62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 03-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 8682x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Laatst waren we er een weekje tussenuit. Wij, ikzelf, mijn vrouw en zoon (25 jaar oud), hadden gekozen voor een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs.

Op maandag toegekomen, ons geïnstalleerd in het huisje, korte verkenning van het park.

Dinsdagmorgen een fikse wandeling gemaakt, gegeten en een siësta. Dan werd het tijd om het subtropische zwemparadijs te verkennen. Daar mijn vrouw echt wel met watervrees kampt, beperkt ze zich meestal tot pootje baden en wat bubbelen in de jetstream, toch ook wel kijken naar de venten en ... ja ... ook vrouwen. Ikzelf stoei nog graag in het water met de diverse glijbanen. Zo genoten ik en mijn zoon van de waterpret. Om de zoveel tijd gingen we toch eens terug bij moeder, de vrouw, om haar even gezelschap te houden.

Toen we mijn vrouw Sara, die op haar rug lag te bubbelen, naderden werd ik onthaald op een meer dan een spontane lach van een zuiderse dame die ook genoot van de lichte bubbels. Ik was eigenlijk van mijn lood geslagen door de danige schoonheid van deze exotische parel. Ze had zo'n spontane lach, dat het zelfs leek of men de ledverlichting in het complex aanstak. Ik beschrijf even wat ik toen al van haar zag. Ik dacht toch enige afrikaanse roots waar te hebben genomen, wel gemixt met europese. Zo'n beetje een type Beyoncé qua huidskleur. Ze had hele mooie grote keidonkere ogen, haar ogenleden opgemaakt met oogschaduw die wat kleur betrof matchte met haar bikini. Ook had ze hele wimpers die niet van haar waren maar haar donkere kijkers extra accentueerden. Ja, ze droeg een bikini, zo ik zag onder water. Ze had mooie volle, dikke lippen, niet te dik, met een flinke gloss op en een parelwit gebit. Haar lange, zwarte haren die fijn krulden, geen kroeshaar, waren voorzien van blonde lokken. Dit alles droeg ze in een dot op haar achterhoofd. Haar lange gelnagels schitterden aan haar donkere handen en hadden dezelfde kleur als haar lippen en oogleden.

Onmiddellijk had ze mijn interesse gewonnen. Ik zag dat deze dame smaak had en oog voor detail. Daarbovenop kwam haar spontaniteit en haar oprechte vriendelijkheid. Mijn vrouwtje kent me, ik was namelijk half van mijn sokkel geblazen, gelukkig droeg het water een deel van mijn gewicht. "Wat een mooie vrouw hé." merkte Sara op. Het enige wat ik kon uitbrengen was : "Amai ..."

Ineens begonnen er jets krachtige waterstralen onder water te stuwen. Een heerlijke massage. Dit alles net naast ons. Ik merkte het op, zei het tegen Sara en wenkte de bruine godin met een wijds armgebaar van hier is het te doen. Tot mijn grote verbazing kwam ze ogenblikkelijk naar ons toe gezwommen om ook te genieten van een watermassage. De laatste meters stond ze op in het water en kon ik haar bovenlichaam zien. Ze droeg een lila/wit gevlamde bikini. Het was wel geen gewone beha, het leek meer op een soort sportbeha, ik vermoedde om misschien haar ietwat hangende borsten te camoufleren. Het was me al opgevallen dat ze 2 kinderen had. Ik vernam via Sara dat haar dochtertje haar zesde verjaardag vierde. Ze had een strandbal cadeau gekregen voor haar verjaardag en de mama kreeg het ventieltje niet open waarop ze aan Sara hulp had gevraagd. Haar zoontje was ouder, ik schatte hem een jaar of 10.

Daar bleef het gewoon bij. Na even gemasseerd te zijn gingen we nog wat stoeien op de glijbanen. Toen we, ik en de zoon, weer de widlwaterbaan ingingen stootten we na de eerste bocht op het kleine gezinnetje. Daar viel me op dat de mama ook niet zo'n heldin in het water was. Ze deed het meer voor haar kinderen, van een papa was er geen spoor. Ik ging de kinderen voorbij om zo per 'ongeluk' af en toe eens zachtjes tegen de mama aan te stoten, zogezegd door de kracht van het water. Mama liet het zich welgevallen en we hadden dolle pret.

Eens aan het einde van de wildwaterbaan, liet ik de mama eerst uit bad gaan zodat ik haar hele lichaam kon zien. Ik zag aan haar buikje wel sporen van haar 2 zwangerschappen. Haar buikje stond niet echt meer zo strak. Geloof me of niet maar dat vind ik nog zo geil. Het allerhoogste dat een vrouw kan doen is een kind dragen en dan nieuw menselijk leven op de wereld persen en de al dan niet blijvende sporen daarvan maken me dubbel zo geil op haar dan op een frisse bloem die nog helemaal strak staat.

Ik vroeg haar meteen of ze al de glijbaan met de opblaasbanden had gedaan. "Nee, dat durf ik niet. Ik heb er een hele slechte ervaring mee gehad waarbij ik me goed pijn heb gedaan en daarbovenop nog eens flink mijn hoofd heb gestoten." zei ze. Ik trachtte haar gerust te stellen : "Dat is hier onmogelijk. Het lijkt veel heviger en sneller dan het in werkelijk is. Kom met ons mee ..."

Haar kinderen direct enthousiast :"Oh ja mama please gaan we mee ???" "Nee joh ik doe het echt niet." zei mams. Ik vroeg of ze ons vertrouwde om haar kinderen te vergezellen wat ze deed. We stelden ons aan mekaar voor. "Ik ben trouwens Danny." "Ik ben Joyce." Ik nam haar mooie donkere gemanicuurde hand heel zachtjes vast om het wat officiëler te maken. "Aangenaam." zei ik terwijl ik haar sensuele hand schudde. Ik maakte de kindjes wegwijs en na hun eerste ervaring waren ze buiten hun zinnen van blijdschap en joelden "Oh mams ... zo leuk, mogen we nog en nog en nog." Ik had mijn eerste punten gescoord. Uit ervaring weet ik ... Maak de kindjes blij en de mama is al deels gewonnen.

Sara had laten weten dat ze richting ons huisje ging. Ze begon kou te krijgen. Ook had ze immers alweer lang in de smiezen dat ik mijn pik weer achterna liep richting deze exotische parel, hetgeen ze me ook gunt. Wat een schat van een vrouw heb ik toch. Nog eens bij deze dankjewel Sara.

Na de tweede beurt van de kinderen probeerde ik voorzichtig de mama over de schreef te trekken. Ik geef toe ... ik wou haar echt wel bij mij in zo'n tweepersoons band krijgen om dan de afdaling te maken en haar stevig te kunnen vastpakken ter bescherming, zodat ik de stoten kon opvangen. Ik heb - mag ik zeggen - de gave van het woord en ook kan ik vrij vlug het vertrouwen van vrouwen winnen. Ik kon haar toch overtuigen om het eens te wagen. Ik had haar beloofd als ze zich pijn zou doen, dan mocht ze me in volle publiek een lel rond mijn oren geven. Joyce ging met me mee, de trap op, als gentleman liet ik haar voor. Mijn ogen gleden over haar billen, wat zagen ze er zo zacht uit. Haar benen waren goed gevormd maar niet extreem lang. Ik schatte Joyce 165 cm groot. Haar bikini bestond uit een soort van sportbeha en eigenlijk een rokje dat vastzat aan een hoog uitgesneden zwemslip, geen string, waarbij je normaal gezien een groot deel van de billen nog zag als je (niet bedoeld) onder het rokje loert. Ik kon het niet laten onder het korte rokje te gluren zoals ze boven mij stond en ik merkte ... haar slipje zat voor een groot deel in haar spleetje. Waarschijnlijk het gevolg van de onverwachte bewegingen van de wildwaterbaan, waardoor ze even met haar benen wijd zal zijn gegaan en zo het slipje deels werd opgeslorpt door haar exotische gleuf. Ik zag zelfs een deeltje van haar binnenste schaamlip, wat resulteerde in een onmiddellijk stijve lul in mijn zwemshort.

Ik vroeg me af :"Voel je dat dan niet als je slip in je gleuf zit? Of doet ze het met opzet?" Joyce stond met haar ene been op een hogere trede dan haar andere. (Vrouwelijke lezeressen, gelieve me hierover feedback te geven of dat al dan niet voelt.) Mijn geilheid nam nog toe. Eens op het bovenste schavot plaatste ik de band op de startbaan, nam plaats achteraan op de band en nam Joyce haar hand om haar voor mij te leiden en te gaan zitten op de band. Als ze haar ene been over de band zette kreeg ik weer een mooi beeld van haar uithangende lip die ietsje meer zichtbaar werd naarmate ze haar benen spreidde. Ze ging zitten en ik raadde haar aan iets hoger naar mij toe te komen, tussen mijn benen zodat haar onderrug tegen mijn stijve aandrukte. Ze kon niet anders dan dit te voelen, tenzij ze zo zenuwachtig was voor de afdaling. Ik legde mijn benen naast haar, onder haar armen, ik voelde met de binnenkant van mijn knieën de zijkant van haar borsten en mijn onderbenen lagen op die van haar. Dan nam ik haar stevig in mijn armen waarbij deze op haar borsten lagen. "Er kan je niks gebeuren, Joyce, ik ben je cocon." fluisterde ik in haar oor. We wachtten af tot de jets ons de glijbaan instuwden.

Ze gilde het uit en in elke bocht nam ik haar iets steviger beet. Uiteindelijk kwamen we onderaan in de afremzone en lag mijn hand op een borst van haar. Ik maakte haar kenbaar uit de band te klimmen en maakte ervan gebruik met mijn hand over haar rug te glijden en haar een duwtje onder haar rokje op haar blote kont te geven. Tijdens de afvaart moet haar hele slip in haar reet zijn geraakt. Mijn pik stond non-stop stijf. Ik had nogal een wijde zwemshort aan, het viel niet danig op maar toch wie er naar staarde was zeker dat ik een stijve fluit had. Ze vloog me om de nek, ze was me zo dankbaar en tegelijk zo fier op zichzelf dat ze het had gedaan. Ze kuste me vol op de mond. "Gaan we nog eens, Danny?" vroeg ze me heel lief. "Ja, graag, maar enkel als jij nog wil." antwoordde ik. Ze deed een stapje vooruit en kuste me weer, deze keer duwde ze haar onderlijf tegen mijn stijve aan, gevolgd door een geile lach.

Zo gezegd, zo gedaan. Het ritueel herhaalde zich. Trap op, gluren naar haar kont en schaamlip. Af en toe raakte ik haar mooie, bolle, zachte kont aan. Ze nam plaats in de band, iets hoger op mijn pik. Dan de afdaling, het nodige gegil en steeds minder verdoken betastte ik haar borsten.

Bij de volgende beurt stond ik met de band in mijn armen Ze keek me in mijn ogen en nog op het droge staande leek ik wel te verdrinken in deze donkere, exotische ogen. Ze kuste me weer en ik voelde tussen de band en mijn buik een hand richting mijn stijve lul gaan. Door mijn short heen ging ze even over mijn lul. "Hmmm ..." kreunde ze zachtjes. Als ze terug haar been over de band zette en ging zitten, ging ik op mijn beurt met mijn hand over de binnenkant van haar dij tot ik haar, nog deels met haar zwemslip bedekte, spleet kon strelen. Weer ging ze in mijn armen liggen en toen we nu de glijbaan werden ingestuurd deed ze haar beha met een ruk naar boven, zodat haar tieten bloot waren, waarop ze mijn beide handen op haar beide zachte, bruine tieten legde. Ik voelde een niet zo stevige, C/D cup. Meteen ging ik op zoek naar haar tepels. Ik voelde grote, dikke knoppen die weliswaar niet hard waren maar zalig om tussen mijn vingers te draaien en zachtjes aan te trekken. Na 2 meter werd de glijbaan pikdonker, ik voelde haar iets doen met haar armen maar wist niet wat tot we beneden stonden. Terwijl we afremden trok ze meteen haar beha over haar borsten en als ze uit de band klom gaf ze me een duidelijk kijk op haar blote, donkerbruine kut. Het werd me meteen duidelijk dat ze haar slip naast haar kut had gelegd. Ik was verbouwereerd. Ze had lange, dikke, bijna zwarte uithangende binnenste schaamlippen die tegen elkaar kleefden. Dat is meestal een signaal dat de dame in kwestie geil en nat staat, haar kwijl kleeft als het ware haar lippen aan elkaar. Daar we niet veel tijd hadden moesten we deze zone verlaten om mensen die na ons afdalen de weg niet te versperren.

We plaatsten de band in de daarvoor voorziene ruimte. Daar begonnen we te tongen. Ik fluisterde : "Ik heb zo'n zin in je." "Ik weet het," antwoordde ze zwoel "Je staat al met een stijve sinds de wildwaterbaan. Ik wed dat als ik nu nog maar naar je lul wijs, dat je spuit." plaagde ze me. Ik kneep mijn ogen ietwat dicht en stak mijn tong naar haar uit. Mijn zwemshort voelde inderdaad kleverig aan van mijn bijna continue voorvochtproductie. Me wat verlegen voordoende vroeg ik :"Viel dat zo op?" "Duh ... voor een alleenstaande moeder toch wel." zei ze.

Ondertussen was mijn zoon volop bezig haar kinderen te entertainen. Hij kan heel goed met kinderen om. Hij kan het wel niet plaatsen dat ik, met zijn moeder getrouwd zijnde, nog andere vrouwen versier. Van zijn moeder weet hij zeker niet dat ze ook met andere mannen neukt. We zijn er niet zo heel stiekem over. Af en toe geven we wel hints dat dat moet kunnen in een goede relatie. Onze dochter (eveneens 25 jaar oud) gaat er beter mee om, dat is net zo'n geil konijn als haar moeder, maar hij vindt het echt niet kunnen. Hij zweert ook nooit iets met een 'bezette' of een vrouw in een relatie te zullen doen. Nu kwam ons dat héél goed uit. Joyce had een babysit voor haar 2 kinderen.

Ik wist dat er gezinscabines waren. Dat zijn veel ruimere omkleedcabines met voorzieningen om een heel gezin, met (kleine) kinderen, hun ding te laten doen. Mijn ding was nu ... die lekkere Joyce neuken, mijn stuwende zaad in haar spuiten. Ik wou die exotische kut exploreren, die lekkere zachte tieten zien, haar doen klaarkomen. Ik nam haar mee aan haar hand. Op de ietwat verdoken plekken in het zwemparadijs ging ik met mijn vingers over en tussen haar zwarte, uithangende neukflappen. En ja haar hoor ... wat stond deze parel nat. Meteen slorpte ze 2 van mijn vingers naar binnen. "Hemel ... wat een wijde doos ..." was mijn eerste gedachte. Daar jullie al weten uit mijn vorige verhalen geil ik enorm op wijde kutten. Ook ging zij met haar hand in mijn short nam mijn lul eruit en trok me wat af gevolgd door hem vlug terug in mijn broek te stoppen. We willen immers niet worden betrapt om te worden buiten gegooid.

Vlug het voetbad door, links en de eerste cabine rechts was zo'n gezinscabine. Terwijl ik me bukte om de deuren te sluiten met die hendel nam Joyce plaats op de hoek van de babytafel. Haar ene been van de grond, steunend op haar andere. Wel met haar benen gespreid zodat ik die grote zwarte neukspleet goed zag. Haar slip lag nog steeds helemaal naast haar gleuf. Goed gezien van haar want daar is die babytafel op haar sterkste. In het midden kan die onmogelijk een volwassen vrouw dragen. "Zou deze geile parel hier ondervinding mee hebben?" schoot even door mijn hoofd. Zonder er verder over na te denken stroopte ik mijn zwemshort over mijn stijve neukroede naar beneden en stapte eruit. Joyce trok met beide handen haar lange, dikke lippen uiteen, dit met een uitdagende blik naar mij toe. Haar roze neuktunnel stond open. Het gat was immens. De grootste kut die ik ooit live heb gezien. Zo bleef ze zitten en liet ze haar ogen naar mijn stijve lul zakken. Ik hoopte dat ze niet teleurgesteld was daar ik vrij normaal ben geschapen en ik wist dat ik haar onmogelijk volledig zou kunnen vullen met mijn lul.

Ik kwam voor haar staan, nam haar beha beet en trok hem over haar hoofd volledig uit. Haar natte tieten kletsten op haar buik. Ze hingen inderdaad. Ik zag dat ze haar kinderen had gezoogd. Ik heb zo'n sympathie voor vrouwen die borstvoeding geven. Zoals ik al in menige pornofilm heb gezien, vooral bij zwarte vrouwen, had ze hangtieten met onderaan, wel nog naar voor wijzende, dikke zwarte tepels op vrij grote eveneens zwarte tepelhoven. Ik kon mijn geilheid niet de baas. Ik was zo gelukkig, dit was mijn dag. Alles waar ik over fantaseer als ik masturbeer komt hier tot werkelijkheid. Ik wist niet waar eerst te beginnen. Ik stond zo heet dat ik meteen mijn stijve in haar gapende kut stak. Als vanzelf schoof hij tot aan mijn zak in haar. Hoe wijd ze ook was, het voelde hemels. In haar zittend stootte ik 3 maal. Onze tongen gingen over en weer. Ik voelde haar hete adem tussen haar volle lippen in mijn mond. Ze beet zachtjes met haar parelwitte tanden op mijn tong. Mijn lul stil in haar houdend liet ik haar mond los en nam haar beide tieten beet en duwde ze naar boven. Ik nam eerst haar ene tepel in mijn mond, dan haar andere. Haar tepels werden niet echt stijf en hard. Ze waren gewoon dik en lang, ze voelden zowat rubberachtig, elastisch aan als ik erop zoog. Met dat verschil dat ze wel warm aanvoelden. Terwijl ik als een zogend kalf aan haar uiers hing, erin kneep nam ik een aparte smaak waar. Ik liet de tepel eruit floepen en was sprakeloos ... Ik zag witte druppels aan haar dikke zwarte tepels hangen. Ze zag mijn verontwaardiging en zei zwoel :" Ja schatje als mama geil is kan je haar melken." Ik kon het niet meer houden en spontaan spoot ik mijn ballen leeg, door mijn in haar immense neukschuur zittende pik.

Ik was zo verlegen. Ik een volwassen man, die na amper 3 maal heen en weer in een vrouw te zijn geweest al klaarkwam. Ik excuseerde me uitdrukkelijk. Bijna onmiddellijk voelde ik mij zaad lekken langs haar vaginawand en mijn lul om zo langs haar ene been dat op de grond stond naar beneden te lopen. Anderzijds dropen er ook druppels op de vloer. Haar kut sloot dus echt niet aan op mijn pik. "Het is ok schatje." troostte ze me terwijl ze met beide handen mijn rood aangelopen hoofd beetnam en me geruststellend op de mond kuste. "Ik voel me vereerd, dit betekend dat ik je heel erg opwind."

Ik liet haar los, mijn lul schoof niet maar viel uit haar neukgat. Wijd gapend ging ze recht op tafel zitten en trok haar benen heel hoog waardoor ze als het ware nog meer open ging staan. Haar kut glinsterde van de mix van haar eigen nat en mijn sperma. Haar clit lag vrij en het topje bloot. Het was een donkerbruin topje. Ik ging voor haar zitten en plantte mijn mond op haar knopje. Langzaam zakte ik af richting haar gapende, lekkende kut. Het was net of ik een kut ging reanimeren met mond op mond. Maar dit smaakte beter. Ik proefde mijn eigen zaad, een bekende smaak alhoewel ik het niet zo graag heb ben ik er ook niet vies van en menige vrouw wordt extra geil als een man zijn eigen zaad uit haar likt en slikt. Ik proefde ook haar ziltige kutsmaak. Weliswaar met een grote vleug chloor, afkomstig van het zwembadwater. Jammer maar toch genoot ik van haar. Ik kon zo in haar kijken en zag haar baarmoeder mooi zitten. Ik stopte meteen 3 vingers in haar, raakte wal nog kant. Ze keek me gebiologeerd aan ik deed mijn pink erbij en voelde nog plaats waarop ik ook mijn duim erbij in stak. Daardoor kwam mijn hand zowat spitsvormig te staan en kwam het in me op, gezien ze kleddernat was van zichzelf en ook nog van mijn zaad, om mijn hele hand in haar te proberen duwen. Als vanzelf slorpte ze mijn hele hand in zich. "Ojee ..." dacht ik in mezelf "Dit is geleden van bij Martine - een vrouw waarmee ik ff een relatie had juist voor ik Sara leerde kennen - dat ik nog gefist heb." Martine had de nodige voorbereiding nodig maar hield ervan zo extreem opgevuld te worden en dan spoot ze ook steeds. Hier bij Joyce gleed mijn hele vuist er zomaar in, eigenlijk nog makkelijker dan dat Sara mijn pik binnenpakt gewoon in haar kut pakt. "Zou Joyce ook ..."

Ik keek haar aan ze had haar ogen gesloten en haar goddelijke mond was open. Ze opende haar ogen een beetje en fluisterde me toe : "Neuk me aub, neuk me met je hele hand." Het was meer een smekend gebod. Niet elke man staat ervoor open. Dat vertrouwde Martine me toen toe. Ze had al meerdere venten op de vlucht gejaagd toen ze vroeg haar te fisten. "Graag schatje." fluisterde ik terug. We moesten immers ons geluid dempen. Terwijl ik langzaam maar gestaag mijn arm heen en weer liet gaan, nam ze mijn pols beet, vroeg me een vuist te maken en duwde ze mijn arm dieper in haar tot ik met mijn vuist haar baarmoeder voelde. "Harder aub en sneller." hijgde ze in mijn oor. Ik deed wat ze wou. Ze bood me haar uiers aan, duwde via haar tepelhoven een paar witte druppels melk uit haar spenen en ik zoog eraan alsof het reeds mijn diner voor vanavond was. Mijn vuist sopte en sjokte in haar onderbuik. Ze nam stevig mijn hoofd beet drukte me op haar tieten, ik keek hogerop, ze rechtte haar hoofd, haar ogen waren als in trance, ik trok met een korte ruk mijn vuist uit haar, met 2 x 4 vingers trok ze haar kinderfabriek open en sproeide het hele hok onder. Ze wiegde daarbij heen en weer en haar nat spoot ze gewoon op de wand over de hele breedte uit. Het dreef van de wand, op het bankje. Ze had het zo verdomd moeilijk om het stil te houden, toch slaagde ze erin zodat haar straal duidelijk hoorbaar door het hok zoefde en op de achterwand kletterde. Ik dacht dat zo'n krachtige squirtstraal enkel en alleen in films was. Niet dus, het kan ook echt.

Ik had wel wat gerommel gehoord in een of ander kleedhokje maar had er geen erg in. Ineens viel mijn oog op een mobiel die onder het bankje was geschoven. Ik tikte Joyce aan en ze lachte stout. Ze kwam van het tafeltje af, deed haar onderste bikinideeltje uit en gooide het ostentatief onder het bankje. We waren bijna zeker dat er iemand stond te rukken in het gewone, aanpalende kleedhokje. Joyce kwam voor me op haar knieën zitten, keek eens goed in de lens en plaatste haar met haar gapende neukgrot pal boven het mobieltje. Ze droop nog na, haar voeten kwamen onder de wand in het andere hokje. Joyce zei nu ietsje luider, zodat de buur het kon horen, "Danny stop je pik in mijn mond, dat ik je weer stijf pijp. Daar hij weer voor meer dan de helft overeind stond door het squirtavontuur had ik niet veel meer nodig om hem terug in neukmodus te krijgen. Wat een hemelse pijpmond. Heerlijk die dikke, afrikaanse lippen rond mijn pik. Onmiddellijk nam ze hem tot mijn ballen in haar mond. Ze zoog me diep alsof ze hem nu van boven af in haar baarmoeder probeerde te krijgen. Lekker hoe ze me pijpte. Ik liet haar op handen en knieën steunen nu, boog me over haar rug met mijn lul nog steeds in haar verrukkelijke mond en trok haar grote kut open net boven de lens. Wederom stopte ik mijn vuist in haar en begon weer te sjokken. Haar kuttekwijl lekte over het mobieltje heen.

"Ik wil je weer neuken, schat." zei ik. Joyce kwam recht en gleed een beetje uit met haar voeten op de grond. Ze keek met een verschrikt gezicht en toen merkten we dat er op haar voetzolen was gespoten, terwijl ze onder de wand zaten. We vonden het best grappig en gingen er vanuit dat het een jongeman moest zijn die in het hokje naast ons zat.

Joyce positioneerde haar weer op de hoek van de tafel, opende haar benen. Ik beukte mijn stijve in haar en bijna gelijktijdig perst er zich een stritske, nee geen straal, enkele druppels uit haar plasgaatje. Het was mij opgevallen dat ik deur van het buurhokje niet had horen open of dichtgaan. Ook het mobieltje bleef liggen. Hij was er nog. Ik boog me naar Joyce haar oor en zei: " Vraag hem hierbinnen." Ze lachte heel stout, duwde me achteruit, "Denk je dat ik niet durf ..." daagde ze me uit, ging op haar knieën liggen en met haar gezicht onder de wand zei ze :" Kom, kom maar bij ons. Ze stond op, we zagen het mobieltje worden weggegraaid, hoorden de deur openen, Joyce opende ook onze deur. En heel verlegen sloop er een nerdachtige jongeman van hooguit 20 jaar binnen. Hij stond met een enorme tent in zijn lycra zwembroek. Hij durfde niet goed kijken maar kon het toch niet laten. "Broek uit!" gebood Joyce hem bruusk. Ze nam zijn mobiel af en alvorens de filmopname te stoppen stelde ze hem voor de keuze. Inmiddels was ze hem beginnen te filmen met zijn dunne, lang pik,stijf in een scherpe hoek met zijn buik.

"Neuken mag je me niet. Je mag rukken, op me spuiten, me aanraken, ... op voorwaarde dat je de opname wist." "Ik wil niet op het internet terechtkomen en al zeker niet dat mijn kinderen dit ooit te zien krijgen." "Wat zal het zijn knul?" Ondertussen had ze zijn pik beet en net iets, (veel) te hard kneep en trok ze eraan. Ondertussen stond ik weer tussen haar benen te tasten. De jongeman zei niets, knikte instemmend en duidelijk zichtbaar wiste hij de opname uit het mobielgeheugen. Ik was zo onder de indruk dat deze lieve, hete mama ook zo dwingend kon zijn. Ze was de jongen erkentelijk en dat liet ze zien door haar voorover te bukken en die jeugdige piemel in haar mond te nemen en hem even te pijpen. Ik ging achter haar staan en stopte mijn lul weer in haar kut. Ik voelde aan mijn blote eikel duidelijk de rimpels van de voorzijde van haar vagina. Terug verloor ze die druppels uit haar plasgaatje. Het liep van haar beide benen en mijn lul over mijn balzak, die droop. Terwijl merkte ik haar aars op. Ook die leek me niet zo strak als een doorsnee damesanus. Daardoor dacht ik dat Joyce zich veelal in haar reet laat neuken. Ik plaatste al neukend mijn duim op haar poolster en ook die ontspande bijna direct waardoor mijn duim er makkelijk in gleed.

Ze liet zijn lul uit haar mond en vroeg: "Is dat niet beter dan een filmpje?" De jongen bloosde en knikte verlegen. Joyce nam haar positie op tafel weer in en met haar kut wijd gapend zei tegen hem: "Ruk maar, kijk en leer." Uitdagend kneep ze weer een paar druppels melk uit haar tieten. Die jongeman wist niet waar eerst te kijken en begon verlegen aan zijn fijne piemel te trekken. Ik stak mijn lul weer in haar kut en weer spoot ze bij elke stoot een paar druppels in een klein bochtje uit haar kut. Toen ze mijn fascinatie zag zei ze: "Eens ik begin te spuiten stop het niet zolang mijn ik onderaan word gestimuleerd."

"Kom maar, voel me, raak me maar aan." zei ze lief tegen de gluurder. Hij schuifelde dichterbij. Schuchter legde hij zijn hand op haar buik. Ze nam zijn hand beet en met haar hand op de zijne betastte ze haar hele lijf. Met haar andere hand voelde ze met haar vingers aan zijn eikel terwijl hij zich aftrok. Al vlug liet hij zijn pik voor wat hij was en nam Joyce het aftrekken over. Gretig liet hij zijn beide handen verkennend over haar lichaam gaan. Ineens richtte ze haar blik op me en vroeg :"Wil je me in mijn kont neuken?" "Natuurlijk." antwoordde ik als vanzelf.

Haar kontgaatje was van al haar vochtverlies al aardig gesmeerd. Maar toch spuwde ze op haar niet aftrekkende hand en bevochtigde haar poepgaatje extra en ging er met 2 vingers in en ik zag ze het wat oprekken. Ik trok mijn lul terug uit haar kut, trok mijn voorhuid terug over mijn eikel. Dit alles weet ik uit ervaring. Als je je met de voorhuid volledig over de lul tegen het kontje drukt, ontsluit hij de spier en dan werkt de voorhuid als een soort van lanceermiddel je pik in de kont. Zo deed ik het ook bij Joyce. Ze kon mijn skills wel waarderen zag ik aan haar gezichtsexpressie. Nu haar kut vrij was keek onze jonge gluurder recht in haar met zwarte schaamlippen omringde roze neukgrot. Vragend keek hij Joyce aan die aanmoedigend knikte van: "Voel maar, voel mijn kut. Voorzichtig betastte hij haar gat. Ging er met 1 vinger in ... wat is Joyce met 1 vinger??? Ze nam zijn hand beet, nam zijn 4 vingers en leidde deze in haar kut. Ik neukte in een ritmisch tempo haar anus. Doordat de jongeman Joyces kut beroerde bevloeide ze zelf mijn lul zodat de frictie tussen mijn lul en haar poepgat beperkt bleef tot enkel een aangename wrijving.

Zoals Joyce zijn hand begeleidde met het viervoudig vingeren van haar kut, ik terwijl haar kontgat neukend en zij de jonge pik aftrekkend zag ik haar blik weer glazig worden en wist ik wat er komen zou. Haar hemelse lippen van haar pijpmond gingen open en weer diende zich een straal kutgeil aan. Ze spoot krachtig op mijn blote bovenlijf. Heerlijk die hete straal. Ook de arm van de jongeman werd ondergespoten waardoor hij schrok en zijn hand uit haar kut trok en hij een stap achterwaarts deed zodat Joyce zijn pik uit haar hand kwijtraakte. Zijn pik stond keihard overeind en spontaan nam hij het aftrekken weer zelf over. Ik stootte lustig door in haar kont. Haar tieten deinden mee in hetzelfde ritme van mijn stoten doch met een seconde vertraging. Lang hield ik het ook niet meer en loosde mijn tweede lading in haar darmen. Nog met mijn pik in haar kont liet ik me op haar vallen en zocht haar dikke zwarte tepels op. Ik nam met mijn handen haar beide tieten vast en zoog nog eens op haar spenen. Minder krachtig nu maar toch kon ik nog wat van haar melk drinken. We verloren onze gluurder uit het oog, ik ten minste, Joyce daarentegen had hem in het oog. Mijn exotische sletje was blijkbaar onverzadigbaar. Met een lichte, handige beweging maakte ze dat mijn lul uit haar kont floepte. Ze had gemerkt dat de jongeman ook zwaarder begon te ademen. Weer trok ze haar kut wijd en zei hem in haar roze tunnel te spuiten. Met enkel dit te zeggen zag ik op zijn eikel al een voorbode van voorvocht. Hij klemde zijn eikel af, stopte zijn dunne fluitje, voor haar onverwacht, in haar kut, bij mijn inziens raakt hij helemaal geen kant in dat grote gat en quasi onmiddellijk spoot hij voor de tweede keer zijn ballen leeg. Dit maal in een vrouw.

Het kleedhokje was een zootje. Het was rondom nat, de vloer droeg sporen van sperma. Maar we waren alle 3 bevredigd. De jongen deed zijn zwembroek aan, ik mijn zwemshort, Joyce trok haar beha over haar hoofd en bedekte haar borsten. Dan kwam ze van tafel, raapte haar rokje/broekje op en deed het aan. We verlieten de volgespoten gezinskleedruimte, de jongen verdween als een dief in de nacht het zwemparadijs in en wij, ik en Joyce, besloten nog even in de whirlpool te gaan.

In mekaars armen vertrouwde ze me toe dat ze enorme complexen heeft over haar wijde kut. Haar vent, de vader van haar kinderen heeft er haar voor verlaten. Dit op een onmenselijke manier. Ze overweegt inlichtingen in te winnen over eventuele chirurgische ingrepen om haar nauwer te maken. Ik dacht meteen aan Martine terug dat bij haar ook menig man is gevlucht. Toch probeerde ik haar wat gerust te stellen door te zeggen dat zij de vrouw is waar ik steeds over fantaseer. Een heel wijde kut, ze laat haar neuken in haar kont en heeft hangtieten met dikke lang tepels waar op de koop toe melk in zit.

Ze vond me lief en kuste me. Ik vroeg haar waar ze logeerde. Ze logeerde helemaal niet op het park. Dat was financieel niet haalbaar voor haar. Die paljas heeft nooit meer naar haar of zijn kinderen omgekeken, laat staan alimentatie betaald. Ze was daar dus met een dagpas. Ze woonde in de buurt en was daar enkel om haar dochter een leuke verjaardag te geven. Daar is ze zeker in geslaagd, ook haar zoontje heeft een superdag beleefd. Ondanks een seksgodin is Joyce ook een fantastische mama die ook zelf nog eens een dagje intens plezier en genot heeft gekend.

We besloten terug naar onze kinderen te gaan. Zij vervoegde haar kindjes, ik pikte mijn zoon op en we besloten naar huis te gaan. Er hing een bepaalde spanning tussen hem en mij. Hij wist wel dat er meer was gebeurd tussen mij en Joyce maar repte er met geen woord over.

Eens thuis werden we hartelijk onthaald door mijn lieftallige vrouw en was het inmiddels tijd voor het aperitief.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Gluren, Milf, Squirten, Tepel, Tepels, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04
9.0
Nick En Melissa - 9Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04
9.3
Meer Dan Zonnig... - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Fietsen, Hotel, Openbaar, Tenerife, Vakantie,
"Als er in februari in de zon gefietst wilt worden, is Tenerife de bestemming bij uitstek. Rock was om die reden ook neergestreken op dit grootste eiland van de Canarische groep. De racefiets was op voorhand al geregeld en bij aankomst bleek die weini..."
17-04
9.1
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04
7.8
De Infiltratie - 13Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04
9.2
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04
8.8
VerplegingDoor: Swakke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken,
"Vandaag 16 April, ik was redelijk vroeg wakker want n ik moest plassen en twee mijn lul stond stijf genoeg om iemand bijten westen te slaan. Ik ging in de kamer van de vrouw zien en deze sliep nog goed, zij is onlangs nog geopereerdt. Ik deed mijn ..."
17-04
7.5
Ons Snoepreisje Naar...Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04
8.9
Mijn Leidinggevende Van... - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04
8.8
Moeder En Dochter... - 14Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04
9.2
64 En 18 - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lingerie, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04
9.3
Avontuurtje In Drukke...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik was de hele week naar een beurs geweest. We, mijn vrouw en ik, liggen nu uitgeput, na onze eerste vrijpartij in een week naakt in bed een drankje te drinken en een pornofilmpje te kijken, als mijn vrouw Karin uit het niets zegt Schat, ik ben een..."
16-04
8.4
Klik hier voor meer...