60.330 Gratis Sexverhalen
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 11075x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sanne - 2
De volgende ochtend was een rustige. Ze werd wakker gemaakt en moest ontbijt maken. Dit moest uiteraard naakt. Ze bakte een eitje voor hem, zetten zijn koffie en smeerde zijn brood. Een had ze nog gedacht om de hete koffie in zijn gezicht te goeien maar ze had het toch maar niet gedaan. Ze zaten in the middel of nowhere en ze zou niet weten waar ze heen moest gaan. Zei zelf at apart aan een klein tafeltje waar ze op de vloer aan moest gaan zitten. De vloer was koud en hard maar het eten was goed. Daar was sanne al dankbaar voor.

Na het ontbijt mocht ze naar “haar” kamer. Daar werd ze weer vastgelegd door hem. Na wat ongeveer een uur moet zijn geweest hoorde ze de deur van de hut open gaan. De man praten met iemand. Ze hoorde “het meisje” en “ deal” voorbij komen. Na lang naar het gerosemoes te hebben geluisterd ging de deur open en zag ze een man die ze niet kende. De man die haar mee had genomen stond achter de vreemde man. “ Als je gewoon doet wat je gezegd wordt is het zo voorbij” Zei hij. Ondertussen zag Sanne dat hij een stapel met geld weg stopte. Daarna ging de deur dicht en was ze alleen met de vreemde man.

Hij stapte op haar af en pakte haar bij haar nek. Sanne besloot dat meewerken misschien het beste was. Ze ging naast haar bed staan en de boei om haar enkel werd losgemaakt. Daarna pakte hij haar handen en bond deze voor haar aan elkaar. De man trok aan iets boven haar en daarna trok hij haar armen omhoog. Er werd een touw door het touw wat haar handen bij elkaar hield gehaald en dat werd strak getrokken. Ze hing nu aan een haak aan het dak vast. Via een katrol aan de zijkant liet hij het touw wat vieren. Op deze manier zette hij haar op haar knieën. De man torende nu boven haar uit. Zoals Sanne al verwachten ontdeed hij zich daarna van zijn kleding.

Toen de man helemaal naakt was kwam hij met een stijve pik voor haar staan. Hij sloeg er mee op haar wangen en tegen haar kin. Sanne opende haar mond. De man pakte zijn kans en werkte zijn pik haar minderjarige mond binnen. Hij begon haar keel te neuken zoals de man gister ook gedaan had. Deze man leek wel meer geduld met haar te hebben dan de andere man. Toch had ze moeite met de lange diepe halen die haar keeltje presenteerde. Toen de man genoeg gehad had trok hij terug. Sanne kon zo weer een beetje op adem komen. Hij trok de de katrol terug aan en werkte haar zo weer op haar voeten. Toen ze nog maar net op haar tenen kon staan stopte hij. Van de muur pakte hij een zweep.

Pats! een fikse tik op haar billen. Pats! op haar rug. Pats! op haar borsten. Pats! op haar buik en Pats! op haar kutje. De man herhaalde dit patroon 4 keer. Haar huid begon nu op alle plekken en rood te worden. Sanne moest moeite doen om de tranen weg te slikken.

De man hing het zweepje terug en kwam weer op haar af. Hij rook aan haar haren en zoende haar in haar nek. Het deed haar walgen. Ineens in een snelle beweging kwam de man voor haar staan en pakte haar bij haar heupen. Ze kwam nu recht op zijn heupen te zitten. Ze voelde zijn stijve pik tegen haar huid. Met een hand zette hij hem tegen haar kutlippen en drong hij haar lijf binnen. Sanne schreeuwde het uit.

Dit was een formaat dat ze niet gewend was. Hij gaf haar ook geen tijd om te wennen aan zijn lul . Hij begon meteen hard en diep te stoten. Na de mishandeling van de machine van gister voelde het alsof ze in 2 werd gereten. Terwijl de man haar neukte [voelde](http://voelde.ze.de) ze de pijn in haar schouders erger worden. Om steun te vinden sloeg de haar benen rond hem. Hij mompelde iet in de richting van “vieze slet” of zo.

Nog voordat de man zijn lading in haar schoot was Sanne al 2 keer gekomen. De 2de keer was niet eens meer lekker. Het deed gewoon pijn. De enige verlossing die het bracht was dat de man ook kwam en haar kutje vulde met zijn warme goedje.

Daarna haalde hij haar van de haak en legde haar in bed. De boei ging opnieuw rond haar enkel. Ze was blij dat ze even kon liggen toen de man de kamer verliet. Na een tijdje kwam de eerst man weer terug. “ Tijd om je op te frissen”
Lees verder in: Sanne - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Dildo, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
8.9
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
9.2
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
9.0
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.8
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
9.0
Maaike En Haar... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Maaike staarde nog steeds uit het raam en dacht terug aan die beginperiode met Frank. Wat was hij liefdevol geweest in haar seksuele ontdekkingsreis. Wat had hij haar in de watten gelegd. Met de wetenschap van nu wist ze ook dat Frank verder en ve..."
04-12
9.1
De Avonturen Van MariaDoor: K9Linda
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Maagd, Park,
"Maria zat in haar stoel naar buiten te staren, een week geleden had ze haar man begraven, overleden na een kort ziekbed, die beruchte K. ze waren bijna dertig jaar samen geweest en hadden al die tijd lief en leed gedeeld, echte maatjes en nu zat ze h..."
04-12
9.0
Geile VoorstellenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Vernederen, Voeten,
"Vele nachten had ik wakker gelegen van die onnavolgbare Annelies. Gezucht, gesmacht had ik en ja ook gegeild maar nu was het zover. Vandaag was ik uitgenodigd bij haar. Verse gemberthee Ja dat wou ik wel. Ondertussen nam Annelies de tijd ..."
04-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 1Door: Samsara
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik ging op bezoek bij een vriend Peter. Peter is weduwnaar. Heeft 2 kinderen, 2 meisjes. Emma en Marlin. Twee prachtige meiden midden in de puberteit. Beide mooie slanke meiden. Beide blond. Beide blauwe ogen. Marin is twee jaar jonger dan Emma, maar..."
02-12
9.0
Sanne - 5Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Neuken, Tepel, Tepels, Tiener, Vastgebonden,
"Laat ik het nu vast zeggen, een hele nacht met zoon plug in doet zeer.Toen sanne wakker werd had ze een harde zeurende pijn in haar kontje. Haar handen waren ruw en rood van de boeien. Ze was net een paar minuten wakker toen de deur open ging. Ze wer..."
03-12
8.4
Een Fantastisch Leven... - 12Door: King Nicolaas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Natuurlijk had ik Inge uitgebreid verteld over mijn sex met Monique en over hoe ze me gedomineerd had met de glazen buisjes en hoe ik meteen gedaan had wat zij van me eiste. Een tijdje later zei Inge ja ik wil toch ook iets doen met jouw g..."
03-12
9.3
Het BeginDoor: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slavin, Straf, meester,
"Dit verhaal is hoe ik mijn meester voor het eerst ontmoette Ik was gelukkig samen met mijn vriend maar ik miste iets. Ik had een goede job als directie medewerkster had een eigen flatje midden in de stad. ik ben 1m70 26 jaar bruin lang haar ..."
02-12
9.0