59200 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 12399x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Voor mijn werk moest ik in Brussel zijn. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik daar moest zijn. Ik bewaar goede herinneringen aan Brussel dus ik ging er met veel plezier weer naar toe. Ik had een kamer in een één van de NH-hotels geboekt. Dat hotel kende ik nog van 17 jaar geleden. Ik was toen eind dertig en had een paar romantische ontmoetingen in deze stad. Zo nu en dan dacht ik daar met veel plezier aan terug en kon ik het opwindende gevoel uit die tijd terughalen. Toen was ik net gescheiden, nu weer met veel plezier getrouwd. Ik ben Kurt, inmiddels in de tweede helft van de vijftig, lang postuur, helaas niet helemaal slank meer, maar wel goed gekleed en verzorgd. Ik heb altijd een goede baan gehad als directeur bij een grote corporate en geniet nu al een paar jaar van mijn vrijheid als interimmanager. Minder uren, meer tijd om leuke dingen te doen en nog steeds voldoende geld om in goede hotels te slapen en leuke dingen te ondernemen.

Na een voorspoedige rit liep ik met mijn koffer het hotel binnen. Niemand bij de incheckbalie dus ik werd snel geholpen. Meestal zijn het leuke jonge dames die je te woord staan. Zo ook dit keer. Hoewel ik zelf echt wel op rijpere vrouwen val vind ik het fijn om te kijken naar deze jongedames. Meestal een erg verzorgd uiterlijk, netjes gekleed in bedrijfskleding van het hotel, hoge gesloten bloesjes, hakjes, haar vaak strak naar achteren, make up en een mooie lach. Niets te zien maar wel veel om over te fantaseren. Nicole stond op haar naambadge en met een verleidelijke Vlaamse tongval stond ze mij in het Nederlands te woord. Toch raakte ik dit keer snel afgeleid. In mijn ooghoek zag ik een vrouw voorbijkomen die ik meende te herkennen. In ieder geval kreeg ik gelijk kriebels in mijn lijf van deze vrouw. Ze nam plaats in de lobby en keek zelfverzekerd om zich heen. Ze zag mij niet maar ik herkende haar gelijk. Het was Chris, de vrouw met wie ik 17 jaar gelden een kortstondige maar heftige affaire had. Hoewel we elkaar kenden uit onze eigen stad in Nederland speelde een groot deel van die affaire zich toen af in Brussel. Opeens was ik alle aandacht voor Nicole kwijt en werd ik ongeduldig. Geef me nu snel maar de sleutel dat was wat ik dacht. Gelukkig was Nicole alert op mijn non-verbale signalen en binnen twee minuten stond ik met mijn sleutel in de hand.

Ik kon het niet laten, ik stapte naar de zijkant en stelde me zo op dat Chris mij niet kon zien. Ik besloot haar zo even te observeren. Wat zag ze er nog steeds goed uit. Haar blonde halflange haar nog steeds in dezelfde dracht, stijlvol met een lichte golvende krul. Ze zat met een rechte rug op het bankje zelfverzekerd om zich heen te kijken met haar blauwe kijkers en een lichte glimlach om haar mond. Nog steeds draaiden mannen met hun nek als ze voorbijliepen. Ik raakte nu alweer opgewonden en was nieuwsgierig of dat gevoel nog steeds wederzijds was. Ze was gekleed in een lange zwarte broek, strak om haar billen en wat wijdere pijpen met daaronder paarse pumps. Een mooie riem en een paarse satijnen blouse maakten het geheel af. Simpel, stijlvol en voor mij enorm opwindend. Ook al omdat ik wist dat ze een enorme liefhebber was van lingerie en er altijd een mooie verrassing onder haar kleding zat. ‘Lingerie maakt dat ik me zelfverzekerd voel Kurt’, dat zei ze altijd. ‘Lingerie maakt mij helemaal wild Chris’, dat zei ik dan tegen haar. Ik noemde haar destijds een knappe zakelijke vrouw maar ook een geil wijf. Allebei de benamingen beschouwde ze als een compliment. De hoogste tijd om haar gedag te zeggen.

Met een brede lach stapte ik vastberaden op haar af. De lach waar ze destijds voor gevallen was, samen met mijn lengte. Op 5 meter afstand kreeg ze door dat ik het was en haar bescheiden glimlach maakte plaats voor een brede lach waarbij haar witte tanden zichtbaar werden. Haar ogen spraken boekdelen en zonder woorden omhelsden we elkaar. Onze lichamen raakten elkaar en ik voelde gelijk mijn opwinding toenemen. Ze rook heerlijk en stiekem snoof ik haar lucht op in haar nek. ‘Hallo Kurt’ waren de eerste woorden die ze in mijn oor fluisterde. ‘Hallo Cris’ fluisterde ik, ‘dat is lang geleden’. Onze omhelzing duurde net iets te lang voor normale oude bekenden en we maakten ons los om elkaar in de ogen te kijken. Ze was lang en met hakken keek ze recht in mijn ogen. Iets dat ik toen al reuze opwindend vond. We zoenden elkaar op wang en bij de derde kus raakten onze lippen elkaar. Het was duidelijk. De spanning tussen ons was nog niet verdwenen, integendeel. Een paar minuten keken we elkaar diep in de ogen. Zwijgend en genietend en waarschijnlijk schoten gedachten aan onze vroegere vrijpartijen door haar hoofd. Ik was de eerste die weer wat zei. Een simpele vraag dit keer. ‘Aperitief over een uurtje in de hotelbar?’ ‘Ik moet nog een paar telefoontjes doen en dan wil ik graag alles van je horen’. ‘Graag zei ze’ en met een korte kus namen we afscheid. Onze lippen raakten elkaar en Chris kon het niet laten even met haar tong langs mijn lippen te gang. Ook ik ben nieuwsgierig zei ze terwijl ze haar blik met een brede lacht op mijn kruis richtte. Heel kort legde ze haar hand even op de plek waar haar ogen waren Ze was altijd al plagerig geweest.

Wordt vervolgd……

Volgende deel: Brussel (17 Jaar Later) - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Hotel, Lingerie, Milf, Suggestie?
MEER Lingerie SEXVERHALEN...
Een Duwtje In... - 2Door: Mickey Hard
Gelezen: 9294x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Lingerie, Meester, Meesteres, Sissy, Slaaf, Vernederen,
19-09
9.1
Nick Geeft Bijles - 29Door: Cheetah
Gelezen: 5656x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Lingerie,
17-09
9.5
Oma Steunkous - 2Door: Bipslikker
Gelezen: 7066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Buurman, Jong En Oud, Kleinzoon, Kontje, Lingerie, Oma, Verjaardag, Verleiden,
14-09
9.3
De Verboden La...Door: Dickydickert
Gelezen: 30281x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus,
14-09
9.1
Oma Steunkous -1Door: Bipslikker
Gelezen: 11704x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Lingerie, Scheren, Verleiden,
10-09
9.2
Lisa Heropgevoed - 5Door: Switch T
Gelezen: 8736x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Lingerie, Slavin, Tepelklemmen, Vastgebonden, Vernederen,
22-08
9.2
Verboden Verlangen - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 22868x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Orgie, Pervers, Vader, Verboden, Verlangen, Zoon,
18-08
9.3
Blossom - 3Door: Pedro19384
Gelezen: 7139x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Lingerie, Neuken, Zus,
11-08
9.0
Een Duwtje In... - 1Door: Mickey Hard
Gelezen: 22628x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dochter, Femdom, Gay, Lingerie, Milf, Moeder, Sissy, Vernederen,
07-08
8.6
Anale Seks Op... - 3Door: Erwin X
Gelezen: 13073x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gaping, Hoer, Legging, Lingerie, Porno, Prostitutie, Rimmen, Tiener, Wap,
05-08
8.7
Verboden Verlangen - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 42235x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Vreemdgaan, Zoon,
27-07
9.1
Bonus-malus In Huize... - 5Door: Rachel ;)
Gelezen: 12309x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Puber, Stiefmoeder,
21-07
9.2