61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2123x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Center Parcs - 18
Iedereen zweeg.

Per slot van rekening waren we allen poedelnaakt, en voor zover ik kon zien waren enkele jongens alwéér opgewonden geraakt van “mijn ontbijt” want zeker Gert-Jan en Nico stonden met een stijve paal, en ook Henks leuter was duidelijk nog niet bekomen.

“Wat doen we?” fluisterde Gert-Jan, toen er voor de tweede keer duidelijk hoorbaar op het raam werd gebonkt.

“Ik ga even voorzichtig kijken.”

Jeroen liep naar de gesloten gordijnen, stak alleen zijn hoofd ertussen, terwijl hij zorgvuldig de gordijnen dichthield zodat iemand van buitenaf niet kon zien dat hij naakt was.

“Ach, het is Dries. Laat ik hem binnen?”

“Moeten we ons niet eerst aankleden, Jeroen?”

“Dries heeft ons al zo gezien, we hoeven nu echt niet meer de preutse uit te hangen. Maar ik laat hem misschien beter vooraan binnen, dan hoeven de gordijnen achteraan niet open, wie weet wie ons anders nog kan zien.”

Meteen liep Jeroen naar de hal en aangezien ik zelf nog vastgebonden lag op de tafel kon ik niet zien wat er gebeurde, maar ik bedacht wél dat ik hoopte dat hij toch iéts had aangetrokken onderweg!

Toen hij terugkwam, zag ik dat hij niet alleen een handdoek rond zijn middel had, maar hij had Dries niet alleen binnen gelaten, maar blijkbaar ook half uit de kleren gekregen. De “buurjongen” (zoals we hem hadden genoemd) had alleen nog zijn boxershort aan. Deze keer droeg hij een losse, enigszins flodderachtige katoenen short in roze met zwarte vlekken. Zijn blanke lijf, torso en benen, waren een fel contrast hiermee.

Hij bloosde -denk ik- toen hij ons naakt zag, en vroeg toen ietwat schaapachtig:

“Ik kwam eigenlijk kijken of jullie ook gingen zwemmen vandaag?”

Niemand reageerde onmiddellijk, zodat ik de kans zag om hem grinnikend te vragen: “Waarom klinkt je stem zo hees, Dries?”

“Omdat, euh, jullie zo, ...”, en toen zweeg hij even, maar gooide er daarna snel uit: “Omdat ik bijzonder opgewonden word van jou zo vastgemaakt te zien.”

“Vind je dat opwindend, Dries?”, vroeg Jeroen, die intussen ook weer de handdoek die hij had omgeslagen om de voordeur open te doen had afgelegd.

“Blijkbaar wel!“, lachte Bas, “aan zijn tentstok te zien!”

Zelfs ik zag, liggend op de tafel, dat Dries’ losse boxer gespannen naar voor stond.

“Als ik porno kijk, selecteer ik soms iets bdsmachtig.”, zei de buurjongen met schorre stem.

“Wil je iets drinken eerst, Dries, dat smeert de keel!", lachte Bas.

"Heb je nog een koffie?"

"Ja hoor, een hele kan warme koffie is er nog over.", en Bas schonk Dries een volle kop uit.

“Dus?”, vroeg ik, “Jij kijkt soms naar iets bdsmachtig... kun je daar wat meer uitleg bij geven?”

Dries nam een slok van de koffie en wachtte even. Toen ging hij aarzelend verder: "Ik kijk inderdaad naar alle soorten. Maar wat mij de laatste tijd heel erg opwond, was een reeks video's waarin een jonge kerel als bdsmmeester aan de slag ging met een man die een pak ouder was. In één van die scènes ligt de man in kwestie weerloos vastgemaakt op een soort tafel en dan gaat de jonge meester daarmee aan de slag. En dat lijkt een beetje op hoe jij nu ligt."

"En wat doet die jongen dan met die man?", vroeg Nico.

"Oh, hij", wou Dries uitleggen maar hij werd abrupt en letterlijk de mond gesnoerd door Jeroen die achter hem stond en zijn hand plots over Dries'mond legde en hem zo het zwijgen oplegde.

"Misschien, Dries, moet je dat niet uitleggen, maar het ons laten zien?", lachte Jeroen.

"Goh,” reageerde Dries twijfelend, “ik weet niet of...” Hier wachtte hij weer even. “Het is niet dat ik daar zelf geen zin in heb, jawel, ik wil wel, maar al te graag zelfs, wie wil nu één van zijn fantasieën niet werkelijkheid zien worden? Maar ik kan om te beginnen niet àlles laten zien omdat er geen materiaal is hier, en bovendien weet ik ook niet of dat mag van Tom, of hij wel in die positie van onderdanige wil zijn. ten slotte zijn jullie er ook nog, ik bedoel, wat doen jullie ondertussen, hé?"

"Wel, we kijken toe, en als je een opdracht voor ons hebt die we kunnen uitvoeren om te helpen dan maak je ons dat maar duidelijk."

"Wat denk je Tom? Mag deze jongen zijn tweede ultieme droom met jou beleven vandaag?", vroeg Jeroen.

"Ach jongens, als jullie je maar amuseren, dan is het mij allemaal om het even. Weet je, lag ik hier niet, dan zat ik nu wellicht moederziel alleen in mijn eigen kleine bungalow naar televisie te kijken. Ik moet eerlijk zijn en bekennen dat dit toch een pak leuker is, denk je niet? Dus Dries, ga je gang!"

"Wow, daar had ik zelfs niet eens op gehoopt toen jullie mij vroegen wat ik van deze toestand hier vond. Meen je dat nu echt, Tom?"

"Ik geef mij gewillig en braaf aan je over, jongen."

“Ik hoop dat het mij een beetje lukt, want ik zal moeten improviseren aangezien ik hier niet het spectaculaire materiaal heb als in die filmpjes die ik zag.”

“Je experimenteert en improviseert maar, Dries!” moedigde ik hem aan, en in mezelf kon ik een glimlach niet onderdrukken toen ik bedacht dat ik bij mij thuis wél héél veel van dat materiaal had liggen. Wat zou die jongen zijn ogen uitkijken indien hij bij me thuis kwam!

"Maar is het ook ok dat ik je blinddoek?"

"Ach, je moet weten dat ik dat daarnet ook al was, voor je hier binnenkwam, dus waarom zou ik daar nu plots wel bezwaar tegen hebben, hé?", en mijn woorden waren nog niet koud of ik zag hoe Bas met de blinddoek die ik had aangehad op me afkwam en het volgende ogenblik zag ik helemaal niks meer. Ook nu weer kan ik alleen maar beschrijven wat ik voelde wat er daarna met me gebeurde. Ik was in elk geval verrast dat er onmiddellijk een volledige stilte viel. Ik hoorde wel vaag heel stil gefluister, maar kon zeker niet horen wat er letterlijk werd gezegd.

Het eerstvolgende wat ik voelde, verraste me compleet. Ijsblokjes gleden over mijn naakte lijf, niet alleen mijn borst en buik en dijen, maar uiteindelijk ook rond mijn teelbalzakje en over mijn penis en eikel. Ik voelde hoe mijn scrotum in een plastiekzakje werd geduwd en onverwacht werden daar -denk ik- vier of vijf ijsblokjes ingestopt. Ik voelde hoe het zakje met een touw aan de onderkant van mijn peniss dichtgeknoopt werd zodat mijn teelbalzakje omringd was door ijs. Meteen daarna masseerde een ijsblokje mijn eikel en eensklaps werd mijn ijskoude penistopje binnengezogen in een mond vol warme drank. Ik gokte koffie maar het contrast was overweldigend. Nog intenser werd het toen de met warme vloeistof wisselde voor een mond waarin twee ijsblokjes zaten. Gedurende een tijd wisselden de monden elkaar af. Het tintelende gevoel door het ijsblokzakje aan mijn kleine klootjes deed me kronkelen op de tafel, maar de touwen aan armen en benen hielden me zo beperkt, dat ik slechts moeizaam mijn bekken een klein stukje omhoog kon duwen met als bijkomend effect dat mijn pik op dat moment dieper in de mond van de pijper priemde. Vanzelfsprekend werd mijn lid stijf.

Toen hield het pijpen plots op. Het zakje aan mijn scrotum werd losgeknoopt. Meteen daarna voelde ik een touwtje dat onder mijn teelballetjes werd gelegd en boven mijn piemel stevig werd dichtgeknoopt. Een stevige hand masturbeerde mijn geslacht even, en ik werd gewaar hoe mijn leuter opzwol tot een dikkere versie van zichzelf dan gewoonlijk. Keihard was hij nu.

Ik schrok van een koude vloeistof die op mijn borst droop. Maar al vrij snel herkende ik de geur van het siliconemassageglijmiddel dat ik vanmorgen bij het naar de bakker lopen uit mijn eigen bungalow had gehaald -dat heb ik immers altijd bij- voor het geval dat... Ik vroeg me af wat ze ermee van plan waren. Her en der vielen er grote druppels op mijn blote lijf. Van twee kanten van de tafel smeerden handen er mij mee in. Mijn buik en onderbuik en penisschacht werden weelderig ingesmeerd met de koude vloeistof.

Toen mijn torso helemaal nat was van het zachte glijmiddel, greep iemand mijn kletsnatte lul en rukte hem verder af, maar niet zo lang dat ik ook klaarkwam. Toen de hand stopte, gaf ik de eerste kreet. Niet van de echte pijn, maar toch een stevig verrassende prikkel! Ik herkende de pijnprikkel op mijn buik als...kaarsvet. Blijkbaar had Dries zelf of één van hen één van de waxinelichtjes -die gisteravond voor een zachte sfeer hadden gezorgd- aangestoken, en nu druppelde men het gesmolten kaarsvet over mijn lijf. Er ging een siddering door me heen, toen de eerste druppeltjes ook op mijn keiharde piet neerkwamen. Trillend onderging ik de kaarsvetfoltering, al was het geen echte kwelling, integendeel, ik werd er op mijn hele lijf zo vreselijk gevoelig door dat elke aanraking met de vingers tussendoor, op dijen, lendenen, teelbalzak onverwachte sensaties van geilheid veroorzaakte. Bovendien werd mijn met kaarsvet bedropen penis af en toe stevig gerukt wat mij op de rand van een zaadlozing deed balanceren.

Plots hielden de druppels op en werd ik even met rust gelaten. Ik voelde hoe het kaarsvet verstijfde en stolde tot een hard laagje op mijn lijf. Vier handen pulkten het gestolde vet van mijn body en piemel en daarna gleed een warm, nat washandje over mijn naakte lichaam.

Ik hoorde het geluid van stoelen die verschoven maar verder bleef het weer een tijdje stil.

Totaal onverwacht voelde ik iets duwen tegen mijn kontgaatje. Het was hard, beslist geen geslachtsdeel, maar duidelijk harder. wat het ook was, het was behalve keihard ook uitermate glibberig want het gleed een paar keer mijn bilspleet op en neer in de zoektocht naar mijn opening, en eenmaal die gevonden was penetreerde datzelfde ding ook erg makkelijk mijn nauwe gangetje. Het floepte naar binnen en in de volgende minuten werd ik heel traag geneukt. Ik probeerde mij te concentreren op het gevoel om te weten wat het precies was, welk voorwerp, maar al snel moest ik me overgeven aan het geile gevoel dat mijn G-plek zo werd geraakt en geprikkeld dat ik in een roes van bijna-klaarkomen kwam.

Een tijdlang gleed de stokstijve staaf in en uit, af en toe wat dieper duwend dan ik al had meegemaakt, wat mij deed kreunen.

Op een gegeven moment verdween dat harde ding uit mij. Tezelfdertijd werd het touwtje rond mijn geslachtsdelen losgemaakt. Meteen daarna penetreerde een stijve lul mijn gaatje. Toen begon een zeer opwindend spel: bij elke stoot van de stijve stamper, rukte een hand de huid van mijn penis naar beneden; telkens de piemel zich helemaal uit mijn kutje terugtrok, schoof de hand het vel van de voorhuid terug naar boven zodat mijn eikel bedekt was. Daarna duwde de eikel van die onbekende erectie mijn sluitspier weer open en de hand trok het vel weer omlaag. Hard en diep en heftig stootte de jongen, en al even zelfverzekerd werd ik op dezelfde cadans gerukt.

Toen spoot ik mijn sperma. Ik voelde het verse vocht op mijn buik neerkomen. Het orgasme dat daarmee gepaard ging, was erg intens. De hand die mij rukte, stopte echter niet maar ging door en door, tot zolang een gesmoorde kreet en een extreem heftige stoot mij duidelijk maakte dat ook de jongen die mij neukte zijn hoogtepunt bereikte. Hij verstarde in zijn houding en liet zijn opgericht lid in mij geklonken.

Zo bleef hij een tijd in mij zitten. Ik dacht dat alles nu voorbij was, maar er kwam nog een verrassend slotakkoord. Ik had wel het geschuifel van de stoelen gehoord maar had er niet alleen geen aandacht aan geschonken, ik kon ook niet bedenken wat de betekenis ervan was.

Maar dan voelde ik bijna gelijktijdig van links van mij en rechts van mij hoe iets vochtigs van op een zekere hoogte op mij neerkwam. Véél vocht.

Daarna trok de jongen zich terug uit mijn kontgaatje. Het geluid van plastiek. Opnieuw voelde ik vocht dat op mijn borst en buik droop. Stilte.

Mijn blinddoek werd losgemaakt en toen mijn ogen weer wat gewend waren aan het licht, zag ik de zes jonge kerels staan. Alles zes waren ze poedelnaakt, en alle zes hadden ze nog een wegebbende erectie. Uit de eikels van de piemels van Bas en Nico hing een sliertje plakkerig zaadrestant dat traag omlaag kwijlde.

Toen ik naar mijn eigen lichaam keek, begreep ik wat er was gebeurd: mijn naakte lijf was van borst tot buik, zelfs op mijn slapper wordende lul, bedekt met versgespoten zaad.

Voor ik iets kon zeggen of vragen, kwam Dries naar me toe.

“Er is nog één ding wat ik met je wil doen, waarvan ik ook geil werd als ik het in één van die filmpjes zag.”

En zonder te wachten op mijn vraag “wat dan?” plaatste hij zijn rechterhand op mijn lijf en smeerde de mannelijke melk van hem en zijn nieuwbakken vrienden open op mijn borst en buik en piemel en balzak. Mijn hele lijf rook naar het geile sap. Wat een ochtend!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.6
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0