Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17643
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 12 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Vaderdag - 1
Mijn beste vriendin Cheyenne en ik hadden bedacht dat we onze vaders voor vaderdag een heerlijke massage zouden geven. We hadden masseren geleerd via een cursus op instagram. Onze vaders hadden daar wel zin in. De afspraak was dat ik haar vader Kenneth zou masseren en zijn mij vader Jeroen. Uiteraard moest het masseren naakt gebeuren en onze vaders raakten behoorlijk opgewonden van onze massage. Ik heb toen Kenneth gepijpt en Cheyenne deed hetzelfde bij mijn vader Jeroen. Dit heb ik allemaal in deel 1 van dit verhaal verteld.

Nadat onze vaders naar beneden waren gegaan hadden Cheyenne en ik nog even nagepraat. Ik vertelde dat ik Kenneths zaad best lekker vond smaken en dat hij een echt grote pik had. Cheyenne had nog nooit de stijve pik van haar vader gezien en gaf toe dat het een forse was. "Maar Jeroens pik was ook een mond vol hoor", zei ze. "Zeker toen hij mij volspoot". Ik vroeg of ze het niet erg vond dat het masseren hier op was uitgelopen maar Cheyenne zei van niet. "Ik vond het geil dat je vader mij ook vingerde terwijl ik hem piijpte", zei ze. "Alleen was ik nog niet klaargekomen". Ik vertelde dat Kenneth niet verder was gekomen dan mij strelen over mijn slipje heen, dat daardoor wel helemaal doorweekt was.

We zaten samen naast elkaar op één van de massagetafels. "Ik wil je wel even helpen als jij mij helpt", zei Cheyenne. Ik keek haar met grote ogen aan. "Bedoel je met klaarkomen?", vroeg ik, terwijl ik al een lichte tinteling in mijn kutje voelde. "Ik denk dat jij net zulke lekkere vingers als je vader hebt, die prima in mijn kutje passen", zei ze geil. "Wat dacht je ervan?". Ik vond het sowieso een geil idee. "Ik eerst", zei ik. Ik ging voor Cheyenne stan en deed eerst haar shirtje uit. Ik wilde haar geweldige tieten niet overslaan. Ik legde mijn handen op haar borsten en voelde haar tepels hard worden. Voorzichtig kneep ik erin. Cheyenne deed haar ogen dicht en kreunde al een beetje. Ik boog voorover en likte aan haar tepels, nam ze in mijn mond en zoog er even aan. Daarna duwde ik haar achterover. Cheyenne had haar slipje al uit en ik zag dat haar kutje nog steeds glinsterde. Ik deed haar benen wijd en legde mijn hand over haar kutje. Vervolgens duwde ik twee vingers naar binnen en begon haar te masseren, terwijl ik ondertussen een van haar borsten masseerde. Cheyenne was nog steeds geil door de pijpbeurt van mijn vader en al snel hoorde ik sopgeleuiden terwijl ik haar vingerde. Haar kutsapjes stroomden overvloedig en maakten mijn hele hand nat. Ik kreeg er plezier in maar werd zelf ook steeds geiler. Ik hoopte dat Cheyenne snel klaar zou komen want ik voelde mijn kutje branden.

Het duurde inderdaad niet lang of ik voelde Cheyenne's kutje verkrampen. Ik hield mijn duim op haar klitje terwijl ze klaarkwam en wachtte tot haar orgasme was weggeëbd.

Daarna was ik aan de beurt. Verwachtingsvol ging ik op de massagetafel liggen, terwijl ik mijn slipje uitdeed. Cheyenne pakte het anders aan dan ik. Ze kwam over mij heen liggen begon mij eerst te zoenen. Ze drukte haar borsten tegen de mijne aan en gaf me een heerlijke tongzoen. Ondertussen verkende ze met haar hand mijn kutje dat steeds natter werd. Na een paar minuten gleed Cheyenne naar beneden. Terwijl ze haar vingers in mijn kutje hield begon ze langs mijn schaamlippen te likken en speelde ze met mijn klitje. Door haar stevige tongetje hield ik het niet lang meer en ook ik kwam al vlug klaar. Cheyenne kroop weer over mij heen en gaf mij een afsluitende tongzoen. "Zo, dat hadden we even nodig", lachte ze. Zullen we nu gaan chillen op jouw kamer?

We kletsten nog een uurtje na op mijn kamer en toen kregen we dorst. We liepen naar beneden waar onze vaders ook waren. Terwijl ik voor Cheyenne en mij drinken uit de koelkast pakten voelde ik mij bekeken door de twee mannen. Mijn vader schraapte zijn keel. "Kenneth en ik vonden het heerlijk om door jullie gemasseerd te worden", zei hij. "Maar omdat het vaderdag is, mogen wij aangeven wat wij willen doen toch", zei hij met een grijns. "Wij zouden het een eer vinden als wij jullie ook mochten masseren. Cheyenne en ik keken elkaar aan. Ik was verbaasd door dit voorstel maar Cheyenne had een andere blik in haar ogen. Ze keek er een beetje geil bij.

"Nou, dat lijkt ons ook leuk", zei ze. "Zullen wij de ruimte voorbereiden? Dan zien we jullie over vijf minuten". Cheyenne en ik gingen naar boven. "Denk je dat wij ook bloot moeten?" vroeg ik bezorgd. "Dat lijkt mij wel", zei Cheyenne. "Anders is het geen echte massage. Maar we houden wel een handdoekje om".

We kleedden ons allebei uit en gingen op onze rug op de massagetafels liggen, met handdoeken over onze borsten en onze middel. Even later kwamen onze vaders naar boven. "Ik zal jou masseren", zei Kenneth, "en Jeroen masseert Cheyenne". Ik sloot mijn ogen en wachtte af wat er ging gebeuren.

Ik voelde even later Kenneths stevige handen bij mijn voeten. Hij masseerde mijn voeten, mijn kuiten en vervolgens mijn bovenbenen. Hij bleef netjes bij de handdoek vandaan en ging door met mijn buik en mijn schouders. Ik wist niet dat Kenneth zo goed kon masseren en ik ontspande helemaal. Ik voelde mij helemaal loom worden door die zachte knedende vingers en viel bijna in slaap. "Je mag je nu omdraaien", hoorde ik Kenneth zeggen en gehoorzaam draaide ik op mijn buik. Mijn handdoek gleed af maar dat maakte mij niks uit.

Weer begon Kenneth bij mijn voeten en werkte hij omhoog. Toen hij bij mijn bovenbenen kwam, drukte hij die iets uit elkaar. Ik deed mijn benen wat wijder en bedacht mij te laat dat hij nu in mijn kutje kon kijken. Maar dat kon mij eigenlijk niks schelen. Ik hield mijn ogen dicht terwijl ik Kenneth zijn vingers langzaam hoger voelde gaan. Even raakte hij mijn kutje aan dat daar onmiddellijk op reageerde door een beetje kutvocht los te laten en open te gaan staan. Ik voelde hoe Kenneths handen naar mijn billen gingen en mijn billen begon te masseren.

Ik was benieuwd hoe het bij Cheyenne ging. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zag dat zij ook in haar blootje op haar buik lag. Mijn vader was bezig met haar benen en ondertussen wreef zij met haar voet langs zijn kruis. Zij zat mijn vader gewoon op te geilen! Ik zag dat mijn vader hierdoor een stijve pik had gekregen die hard in zijn broek stond.

Even later voelde ik Kenneths handen op mijn dijen. "Je moet even op je knieën gaan zitten", zei hij. "Dan kan ik je rug beter doen". Zonder er bij na te denken ging ik op mijn knieën zitten terwijl Kenneth achter mij stond. Hij trok mij nog iets naar achter zodat ik op het randje van de massagetafel zat. Ik legde mijn hoofd op de tafel terwijl Kenneth mijn rug begon te masseren. Hij kwam dichterbij mij staan terwijl hij mij masseerde en ik voelde ineens iets tegen mijn kutje aan duwen. Ik dacht eerst dat het zijn hand was maar die had hij op mijn rug. Ineens bedacht ik mij dat het zijn pik moest zijn. Wilde Kenneth mij hier gaan neuken? Ik vroeg mij af of zijn pik wel in mij zou passen en ik vroeg mij ook af of ik wel geneukt wilde worden in het bijzijn van mijn vader.

Weer keek ik opzij en ik zag dat mijn vader andere plannen had. Cheyenne lag inmiddels op haar rug met haar benen omhoog en mijn vader had zijn broek laten zakken en wreef met de eikel van zijn harde pik langs de schaamlipjes van Cheyenne. Ik vond het een geil gezicht om mijn vaders pik in Cheyennes kutje te zien verdwijnen. Ondertussen voelde ik hoe Kenneths eikel mijn schaamlipjes opzij drukte en hoe hij langzaam maar zeker mijn gaatje opvulde. Ik vond het heerlijk om zo gevuld te worden door zijn grote pik en deed automatisch mijn benen nog wat wijder zodat hij goed de ruimte had. Kenneth bleef doorduwen totdat ik het gevoel had dat ik helemaal vol pik zat en zijn eikel tegen mijn baarmoeder stootte. Omdat ik zo nat was geworden van de massage en het zicht op mijn vader die Cheyenne ging neuken, kostte het Kenneth geen enkele moeite om mij te neuken. Hij begon zijn pik in mij te stoten, eerst langzaam maar als snel begon hij mij met stevige bewegingen te neuken terwijl hij mij bij mijn heupen vasthield. Ik kreunde elke keer als hij naar voren stootte.

Ik hoorde dat mijn vader tegen Cheyenne zei dat ze ook op haar knieën moest gaan zitten. Even later hoorde ik hoe zijn ballen tegen haar aan kletsten terwijl zij net zo stevig werd geneukte als ik. Ik sloot mijn ogen weer om volop van Kenneths pik te kunnen genieten. Na een tijdje voelde ik hoe hij zijn lul uit mijn kutje haalde. Ik hoorde wat geschuifel en even later ging het neuken door. Alleen voelde dit keer de pik wat kleiner, maar misschien was ik wat meer gewend en voelde het niet zo groot. Ik besloot er geen aandacht aan te besteden en liet mij een tijdje gewillig neuken terwijl ik twee handen voelde die mijn tieten lekker aan het kneden waren.

Na een tijdje hield het neuken weer even op, hoorde ik hetzelfde geschuifel en werd ik vervolgens weer met een stevige pik geneukt. Die leek dit keer toch weer groter dan daarvoor. Ik kon er niet teveel over nadenken want ik voelde hoe zo langzamerhand mijn orgasme opkwam. Maar Kenneth was mij voor. Hij stootte zijn pik diep in mij en terwijl hij luid kreunde voelde ik hoe de ene straal zaad na de andere tegen mijn baarmoeder aan spoot. Het was zo heerlijk om die krampende pik in mijn kutje te voelen dat ik ook klaarkwam en de laatste druppels zaad uit zijn pik molk,

Terwijl Kenneth en ik nahijgden hoorde ik naast mij ook kreunen. Ik keek opzij en kon nog net zien hij mijn vader zijn pik uit Cheyenne haalde en er een paar rukjes aan gaf waarna hij zijn zaad tegen haar kutje aan spoot. Cheyenne bewerkte ondertussen haar klitje zodat zij ook klaar kwam.

Even bleef het stil in de kamer. Mijn vader was de eerste die de stilte doorbrak. "Kunnen wij een beetje masseren, dames?" vroeg hij. Ik keek hem lachend aan. "Dat valt nog wel tegen pap, Ik denk dat jullie nog wat moeten oefenen. Zullen we morgen anders weer een sessie doen?".
Trefwoorden bij dit verhaal: Bbc, Beffen, Lesbienne, Massage, Tiener, Vaderdag, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Groepsseks sexverhalen!
 
Seks Duinen MaspalomasDoor: Amber Hot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Billen, Borsten, Condoom, Duinen, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Pik, Sperma, Squirten, Vingeren, gran canaria, maspalomas,
" i In het hotel kwamen we John weer eens tegen bij het ontbijt. Hij was intussen al bijgekomen van mijn gluurpraktijken toen hij in onze kamer met mijn vriendin Els stevig aan het neuken was. i Hij kwam zelfs bij ons zitten aan het tafeltj..."
17-07
9
Mijn Eerste GangbangDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gangbang,
"Hoewel dit deel eigenlijk een vervolg is op de reeks De Trein Gemist is, kan het ook los gelezen worden. Het is maandag en hartje zomer, de kinderen zijn op va..."
14-07
9.1
De Politie Is Je Beste Vriend - 1Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Oraal, Pijpen, Politie, Vuistneuken,
" i LET OP. Dit verhaal kan schokkende scenes bevatten. i Wagen 43, heb een 10.30 bij jullie in de buurt. De stem van de meldkamer kraakte door de auto en haalde Tom uit zijn overpeinzingen. Hij pakte de portofoon. Hier wagen 4..."
14-07
8.1
Ontboezemingen - 8: KwartetjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kwartet, Slet, Sletje,
"Het is ondertussen al laat en Sofie zegt Laten we samen ontspannen en onze hoofden leegmaken. Ik weet een strandfeestje in de buurt. Dat klinkt perfect, antwoord ik. Ik leg mijn laptop en spullen snel op mijn hotelkamer, trek een verlei..."
12-07
9.2
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 3Door: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Wap,
"Nadat iedereen heerlijk gesext had werd het tijd om bij te komen en beetje te chillen. Een ronde warme thee liet ons weer lekker in de wap komen en we lagen lekker naast elkaar te genieten van de muziek, Angela en ik knuffelden elkaar, Ruud l..."
06-07
9.2
Mijn Eerste Orgie Dat Er Maar Vele Mogen Kom...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie,
" i Mijn man neemt me het eerst mee naar een orgie. i Mijn man Joost komt laat thuis ik zet lichtelijk ge rgerd het eten op tafel een slaschotel met gebakken aardappels, beetje bruin omdat ze te lang in de oven hebben gestaan, hij valt aan ..."
03-07
8.9
Verlangen Naar Seks - 3Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Verlangen,
"Noot voor de lezer. De eerste twee delen van Verlangen naar seks zijn geschreven vanuit het ik perspectief. Om u als lezer beter te kunnen identificeren met de hoofdpersoon stel ik haar aan u voor. Amanda. Wild schudde Amanda haar hoofd e..."
03-07
8.3
Verkeerde Keus - 5Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Geeske had er behoorlijk werk van gemaakt, wat stuurde ze mij van Funda een woningen toe, wij zijn beide op het platteland opgegroeid, en wist haast wel zeker dat zij ook geen belangstelling had voor een appartement. Van de 15 wat zij mij to..."
01-07
8.4
Om-mantra & Tantra-seksDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Tantra, Waargebeurd,
"Op 16 jun 2017 was ik 16 17 jaar oud en weer samen met de hele familie naar onze nudistencamping bij Castellane in Zuidoost Frankrijk. Onze ouders komen er al eeuwig en wij, kids ik heb een jaar jongere broer, Thomas en twee jaar jongere zus, Laur..."
30-06
8.9
 
Klik hier voor meer...