61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4943x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
werkend in die gezellige jongerenkroeg, hoorde ik er twee kletsen. Bizar toch, 22 en dan ook 22cm! Sprak de een wat luid tegen de ander, geil! Kijk maar uit, giechelde de ander, want als je dertig bent! Een stilte viel. Omvallend van het lachen raakten die twee elkaar, zittend op de luie bank. De muziek stond hard, daarom hoorde ik het ook…

Had hij er een bedoeling mee, de ander zag er heerlijk fris uit, dat wel. Maar hij scheen er niet voor in te zijn. Biertje, lachte de een nog proberend. Nee, ik ga zo naar huis. Zei de ander afwerend. Mis dus, bijna zielig…

Jammer, zei hij boos, ik wilde wel met hem seks hebben. Dat zag ik, zei ik begripvol, maar misschien schrikt het af, zo een grote! Misschien, maar ik ben hartstikke bottom, zei hij aangeschoten maar wel oprecht tegen mij. Ontspannen bij mij aan de bar zittend keek hij mij weer aan. Zou u mij niet eens willen neuken dan? Vroeg hij haast rillend van geile spanning. U heeft vast ook geen kleintje! Misschien, maar dan wel nuchter, lachte ik.

Tweeëntwintig centimeter, het zou me een reus zijn, dacht ik, denkend aan wat ik ermee zou willen doen…

Meer bizar was het, dat hij maar een klein opdondertje was. Geil wel, mijn type, maar toch. We kletsten wat. Laatste ronde, zuchtte ik moe, en opgewonden door zijn voorstel. Als je er morgen nog zo over denkt, bel me.

Iedereen rekende af en ging weg, maar 22 zat er nog! Ik wil nu seks, kreunde hij zachtjes, ik ben me toch geil! Geleund staand, tegen het afgedekte biljard, keek hij mij geil aan. Hij is niet schoon, zei ik met een vies gezicht. Voel hem dan even en trek me af! Zuchtte hij geil. Wijdbeens staand, iets achterover, keek hij me stout aan…

Ik deed de gordijnen dicht, uitkleden jij, hij deed het bijna slaafs! Als hij echt zo geil was, dacht ik en draaide mij om. Gloeiende wat een prachtige lul hing daar! En ja, hij was naakt! Alleen trekken, ik met mijn grote bek!

Alsof ik vies ben van een iets zweterige pik, niet echt. Maar trekken werd het! Eindelijk, zuchtte hij, een echt grote hand erom. Het ding vulde zich en ondersteund door mijn trekwerk, stond hij. Of liever gezegd, lag hij stijf in mijn hand. Kalm en genietend, trok ik meneer 22 af, het voelde goed. Hmm ja, lekker man, zei hij nog. Even liet ik dat moois los, trok zijn tepels wat en draaide eraan. Neuk me, kreunde hij haast automatisch…

Lekker hè, knul, zuchtte ik hijgend, neuken doe ik je nog wel eens, reken maar. En hervatte het zacht plagende trekwerk weer. Grote lul, zei ik hijgend, erg groot. Hij keek loens en trots, ja hè. Allemaal voor en door u…

Die geur, bier met zweet, normaal niet opwindend, nu wél! Kom klaar joh, lachte ik plagend, ik moet zo weg.

Goed, zuchtte hij, ik kom klaar. Maar dan wil ik wel uw pik ook kunnen zien. Nou dat kon, stijf als een eik, en zo dik ook; zuchtte ik geil. Oh echt, zuchtte hij en staarde nu naar mijn kruis. Wauw, besneden en dan nog zo dik! Giechelde hij en wilde mij nu al zuigen. Straks, nu wil ik je zien spuiten, sletje, kreunde ik ook opgewonden.

Zal ik, kreunde hij huiverend, ik knikte. Wild rukkend maakte hij zich lekker klaar, die forse hangzak slingerde… grappig, die kuiltjes in zijn billen, kreunde ik zacht. En hij spoot zijn machtige leuter leeg over het zeiltje…

Even nog streelde ik langs zijn kontje, onbehaard, en keurig rond, zuchtte ik. Wel neukbaar toch, zei hij vals…

In het kleine keukentje waste hij zijn lange, nu slappe piemel, bij het aanrecht. En ik gromde en streelde zijn warme kleine lijf. Heerlijk, kreunde hij aangeschoten en genietend. Zeg dat wel, kermde ik nu met nog altijd mijn lul uit mijn broek. Hebbes, kreunde hij en trok me eventjes af. Warme pik heeft u, stop hem erin, zei hij.

Nee, zei ik beslist, hij zuchtte opgelucht. Nee, dat wil ik wel, maar dan mét! Hij kleedde zich aan, en we gingen naar huis. Al vroeg had ik mail van hem. Prachtige foto’s en een link naar een filmpje, die ik uiteraard opende.

Bedankt, ja het is laat. Maar sjees wat maakt u mij geil. Ik wil hem zuigen, en diep in mijn lijf voelen stoten… Op het filmpje was duidelijk te zien dat hij daar meer gewend was dan wat vingers, haha. Soepel vingerend en trekkend aan die ongelooflijk geile lul, keek hij strak in de lens. Ik kom haast weer, meneer de barman, zuchtte hij geil. Ja, ik wil nog, eigenlijk wel vaker ook! Rijpe piemels ik ben er dol op! Nu bewerkte hij zijn ster met een flinke gejaste dildo. Zo moet u mij nemen, zachtjes en diep. Tot de aanhechting zat het latexding erin, zo geil!

Oh als ik denk hoe u, zuchtte hij, te veel. Hij spoot zich heerlijk leeg! Alles hoog de lucht in, landend op zijn lijf. Vond u het geil, ik hoop het, tot morgen. Nou ja, straks mag ook hoor, giechelde hij blij. Ik mailde terug en wachtte af. Normaal zou ik gelijk happen, maar hij woonde nog thuis, dácht ik. Dat was niet helemaal waar…

Om 11 uur, een berichtje. Oh, stond er, ik dacht u komt wel gelijk! Maar goed, ik woon nu hier, en hij gaf een adres. Kon ook niet hè, u heeft het oude adres nog. Verdomme, dat was wel vlakbij! Wanneer, en wat, dat bepaald u. Maar wel even melden, schreef hij nog. Gloeiende, ik was alweer geil. Ook omdat ík nog niet had gespoten, maar anders was ik het wel door zijn houding! Ik belde hem en sprak met hem af. Is goed, tot dan.

Geile sodemieter, kreunde ik, op weg naar zijn etage. Hij ontving mij naakt. Prachtig, zoals in die filmpjes…

Al zat nu zijn jockstrap wel strak om zijn half harde lul, het stond hem geil, vooral dat donzig harige kontje…

Koffie, of seks, vroeg hij, totaal overbodig. Koffie maar, lachte ik vals. Goed hoor, zei de jongeman blij…

Ga maar lekker zitten, zuchtte hij en kwam al met de koffie. Geen melk, lachte ik, hij viste zijn lul eruit…

Deze melk, lachte hij stoer en geil, met een busje melkpoeder in zijn andere hand. Doe dat busje maar… Prachtig ding heb je, zuchtte ik het schone, geaderde stuk mannelijkheid strelend. Hmm ja, ga maar door.

Weet u, u bent de eerste die hem er niet hard aftrok, maar zo zalig zacht en gevoelig; heerlijk gewoon!

Zuchtte hij hijgend en zijn pik vulde zich. Proeven, zuchtte ik verlangend en deed dit ook. De zware pik, paste niet helemaal bij de jongensachtige jongeman, en was daarom nog opwindender! Kwijlend zoog ik hem af.

De koffie op het tafeltje, en hij die kalm wiegend mij liet genieten van zijn stevige grote lul! Geile man zeg! Zuchtte hij en keek tevreden en stoer op mij neer. Ik merkte niet dat hij op een soort kistje stond, maar ach. Toen ik het wel zag, schaterde ik van pure pret. Handig, lachte ik, hij knikte. Zo voel ik me heel stoer, zei hij.

Ik weet niet, maar zo met die jockstrap nog half aan, wond hij me vreselijk op. Kleed je uit, zei hij nu!

Ja meneer, lachte ik geil en deed het ook. Die lul, zo dik is ie, lachte hij en hurkte nu naast het kistje… Grommend keek hij op, mijn eikel op zijn tongetje, en hup! Helemaal naar binnen, sjees, kreunde ik geil.

Goddelijk pijpte hij mij, en helemaal. Mijn eikel drukte tegen zijn slokdarm, zo ver zat ik zelden in een mond. Samen, kreunde hij, ik ben zo hitsig nu. Ik knikte en nu liggend op de bank, zag ik hem over mij heen buigen. Zalig zoog ik zijn pik, en likte zijn kloten en gaatje! Oh ja, komt het komt, kermde hij en zo spoot hij zich leeg.

Zie je wel, ik had U moeten hebben! Gods, wat geil, kermde hij en snelde de badkamer in met zijn lekkere lul nog nalekkend tussen zijn benen. Ik stond op, en volgde de druppels, zei ik. Schaterend leunde hij tegen de grote wastafel. Ik jaste hem en zag vet glimmen op zijn mooie ster. Kom erin, ik ben er helemaal klaar voor!

Geil gleed ik vrij soepel in dat verder kleine kontje. Hij duwde zijn lijfje terug en keek om. Zachtjes hoor, beer. Huh, alleen kennissen wisten dat ik zo genoemd wilde worden. Geile beer, ja u kent me wel! Zei hij zachtjes. Rustig en met lange halen, neukte ik zijn soepele kontkutje door. Heerlijk, maar toen was ik het ook nog zei hij!

Wat, vroeg ik, 22, zei hij geil. Ik ben al dertig hoor, zuchtte hij lief. Al neukend hoorde ik dat hij die leeftijd vasthield. Men wist immers niet hoe oud hij was, en met die lengte van zijn pik erbij, bekte het wel lekker! Goddelijk neukwerk, beer, kreunde hij en ik zag hem roder worden. Zeg dat, maar je hebt ook een lekker kontje hoor. Waar ken je mij van dan, zuchtte ik, spelend met zijn lijf kont en tepels. De chat, zei hij lief…

We hebben vroeger geskypet, weet u nog, die jongen die niet kon cammen? Dat was ik, dus ik wist alles al!

En ja, ik wilde uw pik ook voelen, en dat kon nu! Zei hij vals lachend, maar ik klaag toch niet, lachte ik neukend in die geile vent. Nee, en terwijl ik wist dat u al lang op mij geilde, zuchtte hij. Kwam u ook nog vaak op visite!

Met een weer harde paal, giechelde hij dat hij daarom vaak naar zijn kamertje ging, om gewoon te rukken! Had het maar gezegd, lachte ik vals, ja hoor! Zo van, komt u mij even pijpen, buurman? Schaterde hij nu…

Een sletje ben je, kreunde ik en neukte hem gelijk wat harder. Oh ja, ook geil, kom maar, spuit je ventje vol!

Gek, maar het ging lukken! Opgekropte emoties of was ik gewoon geil op dat kleine mannetje, ik ging ervoor. Gloeiende, in je reet, kermde hij; ik kom! Ja toe dan meer, lekker veel menerenzaad, lachte hij sletterig…

Wild rukte ik hem nu wel af, precies wat meneer 22 wilde. Alles in de wastafel, kreunde hij spuitend, geil!

Douchen, we zijn er nu toch, lachte hij geil. Nog altijd verbaasd over zijn grote pik aan dat verder tengere lijf, zeepte ik hem meer dan genietend, in. Lekker meneer, zuchtte hij geil. Komt u me nu vaker zo neuken, zei hij. Hij had me, en ik vertelde meer een speler te zijn. Maar het idee hem te mógen neuken en ook zo, was te geil!

Dan speel ik graag een buurjongentje, lachte hij stout. Precies, en dan was ik je, of geef je billenkoek, hij gierde het uit. Stoeiend en donderjagend, spraken we onze voorstellen uit, en zaten lekker overal aan, bij elkaar.

Koffie, je belooft wel, zuchtte ik plagend. We dronken koffie, en ik speelde lekker met meneer 22, nog lang erna ook! Van alles deden we, en met mij vond hij het altijd het leukste. Zei hij lief. Een relatie kwam ertussen.

Maar dit type heeft, nog altijd wel, mijn voorkeur.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bizar, Rollenspel, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.6
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0