61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 13883x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Na mijn studie ben ik in de zorg aan de slag gegaan. Hier heb ik veel 1 op 1 contact met mensen met een beperking. Dit vind ik af en toe best lastig en ik ben blij als ik hulp krijg van de oudere dames van de zorg.

Zo was het al een paar keer voorgekomen dat ik intensief contact had met een oudere vrouw, Marieke heet ze, ze is 42 jaar en werkt al ruim 20 jaar in de zorg.
Ze heeft me veel tips gegeven en me erg op mijn gemak gesteld. Ze vindt het fijn dat er tussen al die vrouwen een jonge gast van 23 jaar is op de locatie.
Marieke is een hele mooie blonde verschijning om te zien, met een goed voorkomen van voren. Ze heeft een zoon van 16 die hoog voetbalt. We kunnen gezellig kletsen samen.

Nu gebeurde er vorige week iets speciaals. Ik kwam een cliënt halen op haar afdeling, maar deze zat te huilen en wilde absoluut niet met mij mee voor een ontspannende massage. Gelukkig liep Marieke mee naar de afgesloten ruimte. Hier was het al donker, er hing een zwoele ontspannende geur.
Ze zette de cliënt voor me en wilde teruggaan naar de groep, toen de cliënt weer erg verbaal werd. Ik dacht dat dit een heel lang uur ging worden voor mij. Marieke zag de angst in mijn ogen denk ik en zei "Ik loop even naar mijn collega en vraag of ze het alleen aankan, dan kom ik hier wel even bij zitten". "Dat zou heel fijn zijn" gaf ik terug.

Na één minuut in het kabaal gezeten te hebben kwam Marieke weer terug. Ze ging naast de cliënt in de rolstoel zitten op haar hurken en pakte haar hand vast.
Het viel mij meteen op dat Marieke hele mooie lange benen had. Ze droeg een groene jurk die tot haar knie kwam. "Doe maar je ding en als ik ergens mee kan helpen dan zeg je het maar" zei ze. Ik begon de cliënt rustig aan te raken en ging van boven naar beneden. Er kwam steeds meer ontspanning tevoorschijn gelukkig.
Ondertussen was ik regelmatig naar de benen van Marieke aan het kijken. Ik was zelfs even bang dat het ging opvallen. Marieke ging ook op haar knieën zitten omdat het zeer begon te doen op haar hurken. Ze moest er zelf om lachen.

Ik was bij de handen aangekomen, maar de cliënt liet de hand van Marieke niet los waardoor ik deze ook ging masseren. Zachtjes raakte ik iedere keer net de tippen van haar vingertoppen aan. Ik ging mijn tempo verlagen en gleed soms iets langer over de binnenkant van haar vingers. Ik voelde een tinteling door mijn lichaam gaan en zag dat Marieke het fijn vond.
Ik vroeg of Marieke de schoenen van de cliënt kon uitdoen. Ze boog daarbij ver voorover, waardoor ik een gigantische inkijk had op haar grote borsten. Ze had een blauwe bh aan zag ik. Ik kon op dat moment nergens anders meer naar kijken en voelde een harde erectie opkomen in mijn korte broek.
Ik maakte de massage verder af. De cliënt was ondertussen al in slaap gevallen.

Zelf kwam ik nu overeind. Marieke keek nu recht tegen mijn kruis aan en ik probeerde mijn pik vlug anders te leggen.
"Wil je me helpen met opstaan?" fluisterde ze zacht naar me. Ik stak mijn handen uit en zette mijn voeten tegen haar voeten en trok haar omhoog. Ze kwam overeind en stond op zo'n 10 cm van me af. Ik voelde een tinteling in mijn harde pik, deze raakte haar bovenbeen aan.
"Ohh mijn knieën doen zeer van het zitten" zei Marieke. Ze zette een stapje naar achteren en bukte voorover om met haar handen over haar knieën te wrijven.
Haar hoofd was nu heel dicht bij mijn erectie. Ik wist even niet wat te doen. Ik besloot een stap terug te doen en kon zo nog een keer mijn pik anders leggen in mijn broek. Dit was lastig want hij was snoeihard.
“Gaat het?” vroeg ik met een hese stem.
"Jawel, we hebben zo pauze gelukkig dan kan ik even rustig gaan zitten" antwoordde ze koeltjes.

Ik bracht de cliënt terug en zei nog vlug “Dankjewel voor je hulp Marieke”. “Graag gedaan hoor” zei ze en ze aaide me even over mijn schouder.
Tien minuten later hadden we pauze, drie dames en ik. De andere twee dames waren al aan hun pauze begonnen toen Marieke en ik binnenkwamen.
Het gesprek ging over seks. Ze hadden de geschiedenis van een cliënt doorzocht en kwamen daar heel veel porno tegen, van man-man en vrouw-vrouw tot aan harde gangbangs aan toe. Ik durfde niets te zeggen en lachte een beetje ongemakkelijk mee.
Marieke begon over haar tijd als puber te praten: “Dat hadden wij allemaal niet toen we nog jong waren hè?” Daarna keek ze naar mij en vroeg brutaal “En jij Marco?”
Ik kreeg direct een rode boei als hoofd. Ik lachte zenuwachtig en antwoordde verlegen “Wat denk je zelf?”
"Haha ik snap het helemaal hoor” en ik zag dat ze vlug een knipoog naar me gaf. De andere dames lachten mee en aten weer verder hun boterhammen op.
Ik was even aan het nadenken: gaf ze me nu een knipoog? Is ze met me aan het flirten? Ik was angstig, opgewonden, zenuwachtig en nog veel meer. Gelukkig ging het gesprek daarna weer over andere dingen. En toch moest ik er steeds weer aan terug denken de rest van de dag.

De middag ging vlot voorbij en de eerste cliënten werden al opgehaald. Twee van de vier collega's waren ook al hun spullen aan het pakken en ik ging vast beginnen met vegen en opruimen van de ruimtes.
Ik begon in de ruimte waar Marieke aan het werk was. Er was nog maar één cliënt bij haar en ze was ook al bezig met opruimen.
Toen de cliënt werd opgehaald vroeg ik haar "Gaat het een beetje met je knieën?" "Nou ik voel wel dat ik te lang op de grond gezeten heb met mijn knieën" gaf ze eerlijk toe.
Ik kreeg weer meteen een dirty mind in mijn hoofd toen ik aan het plaatje dacht dat ze op haar knieën zat.
"Misschien heb ik ook wel een behandeling nodig" zei Marieke lachend.
“Je weet me te vinden” zei ik lachend terug terwijl ik alweer opgewonden begon te worden.

Ik liep naar de snoezelruimte om daar alles op te ruimen, maar ik voelde zoveel drang om aan mijn pik te voelen.
Ik stak mijn hand in mijn broek en bevrijdde hem uit zijn benauwde positie. Dit voelde zo goed bevrijdend. Ik trok langzaam mijn voorhuid naar achteren en zag dat mijn eikel al glom van het voorvocht. Ik sloot mijn ogen en begon over Marieke haar tieten te fantaseren. Ik kon niets anders doen dan aan mijn pik trekken. Dit voelde zo lekker... Ik vergat alles om mij heen, sloot mijn ogen en waande me in mijn eigen geile wereld.

Kort opende ik mijn ogen en zag uit mijn ooghoeken een schim in de deuropening staan. Verschrikt keek ik eens goed en zag Marieke leunend tegen het deurkozijn staan. Haar hand bevond zich wrijvend rond haar borsten.
“Hmm ziet er goed uit” zei ze plagend en ze zette een stap in de ruimte.
Mijn eerste schrik reactie zakte weg en mijn geilheid nam het over.
Ik zette ook een stap naar haar toe en zei eerlijk “Sorry Marieke maar je hebt geen idee hoe geil je me maakt”.
“Ik heb je wel zien gluren vanochtend stouterd, dus ik heb wel een idee waar jij aan denkt” en ze keek naar beneden en kneep in haar boezem. “Maar je hoeft geen sorry te zeggen hoor want volgens mij willen we allebei hetzelfde”.
Ze kwam steeds dichterbij en keek me diep in de ogen aan. “Kom maar lekker ding” zei ze zachtjes, “Speel maar met mijn grote jongens”.

Er gingen nu zoveel gedachten door me heen.
Langzaam liet ik mijn pik los en ging naar boven toe met mijn handen. Ik had hier al veel over gefantaseerd maar nu ging het echt gebeuren. Ik voelde hoe zacht de stof van haar jurk was en begon rustig te voelen. Wauw, wat waren haar tieten groot.
Met mijn handen duwde ik haar jurk omlaag waardoor haar blauwe bh tevoorschijn kwam. Met mijn vingers wreef ik over haar borsten waardoor haar tepels goed zichtbaar werden door haar bh.
Marieke kreunde van geilheid en ik pakte haar hand vast en begeleidde deze naar mijn pik.
"Hmm wat lekker hard is hij" fluisterde ze in mijn oor. Ze begon er rustig aan te trekken.
Ik kreeg niet genoeg van haar tieten en ging verder met spelen. Met één hand kon ik niet haar hele borsten pakken dus ik pakte ze met beide handen beet. Ik kneep zachtjes en likte voorzichtig aan de stof van haar bh waar haar tepel achter verstopt zat. Deze was ook erg hard geworden. Ik begon er aan te likken.

Marieke begon harder te kreunen en ging nu sneller aan mijn pik trekken. Ik voelde dat mijn ballen al strak stonden. “Ooohh wat ga ik die zo meteen lekker leeg spuiten” fluisterde ik in haar oor.
Marieke duwde me op de bank en ontdeed zich van haar jurk. Daar stond ze dan in haar blauwe bh waar haar tieten al doorschenen en in een heerlijke strakke blauwe string waar haar billen heerlijk in uitkwamen.
Ze kroop weer op haar knieën en begon gulzig aan mijn pik te zuigen. Ze spuugde er op en zoog alles weer vlot naar binnen. Alleen al het geluid dat ze maakte was al geil.

Mijn pik begon super hard te worden. Dit voelde ze ook en ze besloot om mijn ballen in haar mond te doen. Dit zag er zo fantastisch uit. Ze zoog er op. Ze kreeg er geen genoeg van.
Ze haalde mijn natte ballen uit haar mond en likte stout over mijn ster. Hmmm, dit gevoel kende ik nog niet, het voelde best lekker. Ze deed het nog een keer en ik kreunde terug. Dit was voor haar het teken om verder te gaan. Met haar hand pakte ze mijn pik weer vast en met haar tong likte ze over mijn ster, ze probeerde zelfs haar tong er in te duwen.
Ik voelde dat mijn pik hierop reageerde en nog harder begon te worden. Oh wat wilde ik haar graag vol gaan spuiten.

Marieke trok mijn harde staaf zalig af. Ik werd licht in mijn hoofd en spande al mijn spieren aan. Ik hijgde en kreunde alles bij elkaar.
Ik moest en ik zou hard klaar gaan komen nu. Mijn zaad zocht zich een weg naar buiten en ik gaf alles wat ik had. Ik probeerde te zeggen dat ik kwam maar ik wist niet of de boodschap aankwam.
Mijn zaad spoot met een gigantische straal mijn pik uit en voor ik het door had volgde er nog een paar. Langzaam zakte ik door mijn knieën en keek ik omlaag.
Marieke bleef mijn pik aftrekken en wilde al het zaad uit mijn ballen trekken. Ze likte aan mijn eikel en slurpte de laatste druppels op. Wat was dit een geil gezicht.

Mijn pik bleef hard overeind staan toen ze hem losliet.
Ze kwam omhoog en ik zag haar verrukt kijken. “Hmm lekker schat, morgen weer?” vroeg ze.
“Oh heel graag” hijgde ik nog na. Ze verstopte haar grote jongens weer in haar jurk en liep rustig terug alsof er niets gebeurd was.
Ik kwam tot mijn positieven en kleedde me aan. In vertwijfeling vroeg ik me af waar die stralen sperma naar toe waren gegaan. Ik keek even maar zag niets. Dan zal het wel goed zijn dacht ik en liep ook weg en ging met een heerlijk gevoel op weg naar huis.

Wie weet wat er morgen weer gaat gebeuren vroeg ik me die avond nog heel vaak af ;).
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
Klik hier voor meer...