62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-12-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 2979x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Center Parcs - 16
Alleen Henk en Jeroen (en ikzelf natuurlijk) waren nog niet klaargekomen, en het lag in de lijn der verwachtingen dat ook zij hun hoogtepunt mochten beleven. Zelf had ik geen idee maar die morgen bleek Gerd-Jan over te lopen van de ideeën. Hij liet Henk en Jeroen rechtstaan, maakte hun touwen los, en daarna maakte hij met hun blote body’s een ingewikkelde constructie. Hij liet ze beiden op de rug liggen, maar zo dat ze met hun billen en kruis tegen elkaar lagen. Het zag er voor de twee knapen niet makkelijk of gezellig liggen uit, maar ik had meteen door wat de bedoeling van geile Gerd-Jan was. Door de ingewikkelde constructie lagen de geslachtsdelen van beide jongens tegen elkaar. Gerd-Jan wenkte mij. Zelf knielde hij aan de ene kant van Henk en Jeroen en hij wees mij de plek aan de andere kant aan.

De twee jongens waren op dat moment nog niet helemaal stijf, maar daar zou snel verandering in komen. Jeroen, met de spekgladde, zeer dik en grote lul met de reusachtige eikel, lag met een halfharde erectie te wachten. Van alle jongens was hij degene die stijf het grootst geschapen was, maar nu was daar nog niet zoveel van te merken. Zijn ‘groeier’ had duidelijk nog wat hulp nodig.

Henks korte dikke ding, was al redelijk gezwollen, maar lag nog tegen zijn dij aan in plaats van flink rechtop te staan zoals we het al hadden gezien.

Samen met Gerd-Jan ging ik aan de slag. Om beurten pijpten we de twee piemels, daarbij telkens afwisselend. Nu eens had ik die van Jeroen in de mond, dan weer die van Henk. Al snel stonden beide pikken pal.

Dat was waar Gerd-Jan op gewacht had. Toen zowel Jeroen als Henk volledig opgewonden waren geworden, duwde hij beide stevige stengels samen en plaatste hij zijn mond over de twee penissen. Langzaam gleden zijn lippen omlaag en zo pijpte hij de twee pikken tesamen. Speeksel droop langs de schachten omlaag telkens Gerd-Jan naar omhoog kwam.

Onverwachts richtte hij zich even op. Hij keek me aan en ik begreep zijn blik. Meteen zette ik zelf zijn verwenning verder. De warme worsten smaakten naar zijn speeksel. Op en neer gleed ik over de beide fallussen. Toen ik me even oprichtte, zag ik aan het wijd openstaande eikelmondje van Henks lul dat hij wellicht een orgasme naderde. Vragend keek ik naar Gerd-Jan maar die knikte glimlachend.

Opnieuw zoog ik de zaadstengels naar binnen. Langzaam gleden mijn dichtgeknepen lippen omlaag.

Met een korte kreet kwam Henk klaar. Meteen voelde ik zijn zaad spuiten op mijn verhemelte. Acht grote gulpen kwamen in mijn mond terecht en daarna op de twee eikels. Met het verse zaad als smeerolie pompte ik met mijn mond over de stevige stampers. Gerd-Jan lag intussen met zijn hoofd op de buik van Henk om het schouwspel van we heel dichtbij te kunnen bewonderen.

Gretig keken zijn ogen naar de duo pijpbeurt. Af en toe, als ik met mijn lippen rond de eikels was, likte hij van opzij de erecties om op die manier het afdruipende piemelsap te kunnen proeven.

Niet lang daarna bereikte ook Jeroen steunend en kreunend zijn hoogtepunt. Opnieuw vulde mijn mond zich met grote golven geil. Toen Jeroen uitgekreund was, en ik rechtop ging zitten om alles door te slikken, werd ik opnieuw verrast door Gerd-Jans geilheid. Van zodra ik me had opgericht, begon hij me te tongzoenen. Automatisch wisselden we cum en speeksel uit en het zalige zaadvocht van zijn vrienden ging van de ene mond naar de andere tot Gerd-Jan lachend met de vingers knipte en ik, net als hijzelf, alles wat ik in mijn mond had doorslikte.

Intussen had ik al gezien dat de gelukzakken van daarnet nog navocht hadden, dus ik wees Gerd-Jan op de twee slapper wordende slurfjes en samen likten we de restjes spermavocht van hun pikken en buik.

Met schaamrode wangen hadden Nico en Bas gekeken naar dit schouwspel. Of was het geen schaamrood maar een kleur van geil jaloers verlangen?

Het bleef even stil.

Toen was het Nico die als eerste het woord nam.

“Jongens, dit was het meest opwindende en lekkerste ontbijt ooit! Alleen is er één iemand die waarschijnlijk nog ergens naar hongert, al is het niet meteen kaas of brood, is het niet, Tom?”

“Goh, jongens, jullie weten al dat ik het meest geniet als ik anderen kan laten genieten, dus je moet je nergens toe verplicht voelen.

“Tuttut!”, zei Bas, “het was jouw idee om zo’n lekker ontbijt te serveren, dan vind ik wel dat we jou mogen bedanken.”

“Wie voelt zich geroepen, jongens?”, vroeg Henk, terwijl hij langzaam rechtstond uit zijn liggende houding.

“Laten we niet kiezen, laten we Russische roulette spelen!”, reageerde Jeroen.

“Hoe bedoel je?”

“Wel, we pijpen Tom om beurten exact 20 seconden. Het zit er dik in dat één van ons dus het ‘slachtoffer’ wordt van zijn verse lading kruit dat uit zijn week wapen komt geschoten.”

“En wat gebeurt er precies als hij klaarkomt?”

“Net zoals bij een Russische Roulette is net dàt de essentie van het spannende spel!

“Hmmm, en dan slik je?”

“Ja!”

“Ik weet niet of ik dat zie zitten.”, zei Henk

“Wel, dat moet je ook niet, maar als je niet wil meedoen met de Russische roulette dan vind ik wel dat je Tom intussen op een andere manier moet verwennen.”

“Hoe dan?”

“Ik heb wel iets in gedachten voor jou.”

“Wat dan?”

“Zal je wel zien.”, en Jeroen verdween even naar zijn slaapkamer.

Toen hij terugkwam, zag ik niet wat hij mee had.

“Tom, ik denk dat we jou hetzelfde moeten laten ondergaan als Gerd-Jan in het begin. Dus als je ermee akkoord gaat, gaan we jou blinddoeken. Dan zie je niks maar voel je des te meer. Is dat ok voor jou?”

“Ga je gang!”

Meteen werd ik geblinddoekt. Van wat daarna gebeurde, kan ik dus alleen maar vertellen op basis van wat ik voelde.
Lees verder in: Center Parcs - 18
Trefwoorden bij dit verhaal: Blowjob, Center Parcs, Cumswap, Orgasme, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Trio, Oraal, Date, Anaal, Slaaf, Dating,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.7
De OverbeetDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy,
"Bruine oogjes, zwart haar en een overbeet, het gaf hem iets grappigs, en lachen deed hij zo leuk ook Vast niets voor mij, dacht ik gelijk en liet hem met rust met tegenzin. Hoe oud was hij helemaal, dacht ik weer. Wandelend naar de schuil..."
18-04
9.2
Niels Met PuberDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Puber,
"Niels en puber Nino Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgr..."
18-04
9.4
Wij En StiefzoonDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzoon,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy, beide begin veertigers. We hebben al meer dan 20 jaar een goede relatie. Al veel jaren geleden kwam Wouter in ons leven. Hij was geboren in een moeilijk gezin en kon daar ook niet langer blijven. Via via kw..."
18-04
9.1
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04
8.7
Headlines - 2Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Meester, Pijpen, Slaaf, Slet, Sletje, Werk,
"Zonder dat ik het echt doorhad staarde ik al een tijdje naar zijn gezicht. Ik wist niet wat het precies was, maar hij kwam me bekend voor. Was ik hem wel eens tegengekomen tijdens het boodschappen doen, of misschien een vriend van een vriend van een ..."
17-04
8.6
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04
8.9
Het KussenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Verlangen, Vingeren,
"Jaren was ik zijn oppas, maar pas toen hij ouder werd, zag ik nog een verandering. Natuurlijk, hij groeide, overal wel. Maar wat vreemder was, waren de handdoeken met duidelijke sporen van een leuk tijdverdrijf Die waste ik dan, en deed ze in de dro..."
17-04
8.7
De Affaire - 3Door: Pe91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Affaire, Aftrekken, Neuken, Pijpen,
"Ik had mijn jockstrap nog aan, maar daar overheen had ik al een trainingspak aangetrokken. Ik lag al lang uitgestrekt op de bank. Het regende ook pijpenstelen. Mark hoefde ik echt niet meer te verwachten. Jammer maar helaas. De bel ging ineens. Als e..."
16-04
9.3
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04
9.4
Betrapt - 3Door: Telsomoh
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Betrapt, Pijpen, Sperma,
"Mijn pik was weer bikkelhard en ik wilde nu Klaas neuken. Mijn volgende ervaring . Nou die ervaring kwam. Ik ging op het bed van klaas liggen en hij kroop gelijk over me heen, pakte mijn pik en dirigeerde hem naar zijn kut. Ik voelde dat mijn eikel ..."
16-04
9.3
PassenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Verleiden,
"De keren dat ik stoute pakjes ontving zijn legio. Van condooms, glijmiddel en lingerie. Tot dildo s, klemmen en leren speeltjes. Van de meeste studenten wist ik het wel, en soms was het ook raak. Maar deze knaap, nee Buurman, ik krijg een pakketje, ..."
16-04
8.8