61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 2033x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Center Parcs - 17
Iemand nam me bij de arm en leidde me ergens naar toe. Ik herkende de stem van Jeroen die zei: “Dit is de tafel, Tom, je staat er met je rug naar toe, ga er op zitten.” Ik voelde inderdaad de tafel waarop Gert-Jan had gelegen, plaatste mijn handen op de rand en duwde me af zodat ik er met mijn billen op zat. Vier handen duwden mijn schouders naar beneden, zodat ik met de rug op tafel lag. Onmiddellijk daarna trokken twee van hen elk aan één been, zodat ik met mijn bekken compleet tegen de rand van de tafel lag. Onder mijn onderrug schoven ze kussen. Daarna werden mijn beide armen elk langs één kant naar beneden getrokken en bijna gelijktijdig vastgemaakt met een touw aan één van de tafelpoten. ten slotte werden mijn benen met de enkels vastgemaakt aan de achterste tafelpoten met brede plakband waarvan ik mij meteen afvroeg waar ze die vandaan hadden.

Door de grootte van de tafel en de positie van mijn lichaam zag het er zo uit: ik lag op de rug, benen wijd gespreid, enkels vastgemaakt aan de bovenkant van de achterste tafelpoten, met mijn billen -iets omhoog door het kussen eronder-op het uiterste randje van de tafel, en mijn geplooide armen ergens aan de voorste tafelpoten vastgebonden, en zoals eerder gezegd, geblinddoekt.

Even lieten ze me zo liggen, terwijl ik vaag maar onverstaanbaar gefluister hoorde.

Toen voelde ik één hand onder mijn scrotum, en een andere hand om mijn borst, en meteen daarna twee lippen die zich rond mijn redelijke slappe lul sloten. De onbekende jongen begon me te pijpen, en op de achtergrond hoorde ik zacht de tellende timer van een smartphone.

Na een korte “piep-piep” trok de mond zich terug -intussen was ik halfstijf- en van de andere kant van de tafel werd mijn penis meteen in de mond genomen door iemand anders. Opnieuw werd ik traag maar stevig gepijpt waardoor mijn pik zich snel in volle lengte en stijfheid oprichtte. De linkerhand van de tweede pijper kneedde teder mijn teelballen maar zijn vingers gleden af en toe ook even plagend in mijn bilspleet en duwden daar tegen mijn kontgaatje. Net voor de pieptoon die de 20 seconden afbakende, gleed één van zijn vingers trouwens mijn kontgaatje binnen en krulde even naar boven, zodat hij mijn G-plekje prikkelde.

Opnieuw gleden van langs de andere kant van de tafel andere lippen over mijn lid. Stijf als dat was gleed de mond nu telkens helemaal van de eikeltop naar de onderkant van de schacht in één vloeiende beweging, waarbij de dichtgeknepen lippen mijn de geile huid van mijn dik ding op en neer trokken. Wellicht was het net het feit dat ik geblinddoekt was er de oorzaak van dat ik sneller geil en opgewonden raakte dan gewoonlijk.

Veel tijd om te genieten van het stevige werk kreeg ik niet, want al snel waren ook hier de twintig seconden voorbij, en deze keer was het geen mond maar een natte tong die heen en weer mijn warme willie gleed en af en toe likte die tongpunt hevig aan mijn fremulum.

De volgende in de rij omsloot mijn penis volledig en toen mijn piet helemaal in zijn mond zat, met zijn lippen quasi tegen mijn onderbuik, hield hij zich ineens volledig stil.

Meteen werd me duidelijk waarom: plots voelde ik iets tegen mijn kontgaatje. Wat ik vermoedde, bleek te kloppen. Ik voelde een enorme bol tegen mijn anus, en bedacht dat die alleen van Henk kon zijn, aangezien hij al had aangegeven dat hij het niet zag zitten om zaad te slikken. Bovendien wist ik nog dat één van die jongens inderdaad een knoerd van een eikel had, en dat was Henk. Behalve die dikke dop herinnerde ik me maar al te goed dat achter die paarse kop een al even dikke, forse neukknuppel kwam.

Héél traag duwde Henk zijn dik ding eerst door mijn uitwendige dwarsgestreepte sluitspier, en toen wachtte hij even. Ik voelde hoe zijn gezwollen piet mijn ingang wijd openrekte. Toen duwde hij zijn eikel ook voorbij de tweede, dus inwendige sluitspier, en eenmaal hij die was gepasseerd gleed hij zijn forse fallus in één trage maar vastberaden beweging diep in mij.

Ik gaf een ongecontroleerde kreet wat hem wellicht even deed schrikken, maar toch belette mijn reactie hem niet om daarna héél traag aan het in-en uitglijden te beginnen.

Meteen nadat die potige piemel zo diep als hij maar kon in mij was gegleden, begon de onbekende jongen die mijn erectie in zijn mond had, opnieuw te pijpen. Mijn eigen lul reageerde op de twee gewaarwordingen door extra stijf te worden, en ik besefte dat een orgasme en een zaadlozing niet al te lang op zich zouden laten wachten.

De monden wisselden elkaar na de vereiste twintig seconden telkens af en ik was niet in staat om te weten wiens mond nu aan mijn lul zat te likken en te zuigen.

Henk hield ondertussen hetzelfde tempo aan, en trok zijn piemel ook iedere keer weer helemaal uit mijn binnenste zodat ik telkens maximaal voelde hoe de sluitspieren werden opengesperd en hoe die stijve staaf mij penetreerde.

Gek van geilheid liet ik me volledig gaan en kreunend genoot ik van het geneuk en gepijp. De prikkeling van mijn inwendige G-plek door die stevige stamper van Henk was zo intens dat ik een orgasme voelde naderen. Zoals het bij een orgasme door middel van het prikkelen van de G-plek meestal bij mij gebeurt, kwam het orgasme làng voor de eigenlijke zaadlozing al tot zijn volle vermogen.

Ik stootte een reeks zeer langerrekte, dierlijke kreunen uit die waarschijnlijk een aansporing waren voor Henk om steviger te stoten. Alsof mijn eigen elektrische stoppen in een knetterende kortsluiting gingen die minstens een volle minuut duurde, zo leek het wel.

Na die orgiastische explosie van genot, voelde ik niet alleen mijn penis verstijven maar ik voelde letterlijk hoe het verse zaad zich een weg baande naar buiten, en ook het moment waarop het sperma het nauwe kanaaltje in mijn met bloed barstensvolle eikel pijnlijk open perste.

Golven geil spuitsel spoten uit mijn lid in de mond van één van de jongens waar ik de voorbije uren zo’n heerlijke momenten mee had beleefd. De gelukkige (of het slachtoffer?) in kwestie bleef me pijpen en ik ervaarde hoe hij stevig aan mijn piemel zoog.

Toen mijn orgasme én mijn ejaculatie voorbij waren, wisselde de mond die mijn geslacht omvatte niet meer, maar de jongen bleef me pijpend en likkend verwennen.

Zelf was ik klaargekomen, maar Henk duidelijk niet. Hij dreef het tempo op, hevig zuchtend, en half versuft door de razende roes lag ik na te genieten. Toen trok hij plots zijn erectie uit mij, ik hoorde iets plastiekachtig scheuren, en het volgende moment voelde ik een kleverig vocht op mijn teelbalzak neerkomen. Wellicht omdat ik geblinddoekt was, reageerden mijn andere zintuigen des te scherper, waardoor ik niet alleen een mengeling van zweet en speeksel rook, maar ook de scherpe, doordringende geur van vers sperma.

Met een diepe grom spoot Henk dus zijn mannensap op mijn geslachtsdelen. Wellicht droop mijn teelbalzakje van het zalige zaad want ik voelde lading na lading landen. Inwendig bedacht ik dat ik het erg graag ook had gezien, maar daarvoor was het nu te laat.

Onmiddellijk daarna voelde ik hoe mijn ene teelbal zacht in de mond werd genomen door een tweede mond. De tedere tong walste mijn kleine klootje rond in de mond, vermoedelijk zorgvuldig Henks heerlijke jongensmelk oplikkend. Daarna kreeg ook mijn tweede testikel een gelijkaardige beurt, om ten slotte mijn hele scrotum schoon te likken. Daarna werd mijn lijf met rust gelaten.

Uitgeput van intens genot lag ik op de tafel. Toen verwijderde Jeroen mijn blinddoek.

“En, Tom?” vroeg hij glimlachend, “heb je een beetje genoten?”

Ik antwoordde met een door de opwinding wat schorre stem "En of ik genoten heb! Maar euh... niemand van jullie heeft toch iets tegen zijn zin gedaan, hé? Want dat zou ik niet willen!"

"Wees gerust, we hebben hier allemaal van genoten. En om nog duidelijker te zijn: er waren méérdere kandidaten om jou te voelen klaarkomen die dorst hadden naar je drankje, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus om uit de impasse te raken, hebben we er zelfs snel om geloot."

"En wie was de gelukkige, als ik het zo mag noemen?"

"Wie denk je dat het was?"

"Ik heb er géén idee van, ik kon geen van jullie monden herkennen, maar wie het ook was, kan in elk geval bijzonder goed pijpen!"

"Ik denk dat de gelukkige maar al te blij was dat hij aan het langste eind trok, Tom! Het was Gert-Jan."

"Dan moet ik Gert-Jan bedanken voor één van de meest intense pijpbeurten die ik ooit heb gehad. En klopt het dat de neuker Henk was?"

"Ja, dat was ik. Ik heb je toch geen pijn gedaan, want je kreunde toch wel toen ik hem in jou stak, en zeker ook toen je bijna klaarkwam. Toen waren je kreten echt scherp en intens. Kwam dat door mij? Van de pijn?"

"Ach Henk, dat was een uiterst intens orgasme dat je alléén maar kan bereiken als je stevig anaal geprikkeld wordt. Dat levert inderdaad wat pijn op maar daarnaast is het orgasme bijna een inwendig vuurwerk vol explosies van geilheid. Als zoiets lukt, en dat gebeurt echt niet vaak, dan besef je weer dat een orgasme en een zaadlozing twee totaal verschillende dingen zijn. Mijn hoogtepunt nu leek minutenlang te duren, lang voor de ejaculatie. Ik kan je dus alleen maar bedanken, echt waar!"

"Dan bedank ik jou terug. Het was heerlijk om met mijn penis jou te penetreren, en ik toen ik klaarkwam, heb ik nog nooit zoveel sperma gespoten als nu!"

“Dat heb ik gevoeld trouwens, alleen vond ik het superjammer dat ik dat niet kon zien! Ik denk dat mijn balzakje echt vol hing met zaad?”

"Dat mag je wel zeggen, " lachte Nico, "ik had er heel wat werk aan om jouw scrotum schoon te likken."

Iedereen lachte, en het brak de spanning na de stilte van de geile opwinding.

"Kom," zei Jeroen, " Dan maken we je los."

Maar net toen hij dat had gezegd, werd er op het raam aan de achterkant van de bungalow geklopt.
Lees verder in: Center Parcs - 19
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
9.9
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...