Klik hier voor meer...
Donkere Modus
X7trio
X7trio
Hoi,

Ik ben een gelukkige man, die graag spannende verhalen leest en schrijft . Dat schrijven doe ik met name over veel wat past binnen het ruime thema ‘kinky’. Ruimdenkend kunnen en mogen fantaseren fijn.

Mijn oudste verhalen, de series Monday-Tuesday.. en Sluw plan-hardlopen stammen al uit 2005. Toen bestond opwindend.net nog niet. Nu gelukkig wel. En sinds 2018 schrijf ik ook af en toe weer nieuwe verhalen. Met onregelmatige periodes ertussen, omdat het best wel wat tijd kost en ik er gewoon de ene maand meer zin in heb dan de andere.

Ik vind het leuk als lezers onder een verhaal of hier reageren.
Hoogste Cijfer: Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 5
Meest Gelezen: Gevallen Op Buurvrouw Marlies - 1
Aantal Verhalen: 49
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 177
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 29
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Bischierige Lexie OrgieDoor: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie, Pijpen, Sissy,
"Het is vrijdagavond, Lotte komt zo. Na elkaar weer een week wat minder gezien te hebben is de vrijdag eigenlijk altijd een feestje. Met veel liefde en seks. Rond 20 uur hoor ik de sleutel in mijn voordeur. Even later hoor ik Lotte naar boven lopen Ik..."
27-05-24
9.2
De Verkleed OrgieDoor: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Orgie, Transgender,
"Eindelijk zijn mijn lief Lotte en ik onderweg naar het feestje waar ik al de hele week naar uit kijk. Bij Elise, een collega van Lotte die ik vorige week heb leren kennen. Van binnen en van buiten. En zij mij ook. Oh man, wat was dat een heerlijke on..."
19-09-23
9.2
Lotte’s Bijzondere Collega - 4Door: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Trio,
"Ik neuk de heerlijke Lisa een paar minuten als ik naast me zie dat Elise zich terugtrekt uit Lotte s kutje. Elise s geile pik glimt van het vocht van mijn lief. Lotte komt overeind en zoent me kort maar gulzig. Dan zie ik dat ze Elise volgt. Ik kijk ..."
09-09-23
9.4
Lotte’s Bijzondere Collega - 3Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Kwartet, Pijpen, Trio,
"Na een paar minuten liggen, terwijl ik Elise s kontje zachtjes vinger kijkt ze me aan. Ze vraagt Ben je aan het genieten Alex Ik knik. Voldoet het aan al je fantasie n Ik wacht te lang met antwoorden, denk ik, want Elise vervolgt Waar denk j..."
05-09-23
9.3
Verrassingspakketje Khloe - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Ik hoef niet lang te wachten. Ik neuk Khloe nog niet zo lang als ik de voordeur hoor. En even later gaat de deur van de woonkamer open. Ik kijk opzij en zie mijn lieve Lotte binnenkomen. Lotte heeft het heerlijke lingerie setje met bandjes en kettink..."
02-07-23
9.2
Verrassingspakketje Khloe - 1Door: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kontje, Pijpen, Slet, Sletje,
"Een melding op mijn iPhone, van Lotte, mijn lief. Mijn horloge vertoont een deel van het bericht voor en dat is nogal intrigerend. Ik open direct Whatsapp op mijn telefoon en lees het hele bericht Lieve Alex, als er straks wordt aangebeld, dan wil ..."
26-06-23
8.9
Café Trio - 2Door: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cafe, Deepthroat, Lesbienne, Trio,
"Ik stoot nog een paar keer in en uit de nu ook van mijn sperma soppende kut van Angel. Mijn pik is wat zachter geworden en glijdt dan uit haar heerlijke kutje. Lotte houdt haar hand onder Angels kut en zegt tegen mij Ga op je rug liggen Alex . Ik ..."
20-05-23
9.1
Café Trio - 1Door: X7trio
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Lesbienne, Trio,
"Wat zijn de avonden in de kroeg met Lotte toch anders dan de avonden ervoor. Als ik in mijn eentje ben, of met vrienden, gebeurt er ook genoeg. Maar niet op het gebied van vrouwen. Als ik met Lotte ben juist wel. Hoewel we duidelijk bij elkaar horen ..."
03-05-23
9.3
Lotte’s Bijzondere Collega - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Pijpen, Sperma,
"Ik zit dus op mijn knie n met een dubbele dildo in mijn kont waarvan de andere kant in het kontje van Lotte zit en ik heb een echte pik in mijn mond. Ik word gespitroast. Wat geil Dit is een droom van mij om eens bij Lotte te doen met een andere man..."
24-03-23
9.1
Lotte’s Bijzondere Collega - 1Door: X7trio
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Dildo, Pijpen,
" i De bijzondere collega van mijn vrouw i We rijden naar een dorpje niet ver van onze eigen stad. Daar woont Elise, een collega van Lotte. En na een avondje stappen van Lotte met Elise kwamen ze na wat wijntjes erachter dat ze allebei ..."
12-01-23
8.9
Een Orgie Van Een Feest - 3Door: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Plas, Plassen, Transgender,
"Terwijl ik zelf dus in mijn kont geneukt wordt door Angel is Lotte nog lekker mijn half stijve pik aan het pijpen. Sonya had mijn mond zojuist na een lekkere zoen losgelaten. Ik weet niet wat ze aan het doen is, maar ik heb daar ook niet veel aandach..."
24-09-22
8.8
Een Orgie Van Een Feest - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Orgie, Pijpen, Transgender,
"Als ik over mijn schouder kijk zie ik dat het Sonya haar pik is die tegen mijn billen drukt. Ik zou haar heel graag ontvangen. Maar nu is eerst Lotte aan de beurt. Ik draai me om en zeg tegen Sonya Oh lekker ding, ik wil heel graag nog veel meer me..."
21-09-22
9.3
Een Orgie Van Een Feest - 1Door: X7trio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Squirten, Strapon, Transgender,
"Zo, nou werd het toch wel een beetje spannend. Zo vlak voor het feestje. Dit bijzondere feestje. Al dagen kijk ik er naar uit, samen met mijn vriendin Lotte. Maar nu komt het dichterbij. De triple cross party van een vriend van een vriendin van Lot..."
20-09-22
9.2
Verrassing Van Mijn Lief - 3Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Al gauw hebben Lotte en ik samen al het sperma van Sandra verdeeld en doorgeslikt tijdens een heerlijke zoen. Mijn pik zit heerlijk in haar kutje, maar dat kan ik bijna dagelijks doen. En dat gaat niet met een ander gaatje dat hier vanavond aanwezig ..."
26-06-22
9.3
Verrassing Van Mijn Lief - 2Door: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Zodra Sandra haar pik helemaal in mij zit houdt ze even stil. Ik houd me ook stil, mijn pik zit helemaal in Lotte. En ze zoent me teder. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik vul mijn lief en ik word zelf gevuld. Ik voel armen van beide vrouwen om me he..."
22-06-22
9.3
Verrassing Van Mijn Lief - 1Door: X7trio
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Ik parkeer zoals gewoonlijk de auto op mijn oprit. Ik loop naar mijn voordeur en op het moment dat ik mijn sleutel in het slot wil steken gaat de deur open. Dat is gek, want ik ben alleen deze week. Lang heb ik niet om er bij stil te staan. Achter de..."
19-06-22
9.3
Oeh La La Lara - 4Door: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Squirten, Strapon,
"Terwijl ik op bed lig speel ik met mijn harde pik. Ik zie Lara in mijn speeltjes kastje kijken. Als een kind in een snoepwinkel kijkt ze verlekkerd naar al mijn speeltjes. En ja, dat zijn er veel. Ik zie haar een paar butt pluggen oppakken en bekijke..."
09-12-21
9.3
Truth Or Dare Met De Buurvrouw - 2Door: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dominantie, Plas, Plassen,
"Na deze heerlijke tongzoen deed Nathalie een stap naar achteren. Zonder iets te zeggen maakte ze de ceintuur van haar blauwe trenchcoat los. Twee tellen later lag de jas op de grond. Voor mij stond een bijna blote Nathalie. Een hele mooie vrouw. Ze d..."
09-09-21
8.7
Oeh La La Lara - 3Door: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Plas, Plassen,
"Na haar zeiknatte orgasme voel ik deze lekkere blondine bovenop mij verslappen. Ze laat zich naast mij op mijn bed vallen. We ligggen omgekeerd naast elkaar. Ik streel zachtjes haar benen. Haar heerlijke, lange gespierde benen. Ik hoor Lara nog stevi..."
07-09-21
9.2
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 6Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Pijpen,
"Marcella laat er echt geen gras over groeien. Als ik de douche uitloopt ligt ze nog lekker naakt op het bed, met haar telefoon in de hand. Ik wil het nummer van een van die dames Alex , zegt ze. Ik ben niet verbaasd, ik ken mijn Mars. Ik vind het we..."
06-09-21
9.2
Truth Or Dare Met De Buurvrouw - 1Door: X7trio
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Femdom, Sm, Truth Or Dare,
"De bel gaat en ik loop naar de voordeur. Ik denk dat het Marcella zal zijn, die iets vergeten is. Ze is ten slotte net weggereden naar haar werk. Zodra ik de voordeur open heb zie ik echter dat het Nathalie is, de buurvrouw van een paar huizen verder..."
10-08-21
8.9
Schoonmaakster Sonya (haar Verhaal) - 2Door: X7trio
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Schoonmaakster,
"Ik had dus afscheid genomen van Alex en wilde me omdraaien. Toen Alex ineens heel snel opstond en mij hardhandig omdraaide. Daarna legde hij mij met een vloeiende beweging ineens plat op mijn buik neer op het vloerkleed op de grond. Ik kreunde goedke..."
05-08-21
9.2
Schoonmaakster Sonya (haar Verhaal) - 1Door: X7trio
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Schoonmaakster,
" i Vorig jaar schreef ik hier het verhaal Monday not just another morning . Dit is een versie vanuit het andere perspectief, vanuit Sonya. Omdat het kan. En ik dit zelf eigenlijk gewoon ook heel leuk vind. Ik gek ben op Sonya. i He..."
02-08-21
9.2
Oeh La La Lara - 2Door: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Squirten,
"Ik ben nog een beetje perplex van wat er zojuist gebeurd is als ik in het startvak sta te wachten op het startschot. Met een grote smile op mijn gezicht, dat ook. Als de wedstrijd begint loop ik best lekker. Blijkt ook uit mijn eerste kilometer tijd ..."
01-08-21
9.5
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 5Door: X7trio
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Squirten,
"Na enkele minuten heerlijke dubbele seks hoor ik Sandra steeds harder hijgen. Zou ze weer komen Ik denk het wel En ja hoor, daar voel ik haar stromen spuiten in mijn darmen. Wat een geil gevoel is dat toch. Nog nooit meegemaakt in mijn bijna vijft..."
19-07-21
9.6
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 4Door: X7trio
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Plas, Plassen,
"Ik kan niet wachten tot ik Stefanie mag neuken Maar eerst ga ik iets anders doen. Ik wil iets proberen. Ik kniel voor Stefanie neer. Ik pak haar strakke billen beet met mijn beide handen terwijl ik mijn mond open voor die zwarte voorbinddil..."
15-07-21
9.4
Oeh La La Lara - 1Door: X7trio
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Beffen, Pijpen, Squirten,
"Iemand tikte op mijn schouders en zei Ben jij Alex Ik keek achterom en zag een prachtige blonde dame met lichte ogen. Een dame van ruim 1 meter 70 zo te zien, met een mooi, slank lijf in een heerlijk luchtig jurkje. Ik was een beetje perplex van de..."
10-07-21
8.8
Gevallen Op Buurvrouw Marlies - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Pijpen, Squirten,
"Oh wat is het heerlijk jou te zoenen. Met jouw squirt in onze monden. Jouw tong speelt heerlijk met de mijne. En mijn pik zit in jouw heerlijke kutje. Ik ben zo stikgeil als ik in jaren niet meer ben geweest. Wat een genot. Ik duw me op mijn armen om..."
09-04-21
8.9
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 3Door: X7trio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Strapon,
"We hebben een paar minuten heerlijk naast elkaar gelegen op jouw bed. Ik denk dat ik even ben weggedommeld. Best verklaarbaar na deze heerlijke sekspartij. En op de achtergrond is een rustgevend ritme van de regen buiten te horen. Ik word langzaam me..."
06-04-21
9.3
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 2Door: X7trio
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen,
"Oh wat is het heerlijk jou te zoenen. Met jouw sperma in onze monden. Jouw tong speelt heerlijk met de mijne. En mijn pik zit in jouw strakke gaatje, in jouw kontje. Ik ben zo stikgeil als ik in jaren niet meer ben geweest. Wat een genot. Ik duw me o..."
25-01-21
9.2
Trio Van Amanda En Sander Met NickyDoor: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Squirten, Strapon, Trio,
"Ik open zachtjes de deur als ik vrijdagavond thuiskom. In de hal ligt mijn blauwe pet midden op de vloer. Yes Dat is een heel gunstig teken. Vanavond heeft Amanda haar vriendin Nicky op bezoek. En samen hadden we een lekker plannetje uitgedacht. Voo..."
23-01-21
8.6
Gevallen Op Buurvrouw Marlies - 1Door: X7trio
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Squirten,
"Ik loop in mijn stad door de wijk waar ik vroeger zelf woonde. Ondanks dat ik nu bijna twee jaar ergens in een andere wijk woon ken ik deze straten nog heel goed. Zeker deze straat. En de buurvrouwen die er woonden. Daar aan de overkant woont Karin. ..."
25-10-20
9.1
Gevallen Voor De Bijzondere Sandra - 1Door: X7trio
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Prostaat, Sperma,
"Ik loop in mijn stad door de wijk waar ik vroeger zelf woonde. Ondanks dat ik nu bijna twee jaar ergens in een andere wijk woon ken ik deze straten nog heel goed. Zeker deze straat. Daar aan de overkant woont Karin. Daar Lotte. En daar woonde die moo..."
23-10-20
9.1
Terug Naar TranswerpDoor: X7trio
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Creampie, Dp, Dubbele Penetratie, Squirten,
"Aangekomen in de Antwerpse Schippersstraat liep ik direct naar het raam toe waar ik een paar weken geleden de mooie Catharina had zien staan, en waar ik toen naar binnen was gegaan. Ik was bijl en opgewonden toen ik haar zag staan. Ik liep resoluut o..."
22-05-20
8.9
De Buurvrouw Komt Voor Koffie En MeerDoor: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Plas, Plassen,
"Ik hoorde de deubel. Ik liep er naar toe. Stiekempjes hopend dat de buurvrouwe weer eens op bezoek zou komen. Ik deed de deur open, en daar stond inderdaad Lotte. Met haar zoontje in de kinderwagen. Hoi, heb je tijd voor een bakje , vroeg ze. Tuur..."
08-05-20
9.0
Een Sluw Plan - 2Door: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het is even geleden, maar dit is deel drie in de serie na Hardlopen is fun en Een sluw plan . De volgende dag reed ik goed gemutst naar het boerderijtje van de dames om Rianne op te halen. Het voelde een beetje raar toen ik hun oprit..."
08-05-20
9.1
De Nieuwe Dame Van Kantoor VerleidenDoor: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Likken, Verleiden,
" i Dit verhaal heb ik op verzoek van mijn vriendin geschreven. Ze stuurde mij een krantenkop van de Telegraaf door Ik lig naakt op het bureau en fluister dat ik ga komen . Volgens haar een mooi uitgangspunt voor een van mijn verhalen. i ..."
11-04-20
9.1
Genaaid Door Vrouwe JustitiaDoor: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Squirten, Strapon,
"Dat was een afknapper In afwachting van een hoorzitting over een beslissing die ik had genomen tegen een werknemer van mij van mij had ik zojuist een kwartier staan praten met ene Silvia. Silvia was een bloedmooie vrouw van ongeveer 30 jaar, 1 meter..."
19-07-19
8.7
Onverwacht Biseks Trio - 2Door: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buttplug, Pijpen, Plas, Plassen, Vastgebonden,
" i Lees eerst a.u.b. deel 1 van dit verhaal. Bij dit verhaal wil iedereen die heeft gereageerd op deel 1 danken en met name smile voor haar feedback en het meedenken. Meer van jouw idee n in een volgend vervolg smile Het vervolg i ..."
09-06-19
9.1
Onverwacht Biseks Trio - 1Door: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen, Squirten, Tongzoenen, Trio, Vreemdgaan,
"Na een lange conferentiedag tot in de avond voor mijn werk zou ik pas de volgende dag naar huis gaan. Ik had bewust een nachtje geboekt in een hotel in Rotterdam. Daar nam ik nog een afzakkertje in de hotelbar. Er waren niet veel andere mensen, maar ..."
26-05-19
9.0
Thursday Night: BuurvrouwDoor: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Pijpen, Rimmen,
"We hadden ongeveer een half uur naast elkaar liggen uitrusten toen er op de deur werd geklopt. Hellen zei Yes . Iemand zei Hellen, it s me Paula. Can I borrow your sparekey, I forgot mine . Hellen zei Sure darling, come in . Hoewel we alledrie ..."
30-04-18
8.5
Thursday Evening JobDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Rimmen,
"Ik besloot niet flauw te doen, dus ik knikte. Ik keek nog een keer verlekkerd naar de naakte goddelijke lichamen van Sonya en Hellen. Daarna ondernam ik actie. Ik verliet met gespeeld zelfvertrouwen de kamer en ik liep naar Hellens raam. Daar aangeko..."
07-04-18
8.6
Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Rimmen,
"Na het baden vroeg Sonya me of zij voor vandaag een plan mocht voorstellen, wat ik zonder er vanaf te weten vooraf moest goedkeuren. Ik was erg benieuwd en vertrouwde Sonya compleet, dus ik stemde toe. I would love to go out with you dressed up as a..."
03-04-18
8.5
Een Sluw Plan - 1Door: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lesbienne, Strapon, Vreemdgaan,
"De rest van de dag was ik niet erg productief voor het bedrijf. Ik bleef maar denken aan Loes. Gelukkig was het snel half vijf. Ik pakte mijn spullen en liep naar mijn auto. Daar aangekomen verdween mijn goede humeur als sneeuw voor de zon. Ik had ee..."
02-04-18
8.9
Hardlopen Is FunDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hardlopen, Rimmen, Vreemdgaan,
"Het was half twaalf in de ochtend toen ik mijn kantoor uit liep voor mijn wekelijkse hardlooprondje. Vlakbij mijn werk lag een prachtig bos met fijne looproutes. Ik was blij even weg te zijn van mijn dagelijkse werkbeslommeringen. Bovendien was het e..."
01-04-18
8.8
Thursday MorningDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen,
"Ik werd wakker rond een uur of elf wakker. Ik keek opzij en zag dat Sonya nog naast me lag te slapen. Ik werd er spontaan blij van. Het was erg prettig om naar haar te kijken. Ze lag op haar rug, met het laken half over een borst heen, waardoor ik de..."
01-04-18
8.7
Wednesday: Wet DayDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen,
"Ik verliet het terrein van mijn bedrijf in mijn ruime stationwagon. Vlak buiten het hek stond een prachtige vrouw in een lange zwarte jas, met lange zwarte laarzen eronder. Naast haar stond een koffer. Toen ik Sonya zag voelde ik mijn hart kloppen in..."
31-03-18
8.7
Tuesday: Shower DayDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Douche, Pijpen, Rimmen,
"Het was dinsdagavond, vijf voor zes. Ik stond geheel naakt in de linkerdouche van de mannen kleedkamer te wachten op Sonya, een Braziliaans transseksueel die ik gisteren had leren kennen zie verhaal Not just another Monday morning . Precies zoals ..."
30-03-18
8.7
Monday: Not Just Another MorningDoor: X7trio
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen,
"Het was een zonnige maandagochtend dus ik had de blinderingen op mijn kantoor naar beneden gedaan om de felle zon tegen te houden. Ik zat mij een beetje te vervelen achter mijn bureau, mijn werk kon mij vandaag absoluut niet boeien, toen er geklopt w..."
29-03-18
8.7