ben je mooi zei Ad en verlegen keek ik naar hem op.

Ik voelde hoe hij mijn shirt omhoog begon te trekken en over mijn uitdeed. Ik wilde wat zeggen maar Ad legde zijn vinger op mijn mond en zei dat ik niets hoefde te zeggen maar alleen maar moest genieten.

Hij streelde mijn kleine tepeltjes en ik voelde vonkjes naar mijn kruis trekken. Geef je maar lekker aan mij over en geniet zei Ad. Ik heb zomaar het idee dat dit je eerste keer is. Klopt dat? Ik knikte en Ad glimlachte lief naar me. Kom maar mee naar mijn slaapkamer zei hij en nam me aan de hand mee naar boven. Zachtjes duwde hij me op grote bed, hij maakte het knopje van mijn broek los en trok deze samen met mijn onderbroekje van mijn lichaam af.

Zijn ogen gingen over mijn body heen. Wat zie je er mooi uit sprak Ad en zijn handen streelden over heel mijn lijf. Doe je ogen dicht en geniet.

Telkens wanneer hij in de buurt van mijn harde jongenspik kwam begon ik steeds meer te kronkelen. Ik verlangde er naar dat hij mijn pik zou strelen. Toen begon hij me te zoenen. Zijn warme mond drukte zacht maar een beetje dwingend op mijn lippen en ik voelde zijn tong tegen mijn lippen.

Langzaam voelde ik zijn tong in mijn mond gaan en ontmoette daar mijn tong, we lagen heerlijk te tongen tot hij met zijn hete mond langzaam naar ging. Al likkend voelde ik hem zachtjes over mijn buik gaan nog verder naar beneden tot hij met zijn tong heel zachtjes over mijn eikel likte.

Ik lag te kreunen van genot en mijn voorvocht druppelde de mond van Ad in.

Aan mijn gekreun wat heviger werd had hij in de gaten dat ik het niet lang vol zou houden.

Mmmm draai je om op buik zei hij.

Toen ik op mijn buik lag deed hij mijn benen uit elkaar en ik voelde zijn vingers over en tussen mijn billen. Plots voelde ik wat warms tussen mijn billen, mmm Ad ging met zijn tong over mijn kontgaatje. Vind je het fijn? vroeg hij. Ik antwoordde niet maar aan mijn gekreun en gehijg hoorde dat ok het heerlijk vond.

Ad wat doe je met me zei ik tussen het kreunen door. mmmmm ik voel me zo heet en geil worden. Jij bent een klein geil sletje aan het worden door het gelik aan je geile neukgaatje zei hj tegen. Omdat hij een een klein geil sletje noemde werd ik nog geiler en kreunde dat ik zijn geile sletje wilde zijn.

Plots voelde ik dat hij zijn vinger tegen mijn neukholletje drukte en duwde deze langzaam bij me naar binnen. Mmm ja Ad druk hem er dieper in alsjeblieft Ooooh ga door en dieper. Ik had mezelf bijna niet meer in de hand en smeekte hem om me te vingeren. Hij haalde zijn vinger er uit en voelde dat hij me nu met twee vingers ging pakken. Doordat hij steeds dieper ging en mijn prostaat raakt stroomde het voorvocht nu uit mijn keiharde die op ontploffen stond. Na een aantal minuten stopte hij even om me even op adem te laten komen en mijn pik even te laten bij komen.

Zoooo wat een heerlijk klein geil sletje heb ik nu binnen gehaald lachte hij tegen me. Een zeeer prettige verrassing deze morgen Ik wil graag meer lieve Ad. Please geef me meer Wil je graag mijn pik in je geile slettekontje willen hebben? vroeg Ad me. Dan zul je eerst mijn geile harde en dikke pik moeten pijpen en dan zien we wel. Ik kreunde bij de gedachte maar was toch ook wel een beetje angstig omdat ik zijn pik alleen nog maar in half stijve toestand had gezien en hem toen al groot vond.

Ad ging op bed liggen en zei tegen me dat ik mijn best maar moest gaan hem keihard te maken. Ik had nog nooit een pik in mijn mond gehad en ik zei dit tegen hem.

Lekker sletje volgens mij gaat dit jou lukken. Ik zeg het wel als het niet goed is. Hij spreidde zijn benen en liet mij er tussen gaan liggen. Wauw wat een grote geile pik was dat zeg. Mijn sletterige gedrag kwam weer naar boven en ik begon zijn eikel met mijn tong te beroeren. Mmmm wat smaakte dit lekker. Toen ik aan zijn eikel begon te zuigen proefde ik zijn voorvocht. Wat een heerlijke smaak had dit zeg. Ik genoot er intens van en nam zijn pik dieper in mijn mond. Ik voelde zijn keiharde pik keihard en nog dikker worden en er droop steeds meer voorvocht uit wat ik heerlijk oplikte. Ik keek ondertussen naar het gezicht en lachend zei hij dat ik een snelle leerling was en een prima pijpsletje zou worden.

Draai je om en ga op handen en knieën op bed zitten. Ik deed wat hij me vroeg en mijn hart klopte in mijn keel omdat ik wist wat me te wachten stond. Wees maar niet bang sletje. Ik weet dat ook dit de eerste keer voor je is en zal super voorzichtig zijn om je geile slettekontje te ontmaagden. Uit zijn nachtkastje haalde hij een flesje met iets erin en hij zei me dat dit glijmiddel was zodat alles lekker soepel zou worden plus dat het wat verdovend was.

Hij drukte eerst wat zalf met zijn vinger naar binnen en begon me lekker diep te vingeren.. Mmmm mijn neukgaatje begon steeds meer te verlangen naar die prachtige grote pik van hem. Ad kwam achter me op zijn knieën zitten en drukte zijn grote pik zachtjes tegen mijn geile neukgaatje. Omdat hij me net nog had gevingerd stond mijn geile kontgaatje al wat open. Oh jaaaa druk je geile pik lekker in mijn slettekontje Ad. Heel langzaam opende mijn reetje zich steeds en toen zijn eikel mijn sluitspier voorbij stopte hij even om lief te vragen of ik het volhield

Of het nou door de zalf kwam of niet? ik had wel een heel klein beetje pijn gehad en wilde dat hij me diep zou neuken. Nou dat heb ik geweten ook. De eerste stoten ging langzamer steeds dieper maar daarna ging mijn heerlijke oudere lover los. Oh mijn god ik denk dat ik alles aan elkaar gekreund en geschreeuw heb en gesmeekt dat hij mijn hoerige slettekont vol zou spuiten. Door dat hij zo diep ging werd mijn prostaat contstant door zijn pik gemasseerd en kwam ik klaar vlak voor Ad zijn portie heet geil zaad in mijn geile sletterige homokont spoot. Ad bleef nog even lekker diep in me en toen hij langzaam zijn pik eruit haalde stroomde zijn geil mijn openstaande mannenkutje uit.

Wooow wat was dit lekker geweest. Ik verlangde nu al naar meer. Had graag nog een keertje gewild maar de tijd dat ik aan het werk moest naderde snel dus moest ik jammer genoeg gaan.

Kom je snel weer een? keer vroeg Ad Ik vertelde omdat het dorp waar we waren streng gewas de kermis stil lag en ik na 11.00 s'morgens de rest van de dag vrij was.

Bij leuke reacties zal ik deze graag met jullie.

Kus Leo

Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Jong En Oud, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.3
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.4
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.4
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.6
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2