60.338 Gratis Sexverhalen
Datum: 21-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 13240x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Marijke Geeft Klaas Opdrachten
Gisteren heb ik Klaas en Ingrid begluurd toen zij aan het neuken waren achter in de tuin. Voor het eerst heb ik toen helemaal naakt door mijn eigen tuin gelopen. Dat beviel heel goed en ik wilde dat vaker doen. Met andere ogen loop ik nu door mijn tuin en kijk of er ergens inkijk kan zijn. Alleen vanuit de slaapkamer van Klaas en Ingrid is er inkijk. De andere buren kunnen niets zien. Het is weer een echte warme zomerdag en ik besluit om vandaag ook naakt te blijven. Het voelt lekker de warme zon op mijn huid. Er staat een zacht windje ter verkoeling. Afgelopen nacht droomde ik dat Ingrid mijn poes verwende. Ik werd wakker met twee vingers in mijn kutje en kwam kreunend klaar. De hele dag loop ik nu met geile gedachten rond.

Ik loop genietend van mijn nieuwe vrijheid door mijn tuin en zie uit mijn ooghoek beweging achter het slaapkamerraam. Ik vermoed dat daar Ingrid staat te kijken, want ik hoor Klaas mopperend door de tuin heen lopen. Stiekem grijnzend doe ik alsof ik het niet door heb en streel even over mijn lichaam. Ik zie weer beweging achter het raam. Dan loop ik terug naar mijn huis en ga op het terras liggen op het ligbed. Hier is echt geen inkijk. Ik vermoed dat Ingrid niet weet dat ik hier lig, want ik hoor haar tegen Klaas zeggen dat ik naakt door de tuin loop. Klaas reageert “Dat moet toch kunnen. Wij lopen nu toch ook weer naakt.” De rest van de dag verloopt rustig. Langzaam ontstaat er een plan hoe ik Ingrid voor een dilemma kan zetten.

Maandag ochtend na het ontbijt en een kopje koffie is het tijd om mijn plan uit te gaan voeren. Eerst stap ik onder de douche en geniet van het warme water over mijn huid. Ik pak mijn scheerspullen en verwijder al het overtollige haar. Mijn schaamstreek krijgt extra aandacht. Normaal laat ik een klein streepje haar staan, maar nu gaat alles kaal. De herinnering hoe het kale kutje van Ingrid eruit zag, zorgt er voor dat ik dit wil voelen. Mijn vingers glijden over mijn gladde lippen en ik geniet van de zachtheid. Ik droog me af en trek een korte broek aan en een ruimvallend hemdje. Dat heeft eerder ook gewerkt, dus waarom nu niet. Het is half elf en zit even in de tuin nog een keer het plan door te nemen. Dan hoor ik Ingrid in de tuin.

Ik verzamel mijn moed, pak mijn sleutel en telefoon en loop naar de voordeur van de buren. Ik bel aan en even later doet Ingrid de deur open. Ze heeft een kort zomerjurkje aan en het is duidelijk dat ze geen beha aan heeft. Haar ronde borsten bewegen rustig mee bij elke beweging die ze maakt.

“Marijke, hoi, wat is er?, vraag je.

“Nou dat ga ik je vertellen”, zeg ik stellend en loop door naar binnen. Je draait je verbaasd om en komt achter me aan. Ik ga op de bank zitten en jij gaat tegen over mij in een makkelijke stoel zitten.

“Wat is er?” vraag je voorzichtig.

“Nou, moet je luisteren. Ik heb er geen problemen mee dat jullie naakt in de tuin lopen. Dat jullie wilde seks hebben achter het tuinhuis.” Je begint te sputteren en wilt het ontkennen. Ik pak mijn telefoon en open de foto bestanden.

“Luister en kijk”, en ik start een video waarin je in doggy stijl geneukt wordt door Klaas. Je hoort dat je kreunen en smeken om hard geneukt te worden. Je gezicht kleurt rood en je begint te stotteren.

“Ik heb nog meer foto’s en video’s en ik wil dat je goed luistert.”

“Oké”, zeg je aarzelend, “Wat doe je met de foto’s?”

“Zolang je luistert en doet wat ik zeg, waarschijnlijk niets!”

“Waarschijnlijk?”

“Ja dat ligt er namelijk aan hoe goed je mijn opdrachten uitvoert. Dus wat wordt het? Anders gaat het nu op internet!”

“Ik zal doen wat je zegt” zeg je met een timide stem.

“Mooi, dan wil ik dat je eerst dat korte jurkje uit doet en dan wil ik een kopje koffie. Iedere keer als ik hier ben, loop je naakt.” Je staat berustend op en trekt je jurk uit. Ik zie ook een geile twinkeling in je ogen. Dan loop je naar de keuken om de koffie te halen. Weer ben ik verbaasd hoe weinig moeite het kost om dit voor elkaar te krijgen.

Ik loop naar de keuken toe en zie dat je met je rug naar de kamerdeur staat. Ik leg mijn handen op je schouders. Je zucht en laat je schouders hangen. Mijn handen strelen over je rug en gaan naar je billen. Mijn beide handen blijven strelend over je billen gaan. Je kreunt en duwt je billen steviger tegen mijn handen. Grijnzend zie ik dit gebeuren. Dan haal ik mijn handen van je billen en geef je een tik. “Kom, pak die koffie en loop voor me uit naar achter toe.” Je doet wat ik zeg en loopt voor me uit. Je billen deinen mee met elke stap die je doet. Op het terras staan twee ligbedden en je pakt de kussens uit het tuinhuis.

Voordat ik ga zitten trek ik mijn broek en hemd uit. “Zo dus hier wil je zo graag naar kijken?” Je slikt en zegt zachtjes, “Ja, en niet alleen naar kijken”. Ik ga uitdagend op een van de bedden zitten en jij zakt aarzelend op het andere ligbed. Geheel in onze eigen gedachtes drinken we onze koffie. Ik merk dat je heel regelmatig je ogen over mijn lichaam laat glijden. Nonchalant laat ik een hand over mijn borsten heen glijden. Ik zie je blozen. “Kom hier”, zeg ik, “verwen me, speel met me en laat me spetterend klaar komen!” Je aarzelt. Ik sta op, loop naar je toe en grijpt naar je rechter tiet. Ik voel de stevigheid en knijp even in je groeiende tepel. Je krimpt in elkaar. “Moet ik het herhalen?” “Nee”, zeg je snel.

Ik ga weer onderuit gezakt op het ligbed liggen. Je komt naar me toe en gaat tussen mijn benen zitten. Je handen glijden over mijn benen. Eerst aarzelend, maar al snel zeer voortvarend. Dan gaan je handen door naar boven, via mijn buik gaan ze naar mijn tieten. Je streelt en bespeelt mijn kleine tietjes. “Je leert snel”, zeg ik. Je buigt naar voren en laat je tong over mijn stijve tepel gaan. Ik voel een schok van mijn tepel naar mijn kutje gaan. Je bemerkt mijn schok en gaat door met de andere tepel. Je verwent om en om mijn tepels met je mond en met je hand. De opwinding groeit in mijn lichaam.

Mijn kut lekt constant vocht en ik wil meer. Resoluut leg ik mijn handen op je schouders en duw je naar mijn kruis toe. “Likken”, is het enige wat ik zeg. Je kijkt met een geile blik omhoog, “Eindelijk, mag ik echt?” en duikt op mijn kruis. Je tong glijdt over mijn lippen, langs de buitenkant om laag en door het midden weer terug over mijn clit. Iedere keer als je mijn clit raakt voel ik een schok. Even later voel ik een vinger naar binnen glijden, je vinger kromt zich en vindt bijna direct mijn g-spot. Je lippen sluiten om mijn clit en je begint zachtjes aan mijn clit te zuigen. Een nieuwe sensatie schiet door mijn onderbuik. Een tweede vinger schuift naar binnen. Het samenspel van je mond en je vingers zorgen ervoor dat ik al snel mijn orgasme voel opkomen. “Ga door”, kreun ik, “lik me, neuk me met je vingers!” Dat is voor jou een teken om het tempo te verhogen. Nog intenser speel je met mijn clit en kut. “Oh, ik kom, ga door”. Mijn lichaam schokt en verkrampt door mijn heftige orgasme. Hijgend laat ik me achterover vallen.

Je laat mijn clit met rust en houdt je twee vingers in mijn kutje. Langzaam glijden je vingers uit me. Ik ben zo gevoelig dat ik nog een klein orgasme krijg. Ik pak je hoofd vast en trek je omhoog. Dan druk ik mijn mond tegen jouw mond. Je lippen openen zich en er ontstaat een intense tongzoen. Ik proef mijn eigen vrouwelijkheid en gelijk word ik nieuwsgierig hoe jij kan smaken. Je blijft boven op me liggen en ik geniet van je lichaam. Even later laat ik je los en duw ik je op je rug. “Ik wil je proeven”, zeg ik en ga naar jou gleufje toe. Gewillig ga je liggen en opent je benen. Zacht zoenend ga ik over je volle lippen en laat mijn tong tussen je lippen door glijden. “Eindelijk, kom lik me, maak me ook klaar”, mompel je. Ik kijk van tussen je benen omhoog en zie je achterover liggen. Je tieten bewegen zachtjes mee. Ik zie je tepels hard omhoog staan. Met een hand grijp ik naar je lekkere tieten. Je hijgt en kronkelt. “Lik me”, mompel je nogmaals.

Mijn andere hand leg ik op je gleuf. Mijn vingers glijden over je natte gleuf heen en weer. Vanzelf glijden er drie vingers naar binnen. Je bent zo nat dat ik helemaal geen weerstand voel. Je kut zuigt mijn vingers naar binnen. Ik voel de spiertjes in mijn vingers knijpen. Mijn vingers glijden steeds sneller heen en weer. Dan zet ik mijn mond op je clit op dezelfde manier als dat jij bij mij deed. Mijn lippen klemmen om je clit en ik zuig je genotsknobbel mijn mond in. Alle voorzichtigheid laat ik varen. Vier vingers duw ik in je openstaande genotsgleuf. Vol ga ik voor je orgasme en zuig steeds harder en laat mijn vingers steeds sneller in en uit je gaan. Je kreunt, hijgt en gromt. Dan schiet je orgasme door je lichaam. Schokkend en zwaar hijgend kom je klaar. Je lichaam blijft een lange tijd liggen schikken en trillend.

Ik kruip tussen je benen vandaan en ga naast je liggen. Ik sla mijn armen om je heen. Je kijkt wazig uit je ogen en drukt je mond op de mijne. Je likt mijn mond schoon. “Heerlijk, wat heb ik hier naar verlangt”, zeg je zachtjes en je sluit je ogen. Ik zie een traan uit je ooghoek komen. Zachtjes druk ik mijn mond op de traan, ik proef de zilte traan. “Ben ik te ver gegaan”, denk ik. Dan doe je je ogen weer open en al mijn twijfel verdwijnt. Vermoeid, totaal bevredigt en lachend kijk je me aan. “Dank je, dit is echt wat ik wilde, zeker nadat ik je gisteren naakt zag lopen. Ik kon het niet laten om me klaar te vingeren”, vertel je op een berustende toon.

“Dit gaat nog veel vaker gebeuren. Zolang je luistert en doet wat ik zeg, zullen we nog vele hoogtepunten beleven”, zeg ik. “Ik zal naar je luisteren en doen wat je zegt.”, zeg je nogmaals. “En Klaas?” zeg je vragend. “Klaas luistert ook naar mij. Afgelopen weekend neukte hij jou uit mijn opdracht.” Je zucht en sluit je ogen. Je kruipt nog steviger tegen mij aan. Even later laat ik je los en sta op, pak mijn kleren, druk nog een kus op je voorhoofd. Ik maak nog even een foto van je en loop naar mijn eigen huis. Thuis val ik voldaan op de bank en denk terug hoe snel mijn seks leven totaal veranderd is. Dit biedt nog veel mogelijkheden, de geile gedachtes schieten alweer door mijn hoofd. Missie drie is geslaagd.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Biseksueel, Buurvrouw, Dominantie, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Een Avond Met MichelleDoor: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Beffen, Scharen, Dildo, Neuken,
" los verhaal, maar is wel onderdeel van de reeks Rineke en Andr We zijn weer een paar weken verder. Iedere donderdag sport ik met Michelle. Andr moet weer regelmatig enkele dagen weg. En ik moet erg wennen aan de nieuwe klassen. Ze moeten..."
07-12
9.2
Zweedse Schone - 2Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
" Lees a.u.b. de intro en verhaal 1 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hier in geschreven. Na een aantal uurtjes slaap word ik wakker en kijk hoe laat het is en zie dat het alweer half 11 i..."
06-12
9.2
Kerstboom OptuigenDoor: Amy1988
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Kerst, Kut, Kutje, Milf, Neuken, Openbaar, Vingeren,
" Dag lieve mensen, Tja het is weer die tijd van het jaar. Sinterklaas is de deur uit en ik mag weer de kerstboom optuigen. Mijn leukste activiteit van het jaar. Buiten al de geile avonturen natuurlijk. Gisteravond Sinterklaas av..."
04-12
8.7
De Knappe Buren - 2Door: Lizaaa
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buren, Jong En Oud,
"Eva s tong gleed over Liza s klitje. Eerst likte ze zachtjes met lange halen en daarna snel en kort. Door deze afwisseling wist Liza niet meer waar ze het moest zoeken. Het gevoel was heerlijk en intens. Ze was wel eens gelikt door haar ex vriendje, ..."
10-11
9.4
ClaireDoor: Amy-mae
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Scharen, Tiener,
"Een mooie jonge dame van 16 jaar oud. Ze had krullend blond haar tot haar schouders en een mooie stevige bril. Verder was ze extreeum dun gebouwd. Haar tietjes waren een bescheide Btje. ze hield van strakke kleren die haar lijf goed in de kijk zetten..."
05-11
8.8
Wat Me Nu... - 32Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer,
"Gisteravond na ons spel met Jason en Daphne, zijn wij nog even in de bar iets gaan drinken en genoten van een mooie show. Wij hebben het niet te laat gemaakt want om 9 uur vanmorgen legt de boot aan en vanaf 7 uur kunnen wij gaan ontbijten. Iets na z..."
04-11
9.3
De Roadtrip - 1Door: Flooronthefloor
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Nudisme, Roadtrip, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen,
"We zijn nu een paar dagen onderweg samen, Nina en ik. We zijn wat je noemt echte hartsvriendinnen, die elkaar al sinds de kleuterschool kennen. We woonden in dezelfde straat en gingen altijd naar dezelfde school. Nu zijn we in de USA, de Verenigde St..."
31-10
9.5
Mijn Sophie, Een... - 2Door: Jasper
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Cuckold, Cuckolding, Lingerie, Milf,
"Twee weken lang was het een gekkenhuis, maar met Rob zijn zus eenmaal weer thuis scheelde het veel tijd, die we kwijt waren aan al het heen en weer gerij . Ook Rob kreeg nu bijles , het geilste mannetje van het groepje. Na zijn bijles bleef..."
31-10
8.7
Rineke, Nieuw Speelgoed,...Door: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bischierig, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Vingeren, Vreemdgaan,
"Nadat ik heb ontbeten ga ik met een heerlijke cappuccino naar mijn werkkamer. Mijmerend start ik mijn laptop op en denk terug aan gisterenavond. We zijn alle twee ongekend geil en lekker klaargekomen. De opmerking van Andr om nieuwe toys uit te zoek..."
29-10
9.0
Le Coq Noir - 3Door: Driester***
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rimmen, Romantiek,
"Ik had dus opnieuw kennis gemaakt met een 21 jarig aangetrouwd nichtje zoals ik haar aan mijn Franse vriendin had omschreven. Ze zou de eerstvolgende keer met me meekomen naar Bretagne. In dit deel vertel ik hoe het verder ging. Ciska blee..."
25-10
9.5
Stage - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Flirten, Glijmiddel, Jong En Oud, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Orgasme, Sexspeeltjes, Sextoys, Stagiair, Standje 69, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Tiener, Vingeren,
"Dit is het laatste deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaa..."
22-10
9.4
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10
9.5
Klik hier voor meer...