60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 13671x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sanne - 1
De man opende de deur van het het huisje en liep naar binnen. Haar hart bonkte in haar borst terwijl ze zich afvroeg wat er met haar ging gebeuren. De kamer was donker en rook muf. Ze voelde zich angstig en hulpeloos, haar enkels en polsen nog steeds stevig vastgebonden. De man zette haar neer op een oude, versleten stoel en keek haar grijnzend aan. Sanne kon alleen maar hopen dat ze snel gered zou worden en dat deze nachtmerrie snel voorbij zou zijn.

De man stapte op haar af en ging met zijn hand langs haar wang. Sanne voelde een rilling over haar rug lopen toen de man haar aanraakte. Zijn handen waren ruw en ongewenst, en ze voelde zich nog hulpelozer dan daarvoor. Ze probeerde zich te verzetten, maar haar vastgebonden enkels en polsen maakten het onmogelijk om te ontsnappen aan zijn greep. Haar hart klopte in haar keel terwijl de angst haar overweldigde. Daarna gebeurde het geen waar ze zo bang voor was. De man opende haar vest.

Daarna ging de man met zijn hand langs haar buik en naar de rand van haar shirt en werkte hem omhoog. Zijn hand voelde vies en hard over haar buik. Hij werkte haar shirt omhoog tot haar blauwe sport topje zich bloot gaf. Toen haalde hij de doek uit haar mond.

“ Wat wil je van me? Laat me alsjeblieft gaan!” riep ze. “Rustig maar, schat. Je kunt toch nergens heen. We gaan gewoon een beetje plezier hebben.” Zei hij met een sinister lachje op zijn gezicht. Ze keek hem nu met tranen op haar wangen aan. “Nee, alsjeblieft! Laat me met rust en blijf van me af!” ze stribbelde tegen het materiaal wat haar handen en voeten bij elkaar hield

“ Maak je geen zorgen, ik zal voorzichtig zijn. Ik beloof dat ook jij het leuk gaat vinden. Zei hij en hij ging met zijn handen nu langs haar knieën en bovenbenen.“ Alsjeblieft, alsjeblieft, doe me geen pijn. Ik smeek je, laat me gewoon gaan!” Zei ze. een duidelijke snik nu in haar stem.

“Maak je geen zorgen, ik zal voorzichtig zijn.” en hij duwde de vot terug in haar mond. Met een schaar begon hij vakundig alle kleding van haar lichaam te verwijderen. Eerst haar vest, shirt en sporttop daarna haar broek, slip en sokken. Daar zat de jonge 3de klasser dan. Naakt en kwetsbaar alleen met een vreemde man. De man opende de deur naar een 2de kamer van het huisje. Daarna pakte hij de de rugleuning van haar stoel, kantelde hem op zijn achterpoten en trok haar mee.

In de kamer zag ze een bed en muren met allerlei instrumenten die ze niet kende. Het had een beetje weg van een martelkamer. hij zette haar in het midden. “ Als jij lief voor mij bent dan ben ik ook lief voor jou” Zei hij. Sanne zag dat hij zijn broek aan het openmaken was. ze wist wat er komen ging. Een piemel zoals ze nog nooit gezien had kwam tevoorschijn. “ je weet wat je hiermee moet doen toch? Zei hij en hij draaide haar hoofd naar hem toe en verwijderde het vot. Sanne echter, hield haar lippen stijf op elkaar. “ Je werkt mee of ik zorg ervoor dat je mee werkt”.

Sanne was het nog steeds niet van plan. “ Oke dan. Dan doen we het de moeilijk weg.” Sanne sloeg een zucht van opluchting toen hij de man zijn pik zag wegdoen. ze hoord wat gerommel en zag dat hij een grote machine op wieltjes pakte. Deze zetten hij voor haar neer. Toen pakte hij 2 stokken. De eerst bond hij tussen haar knieën. Ze kon haar benen nu niet meer sluiten. Zo kwetsbaar had ze zich nog nooit gevoeld. De 2de stok zetten hij aan een wiel op de machine. Deze richten hij op haar, op haar kutje. Als laatste draaide hij een groot dik, roze ding op de stok. Een dildo wist ze. Hij reed de machine iets naar voren en de dildo drong haar kutje binnen. Sanne beet op haar tanden. Ze had geen idee wat er komen ging. De man drukte op een afstandsbediening en de dildo begon te bewegen. In en uit haar alsof een jongen haar aan het neuken was. De snelheid was oke maar de diepte bijna niet te doen. “ Oke stop stop. ik zal je pijpen.”

“Nee meisje. Ik ga nu even een punt maken. Ik wil dat je me luid en duidelijk snapt.” Hij zette de machine harder, en harder, en harder. De snelheid was nu ondragelijk. Sanne gilde het uit terwijl de man daar stond te lachen. Toen verliet hij de kamer.

Sanne wist niet meer hoelang ze daar gezeten had. Ook was ze kwijt hoeveel ze was gekomen. Waren het 2 keer, 5 keer ? het voelde als 100. Haar vrouwelijke onderdelen waaren niet bedoeld voor dit misbruik. Uiteindelijk stapte de man de kamer in en zette de machine uit. Woordeloos ging hij naast haar staan en ontblote opnieuw zijn pik. Sanne opende haar mond.

Hij duwde zijn eikel haar kleine mondje in en begon stotende bewegingen te maken. Ze sloot haar mond en liet het maar gebeuren. De man had het duidelijk naar zijn zin aan zijn kreunen te horen. Met haar ogen dicht onderging ze het. Hij werd nu ruwer en pakte haar haar vast. Ze was niet langer instaat het tempo te bepalen, dat deed hij nu door ruw op haar keeltje in te stoten. Na wat wel een eeuwigheid leek kwam hij klaar. Ze kon niet meer slikken en zijn zaad droop dus uit haar mond tussen haar borsten over haar buik. Ze kan geen verweer meer geven.

De man maakte al haar boeien los en legde haar op het bed. Toen deed hij een stale klem om haar enkel die verbonden was met een ketting. Bijna liefdevol bedekte hij haar met een deken. Daarna verliet hij de ruimte. Dit werd een lange tijd wist ze. misschien als ze deed wat hij vroeg dat ze er goed vanaf kwam. Ze hield zich voor om maar gewoon te doen wat hij zei.
Lees verder in: Sanne - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Dildo, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Collega,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
9.5
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
9.0
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.6
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.8
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
8.9
Maaike En Haar... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Maaike staarde nog steeds uit het raam en dacht terug aan die beginperiode met Frank. Wat was hij liefdevol geweest in haar seksuele ontdekkingsreis. Wat had hij haar in de watten gelegd. Met de wetenschap van nu wist ze ook dat Frank verder en ve..."
04-12
9.1
De Avonturen Van MariaDoor: K9Linda
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Maagd, Park,
"Maria zat in haar stoel naar buiten te staren, een week geleden had ze haar man begraven, overleden na een kort ziekbed, die beruchte K. ze waren bijna dertig jaar samen geweest en hadden al die tijd lief en leed gedeeld, echte maatjes en nu zat ze h..."
04-12
9.0
Geile VoorstellenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Vernederen, Voeten,
"Vele nachten had ik wakker gelegen van die onnavolgbare Annelies. Gezucht, gesmacht had ik en ja ook gegeild maar nu was het zover. Vandaag was ik uitgenodigd bij haar. Verse gemberthee Ja dat wou ik wel. Ondertussen nam Annelies de tijd ..."
04-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 1Door: Samsara
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik ging op bezoek bij een vriend Peter. Peter is weduwnaar. Heeft 2 kinderen, 2 meisjes. Emma en Marlin. Twee prachtige meiden midden in de puberteit. Beide mooie slanke meiden. Beide blond. Beide blauwe ogen. Marin is twee jaar jonger dan Emma, maar..."
02-12
9.0
Sanne - 5Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Neuken, Tepel, Tepels, Tiener, Vastgebonden,
"Laat ik het nu vast zeggen, een hele nacht met zoon plug in doet zeer.Toen sanne wakker werd had ze een harde zeurende pijn in haar kontje. Haar handen waren ruw en rood van de boeien. Ze was net een paar minuten wakker toen de deur open ging. Ze wer..."
03-12
8.4
Een Fantastisch Leven... - 12Door: King Nicolaas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Natuurlijk had ik Inge uitgebreid verteld over mijn sex met Monique en over hoe ze me gedomineerd had met de glazen buisjes en hoe ik meteen gedaan had wat zij van me eiste. Een tijdje later zei Inge ja ik wil toch ook iets doen met jouw g..."
03-12
9.3