61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 8219x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Hey, ik ben Joke, een journalistiekstudente in het bruisende Hasselt, waar ik sinds anderhalf jaar op kot zit.

Drie jaar terug viel mijn blik op Stef, een charmante voetbalvriend van mijn broer. Zijn leeftijdsvoorsprong maakte me aanvankelijk zenuwachtig, en ik zette alles op alles om een onuitwisbare indruk op hem te maken: een zorgvuldige keuze in kleding, net dat beetje extra make-up, en de initiatie van push-up bh's. Fast forward naar mijn negentiende, en mijn voorliefde voor die tijdloze elegantie is onveranderd. Jurken die mijn contouren volgen, panty's zodra de temperatuur daalt, en natuurlijk, die steeds bijpassende lingerie.

Mijn lange bruine haren zitten meestal bij elkaar in een staart, terwijl mijn groene ogen net dat tikje meer glans krijgen door de touche van eyeliner en mascara. De dagen van push-ups liggen achter me, mijn lichaam heeft zich verder ontwikkeld, met wat rondere heupen, een stevige c-cup en fijngevoelige tepels die mijn opwinding moeilijk kunnen verbergen.

Stef, mijn adonis en student burgerlijk ingenieur, maakt elke samen doorgebrachte minuut, meestal beperkt tot de weekends en vakanties, intens en geladen met passie. Zijn atletische lichaam daar kan ik nog steeds geen genoeg van krijgen.

Niet lang na onze eerste intieme ontdekkingen, nam Stef het voortouw in ons avontuur. De thrill van het bijna betrapt worden, de verkenning van speeltjes en andere prikkelende attributen, hebben een onblusbaar vuur in ons aangewakkerd. Ik weet nog goed die keer bij het zwembad, waar we onze zwempartij regelmatig onderbraken voor een bezoekje aan de kleedhokjes.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, de ontdekte onderdanigheid en het onvoorwaardelijke vertrouwen dat ik in Stef plaats, maken dat ik me moeiteloos laat meeslepen in zijn fantasieën. Zijn gebrek aan jaloezie, gecombineerd met het genot dat hij ontleent aan het zien hoe ik door anderen word verleid, doet onze relatie alleen maar bloeien. Onze ontdekking van een gezamenlijke exhibitionistische kant, het genot van verleiding en avontuur onder nieuwsgierige blikken, heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht.

Als toekomstig journaliste vind ik het heerlijk om onze avonturen neer te pennen. Ik kijk ook uit naar jullie feedback en ideeën. De volgorde van de verhalen volgt geen chronologische lijn; ze springen van het heden naar het verleden en terug, een speelse kronkel van mijn geest die deze herinneringen spontaan afspeelt. Af en toe dwaalt mijn hand, bijna reflexmatig, onder mijn kleding terwijl ik nadenk over de opwindende tijden die we hebben gedeeld. Het documenteren van onze belevenissen, het vastleggen van elke sensatie en ademtocht, ontsteekt een innerlijk vuur dat niet te doven is.

Mijn 18e verjaardag

Ik heb een jaar overgeslagen in de kleuterklas en ben jarig in januari. Dat maakte dat ik vorig jaar 18 werd tijdens de examenperiode van de hogeschool. Best wel balen want omdat ik de dag erna een proefwerk had, moest ik die avond studeren en kon ik met niemand vieren.

’s Ochtends klopte een van mijn huisgenoten aan met een pakketje dat net door de postbode voor mij was bezorgd. Ik herkende Stef s slordige handschrift en was enorm blij dat ik al een cadeautje mocht ontvangen. Met mijn ouders, Stef, broer en zus was namelijk afgesproken dat we het feestje en de bijbehorende cadeaus zouden organiseren na de examenperiode, 4 dagen later.
Ongeduldig scheurde ik het pakje open, en na het verwijderen van nog wat overbodig karton ontdekte ik een doos van Hunkemöller met daarin uitdagende lingerie en enkele accessoires.

Het was een verfijnde set, in zwart uitgevoerd met gouden metalen accenten. Het bestond uit een netwerk van leren bandjes dat weinig aan de verbeelding overliet. Ik besloot om het aan te trekken. Het harnasje sloot naadloos aan op mijn huid. Het beginstuk sloot met een kleine halsband rond mijn slanke nek en liep over naar mijn borsten die volledig onbedekt waren. Boven mijn borsten hingen twee dunne metalen kettingen, elk voorzien van subtiele schuivertjes die zacht in mijn tepels drukten. Het middengedeelte was een samenspel van bandjes met aan de zijkant glanzende metalen ringen, die mijn taille benadrukten, terwijl mijn kruis en achterwerk volledig bloot waren. Het onderste gedeelte bestond uit jarretelbandjes die vanaf mijn heupen naar beneden liepen en eindigden net boven de gouden clips waarmee ik de bijgevoegde kousen kon bevestigen.

Toen ik goed in de spiegel keek, merkte ik hoe mijn tepels waren opgezwollen in de tepelklemmen en dat er een glinstering was verschenen tussen mijn benen. Ik besloot een foto te maken om aan Stef te laten zien, maar in plaats van een gebruikelijke liefdevolle of opwindende reactie, stuurde hij me terug dat ik het moest uittrekken en pas onder mijn rode jurkje moest dragen wanneer we elkaar enkele dagen later zouden weerzien tijdens het etentje dat mijn ouders hadden gepland om mijn verjaardag te vieren.
Hij voegde er fijntjes aan toe dat hij eiste dat ik tot dan mezelf ook niet meer zou verwennen. Weg geilheid en verjaardag gevoelens dus.

Ondanks die gebeurtenis verliepen de examens vrij soepel en zaterdag namiddag rond 16u begon ik me voor te bereiden op mijn feestje, na eerst een heerlijk lang bad te hebben genomen. Hoewel ik meestal de tijd in bad gebruik om wat plezier met mezelf te hebben, hield ik me aan Stefs vervelende instructie.
Die avond zouden we dineren in het chique hotel/restaurant La Butte Aux Bois in Lanaken, niet ver van onze woonplaats. Als beloning voor mijn verjaardag en onze goede examenresultaten mochten Stef en ik daar op kosten van mijn ouders in een mooie suite overnachten.

Ik begon met het vullen van mijn koffer met verzorgingsproducten, make-up, een slaapkleedje, een setje met een string en bh, een paar sneakers, en een casual outfit voor de volgende dag. Daarna smeerde ik mezelf in met relaxerende bodylotion en haalde het leren setje dat ik van Stef had gekregen uit de doos. Ik trok het aan, bevestigde de kousen aan de gouden clips en plaatste de glanzende tepelklemmen op hun plek.
Als laatste haalde ik het korte rode jurkje uit mijn kledingkast, trok het aan en zuchtte opgelucht toen bleek dat niets van de spannende dingen eronder zichtbaar waren. Stef had dit goed uitgekozen, dacht ik bij mezelf.

Omdat we bijna klaar waren om te vertrekken en ik niet kon wachten om Stef na bijna 3 weken studeren weer in mijn armen te hebben, maakte ik snel maar zorgvuldig mijn make-up op en trok de Louboutin-pumps die ik met kerst van mijn vriendje en zijn ouders had gekregen aan mijn smalle voeten. Ik moet er natuurlijk niet flauw om doen, zowel mijn ouders als die van Stef zijn als ondernemers vrij bemiddeld.
Beneden stonden mijn ouders en jongere zus ook helemaal opgedoft op me te wachten. Je dochter wordt niet elke dag volwassen, en hoewel we niet voor het eerst naar een sterrenrestaurant gingen, deden we dat ook niet elke week.
Mijn vader nam de koffer van me over en plaatste hem in de kofferbak van zijn grijze elektrische SUV voordat we instapten en naar het restaurant reden.

Bijna tegelijkertijd met ons arriveerde Stef in zijn auto. Hij zag er onweerstaanbaar uit in zijn donkerblauwe pak met wit overhemd. Nadat hij iedereen had begroet, pakte hij me vast, kuste me op de lippen en kneep onopgemerkt in mijn billen.
Hij zei in het bijzijn van mijn familie dat hij mijn cadeau later op de kamer zou geven. Mijn broer die met zijn vriendin ook net was aangekomen kon het niet laten om een ondeugende opmerking te maken.

We checkten samen in en met de sleutelkaarten gereed, liepen we richting onze kamer. Vlak voor de deur hield Stef me tegen, verzocht me speels mijn jurk op te tillen en een draai om mijn eigen as te maken. Zonder aarzelen voldeed ik aan het verzoek midden in de gang, wat mijn opwinding alleen maar vergrootte. In plaats van de verwachte intieme aanraking, verzekerde Stef mij dat het ok was en ik mijn jurk weer kon laten zakken.
Hoewel ik meer had verwacht, kende Stef me goed genoeg om te weten hoe zijn reactie mijn gedachten zou beïnvloeden.

Eenmaal binnen in de kamer, zagen we aan de linkerkant een bureau met een stoel. De deur tegenover leidde naar een compacte badkamer. Door een raampje in de badkamer kon je vanuit het ligbad de kamer inkijken. De suite had verder een ruim tweepersoonsbed en een grote sofa met zicht op het bed.
Stef gooide zijn koffer op het bed, opende deze en haalde er een stapel kleren en enkele bekende voorwerpen uit.
Hij gaf mij de stapel en vroeg deze op het bureau uit te spreiden.

Voorzichtig plaatste ik de enkel- en polsboeien neer, samen met de gag met de dieprode bal. Mijn halsband met daaraan twee gemene tepelklemmen, een zwartmetalen riem, een flogger, paddle en staafvibrator volgden. Als laatste was er de grote zwarte dildo waarop ik me al meermaals tot een hoogtepunt had gereden. Stef gaf me vervolgens een zilveren buttplug en een flesje glijmiddel, met een knipoog suggererend dat deze niet op de tafel hoorden. Terwijl ik het kleinood insmeerde, tilde hij mijn jurk op, gaf me enkele rake klapjes en plaatste de buttplug. Met een goedkeurende tik liet hij mijn jurk zakken en trok me aan mijn pols de gang op.

Onze tafelgenoten zaten al aan het aperitief, ondanks dat we slechts kort weg waren geweest. Stef schoof galant mijn stoel aan, en terwijl ik ging zitten, voelde ik de druk van het speeltje dat hij net had ingebracht. Ik merkte een ondeugende grijns op zijn gezicht. Het werd een aangename avond, met heerlijk eten, uitstekende wijnen en prettige gesprekken, waardoor mijn opwinding enigszins bedaarde. Na het diner namen we afscheid van mijn familieleden en keerden we, hand in hand en ontspannen, terug naar onze kamer.

Halverwege de gang hielden we halt. Stef haalde een zwarte lederen blinddoek uit zijn jaszak en bond deze voor mijn ogen. Ik voelde hem behendig de rits van mijn jurk openen en mij helpen eruit te stappen. Zo stond ik daar, midden in de gang, enkel gekleed in het lederen harnas, versierd met de schuivers op mijn gevoelige tepels en een buttplug die mijn billen uit elkaar duwde.

Plots duwde hij me vooruit, en ik liep met sierlijke passen op mijn hoge hakken. Een moment te lang doorgelopen, trok hij me terug bij mijn haar en opende de deur van onze kamer, waarna hij me naar binnen leidde. Eenmaal in de kamer sloot de deur met een klik achter ons. Na enkele passen drukte hij me met mijn borsten tegen de muur, ter hoogte van het bureau.
Stef spreidde mijn benen met zijn voet en nam ruw mijn polsen om ze achter mijn rug te binden. De druk op mijn borsten en gevoelige tepels werd intenser.

Hij voorzag eerst mijn polsen en vervolgens mijn enkels van boeien. Hij bevestigde de halsband strak om mijn nek, maar liet de bijbehorende tepelklemmen voor wat ze waren. Hij verwijderde de schuivers van mijn tepels en maakte deze los van het harnas, waarna hij begon met een aanvankelijk zachte, maar al snel ruwe manipulatie van mijn tepels en borsten.
Deze handelingen verhoogden mijn opwinding die tijdens het diner enigszins was afgenomen, nu weer tot nieuwe hoogtes.

Terwijl hij met één hand mijn tepels bleef bewerken, bewoog zijn andere hand naar mijn kale vagina. Een vinger gleed uitdagend langs mijn gevoelige plekje, door mijn vochtige lippen. Ondanks mijn pogingen om mijn lichaam naar voren te duwen in de hoop dat hij dieper zou gaan, trok hij me aan mijn haar terug als een soort correctie. De hand die me net nog plaagde, verplaatste zich naar mijn billen en begon een reeks stevige klappen uit te delen, die ik tot tien moest meetellen.

Hij bevestigde de leiband aan de halsband en leidde me naar de ruimte tussen het bed en de sofa, waar hij de scherpe tepelklemmen aanbracht en ze nog iets strakker aanschroefde. Daarna maakte hij de polsboeien los van elkaar. Ik hoorde hem enkele stappen terugzetten voordat hij op zijn knieën voor me ging zitten.

Zijn speelse tongstreling langs mijn lippen liet mij zuchten van anticipatie, denkend aan het genot dat zou volgen. Echter, hij had andere plannen; zijn positie diende slechts om een metalen spreidstang tussen mijn enkels te bevestigen.

Stef stond op, trok me ruw dichterbij door aan de kettinkjes tussen de halsband en mijn tepels te trekken, en kuste me intens. Dit moment van nabijheid was wat ik diep gemist had; zijn besef van hoezeer ik deze intimiteit verlangde, maakte het des te specialer.

Ondanks mijn wens dat de kus voortduurde, leidde hij me met een zachte druk op mijn schouders naar beneden.
Het manoeuvreren naar een knielende positie terwijl ik een spreidstang om mijn enkels had en nog steeds op hoge hakken stond, was een aanzienlijke uitdaging. Gelukkig wist ik dat ik ondanks Stefs dominante houding steeds op hem kon vertrouwen als ik mijn evenwicht zou verliezen.

Daar zat ik dan op mijn knieën, opgewonden, verlangend, met pijnlijke tepels en gespannen borsten. Minutenlang liet hij me daar zitten terwijl hij rustig een muziekje opzette, een fles champagne liet ploppen en ondertussen foto's nam van mijn ongemakkelijke positie. Toen Stef terugkwam, beval hij me om mijn mond te openen, vulde deze met de gagball en maakte hem stevig vast achter mijn hoofd.

Terwijl hij plagend aan de tepelklemmen trok, vroeg hij me of ik kalm zou blijven als hij de blinddoek verwijderde. Ik knikte van ja, waarna de spanning op mijn tepels verminderde, en hij achter me ging staan. Ik voelde hoe hij met zijn vingers het masker op mijn gezicht vastnam en omhoog trok.

Mijn ogen moesten even wennen aan het gedempte licht in de kamer, maar al snel besefte ik dat er iets niet klopte. Stef stond nog steeds achter me, maar voor me in de zetel zat een andere man. Hij was minstens 15 jaar ouder, gekleed in een nette broek en een blauw hemd. Angstig en geschrokken probeerde ik me om te draaien richting Stef, maar hij hield mijn hoofd stevig met beide handen op de man gericht.

Natuurlijk vond ik dit spannend en opwindend, maar tegelijkertijd voelde het onwennig en onzeker. We hadden eerder al eens een trio gehad met een extra man of vrouw, maar dit voelde anders. De man was aanzienlijk ouder dan ik gewend was en had een intrigerende blik in zijn ogen. Hij was knap, dat zag ik meteen, enigszins gespierd en verzorgd.

Mijn vriendje Stef stelde me gerust; deze ervaren meester was mijn verjaardagscadeau. We hadden hier al eerder over gesproken. Stef fantaseerde al enige tijd over het idee dat een ervaren dominante man zijn vriendin zou domineren en gebruiken terwijl hij vanuit een hoekje toekeek en mogelijk wat filmpjes en foto's maakte.

Natuurlijk had ik hiermee ingestemd, dus nu weigeren zou onlogisch zijn. Stiekem begon ik zelfs te hopen dat de bobbel die zich aftekende in de man zijn broek echt zo indrukwekkend was als ik me voorstelde. Stef overhandigde de man de leiband die nog steeds aan mijn halsband vastzat en verdween naar de badkamer. Zijn vervanger schonk me een glaasje champagne in en verwijderde de gagball.

Hij wenste me een gelukkige verjaardag en stelde zich netjes voor als Peter, 36 jaar oud. Hij had al meerdere subjes opgeleid en was via het internet in contact gekomen met mijn vriend. Hun plan kreeg vorm zodra mijn ouders Stef met kerst hadden voorgesteld om met mijn verjaardag in dit hotel te verblijven.

Na het proosten kwam Peter naast me zitten en begon mijn lichaam te verkennen met zijn grote ruwe handen. Hij streelde en kneep, en net als Stef was hij geduldig genoeg om mijn verlangende intieme zone voorlopig met rust te laten. Zodra hij tevreden was met wat hij had gevoeld, prees hij mijn jonge lichaam en trok me aan de leiband dichter naar zijn kruis.

Hij gaf me de opdracht om te doen wat ik moest doen, en instinctief bewogen mijn handen naar zijn riem en de sluiting van zijn broek. Hij tilde zijn achterwerk op van de zetel, waarna ik zijn broek en boxer in één beweging naar beneden trok. Wat ik daar zag, overtrof mijn verwachtingen. Zijn erectie was minstens even lang als de dildo die ik eerder die avond met een zuignap op het bureau had bevestigd, en qua omtrek leek deze hooguit een centimeter smaller.

Als ik me goed herinnerde, was die zwarte dildo zeker 21 centimeter lang en bijna 6 centimeter dik, wat nog groter was dan het formaat van Stef, die met zijn 18 centimeter al als ruim bovengemiddeld werd beschouwd. Peter aarzelde niet en trok me met de ketting dichter naar zijn erectie. Ik kreeg twee minuten de tijd om hem een orgasme te bezorgen, en als dat niet lukte, zou ik een eerste straf krijgen.

Om geen tijd te verliezen, nam ik zijn schacht in één hand en streelde ik zijn ballen met de andere. Mijn tong gleed over zijn eikel, en voorzichtig nam ik hem in mijn mond. In tegenstelling tot wat ik normaal bij Stef deed, waarbij ik eerst met mijn tong rond zijn eikel nadat ik hem helemaal in mijn mond nam, was mijn mond nu volledig gevuld met Peter's erectie, waardoor ik geen andere optie had dan te zuigen en voorzichtig op en neer te bewegen.
Hij moedigde me aan om sneller en dieper te gaan, en hij hielp me gewillig met zijn hand rond mijn strakke staart. Al snel glom zijn erectie van mijn speeksel dat overvloedig langs mijn mondhoeken naar beneden droop.

Hoewel ik mijn uiterste best deed, waren 2 minuten niet voldoende om Peter tot een hoogtepunt te brengen. Hij snauwde geïrriteerd dat hij gewend was aan betere sletjes. Met zijn armen onder mijn oksels trok hij me overeind, sloeg met zijn vlakke hand in mijn gezicht en trok de tepelklemmen in één ruk van mijn pijnlijke tepels. Ik schreeuwde het uit, maar besefte dat ik geluk had als dit de aangekondigde straf was.

Helaas had ik te vroeg gejuicht. Peter draaide me om en duwde me voorover op het bed. Hij klemde zijn handen achter mijn middel en tilde mijn billen omhoog. In mijn gedachten hoopte ik dat hij nu de flogger zou pakken. Hoe vaak had ik genoten van de zachte, prikkelende aanrakingen van dat ding.

Maar Peter had duidelijk andere plannen. Terwijl hij naast me stond in mijn gezichtsveld, haalde hij zijn riem uit zijn broek en beval me om tot 5 mee te tellen.

Ik slikte, herinnerend aan die ene keer dat Stef het had aangedurfd om me te slaan met een riem, maar omdat ik toen zo snel begon te huilen, was hij er even snel mee gestopt. Dit keer zou het anders zijn, want Peter leek niet meteen genade te tonen.

Pets, een eerste voorzichtige slag maakte me meteen alert, gevolgd door een tweede die veel harder aankwam. Tegen de tijd dat ik bij 4 was, wildoe ik bijna mijn stopwoord uitschreeuwen, maar al snel volgde de vijfde slag, gevolgd door Peter's handen die plotseling liefdevol mijn pijnlijke billen begonnen te masseren.

Het was ongelooflijk hoe iemand me eerst zo kon pijnigen en vervolgens zo teder mijn pijnlijke billen kon strelen, alsof er niets was gebeurd.

Nadat ik even had kunnen bijkomen en weer mocht nippen aan mijn glas bubbels, verwijderde hij de spreidstang. Hij leidde me schrijlings over het bed en positioneerde me zo dat mijn nek net over de rand van het bed hing. Met een stift schreef hij iets op mijn borsten en vulva.

Peter kwam boven me staan en zakte met zijn lies op mijn mond. Ik likte de bezwete huid tussen zijn benen, en vervolgens zakte hij naar achteren, zodat zijn balzak nu ter hoogte van mijn mond hing. Ik vervolgde gretig mijn werk, maar naarmate hij zich stap voor stap herpositioneerde, stootte hij in één keer zijn enorme stijve erectie diep in mijn keel en begon mijn mond zonder omzien te neuken. Ik kon amper nog ademen, en net voordat het donker werd voor mijn ogen, trok hij zich terug.

Dit herhaalde hij een aantal keer, tot hij zich luid grommend terugtrok en mijn borsten bedekte met een eerste laagje warm sperma.
Hij liet me roerloos liggen op het bed en ging naar de badkamer, waar ik hem hoorde praten met Stef. Stef complimenteerde het schouwspel, en Peter prees Stef op zijn beurt voor het sletje dat hij hem had aangeboden. Beide mannen spraken over mijn lichaam en de gebeurtenissen alsof ik een gebruiksvoorwerp was. In de tussentijd kon ik het niet laten om even met mijn vingers langs mijn clit te bewegen. Nog steeds met een stijve leuter kwam Peter de kamer binnen, met in zijn hand 2 condooms die mijn liefje zonet had gevuld terwijl hij ons had gadegeslagen.

Zonder aarzelen verdeelde Peter de inhoud van de rubbertje van mijn vulva over mijn navel tot over mijn borsten, en uiteindelijk propte hij de tweede gevulde condoom in mijn mond.

Ik moest bijna kokhalzen. Niet van het lekkere sperma, maar de combinatie met het glibberige condoom smaakte ranzig.

Uit het niets sloeg mijn tijdelijke meester super hard en gemeen met de paddle tussen mijn benen. Zo hard dat mijn al uitgelopen mascara verder vermengde met mijn tranen. Hij wees erop dat ik mezelf zojuist zonder toestemming had gestreeld, waarop ik mij al jammerend verontschuldigde. Zou hij ook weten dat ik minstens 4 dagen niet meer was mogen klaargekomen?

Peter dwong me om mijn benen wijd te doen, terwijl hij met een hand mijn staart vastnam en mijn mond weer naar zijn penis dirigeerde. Ondertussen nam hij de paddle en begon meermaals op mijn naar aandacht hunkerende kut te slaan.
Elke keer dat ik mijn benen probeerde te sluiten vanwege de pijn, werd Peter boos en trok hij genadeloos aan de tepelklemmen. Ik probeerde te kreunen, maar door mijn mond zo stevig te vullen, was er vrijwel niets te horen.

Minuten ging hij door tot hij me omdraaide en ik met knikkende knieën en een poes die rood zag moest rechtstaan. Stef had ondertussen plaatsgenomen op de zetel om het schouwspel te bekijken. Hij was naakt, en zijn penis was stijf en omhoog gericht.
Van mijn tijdelijke meester kreeg ik de opdracht om tussen mijn knieën voor mijn lief te gaan zitten en hem te bedanken voor mijn verjaardagscadeau. Terwijl ik hem aankeek en zijn stijve penis in mijn mond nam, voelde ik hoe Peter de plug uit mijn gevoelige kont trok. Klaarblijkelijk had hij andere plannen met mijn sterretje, want ik voelde hoe hij de trillende vibrator erin en eruit liet bewegen nadat hij eerst een laagje nieuw glijmiddel had aangebracht.

Het voelde best wel lekker, te lekker blijkbaar want de trillende verwennerij werd afgewisseld met enkele gemene slagen op mijn billen. Zo gingen we even verder, Stef begon harder te hijgen, ik voelde mijn billen gloeien en ondanks de vibrator een welkome afwisseling vormde begon ik toch vermoeid te geraken door deze combinatie.

Zonder waarschuwing werd mijn mond plots volgespoten en Peter duwde mijn hoofd zo diep in Stef zijn schoot dat ik niet anders kon dan zijn lekkere goedje door te slikken. Vervolgens werd ik snel rechtgetrokken, Peter ging naast Stef zitten en ik moest met mijn gezicht naar Peter op zijn schoot gaan zitten.

Eindelijk was het zover en mocht ik zijn heerlijk dikke paal in mijn grotje nemen. Hij verwijderde de tepelklemmen van mijn gepijnigde tepels en begon ze gretig te likken. Af en toe stopte hij om mij wild te tongen terwijl hij me bleef aanmoedigen om hem harder en harder af te rijden.

Ik was super nat, en ik voelde hoe een eerste orgasme naderde. Ook Peter begon harder en harder te hijgen, en net toen ik voelde dat ik wilde klaarkomen, stootte Stef zijn penis hard in mijn kont, wat maakte dat ik luid schreeuwend klaarkwam. Ik voelde hoe Peter pulserend klaarkwam in mijn natte kut, terwijl Stef me nog steeds met diepe halen anaal bleef penetreren, tot ook hij enkele minuten later zijn lading bij me binnenschoot.

Kapot was ik, maar de heren hadden blijkbaar nog andere plannen die nacht. Ik werd op bed gelegd, en met de dildo en de vibrator werd ik van orgasme naar orgasme geleid, tot ze mij als apotheose beide nog een keertje neukten en hun warme zaad van top tot teen over mijn tintelende lichaam spoten. Mijn hele lichaam voelde broos, en echt helder was ik niet meer op dat moment.

Maar toen ik 's ochtends wakker werd naast Stef en Peter alweer was verdwenen, was mijn plakkerige lichaam, rode billen en pijnlijke poes een aandenken. Mijn whatsapp stond vol foto's en filmpjes die Stef die nacht naar me had doorgestuurd en in de spiegel zag ik voor het eerst de tekst die Peter de avond ervoor op mijn borsten en vulva had geschreven: "18, proficiat!"

Wat een heerlijke verjaardag!
Trefwoorden bij dit verhaal: 18 Jaar, Anaal, Bdsm, Exhibitionisme, Extreme, Tiener, Verjaardag, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.2
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.2
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...