59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 9292x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Eindelijk zijn mijn lief Lotte en ik onderweg naar het feestje waar ik al de hele week naar uit kijk. Bij Elise, een collega van Lotte die ik vorige week heb leren kennen. Van binnen en van buiten. En zij mij ook. Oh man, wat was dat een heerlijke ontmoeting. Daar kan je over lezen in de verhalenreeks ‘Lotte’s bijzonder collega’. Nu gaan we daar dus weer naar toe. Na vorige week hebben we contact gehouden en het blijkt dat Elise regelmatig feestjes organiseert die over het vieren van de liefde en seks gaan. En (mede) speciaal voor mij heeft Elise, nadat ze me nog veel beter heeft leren kennen over de app afgelopen week, dit feestje georganiseerd. Iedereen wordt verwacht om anders dan normaal gekleed te komen. Waarom speciaal voor mij? In de heerlijke gesprekken met Elise en Lotte heb ik aangegeven dat ik heel graag een keertje als vrouw verkleed zou willen losgaan op een feestje. Nou, Elise was meteen dolenthousiast.

Dus nu zijn we onderweg, met een tas vol kleding en spullen. Lotte heeft in mijn kledingkast gezocht naar kleren voor haar en voor mij. Ik heb in de loop der jaren wel wat vrouw-kleding verzameld, en het helpt dat Lotte en ik meestal ook wel in elkaars kleren passen. Het feestje begint vanavond om 21 uur, maar Lotte en ik plannen er al twee uur eerder te zijn, omdat Elise heel graag mee wil werken aan mijn transformatie… Oh damn, ik zit stikgeil in de auto naast een eveneens opgewonden Lotte. Zucht, wat heerlijk om dit samen te kunnen doen met mijn lief.

Als we het erf van Elise oprijden komt ze ons al tegemoet lopen. Elise draagt weer die heerlijke, loshangende kimono over haar heerlijke lijf. De kimono waarin ik haar ontmoet heb. Dat is eigenlijk de enige kleding waarin ik haar gezien heb. Meer nog heb ik haar zonder kleding gezien. Ik ben amper uit de auto gestapt als ze haar mond al op die van mij heeft gedrukt. Ze zoent me heerlijke gulzig met die lekker tong. Mijn handen vinden als vanzelf haar billen. Elise draagt niets onder de kimono, dat wordt me gauw duidelijk. Ze laat mijn mond los, pakt mijn gezicht in haar handen en zegt, terwijl ze me aankijkt met haar heerlijke donkere ogen: ‘Ik heb jullie gemist lieverd! Mijn god wat ben ik blij dat jullie er weer zijn.’ En voor ik kan antwoorden duwt ze me door mijn knieën naar beneden.

Ik kom met mijn hoofd ter hoogte van haar kruis. Ik weet wat Elise wil! Ze opent nu haar kimono helemaal en bij mijn gezicht springt haar heerlijke pik hard naar voren. Oh fuck, wat een lekkere, bijzondere vrouw is ze toch. Ik lik haar eikel. Ze smaakt heerlijk. Dan plant ik mijn lippen om haar eikel en langzaam maar zeker zuig ik haar pik centimeter voor centimeter naar binnen. Tot achterin mijn tong. En dan verder. Ik wil Elise direct helemaal. Haar eikel duwt de achterkant van mijn tong naar beneden en schiet dan verder mijn keel in. Totdat ik haar schaamheuvel voel drukken tegen mijn neus. Ik heb Elise binnen een minuut na aankomst diep in mijn keel. Ik ga een beetje heen en weer over haar pik. Mijn ogen vullen zich met tranen en mijn keel en mond met keelvocht. Fuck, wat geil.

Na een minuut of zo trekt Elise me weer omhoog en zoent mijn natte mond weer gulzig. Ze zuigt mijn keelvocht bij haar naar binnen. Wauw. Dan laat ze mij los en loopt naar Lotte. Ondertussen schudt ze haar kimono af. In het volle licht van het begin van een mooie zomeravond loopt deze bijzondere dame naakt over haar erf. Nu wonen de dichtstbijzijnde buren ook minstens honderd meter verderop, maar dat maakt Elise sowieso schijnbaar niet uit. Wat cool! Oh ja, ik was dus net ook gewoon in de voortuin een vrouw aan het pijpen. Ha ha.

Het is heerlijk om mijn lief gulzig te zien zoenen met Elise. Twee knappen vrouwen die heerlijk tongen. Wauw. Eentje daarvan is naakt, de andere gekleed. Ik zie Elise van achteren en mijn god wat heeft ze toch heerlijke benen en strakke billen. Als vanzelf loop ik ernaartoe en ik kniel achter die heerlijke kont. Terwijl de dames zoenen met elkaar trek ik Elise’s billen uit elkaar en kijk even naar haar heerlijke kringspier. Oef! Dan steek ik mijn tong uit en ik rim Elise. Ze kreunt goedkeurend. Fuck, wat is zij geil. En wat smaakt ze lekker. Ik lik haar kontje lekker nat en duw af en toe mijn tong een eindje haar kontje in. Oh man, wat lekker. Wat heerlijk. Ondertussen vinden mijn handen Lotte’s benen en ik glijd met mijn handen omhoog om ook haar naakte billen onder haar rokje te ontdekken. Zo lik ik het kontje van Elise en spelen mijn vingers al gauw met het kutje en kontje van mijn lief. Heerlijk! Ik ben al helemaal in de sekshemel en dan moet het feest nog beginnen. Wauw.

Ineens draait Elise zich om en slaat daardoor met haar pik in mijn gezicht. Ik moet er van lachen. Ze trekt me omhoog en zegt: ‘We gaan je voorbereiden op het feest jongen! Wie wil je vanavond zijn?’ Ik antwoord: ‘Alex’. Ze kijkt me vragend aan en zegt: ‘Je wilde toch als vrouw verkleed?’ Ik antwoord: ‘Ik wil heel graag onder meer vrouwenkleding aan Elise, en ik wil experimenteren met make-up door jou. Maar ik ben en blijf Alex. Vanavond wil ik een andere kant van mezelf ontdekken en uitleven. Als Alex… Als de partner van Lotte. Wat er dan allemaal gebeurt laat ik graag over aan de avond. Maar ik heb er wel ideeën bij…’ Elise kijkt me begripvol aan en kust me op mijn mond. Ze zegt: ‘Wat mooi Lexie! Ik ga je daar graag bij helpen. En mag ik een van je ideeën horen, een wilde?’ Ik knik en zeg met een beetje droge keel: ‘Ik weet welke kleren ik aan wil vanavond, en dat is een korte rok boven hoge kousen in hoge laarzen. En dan is mijn wildste fantasie voor vanavond dat ik word vastgezet aan jouw bar en dat ik dan van achteren bespeeld en genomen kan worden, zonder dat ik kan zien wie wat met mij doet. Alleen voelen…’ ‘Oeh, Alex,’ zegt Elise, ‘Wat heerlijk stout! Ik weet wat jij wil Lexie, volgens mij maakt het jou niet uit wie jou gaat nemen he?’ Ik zwijg en kijk Elise met droge mond aan. Ze lacht en zegt: ‘Dat hoopte ik al, dat gaan we sowieso doen vanavond! Nice!!’ Ik weet niet of Elise het echt weet, maar het zou best wel eens kunnen.

Elise trekt me mee naar binnen. Daar laat ze mij drie gin-tonics maken voor ons. Tijdens het drinken en kletsen bewonder ik haar lijf. En haar houding, hoe bijzonder haar prachtige vrouwelijke lijf is met een mooie pik. Ik zie haar kimono hangen over een stoel en ik wil die voelen. Ik pak de kimono en loop naar de slaapkamer van Elise. Daar kleed ik me helemaal uit en dan loop ik terug naar de woonkeuken in haar kimono. Fuck, wat voelt dat lekker op mijn huid. Op mijn pik. De dames kijken naar mij als ik binnenloop en Elise moet lachen. ‘Dat is lekker he Lexie! Zullen we eens beginnen aan het eerste deel van je wens?’ Ik knik.

Elise neemt me weer mee terug naar haar slaapkamer en zet me neer op een stoel voor haar make-up tafel. Ze zegt tegen Lotte: ‘Kleed jij je vast om lief?’ Lotte antwoordt bevestigen. Dan vraagt Elise: ‘Zijn er nog dingen die jij absoluut niet wil met Alex?’ Lotte antwoordt: ‘Juist niet Eli, juist niet. Leef je uit, maak hem mooi, dat wil hij graag!’ Elise kijkt me aan via de spiegel en zegt: ‘Je hoort het lieverd, alles mag, ook van Lotte.’ Ik knik. Ik weet het. Lotte is goud.

In de komende tien minuten zie ik hoe ik langzaam wordt opgemaakt als een vrouw, een vleugje dragqueen meets de klasse van een mooie vrouw. Ik vind het wonderlijk om te zien. En opwindend ook. Mijn oogleden worden mooi blauw gemaakt, ik heb mooie zwarte lijnen rond mijn ogen die aan de buitenkant in een puntje omhoog gaan. Ik krijg wat foundation op en mijn lippen worden felrood gemaakt. Ik vind het spannend en geil.

Na een kwartiertje is Elise klaar. Ze zegt: ‘Kleed jij je nou aan zoals je wil, dan maak ik mezelf ondertussen ook klaar en dan keur ik jouw keuze straks. En hoop ik dat jij mijn keuze wil keuren. ‘Dat wil ik heel graag Elise!’, antwoord ik. Ik loop met mijn make-up en in kimono naar onze auto. Ik wil onze koffers pakken, maar de auto blijkt al leeg. Ik loop terug het huis in en zie licht branden in de logeerkamer. Als ik daar naar binnen loop zie ik mijn knappe lief. Wauw, wat ziet Lotte er prachtig uit in mijn blauwe pak, met daaronder een zwarte, sexy bh. En zwarte pumps. Wat vind ik haar toch opwindend in haar eigen kleren, maar toch zeker ook in strakke, mannelijke kleding van mij. Met een vrouwelijke twist. Wauw. Lotte kijkt naar mij en zegt: ‘Wat vind je ervan lief?’ Ik antwoord: ‘Je bent prachtig schat, ik zie je graag zo!’ Lotte komt dichterbij staan en antwoordt: ‘Dank schat! Jij ziet er bijzonder uit, met make-up. Leuk om je zo eens te zien… Dat kan Elise goed zeg.’ Ik kijk haar onderzoekend aan. Lotte zegt: ‘Ik vind het heerlijk je zo te zien lief, ik vind het opwindend om onze wensen en fantasieën uit te leven. Ik vind het super dat ik erbij mag zijn, op jouw eerste avond zo. Echt!’ Ik vermoed dat ze mijn opluchting kan zien. Het voelt zo warm en bijzonder dat Lotte dit accepteert en zelfs stimuleert.

Ze zegt: ‘Op bed ligt wat ik wil dat jij draagt, wat ik denk dat jij wil dragen.’ Ik kijk en zie precies dat wat ik wil. Ik loop naar het bed en trek mijn kimono uit. Dan geeft Lotte me een kous. Ik trek deze aan mijn rechterbeen, stroop haar helemaal omhoog tot halverwege mijn bovenbeen. Daarna doe ik hetzelfde met links. Dan overhandigt Lotte me mijn laarzen. Mijn benen glijden heerlijk door de kousen makkelijk de laarzen in. De vrouwelijke, over de knie laarzen met een redelijke hak. Als ik die aan heb ga ik staan. Fuck, dat voelt sexy. Lotte geeft me het korte rokje. Ik stap erin en sluit deze. Oh man, wat geniet ik. Dan overhandig Lotte me een van mijn eigen overhemden, mijn mooie witte. Ik trek het aan en dan ben ik klaar. Dit vind ik een heerlijke outfit voor een spannende avond thuis of voor het feestje vanavond. Lotte trekt me mee naar de spiegel en zegt via de spiegel tegen mij: ‘Wauw, wat ben je mooi lief!’ Ik knik en zeg: ‘Wij zijn prachtig!’

Achter ons hoor ik Elise: ‘Wat zijn jullie mooi samen lieverds!’ Ik draai me om en zie Elise. Nu ook in een pak. Een pak van mij ook! Mijn donkerblauwe. Elise draagt er een felrode bh onder en dito rode hakken. Oh wat heerlijk, deze twee prachtige vrouwen in mijn kleren. Elise zegt: ‘Wat heerlijk om jouw gulzige blik te zien schat.’ Ze loopt op me af en zoent me. Ze zegt: ‘Ik heb nog wat voor je. Ogen dicht.’ Ik sluit mijn ogen en dan voel ik wat bij mijn hals. Even later mag ik mijn ogen open doen. In de spiegel zie ik dat ik een zwarte halsband om heb met stalen punten. Het is een opwindend gezicht. Eraan zit een korte riem die Elise vasthoudt. Ze trekt eraan en zegt: ‘De eerste andere gasten komen over een paar minuten. Kom je mee naar de bar?’ Ze loopt weg en trekt me mee. Gewillig en gedwee loop ik op mijn hoge laarzen achter Elise aan. Mijn pik staat stijf tegen de stof van mijn rok aan.

Elise loopt in een keer naar de bar in haar woonkeuken. Daar duwt ze me voorover tegen de bar. Ze plaatst mijn handen op de bar waar een paar handboeien klaar ligt. Een boei gaat op mijn rechter-pols en de andere gaat om mijn ander, terwijl de boeien om een steunpilaar heengaan. Ik zit vast aan de bar. Elise beveelt Lotte: ‘Lik Alex’ kontje eens goed nat Lotte, ik wil hem als eerste neuken.’ Ik kan in de spiegel achter de bar zien dat Lotte achter me knielt. Ik voel dat ze mijn rok over mijn billen omhoog schuift en dan voel ik haar heerlijke tong tussen mijn billen. Haar goddelijke tong begint mij goddelijk te rimmen. Fuck, wat kan ze dat toch lekker. Ik ril van genot. Af en toe voel ik haar tong bij mij naar binnendringen. Oh man,wat geil.

Na een tijdje zie ik dat Elise Lotte wegtrekt bij me. Ze zet Lotte in dezelfde houding naast mij tegen de bar. Lotte staat daar zonder handboeien. Elise gaat achter Lotte staan. Ze knoopt haar broek, mijn broek dus, los bij Lotte en duwt die naar beneden. Ik kan als ik opzij kijk Lotte’s heerlijke benen met die mooie toef schaamhaar zien. Dan kan ik niet zien, maar wel bijna voelen dat Elise haar pik in de kut van Lotte duwt. Wat geil. Mijn liefde die net als vorige week weer genomen wordt door die mooie Elise. Ik sidder van genot. Ik word vast nog wel geneukt vannacht, maar ook nu al is mijn avond al goed. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij geneukt wordt.

Na een tiental stoten in Lotte trekt Elise zich terug. Ik zie haar heerlijke natte, glimmende pik door de gulp van mijn broek bij haar steken. Heerlijk. Ik zou zo graag die pik nu schoonlikken. Elise zegt tegen Lotte dat ze moet blijven staan zoals ze staat. Dan komt ze achter mij staan. Yes, ik ga geneukt worden. Heerlijk. Elise doet mij eerst ineens een blinddoek om. Fuck, nu zie ik dus niets meer. Nu wordt het nog spannender. Ik wil dit graag, maar toch. De tijd is lastig te volgen zonder referentie, maar er lijkt zelfs een paar minuten niets te gebeuren. Dan hoor ik Lotte weer kreunen naast me. Er gebeurt iets met haar. Oh, wat is dit zowel spannend als geil. Na nog wat tijd voel ik dan eindelijk iets drukken tegen mijn kletsnatte kont. Oh man, ja hoor, ik denk dat Elise haar pik in me probeert te duwen. Dat voelt heerlijk. En ik heb zin om door haar genomen te worden, dat was vorige week voor het laatst. Ook hier… Haar pik - ik denk echt dat het haar pik is - glijdt langzaam verder in me. Centimeter voor centimeter worden mijn darmen gevuld. Fuck wat geil. En dan voel ik huid drukken tegen mijn billen. Ik heb Elise weer helemaal in me. Yes!

De pik beweegt nu niet en blijft diep in me zitten. Dan ineens hoor ik de bel gaan. En best wel ver weg hoor ik Elise zeggen: ‘Het feest gaat beginnen dames en heren, daar zijn de eerste andere gasten. Ik doen even open! Verroer je beide niet!’ Wacht, als het niet Elise is die in mij zit, wiens pik heb ik dan in mij? Oh man, het niet weten is zo geil… Mijn pik staat keihard naar voren, ik voel mijn eikel door de stof van mijn rok schuren tegen de bar. Ik zou mezelf wel willen aftrekken, maar mijn handen zitten geboeid aan de bar. Wat een geil begin van de avond, nu al. Wauw.

Ik hoor de voordeur open en dichtgaan. Dan hoor ik diverse voetstappen tegelijkertijd binnenkomen. Ik denk een persoon of drie, vier. Al bijna direct hoor ik de stem van Lisa - die ik ook nog ken van vorige week - opgewonden luid zeggen. ‘Oeh…. Alex en Lotte worden genomen door de tweeling! Wat geil!! Dat wil ik ook!’ Ik denk meteen, wie is de tweeling? Dan voel ik een tong likken door mijn oor. En heel dichtbij hoor ik Lisa in mijn oor ademen: ‘Hai Lexie, wat zie je er weer geil uit. Ik heb veel aan je gedacht joh, terwijl ik met mezelf speelde. En nu heb je verdikkie de pik van Stevo in je kont zitten. Ik had gedacht dat Thomas vanavond de eerste zou zijn die dat zou doen.’ Ik realiseer me meteen dat ik genomen ben door een man. Wat heftig. Ik had er wel aan gedacht en stiekem op gehoopt, en ik weet dat Elise dit ook wel voelde, maar het is toch heftig. Heftig om te beseffen. Een transfemme is voor mij een vrouw met wat extra’s. Een man is een man. Maar man, wat ben ik geil.

Ik zeg met hese stem: ‘Hai Lisa, ik heb ook aan jou gedacht deze week. Ik zou heel graag nog met jou genieten vanavond. Wil jij mijn blinddoek afdoen…?’ Lisa verwijdert direct mijn blinddoek. In de spiegel zie ik eerst haar naast me staan. De prachtige Lisa. En dan zie ik dat er een naakte man achter mij staat, een man met blond haar en een zwart masker rond de ogen. En achter Lotte staat een vrijwel identieke man, ook blond en met een zwart masker. Lotte en ik worden waarschijnlijk dus echt geneukt door een tweeling. De man achter mij knipoogt naar me en stoot een paar keer zijn pik in mijn kont. God, wat is dit heftig. Het voelt hetzelfde als een pik van Elise of Lisa, maar mentaal toch ook zo anders. Ik ben geil. Mijn pik is keihard. Ik geniet. Ik vind dit heftig en geil. Oh mijn god, wat wilde ik dit ervaren. Ik heb nu bijna alles meegemaakt… Wauw.

Lisa maakt mijn handboeien los en klimt daarna op de bar, tussen mijn armen. Ze draagt een mooie, extravagante jurk die ze omhoog schuift over haar prachtige benen. Haar harde pik springt naar voren vlakbij mijn mond. Ik buig voorover en lik haar heerlijke eikel. Lisa kreunt. Ik neem haar pik in mijn mond en zuig deze langzaam, helemaal naar binnen. Ik laat haar pik mijn tong naar beneden duwen en zuig haar pik diep mijn keel in. Nu heb ik een pik diep in mijn kont en mond. Hemels!! Wat een begin van het feest!! Ik voel dat Stevo mij rustig neukt en ik pijp Lisa rustig maar diep. In mijn ooghoeken zie ik dat Lotte op dezelfde manier Thomas pijpt. Lotte en ik doen vrijwel hetzelfde met vier pikken in ons. Oh, wat heb ik toch een heerlijke vrouw. Wat geil is dit. Wauw.

Ik vind het leuk als je mij laat weten wat je van het verhaal vindt. Geef een cijfer en laat een reactie achter! Dank je wel. X

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Zaar, 29 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Orgie, Transgender, Suggestie?
DE NIEUWSTE Bi VERHALEN
Mijn Geile Vrouw Is BiDoor: Frank18949
Gelezen: 568x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, , Kort,
03-10
6.5
Dromen Komen UitDoor: Jongevent25
Gelezen: 5965x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
30-09
8.9
All In The Family - 45Door: Oldandgay
Gelezen: 525x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
29-09
8.5
Disneyland Parijs - 11Door: Disneyfan50
Gelezen: 1475x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
28-09
9.6
Het Sletje - 2Door: Zaadkontje1986
Gelezen: 5122x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sletje,
27-09
9.7
De Schutting - 10Door: Ronneke 2
Gelezen: 2682x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Orgie, Pijpen, Rimmen, Transgender,
25-09
9.4
Ik Was Een...Door: Elly
Gelezen: 8357x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Swingers,
24-09
8.8
De Schutting - 9Door: Ronneke 2
Gelezen: 3413x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Groepsex,
23-09
8.4
All In The Family - 44Door: Oldandgay
Gelezen: 1793x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Experiment, Groepsex, Lul, Met Familie, Moeder, Swingers, Trio,
21-09
9.2
De Schutting - 8Door: Ronneke 2
Gelezen: 3187x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trio,
21-09
9.1
Disneyland Parijs - 10Door: Disneyfan50
Gelezen: 2049x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
21-09
9.5
Disneyland Parijs - 9Door: Disneyfan50
Gelezen: 2406x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
18-09
9.4
De Schutting - 7Door: Ronneke 2
Gelezen: 4649x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Trio, Vingeren,
16-09
9.0
Klik hier voor meer...