Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Oldandgay
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 19311
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Het Leven Gaat Verder
Het leven was gewoon doorgegaan, ik was afgestudeerd, gaf part-time kunstonderricht, de LAT-relatie met mijn nu gepensioneerde oud-directeur van de akademie was een vaste geworden, mijn ouders waren nu doorgewinterde swingers, alhoewel zij ook wel een min of meer vaste relatie met hun buren hadden.

De bezoeken aan mijn ouders waren minder frequent geworden, maar als ik er zo nu en dan een nacht verbleef, zeker niet minder intens.

Eerst wat meer info over mijn vaste partner Emiel,

Hij was een vrij forse besneden man met joodse achtergrond, toen ik hem intiem leerde kennen was hij nog getrouwd geweest, maar zijn huwelijk was al jaren nou niet bepaald goed te noemen, hij was een soort van dolende ridder geworden, die nogal wat zijsprongen maakte met leerlingen, mannelijk of vrouwelijk maakte niet uit, als ze maar jong waren en liefst nog groen.

Ik was een van hen, maar na een poosje ontdekten wij dat er meer dan alleen seks in het spel was bij ons.

Ik ging bij hen thuis "op kamers" wonen en langzaam ontstond er een vaste relatie, dit alles gedurende dezelfde tijd dat ik met mijn ouders en hun buren geregeld het bed deelde en een ervaren jongeman in bed werd.

Emiel wist hiervan en had daar geen bezwaar tegen gemaakt, hij was wel wat gewend geweest tijdens zijn leven, ook zijn vrouw en hij hadden niet bepaald monogaam geleefd.

Ik was behoorlijk verkikkerd op hem, ondanks dat hij door zijn prostaatproblemen en de bestraling erna geen zaad meer produceerde, maar gelukkig nog wel goed geil werd en met een beetje hulp van onze huidige pharmacie of een cockring ook nog een langdurige erectie had, maar meestal moest ik hem bedienen, ondanks dat hij er erg mannelijk uitzag, ruig behaard en zwaar geschapen, vond hij anaal genomen worden het summum van mannenseks.

Langdurig elkaar strelen, pijpen , spelletjes met allerlei hulpmiddelen gingen hieraan meestal vooraf, maar stevig genomen worden door mij, waarbij hij meestal behoorlijk verbaal werd en mij verkondigde dat hij mijn oude slet was en hem plat moest neuken, was toch zijn ideale vrijpartij...

Ik had daar helemaal geen bezwaar tegen en genoot ervan om zijn enorme besneden lul te likken en te zuigen en hem daardoor per seconde hoeriger te zien worden.

Ik vergeet nooit de dag dat, toen ik nog bij hen op kamers woonde en hij bij mij in bed deze behandeling kreeg, de deur van mijn kamer openvloog en Emiel een scheldkannonade van zijn eega over zich heenkreeg die zijn weerga niet kende en hem ineen deed krimpen.

Vanaf dat moment was de wankele status-quo in zijn huis voorbij, zijn vrouw verdween met de noorderzon en trok in bij een jongere collega van onze akademie, met wie zij al tijden een verhouding bleek te hebben, het huis werd verkocht, de boedel verdeeld en tijdens de zoektocht naar een nieuwe woonplek werden Emiel en ik liefdevol door mijn ouders opgevangen.

Mijn ouders hadden weliswaar een ruim bemeten appartement waarin wij twee flinke kamers ter beschikking kregen, maar we begrepen wel dat dit niet eeuwig zou kunnen duren.

Toch heerste er een redelijke harmonie in huis, Emiel was na zijn definitieve keuze voor mij een stuk minder onrustig geworden, in principe was hij een aimabel mens en kon goed overweg met mijn ouders.

Overdag was hij meestal alleen in huis, moeder werkte parttime dus zij en hij hadden veel diepgaande gesprekken, andere zaken gebeurden niet, zij respecteerden elkaar, vonden elkaar aardig, maar seksueel was er blijkbaar weinig aantrekkingskracht.

Bij vader lag dat anders, hij was behoorlijk gecharmeerd van deze forse, zwaar geschapen man met zijn gespierde kont, waarvan hij wist dat hij die graag gevuld wilde hebben.

Zo gebeurde het dat voor een weekend, waarin moeder met haar zuster een kerstmarkt zouden bezoeken in Duitsland, hij mij apart nam en vroeg of hij een nacht met ons mocht doorbrengen.

Helemaal onverwachts kwam deze vraag voor mij niet, ik had allang zijn begerige blikken gezien als Emiel ongekleed of met alleen een omgeslagen handdoek uit de doucheruimte kwam of - want we waren allemaal naturist - we samen op het dakterras lagen te zonnen.

" Oh Papa, grijnsde ik, is het weer zover, je geilt op hem, hè".

Vader knikte.

Ik polste voorzichtig Emiel, die kreeg een brede lach op zijn gezicht.

Heb je ook nog een opa, grijnsde hij.

Nee, zonder dollen, als jij er geen moeite mee hebt dat jouw vader mij wilt verwennen, dan mag hij vanavond bij ons komen liggen.

Toen vader dit hoorde, leek hij nu al in de zevende hemel te zijn aangeland.

"In onze slaapkamer dan", zei hij.

Ik snapte waarom, hun bed was breder en grinnikte wat in mijzelf.

Moeder had nauwelijks de deur van ons appartement achter haar dichtgetrokken of vader draaide om mijn vriendje heen als een beer om een pot honing, hij had de verwarming flink opgestookt en al gauw klonk het:" Warm hè, we kunnen best naakt rondlopen nu".

Ik keek Emiel aan, die lachte ondeugend en vanaf dat moment was deze middag een groot voorspel op het treffen van de komende avond en nacht

Vader zijn pik had al direct de vlag in top, niet veel later liepen er drie ramelijk opgewonden mannen rond in huis, samen bereidden we een maaltijd en de eerste handtastelijkheden vonden al plaats in de keuken. Ik meende te zien dat vader's voorvocht al ruimschoots aanwezig was.

"Oh Dick, die lekkere behaarde kont van hem, jij boft maar".

Kom je tekort bij de buurman pa, pestte ik hem

Nee hoor, maar verandering van spijs...

Dit zou de eerste keer zijn, sinds ik bij Emiel ingetrokken was dat we vreemd zouden gaan, het voelde toch wel heel gek aan om dat met mijn vader te doen, maar het leek alsof we het alle drie erg spannend vonden, verboden vruchten ...

Nadat we heerlijk gegeten hadden, de afwas in de machine was verdwenen en we even uitbuikten onder het genot van een kopje koffie met een glas Grand Marnier erbij, togen we gezamenlijk naar de badkamer waar we elkaar overvloedig insopten, wasten en afdroogden.

Alle drie lichamelijk behoorlijk opgewonden liepen we citoentjesfris naar de slaapkamer.

"Ga jij maar in het midden liggen Emiel, dan krijg jij een familiaire behandeling", sprak vader met een wat hese stem door de opwinding.

Hij keek vol verwachting uit naar de dingen die zouden komen, zo zoon, zo vader ?, vroeg hij zich af.

Eerst kreeg hij een "stereo" tepel behandeling, die er voor zorgde dat zijn pik fier omhoog stond, terwijl hij ondertussen de lijven van vader en zoon bekeek, hij voelde als het waren al die twee stevige jongens in zich.

Maar óók ik genoot er van om mijn vader weer eens zo te kunnen zien, dat was al weer eeen flinke tijd geleden, het vrijen met twee rijpe mannen maakte mij behoorlijk hitsig, maar ik had nog geen idee wat er zou gaan gebeuren, Emiel leek mij in een onderdanige bui, hij wilde op zijn minst een pik in zich hebben gevoeld na deze sessie.

Lang hoefde hij daar niet op te wachten, na de hele middag al wat aan elkaar gefrunnikt te hebben waren we alle drie bloedje geil, vooral vader, die als zich als hoofddoel het penetreren van mijn vriendje gesteld had, een vriendje dat zich daar tegen zeker niet zou verzetten, ergo, hij hoopte dat hij zowel door vader als zoon flink uitgewoond zou worden, hij was niet onervaren op dit gebied, maar sinds wij een vaste relatie hadden kreeg hij er maar geen genoeg van en hij had het geluk dat ik datzelfde verlangen had.

Veel passieve mannen waren echt passief, Emiel niet, hij was geen opblaaspop die op zijn buik ging liggen en zich alleen maar vol liet pompen, hij besefte heel goed dat je terugkreeg wat je de ander gaf, hij warmde mij dan ook vakkundig op, waardoor mijn pik snel keihard werd en bracht mij keer op keer tot op het randje van klaarkomen, waardoor mijn verlangen om hem te neuken groter en groter werd , als het moment suprematie dan daar was ontving hij mij in alle posities en zijn getrainde sluitspier maakte mij alleen maar gek van lust en hij kreeg wat hij wilde, een passionele ongeremde beurt en een flinke lading zaad die met kracht in zijn ingewanden werd gespoten.

Ook vader bracht hij snel op kookpunt en die schreeuwde bijna de buurt bij elkaar toen hij soortgelijk intense behandeling van zijn lul ontving, ik was even alleen toeschouwer, vader keek in mijn richting maar zag mij gewoon niet staan, hij was helemaal in een andere wereld, Emiel zat op zijn knieën voor hem en onderging op zijn hondjes vader's stoten die met het tempo van een mitrailleur zijn prostaat teisterden en voelde al snel de warme vloed van zijn zaad naar binnen stromen.

Daarna ploften ze beiden hijgend en puffend op hun rug op het bed, maar ik zag Emiel al verwachtingsvol naar mij kijken, hij leek onverzadigbaar vanavond.

Vader stond op, verontschuldigde zich en ging naar de badkamer om zich op te frissen. Emiel bleef op zijn rug liggen, trok zijn benen op, spreidde ze terwijl hij mij bijna hunkerend aan bleef kijken, "Dick ?", fluisterde hij en maakt trage neukbewegingen met zijn onderlijf, het was duidelijk, mijn lul moest erin.

Ik kroop weer op het bed, plaatste mijn eikel tegen de van vader's zaad nog lekkende entree, bracht die bij hem binnen, pakte Emiel's benen en duwde langzaam mijn pik vrij moeiteloos naar binnen, de weeïge geur van vader's verse zaad maakte mij nog geiler.

Toch kon ik mij beheersen om Emiel in een streep opnieuw weer vol te spuiten, alhoewel hij daar waarschijnlijk geen bezwaar tegen gemaakt zou hebben, maar ik wist ook dat wanneer ik langzaam maar stevig zijn prostaat zou prikkelen hij nog hoeriger zou worden en allerlei lieve woordjes en gore taal zou uitslaan, deze uiterlijk super macho man veranderde daardoor in een superslet die gebruikt wilde worden, in het begin van onze relatie had ik dat erg vreemd gevonden, maar nu wond het mij zowel lichamelijk als geestelijk op, lichamelijk omdat hij met zijn interne spieren mijn piemel enorm masseerde en kneedde, geestelijk, omdat het mij een soort machtsgevoel gaf waar ik van genoot, iets waarvan ik mij voordat ik hem ontmoet had mij niet van bewust van geweest.

Als puzzelstukjes pasten wij tijdens de seks bij elkaar, langzaam werkten wij elkaar meestal op tot een spetterend gezamenlijk orgasme.

Het aanzien van dit gebeuren maakte vader, die ondertussen in de slaapkamer teruggekeerd was, blijkbaar weer opgewonden, want ik zag hem langzaam masturberend zichzelf snel een erectie bezorgen. Even later knielde hij achter mij en begon mij te rimmen, de knijpende kont van Emiel en vader's tong maakten mij helemaal gek, natuurlijk zag Emiel wat er zich afspeelde, zijn smeekbede "Geef het me Dick. Geef het mij nu" was voor mij het sein dat ik los kon gaan.

Daardoor kon vader zijn stimulerende werkzaamheden niet meer voortzetten, stond op en begon nu wild te masturberen boven Emiel's gezicht.

Hijgend en kreunend pompte ik een orerende Emiel vol en belandde vader's tweede portie op zijn gezicht en beval Emiel zijn pik zorgvuldig schoon likken.

Dit zorgde bij ons alle drie voor een verrassend en spetterend orgasme en waarschijnlijk ook dat ons tijdelijke verblijf in mijn ouders huis een heel ander verloop zou krijgen.

Natuurlijk zou vader in geuren en kleuren moeder berichten over dit explosieve treffen en of dit moeder's houding ten opzichte van Emiel zou veranderen ?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Biseksueel, Gay, Jong En Oud, Swingers, Trio, Vader, Zoon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Familie sexverhalen!
 
Tante Judith Met Tim En Zijn Moeder - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tante, Zoon,
"In Tante Judith heb je kunnen lezen hoe de 19 jarige Tim naar de verjaardag van zijn vriend Jonas gaat. Daar leert hij Jonas zijn 42 jarige tante Judith kennen. Als Tim rond half elf weg wil gaan om te stappen, vraagt Judith of ze met hem mee kan r..."
22-07
9.3
Mijn Lieve Eric - 5Door: Karin62
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Oma, Zoon,
"Nadat Karin Eric had verteld over de stijve benen van zijn oma, belde hij diezelfde avond nog met haar en ze spraken af dat hij zaterdagmiddag langs zou komen om haar een massage te geven. Die zaterdagochtend was Lenie al vroeg wakker. Ze wa..."
22-07
9.3
Mam Doet Mee - 2Door: Rocks
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Neef, Tante, Zoon,
" i bedankt voor de positieve reacties i Ondertussen neukt Mark zijn moeder die er enorm van geniet , ze beseft nu wat ze al weer enkele jaren heeft gemist . Haar dochter onder haar ligt van Karla haar tong te genieten en word na..."
22-07
9
Mam Doet Mee - 1Door: Rocks
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Karla woont met haar 2 kinderen in een mooi huis dat haar man heeft nagelaten toen hij verongelukt is Karla een knappe vrouw van 42j 172 lang slank , donker haar met een lekker kontje en 2 heerlijke c cup borsten . De kinderen , een tweeling van nu..."
20-07
8.8
Nooit GedachtDoor: Cornus_mas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Webcam, Zus,
"Compleet in shock is Edo als ie ziet wat er zich op zijn scherm afspeelt. Hij had eigenlijk al in bed moeten liggen, want morgen is er weer een lange schooldag met zelfs een overhoring. Maar hij is geil. Zo geil als iedere gezonde jongen van 16 jaar ..."
20-07
9.3
GeklemdDoor: Steven D
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Beffen, Behaard, Billen, Kontje, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Schaamhaar,
"Het was een doordeweekse schooldag. Zoals steeds had ik nog even met wat vrienden aan de bankjes in het naburige park gehangen . Veel meer dan wat jongensachtige praat verkopen, over de meiden fantaseren of stiekem een sigaret roken deden we daar ni..."
20-07
8.8
Tante FleurDoor: DutchViking
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Creampie, Eerste Keer, Klaarkomen, Milf, Neef, Neuken, Orgasme, Tante, Tiener,
" i Dit verhaal heeft een uitgebreide en langzame opbouw met een pittige climax. Ps over de in dit verhaal kort genoemde tante Marjan en tante Paula heb ik separate verhalen geschreven. Misschien ga ik in de toekomst personages uit verschillende verh..."
20-07
9.5
Mama Geeft Les - 5Door: K9jack
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Milf, Tiener, Zoon,
" i Karl heeft duidelijk gemaakt dat zijn hormonen door zijn lenden razen en drukte eerder schaamteloos zijn harde lul tegen mama s kontje. Claudia heeft tegenover mij ook toegegeven dat het wel iets met haar deed, ook al is het zo fout . Melissa gen..."
19-07
9.3
Mijn Keurige Buren - 2Door: Fantasia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Stiefdochter, Stiefvader, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Pas toen ik ze weer de trap hoorde aflopen durfde ik te bewegen en sloop op mijn sokken naar mijn slaapkamer waar ik me voor de tweede keer aftrok. Waarbij ik mij al rukkend voorstelde hoe de mooie 36 jarige Nienke op haar handen en knie n zat met ha..."
19-07
9.1
Mijn Keurige Buren - 1Door: Fantasia
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buren, Stiefdochter, Stiefvader, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Ik schrijf hier verhalen. Meestal op basis van een gebeurtenis die ik heb meegemaakt in mijn directe omgeving of door iets wat ik heb gelezen of gezien. Inspiratie heet dat haha. Mijn beste vriend Peter, die ik ken vanaf de kleuterschool, w..."
18-07
9.1
 
Klik hier voor meer...