Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Directrice - 1

Het was al weer enkele weken later toen ik een telefoontje kreeg van kantoor. Er werden steeds storingen gemeld vanuit de school. Er waren al enkele collega's wezen kijken, maar die konden geen storingen vinden.

Toch bleef de directrice klagen over spanningsverlies, dus leek het kantoor raadzamer dat ik langs ging, omdat ik de installatie ook had gebouwd en geplaatst.

Op de late vrijdagmiddag was een afspraak gemaakt in verband met het eventueel stilleggen van de centrale in de school, zodat het na de lesuren moest gebeuren.

Toen ik bij de school aankwam was alles stil en verlaten. Ik reed mijn busje tot naast de voordeur en sleepte mijn gereedschapskoffer naar binnen. Het meterhok was op slot, dus ging ik op zoek naar een conciŽrge of iemand anders met een sleutel, er was echter in geen velden of wegen iemand te bekennen. De voordeur was echter open geweest dus moest er nog iemand zijn.

Ik liep de trap op naar de kamer van de directrice en klopte op de deur. Ik hoorde "deur is open" roepen en opende de deur.

Voor het raam stond een persoon in een lange regenjas en met een hoed op het hoofd met de rug naar mij toegekeerd.

Het hoofd draaide en keek wie er was. Toen ze zag dat ik het was draaide ze zich om en zei " eindelijk de juiste monteur"

Ze opende haar regenjas en liet hem van haar schouders glijden. Daar stond ze dan in een zwart met rood bodysuit, met halve cups, een zwart stringetje, heerlijke zwarte kousen en rode hoge schoentjes.

Haar tepels priemden al geil en hard vooruit net als mijn jongeheer.

Ze lachte naar me toen ze de bobbel in mijn overall zag groeien.

Eindelijk is er weer een beetje spanning terug gniffelde ze.

Ze liep op me toe en begon mijn overall los te maken en na de rits een eindje naar beneden te hebben getrokken, zoende ze me vol op mijn mond. Haar hand gleed mijn slip in en pakte mijn staalharde pik.

Ze kreunde goedkeurend en trok met haar andere hand de rits verder open.

Vervolgens begon ze hem over mijn schouders te werken zodat ik even later in een t-shirt en slip voor haar stond.

Ze leunde tegen haar bureau en trok een been een eindje op, toen schoof ze het kleine stukje stof dat string heette opzij en toonde mij het mooie roze binnenste van haar mooie kutje. Lik me zei ze simpel.

Ik ging op mijn knieŽn en drukte mijn gezicht in haar kruis. De slet was al zeiknat, en toen mijn tong haar klit tokkelde gierde haar eerste hoogtepunt al door haar geile lijf. Ik wilde overeind komen, maar ze beval me door te gaan en niet veel later kwam ze al voor de tweede keer. Ze keek me dankbaar aan, en zuchtte "dat had ik even nodig schat".

Haar kut droop van haar geil, en door haar supergeile luchtje stond mijn leuter ook op knappen.

Ik draaide haar om en duwde haar voorover. Ik spoog een keer tussen haar billen en drukte mijn pik naar binnen in haar strakke kontje. Even wilde ze dat ik haar kut eerst nam, maar ik zat er al in en ze liet het zich welgevallen. Ook ik had niet veel nodig, dus deed ik het even rustig aan. Iedere keer als ik mijn ballen voelde borrelen, stopte ik even met stoten en vergreep me aan haar borsten. Ik kneedde ze hard en rolde haar tepels tussen mijn vingers. Na de zoveelste stop, deed mijn pik gewoon zeer en moest er een uitbarsting komen.

Ik gooide er nog een paar felle stoten tegenaan en drukte haar met mijn onderlichaam tegen haar bureau, toen ik haar borsten weer te pakken had spoot ik haar jammerend vol. Het leek wel uit mijn tenen te komen, en even draaide de wereld om me heen. Op de grond gezakt gulpte het laatste beetje warm zaad uit mijn lul en ook uit haar sterretje kwam geil.

Ze draaide zich om en slokte mijn gevoelige staafje in haar geile bekje. Pijnscheuten flitsten door mijn zaakje en het loeder scheen daar volop van te genieten.

Maar hoewel het mij onmogelijk leek daar op korte termijn weer leven in te krijgen, pijpte ze me net zo lang als nodig was om hem weer strijd klaar te krijgen.

Toen hij fier omhoog stond, ging ze op haar knieŽn voor me zitten en beval me haar te neuken.

Ze keek geil over haar schouder toen ik achter haar kwam. Ze leidde met een hand mijn genotsknots in haar warme neukgrot. Omdat de kans op een snel hoogtepunt voor mij uitgesloten was, begon ik in een lekker tempo te stoten, genietend van haar geile gekreun. Onderlangs was ze zich aan het vingeren terwijl mijn paal lekker heen en weer gleed in haar natte gleuf.

Voor me zag ik haar gladde blanke rug die uitliep in haar goddelijke kontje. Ik liet mijn hand met een volle klets op haar rechterbil neer komen, wat een mooie rode afdruk tot gevolg had. Ze gilde even dus sloeg ik haar een tweede keer. Ze kneep direct harder met haar kutspieren wat mijn genot verhoogde. Ik sloeg haar nu om de vijf zes stoten terwijl haar gekreun en gejammer steeds luider werd. Even later gierde ze een zoveelste hoogtepunt in en kneep mijn stijve er bijkans af.

Ook bij mij kwam dat heerlijke gevoel weer terug en ik wist dat ook ik weer ging komen. Ze leek het te voelen, want plots draaide ze zich onder me vandaan en slokte mijn stijve in een hap op in haar warme mondje.

Al zuigend trok ze mijn ballen voor de tweede keer leeg, mij weer een blik op de sterrenhemel te gevend.

We hadden even nodig om bij te komen. Na een lekkere zoenpartij waarbij ik haar heerlijke lichaam nog even op alle plekjes controleerde leek het mij toch beter mijn telefoonnummer uit te wisselen, dan hoefde ze niet meer via kantoor af te spreken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Directrice - 3

Zoek naar meer verhalen van Herby...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sara En Kathi Over De VloerDoor: Bas
Gelezen: 1027x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Ruig, Anaal
22-07
7.8
:: Eva's Perverse Familie - 2Door: Johan100
Gelezen: 1985x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-07
9.3
:: Op De ParkeerplaatsDoor: Exotica
Gelezen: 3338x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Gangbang, Naaktstand, Nudistenstrand, Parkeerplaats, Pijpen
22-07
9.1
:: Bezoek In Canada - 2Door: Jenna
Gelezen: 2129x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.4
:: Hoe Ik Nudist Werd - 2Door: Nudistje
Gelezen: 2991x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Anja - 3Door: Johnnie
Gelezen: 3754x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.0
:: Buurmeisje Wilt AnaalDoor: DatwAtis
Gelezen: 7517x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.9
:: De Verjaardag Van De BuurmanDoor: Robert
Gelezen: 8092x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groepssex, Overspel
20-07
8.1
:: Het Genootschap Die...Door: Mathilda
Gelezen: 4944x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks
20-07
8.4
:: Geluk Bij Een OngelukDoor: Mark
Gelezen: 8712x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Anja - 2Door: Johnnie
Gelezen: 7954x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.8
:: Girl Of My Dreams!Door: CamperVan
Gelezen: 6129x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 2Door: FemDom Anna
Gelezen: 13197x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Moedermelk, Aftrekken
19-07
9.0
:: Bart Op Vakantie - 5Door: Muffer
Gelezen: 6268x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tante Netty
19-07
9.0
:: Lobke En Haar Stief Ma SofianeDoor: Beffertje65
Gelezen: 6616x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener 19 Jaar En Stiefma 39 Jaar En Ikzelf 65+.
18-07
8.5
:: Lara Van De ThuiszorgDoor: Theo
Gelezen: 12341x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Oud, Pijpen
18-07
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!