Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: PP En TK
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 15587
Lengte: Lang | Leestijd: 14 minuten | Lezers Online: 1
Het was al een tijdje geleden dat Johanna en ik wat leuks hadden gedaan samen. We spraken wel af voor heerlijke seks, soms uitgebreid, soms even vlug tussendoor. Ik had echter zin om wat meer tijd met haar door te brengen en haar te verrassen. Daarom had ik voor dit weekend een verrassing in petto voor haar. Ik had een privé sauna afgehuurd met aansluitend een overnachting in een hotelkamer. Zaterdagmiddag reden we samen naar de sauna; ik had hem afgehuurd van 16:00 tot 20:00 uur, de laatste shift.

Toen we aankwamen om in te checken bij de sauna, stond er nog een stel druk in gesprek met een medewerker van de sauna. Ik hoorde dat zij autopech hadden en daardoor uren vertraging hadden en dat hun sessie in de sauna daardoor nu bijna verlopen was. De medewerker moest iets overleggen en we kwamen aan de praat met het stel. Ze waren iets ouder dan ons maar ik moet zeggen dat de vrouw er wel aantrekkelijk uitzag. Ze had een mooi figuur en was gekleed in een strak jurkje waardoor je haar lichaam goed kon zien. Omdat ik wel zin had in wat avontuur stelde ik voor dat we ook met zijn 4-en konden gaan. Ik zag de man van het stel goedkeurend knikken. De privé sauna had meerdere sauna’s, waardoor we geen last van elkaar hoefden te hebben. Al hoopte ik eigenlijk dat we elkaar wel tegen zouden komen. De man en vrouw stelden zichzelf voor als Bob en Sandra.

Nadat de medewerker terugkwam, vertelde ik haar ons plan. Dit was geen probleem en we gingen met zijn 4-en naar binnen.

Ik merkte bij het omkleden dat Johanna er een beetje van baalde dat we niet met zijn 2-en waren nu. Toen ze in de auto hoorde van mijn verrassing; 4 uur in een privé sauna, had ze allerlei stoute, geile plannen gekregen en deze zouden nu niet tot uitvoering kunnen komen. Ik zei haar dat ik zou zorgen dat ze zeker wel aan haar trekken zou komen. Ik had zelf erg zin in haar, dus deze kans zou ik zeker niet aan mij voorbij laten gaan.

We gingen als stel een andere sauna in dan Bob en Sandra. Johanna maakte van de gelegenheid gebruik om me lekker te teasen, door net met haar hand langs mijn ballen te gaan en af en toe haar heerlijke borsten in haar handen te nemen en wat te bewegen. Ik kreeg het nog warmer dan het al was in de sauna. Toen we de sauna uitliepen hoorde we Bob en Sandra in het bubbelbad. We besloten ook die kant op te gaan. Bob en Sandra hadden het heel gezellig en schrokken een beetje toen we aankwamen lopen. Johanna vroeg of er ook ruimte voor ons was, aangezien ze niet wilde storen. Sandra kreeg een wat rood hoofd, maar zei dat er zeker ruimte voor ons was. Johanna ging heel brutaal tussen Sandra en Bob in zitten en ik zag aan haar hoofd dat ze wat van plan was. Ik ging tegenover de anderen zitten.

Ik zag dat Johanna haar handen onder water verdwenen en dat ze zowel Bob als Sandra over de benen voelde. Ik zag haar handen al gauw verder naar boven gaan. Ondertussen begon ze een praatje , waarbij ze het niet kon laten af en toe wat prikkelende vragen te stellen. Bob en Sandra vertelde dat ze al jaren bij elkaar waren en dat ze af en toe spannende uitjes voor elkaar organiseerden. Dit deden ze vaak met een ander stel, maar die hadden nu op het laatste moment afgezegd. Omdat ze allebei van de sauna, en zeker van seks in de sauna hielden hadden ze besloten om toch te gaan. Helaas leek de autopech roet in het eten te gooien. Ze waren aangenaam verrast geweest dat wij voorstelden, dat zij met ons de sauna in konden. Dat hadden zij nog nooit gedaan.

Johanna vertelde dat wij dit normaal gesproken ook niet doen, maar dat ze wel geïnteresseerd is in swingen. Ik heb dat in het verleden wel eens met een vorige partner gedaan maar voor haar was het nieuw. Ik zag Bob goedkeurend knikken en Sandra gaf aan dat het voor hun een toevoeging was van hun al zeer goede sexleven.

Ik zag dat Johanna ondertussen haar hand tussen de benen van Sandra had. Die had haar benen wat uiteen gedaan, zodat Johanna er wat beter bij kon. Haar andere hand had ze om de inmiddels harde pik van Bob, die iets boven water uitstak. Ik had goed beeld op het geheel en begon goed geil te worden. Ik begon mezelf af te trekken. Sandra ging iets verder achterover liggen om zich goed door Johanna te laten vingeren. Ze zetten 1 voet op de rand van het bubbelbad en deed haar ogen dicht. Ze genoot zicht- en hoorbaar. Blijkbaar was Sandra niet veel nodig om te komen, want binnen enkele minuten kwam ze met een harde kreun klaar. Ik wilde ook mee doen en stond op en bewoog me naar Sandra en hield mijn keiharde pik voor haar mond. Ze keek op en nam mijn pik heerlijk in haar mond. Bob ging op de rand van het bubbelbad zitten en vroeg Johanna om hem te pijpen. Ze nam zijn enorme pik in haar mond en begon hem te pijpen. Ze ging zo zitten dat haar kont mijn kant op wees en ik met mijn hand net bij haar kutje kon komen. Ik begon haar te vingeren. Johanna was zoals gewoonlijk heerlijk nat. Ik vingerde haar hard en had inmiddels 3 vingers in haar kutje. Sandra was erg goed in het pijpen en al gauw voelde ik dat ik ging komen. Ik zei dit tegen sandra, die aangaf dat ik wel in haar mond mocht komen. Ik kwam dan ook heerlijk klaar in haar mond en zag dat Sandra mijn zaad doorslikte en haar lippen vervolgens verleidelijk aflikte. Bob stond ondertussen ook op punt van komen. Ik wist echter dat Johanna er niet zo van hield dat een man kwam in haar mond dus ik was benieuwd wat ze ging doen. Ze voelde dat Bob ging komen, ze haalde zijn pik uit haar mond en liet hem klaar komen over haar borsten. Ik zag zijn zaad op haar borsten en ze smeerde het wat uit terwijl ze naar hem omhoog keek. Wat heerlijk om te zien.

Johanna en ik gingen douchen en besloten om ons met zijn 2-en terug te trekken op de relaxbedden. We dommelden wat in. Ineens voelde ik dat er iemand mij wakker pijpte en toen ik mijn ogen opendeed zag ik dat het Sandra was. Bob was Johanna aan het beffen. Ik was meteen weer geil en voelde dat mijn pik weer hard werd. Johanna was nog steeds geil en haar kutje lekker nat. Bob vroeg aan Johanna om op haar knieën te gaan zitten en deed een condoom om. Johanna ging zo zitten dat ze met haar hoofd mijn kant op zat. Bob ging achter haar zitten en stootte zijn pik in haar inmiddels kletsnatte kutje. Sandra en Johanna begonnen om en om mij te pijpen. Ik wist dat Johanna dit als fantasie had; pijpen en ondertussen geneukt worden. Ze genoot dan ook. Sandra liet Johanna door gaan met pijpen terwijl ze ondertussen onder Johanna ging liggen met haar hoofd en Johanna haar klitje begon te likken. Ik zag dat Johanna niet wist wat haar overkwam maar dit erg geil vond. Ze kwam dan ook schokkend en trillend klaar. Nadat ze bijgekomen was, stond ze op en ging ze in een van de relaxstoelen liggen.

Sandra ging op haar knieën zitten en begon Bob en mij om te pijpen. Terwijl ze de ene pik in haar mond had, trok ze de andere af. Onze pikken werden keihard en ik kreeg zin om het kutje van Sandra eens uit te proberen. Als die net als haar mondje was……

Ik vroeg haar om te gaan liggen op haar rug met de benen wijd. Ik deed een condoom om en zette mijn pik tegen haar kutje aan. Ik zag dat ze netjes geschoren was en ik zag een piercing. Dit was nieuw voor mij en ik was dan ook benieuwd of ik dit zou voelen. Ik stootte voorzichtig in haar kutje. Ze was lekker nat en strak. Ze kreunde toen ik met mijn pik verder naar binnen ging. Ik stootte zachtjes in en uit en voerde vervolgens het tempo wat op. Bob zat naast het hoofd van Sandra, zodat ze hem kon pijpen. Ondertussen was hij bezig met haar borsten. Hij masseerde ze, kneep er af te toe in, en trok aan haar tepels. Ik zag dat ze dit erg fijn vond. Johanna zat ondertussen te genieten van wat ze zag.

Ik voelde dat ik bijna ging komen en hield het tempo even in, zodat ik het nog even kon uitstellen. Johanna lag met haar klitje en lekkere grote borsten te spelen. Ik zei dat ik bijna ging komen, waarop ze opstond en in mijn oren dirty talk fluisterde en zei dat ik mijn ballen moest vol spuiten in het heerlijke sletje dat ik aan het neuken was. Ze begon me daarop supergeil te tongen. Ik voelde dat er geen houden meer aan was en spoot mijn ballen leeg in Sandra. Bob had niet veel nodig en kwam in Sandra haar mond en ook ditmaal slikte ze het door om vervolgens zijn pik schoon te likken.

Johanna gaf aan dat ze nu wel graag met zijn 2-en wilde zijn en we besloten ons op te frissen en met zijn 2-en een sauna in te gaan. Johanna ging op de bovenste bank liggen. Ik ging zo liggen dat ik goed zicht had op haar lekker lichaam. Ik was aan het bijkomen van de heerlijke seks, maar wist ook dat Johanna nog niet verzadigd was. Ze heeft een hoge sexdrive en heeft niet gauw genoeg. Ik zag dat ze haar benen iets uit elkaar had gedaan, zodat ik goed zicht had op haar kutje. Ze speelde met haar kutje en is zag dat die iets openstond en glom van het vocht. Johanna kennende was dit niet alleen van het zweet. Ik ging iets dichter bij haar liggen zodat ik ook bij haar kutje kon. Johanna opende haar ogen en zag dat ik keek naar hoe ze met zichzelf aan het spelen was. Ze lachtte en gaf me een knipoog. Ze deed haar benen nog iets meer uit elkaar. Ik reikte met mijn hand naar voren en kon net naar kutje. Ik voelde dat haar lipjes gezwollen waren en dat ze nat van geilheid was. Terwijl ze bezig was met haar klitje, stak ik een vinger in haar kutje, en vervolgens nog een, en nog een. Ze kreunde en zei dat ik door moest gaan. Ik voelde dat er ook weer leven in mijn pik kwam, die steeds harder werd.

Johanna stond op en stapte naar beneden naar het bankje waar ik op lag. Ze vroeg met te gaan zitten. Toen ik zat, ging ze met een voet aan iedere kant van mijn lichaam voor mij staan, haar kutje ten hoogte van mijn gezicht. Ze zakte op haar knieën en bleef met haar kutje boven mijn pik hangen. Ze begon met te tongen en zakte verder naar beneden. Ze zakte met haar kutje langzaam over mijn pik. Ze was nog steeds ontzettend geil, haar geil liep langs mijn ballen. Johanna bereed me alsof haar leven er vanaf hing. En ik voelde dat ik ging opnieuw deze avond ging spuiten. Johanna merkte het en zei eindelijk krijg ik je zaad weer in mijn kut. Dat werd tijd. Met een luide grom kwam ik klaar.

Ze kwam voorover tegen me aan liggen en ik fluisterde in haar oor hoe ontzettend geil ik haar vind. We bleven nog even nagenieten en gingen vervolgens douchen. Onze tijd in de sauna zat erop. Johanna besloot om alleen de body met kwart cups en open kruis met daaroverheen haar lange jas aan te doen. Ik wist dat ze nog steeds niet voldaan was en dat ze nog wat actie verwachtte in ons hotel………………….
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Buitensex, Neuken, Pijpen, Sauna, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Radio NoordDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Zuigen, Pijpen,
" Welkom bij het wekelijkse radioprogramma van Omroep Noord. Het programma voor en door luisteraars. Mijn naam is Anna Gerritsen en dit uur ga ik je weer verrassen met inzendingen van onze eigen luisteraars. Eerst een lekker muziekje om in de sfeer ..."
22-07
8.5
MemoriesDoor: Xiumi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, , Verjaardag, Feest,
"Ik, Dickey, vier in het volgende weekend mijn 58ste verjaardag, heb daar echt niet veel zin in maar ja, de familie wel. Ik ben druk bezig een gestructureerde boodschappenlijst op te maken om zo min mogelijk te winkelen, maar na dat saaie wer..."
22-07
9.2
Ontboezemingen - 10: HoerDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Slet, Prostitutie,
"De volgende ochtend word ik wakker met een zwaar gevoel in mijn maag. Het besef van wat ik gedaan heb, dringt langzaam tot me door terwijl ik naar het plafond staar. Mijn lichaam voelt beurs en mijn gedachten zijn een warboel van schuld, schaamte en ..."
22-07
8.7
Wat Is Dit Nu?Door: Izzie
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Mannen, misschien kunnen jullie mij helpen in de comments Want dit is iets waar ik al zo vaak tegenaan ben gelopen. En ik blijf het mezelf steeds afvragen. Kan het zo zijn dat ik dit alleen voel En hoe gaan jullie dan om met sign..."
22-07
8.3
Collega Eindelijk Geneukt - 11Door: Johan59
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Biseksueel, Likken, Neuken, Collega,
"Zo, het is al weer 4 en een half jaar geleden nadat ik deel 10 schreef. Nu eindelijk de tijd voor deel 11. Als je de serie ooit gevolgd heb lees dan deel 10 nog een keer. We kwamen terug in de stad na een heerlijke geile week in een huis..."
22-07
8.9
De Opdracht - 1.4Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Femdom, Bdsm, Slaaf, Onderdanig, Opdracht,
"Wat gaat er gebeuren bedenk ik mij, ik heb geen idee, is er op zolder plek voor een spel Van alles gaat door mijn gedachte en ik kan alleen afgaan op mijn gehoor en reuk. Die laatste wordt getriggerd, ik ruik een heerlijk luchtje, een beetje eucalyp..."
22-07
8.1
Naomi Wil Geld VerdienenDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Manager, Masturbatie, Masturberen, Schaamhaar, Sperma, Supermarkt, Tiener, Werk,
"Gezellig lopen drie vriendinnen door het centrum van Almere. De drie meiden zitten samen in de zelfde klas. Op links loopt Sasha, een blonde schone verschijning. Ze is tevens de oudste van de groep met een leeftijd van 17 jaar. Ze heeft een licht gez..."
22-07
9.1
De Opdracht - 1.3Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dominantie, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Rustig genieten we van het eten, buiten je opmerking tijdens het proosten laat je niks merken over je intenties tot je uit het niks zegt pompje erbij mop. Ik knijp een keer in het pompje en voel meteen hoe ik weer stukje voller voel vanbinnen. Zo kl..."
22-07
8
Verlangen Naar Seks - 4: Op VisiteDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verlangen,
" Hoe was het in de bioscoop Amanda haastte zich de trap op. Leuk, goeie film. Trillend over haar hele lichaam deed ze de deur van haar kamer dicht en bleef roerloos staan. Langzaam zakte ze met haar rug tegen de deur op de vlo..."
21-07
8.2
Een Heerlijke VrijdagmiddagDoor: Lucy En Theo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Lucy 42 en Theo 50 zijn reeds 12 jaar samen waarvan reeds 10 jaar duidelijk is dat Theo een niet onderdanige cuckold is. Er is een mooie liefdesband tussen de twee en samen hebben zij uitgezocht hoe dit voor hun werkt. Lucy heeft momenteel 4 vaste ma..."
21-07
9
 
Klik hier voor meer...