Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Amy-mae
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 25845
Lengte: Kort | Leestijd: 5 minuten | Lezers Online: 1
Sanne had een slank lijf en met haar 1.65 stak ze nergens echt bovenuit. Haar cupje A was een bescheiden zicht maar haar mooie ronde billen maakte daarin een hoop goed. Ze had gif groenen ogen en porno blonden haren. Het verhaal wat ik jullie wil vertellen is over haar eerste dag naar het 3de mbo op haar nieuwe school.

Ze was opweg naar school. Ze had haar tas achterop haar fiets staan en een leeg rekje voorop. Ze droeg deze eerste schooldag een simpele sportieve outfit. Een strak rood shirtje tekende haar mooi jonge lijf goed af. Een blauwe spijkerbroek maakte een mooi contrast. Het zwart met witte, half openhangende sport vest maakte het een strak, stoer geheel en haar gympen maakte dat beeld compleet.

De weg naar school ging deels door een klein bospad. Dit pad was goed verlicht en niet dicht begroeid dus ze voelde zicht hier veilig. Deze dag gebeurden er echter iets waar ze niet op had gerekend. Toen ze de laatste bocht van het pad op reed zag ze een man staan. De man had een fiets op zijn kop staan en zwaaide naar haar. Beleefd als Sanne was, stopte ze.

“Hey ik sta met een lekke band. Heb jij iets om hem te plakken?”

Sanne haar moeder was er een van het voorbereide type. Sinds ze met haar vrouw samen was had ze het haar missie gemaakt om hun dochter zo goed mogelijk voor te bereiden. “Jahoor die heb ik wel” zei ze. Ze stapte van haar fiets en pakte haar tas van haar fiets. In het achtervak zat een plaksetje maar nog voor ze die te pakken had voelde ze een vot over haar mond.

Ze stribbelde hard tegen maar de man was teveel voor haar. Hij bond haar handen achter haar rug en hield een arm om haar nek. Nadat ze al haar energie verbruikt had bleef ze als een poppetje hangen. Dit is waar de man zijn kans pakte om haar lichaam te gaan verkennen. Zijn grote handen gingen over haar buik en over haar borsten. Hij kneden ze hard en pijnlijk. Er gingen scheuten met pijn door haar boven lichaam. al gauw vond hij een weg onder haar shirt. Het huid op huid contact deed een rilling door haar lijf gaan. nadat hij een goed beeld van haar borstjes had gekregen zakte zijn hand af. Hij ging over het kruis van haar strakke spijkerbroek. Sanne begon tot haar grote schrik gewoon nat te worden. Als hij hier maar niet achter kwam hoopte ze, helaas tevergeefs. De man rukte haar broek open en zijn dikke vingers vonden een weg naar haar kinderlijke kutje.

Hard wreef hij door haar lipjes en even leek hij haar klitje te gaan verwennen. Sanne hoopte er bijna op. Het zou nog een beetje plezier brengen aan deze benarde situatie. Helaas was niets minder waar. twee worsten vingers wurmde zich haar lichaam binnen. Snel ging hij heen en weer en begon hij haar te vingeren met de beperkte ruimte die hij had. Sanne liet zelfs een kreuntje ontsnappen wat de man deed gniffelen. “ Jij bent een prima vangst.”

Even dacht sanne dat de man haar daar staand in het bos tot een hoogte punt zou vingeren maar helaas. Net toen ze bijna kwam stopte hij. Daarna bond hij haar benen ook bij elkaar. Hij gooide haar over zijn schouder alsof ze niets woog en liep een stuk het bos in. Net naast een klein buspadje stond een klein busje. Daar gooide hij haar achterin.

Het busje reed ergens naar toe. Toen ze zich probeerde te bewegen merkte ze dat haar enkels aan elkaar gebonden waren en haar polsen aan elkaar achter haar rug. “ Rustig maar schat. Je kunt toch nergens heen” Hoorde ze de man achter het stuur zeggen. Haar ogen vulde zich met tranen maar schreeuwen ging niet. De vot in haar mond zorgde daar wel voor.

Toen het busje eindelijk stopte, voelde sanne een golf van angst door haar heen gaan. De man opende de deur en trok haar ruw uit het busje en gooide haar over zijn schouder alsof ze niets woog. Ze bevond zich op een afgelegen plek, omringd door bossen. Haar hart bonkte in haar borst terwijl ze zich afvroeg wat er met haar ging gebeuren.
Lees verder in: Sanne - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: 16 Jaar, Bondage, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07
7.1
Kensi - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik hoor Thea nee snikken achter haar knevel als http als.de ik de eerste pik haar lijf binnen zie dringen. Mee dat ik haar gemoffelde geschreeuw hoor voel ik hoe er eentje mijn lijf binnen komt. Ik schreeuw niet meer, het was niet de eerste keer..."
22-07
8.8
Mijn Ex Krijgt Een Grote Donkere LulDoor: RichardCo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Volle Vrouwen, Dikke Billen, Grote Lul, Ex, Groot Geschapen,
"Sinds een aantal maanden zijn mijn, nu ex, vrouw Chantal en ik uit elkaar gegaan. Mijn ex, een heerlijke korte, ietwat volle, redhead milf heeft haar intrek genomen in een flatje. Gedurende ons huwelijk hebben we seksueel best veel ge xperi..."
22-07
8.1
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07
8.7
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 8: Een...Door: Erwijn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo’s, Glanspanty, Lingerie, Lustslavin, Meester, Meesteres, Panty, Slaaf, Slavin, String, Anaal, Biseksueel, Klaarkomen, Neuken, Worstelen,
"Op deze woensdagmorgen lijkt de onderlinge sfeer tussen de vier studenten aan de ontbijttafel al een stuk beter dan dinsdagochtend. Zowel Noor als Sara lijken tijdens het ontbijt beiden in een redelijk opgewekte stemming, Sara kijkt Noor zel..."
21-07
9.2
Te Kort RokjeDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Rokje, Vuistneuken,
"Nienke is druk bezig zich klaar te maken deze vrijdagavond om uit te gaan. Ik zit op de bank en wacht rustig tot ze zich meldt als ze klaar is met haar voorbereiden. Dan komt ze de kamer binnen. Als ik zie hoe ze gekleed is... Nienke is een..."
21-07
8.9
Schooljuf Sandra - 2Door: Boris
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
"Ik klik op het chat icoontje en begin te typen Als vanzelf volgen de woorden elkaar op, soms stop ik even en kijk naar haar profielfoto en krijgt niet alleen maar het idee in mijn hoofd vorm maar neemt mijn pik ook langzaam een wat stevigere vor..."
21-07
9.1
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07
9.7
GebruiksartikelDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Eerste Keer, Onderdanig, Strapon,
"Henk is over het algemeen een prima vent, echter op seksueel gebied ziet hij Ingrid als een gebruiksartikel. Puur om zijn lusten op los te laten, om aan zijn genot te komen is het voor Ingrid niet altijd een pretje in bed. Ze komt toch met regelmaat ..."
20-07
8.9
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 5Door: Irina T
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma, Vastgebonden,
"De volgende dag stond ik redelijk stram op. Als ochtendgymnastiek deed ik de opgedragen oefeningen van mijn opa voor mijn anuskringspier. Lang niet zo pijnlijk deze keer als na de eerste opreksessie met onze directeur Mooi Na het ontbijt naar schoo..."
20-07
9.3
 
Klik hier voor meer...