61.643 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4315x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit zal het eerste verhaal van een reeks zijn. In deze reeks wil ik jullie meenemen op mijn reis, de reis van mijn ontmaagding tot waar ik nu ben gewoon een slet. Mijn naam is Matthijs en in het begin van het verhaal ben ik 16 jaar. Van mezelf een beetje rustig een beetje teruggetrokken verlegen misschien zelfs wel. Ik weet namelijk al sinds mijn 14e dat ik homo ben, iets wat in het kleine dorpje waar ik vandaan kom niet heel veel voorkomend is en dus gezien wordt als raar, daarnaast ben ik ook niet zo sportief als al mijn leeftijdsgenootjes.

Toen ik in het laatste jaar van mijn VMBO zat, kwam ik bij een nieuwe jongen in de klas, Bas. Bas had wat moeite met leren en was een jaar blijven zitten en daarom een jaar ouder dan de rest van de klas. Maar wat het gene was dat ons bond, Bas was net als ik ook homo. Vandaar dat we al snel veel met elkaar omgingen, Bas zijn ouders hadden een restaurant en waren daarom dan ook bijna altijd in het restaurant aan het werk, daarom gingen we vaak na schooltijd naar zijn huis. Ik kon het met Bas goed vinden, niet alleen had ik iemand gevonden waarmee ik kon praten over het homo zijn, we hadden ook veel dingen gemeen en konden het goed vinden. Bas had in tegenstelling tot ik al wel eens een vriendje gehad, of nou ja een vakantievriendje en daar al het een en ander meegedaan. Ik was zo nieuwsgierig dat ik Bas bijna uithoorde over wat hij allemaal al had meegemaakt tijdens die vakantie. Terwijl hij dat vertelde merkte ik dat het me wat deed, werd ik nou alleen opgewonden? Of begon ik Bas ook echt leuk te vinden? Hij was een stuk langer dan ik, stoer en had een houdingwaar ik tegenop keek, een houding dat alles wat anderen van hem vonden hem niks uitmaakten. Maar bovenal had hij een lieve lach felblauwe ogen en mooie blonde haren. Toen ik die avond nadat hij het vertelde in bed lag fantaseerde ik over wat Bas het verteld, maar dan dat ik degene was die seks had met Bas.

Toen we de volgende dag weer bij hem thuis waren bekende ik dat eerlijk tegen hem, ik was wel een beetje bang voor zijn reactie. Maar dat bleek niet nodig te zijn, ik zag hoe Bas me strak aankeek, en ineens boog hij naar me toe. Ik voelde zijn lippen op de mijne. Als automatisch opende ik mijn mond en ik voelde hoe zijn tong de mijne zocht. Onze tongen raakten elkaar en ik voelde hoe Bas zich langzaam op me liet vallen, zodat ik achterover viel op het bed waarop ik zat. Ik voelde zijn handen over mijn lijf gaan en ik voelde ook overal bij Bas. Na een tijdje zoenen en elkaar zo gestreeld te hebben, stopte Bas. Zullen we ons uitkleden?. Ik keek hem aan, en knikte en we begonnen onszelf uit te kleden. Tijdens het uitkleden merkte ik dat ik al een stijve had gekregen en toen ik keek zag ik ook al een bobbel in de boxer van Bas. Beiden trokken we ook onze boxer uit, en voor het eerst stond ik dan naakt voor een andere jongen. En dan nog zo'n knappe ook. Hij keek me aan met zijn felblauwe ogen en liep naar me toe. Weer begonnen we te zoenen maar nu gingen onze handen onderzoekend over onze naakte lijven heen. Onze pikken staken vooruit en ik voelde ze tegen elkaar aankomen. Bas zijn handen gleden over mijn rug en hij kneedde met twee handen mijn kontje. Ik keek even omlaag en zag de pik van Bas. Hij was een stukje groter en dikker dan die van mij. Bas zag me kijken, hij vroeg of ik hem durfde te pijpen.

Ik keek hem even aan, ik vond het wel spannend en knikte. Ik zakte al omlaag op mijn knietjes, zoals ik dat ook in de pornofilmpjes had gezien. Maar ik voelde hoe Bas me tegenhield, nee dat doet zeer aan je knieën zei hij lief. Hij ging wijdbeens op bed zitten, een beetje onderuitgezakt tegen de muur leunend. Ik keek hem niet begrijpend aan en hij zei dat ik tussenzijn benen in moest komen liggen. Ik ging op mijn buik liggen en lag nu met mijn hoofd vlakbij zijn piemel. Het rook vreemd maar wel lekker. Onervaren en onhandig pakte ik hem beet, ik trok er zachtjes aan stak mijn tong uit en proefde nu voor het eerst zijn eikel. Voor het eerst een eikel. Het smaakte een beetje zoutig maar niet vies. Ik had geen idee wat ik moest doen, ik deed mijn mond om zijn eikel en begon er wat op te zuigen. Ik hoorde Bas kreunen, en zag dat als een teken dat ik iets goeds deed.

Hij liet me even mijn gang gaan en gaf me dan wat tips. Gebruik wat meer spuug zei hij tegen me en beweeg je hoofd op en neer terwijl je ook je tong gebruikt. Het was een hoop informatie maar ik probeerde het allemaal toe te passen en begon mijn hoofd nu zachtjes op en neer te bewegen en voelde mijn mond wat meer gevuld worden. Ik hing super onhandig wat over hem heen terwijl ik dit probeerde en voelde toen hoe Bas een teken gaf dat ik mijn hoofd moest terugtrekken. Is het niet goed vroeg ik onzeker?

'Je doet het heerlijk voor een eerste keer maar ik wil even wat anders proberen zei hij. Hij legde een kussen op de grond en vroeg of ik daar met mijn knieën op wilde gaan zitten. Dat deed ik en hij kwam voor me staan, meteen opende ik mijn mond en merkte dat ik op deze manier makkelijker zijn eikel weer in mijn mond kon nemen. Ik voelde de hand van Bas mijn hoofd zachtjes heen en weer duwen en hij kwam steeds een klein beetje dieper in mijn mondje, maar kwam nog niet tot de helft toen ik al moest kokhalzen. Meteen trok die zich terug, liet me even op adem komen en we herhaalden het weer. Na een tijdje was ik iets verder dan de helft maar moest weer heel erg kokhalzen. Weer stopte ik en Bas hielp me overeind, zou ik jou nu eens pijpen zei hij. Ik knikte meteen, en we wisselden om, hij ging op zijn knieën op het kussen zitten en nam mijn eikel in een keer in zijn mond. Ik merkte meteen dat Bas dit vaker had gedaan. Mijn piemel was een stukje kleiner en vooral dunner dan die van hem, dus hij kreeg me al vrij snel bijna helemaal in zijn mond. Ik wist niet wat ik voelde, het voelde hemels aan. Wat ongemakkelijk niet wetende wat ik met mijn handen moest doen streelde ik hem maar door zijn blonde haren. Hij gaat steeds sneller heen en weer en als die dan ook nog met zijn hand mijn balzak beetpakt, houdt ik het niet meer. Zonder te waarschuwen begin ik te spuiten.

De eerste straal gaat achter in de keel van Bas, hij verslikt zich erin en proestend laat die mijn pik uit zijn mond gaan en ik schok mijn laatste stralen over hem heen en door de kamer op de grond. Hij kijkt me boos aan, kon je niet zeggen dat je klaarkwam! zegt hij boos. Ik kijk hem geschrokken aan, s sorry Bas het ging allemaal zo snel, ik ik ik kreeg de tijd niet. Hij zei dat het goed was, maar ik merkte dat hij nog geïrriteerd was. Hij kwam overeind, zijn pik nog hard en we wisselden weer en ik ging weer op het kussen zitten. Weer probeerde ik hem te pijpen maar alweer moest ik kokhalzen. Stop maar zei Bas en duwde mijn hoofd van zijn pik af, hij klonk nog steeds wat geïrriteerd. Dit werkt niet, ik heb jou net gepijpt, je bent zelf in mijn mond klaar gekomen, maar als jij zo gaat kokhalzen ga ik nooit klaarkomen zei die. Ik voelde me een beetje schuldig, ik uh ik kan je wel aftrekken zei ik tegen hem. Maar hij schudde meteen zijn hoofd, dat kan ik zelf ook wel. Ik heb een beter idee. Mag ik je neuken vroeg hij en keek me aan met zijn mooie blauwe ogen. Ik schrok er een beetje van ik uh nou ik weet niet of ik daar al klaar voor ben. 'Ik zal voorzichtig zijn zei hij. En ik heb een condoom en glijmiddel, en hij opende zijn kastje en liet het zien. Ik twijfelde heel erg, toen ik Bas hoorde zeggen, pfff ik heb nog steeds die vieze smaak van je sperma in mijn mond. Echt niet ok dat je zomaar in mijn mond klaarkwam zei hij. Wat hij probeerde werkte. Ok dan maar wel beloven voorzichtig aan te doen zei ik overvallen door schuldgevoel. Ik zag Bas dolgelukkig kijken, hij liep naar me toe pakte me bij mijn wangen en gaf me een zoen.

Hij stak toen het condoom naar me uit, heb je die al wel eens omgedaan bij iemand. Ik keek hem aan en schudde mijn hoofd. Hij gaf me aanwijzingen hoe ik hem uit de verpakking moest halen en hoe ik het met de goede kant op zijn eikel moest zetten. Met mijn vuist in een trekkende beweging rolde ik het condoom uit over zijn pik. Dat ging best makkelijk dacht ik. Bas hielp me overeind en gaf me weer even een zoen, ga maar op je buik op bed liggen met je benen wat wijd zei hij en ik deed wat hij me vroeg.

Ik lag daar op mijn buik op bed, ik voelde onder me dat mijn pik nog onder het zaad zat en plakte tussen mijn buik en het bed. Ik voelde hoe Bas ook op bed klom. Hij trok mijn billen wat uit elkaar ik schrok en voelde wat kouds tussen mijn billen lopen. 'Rustig maar dit is het glijmiddel zij Bas. En ik voelde hoe een vinger het door mijn bilspleet veegde en daarna over mijn sterretje bewoog. Het voelde gek maar wel lekker en ik kreunde zachtjes. Bas hoorde het en zei, zo jij bent dus een bottomsletje? En ik voelde hoe hij zijn vinger bij me naar binnen drong. Ahhhhh kreunde ik en ook dit voelde lekker aan. Bottom?? Wat is dat vroeg ik hem. En Bas legde mij toen dat een bottom de man was die graag ontving, dus degene die geneukt wordt. En je ook een top had, dat dat iemand was die zelf graag penetreerde in plaats van gepenetreerd te worden. En dat mannen die het beiden lekker vinden, dat dat versatilles zijn. Ik had er nog nooit van gehoord en terwijl Bas me gewoon door vingerde vroeg ik wat hij was. Ik voelde even hoe Bas zijn vinger in me ronddraaide, en deze terugtrok. Weer voelde ik het koude glijmiddel op mijn kontgaatje maar nu voelde ik zelfs al wat naar binnen gaan. Ik zei Bas? Ik ben een top, en ik voelde hoe hij nu twee vingers bij me naar binnen duwde. Weer gaf ik een kreuntje maar ook dit voelde heel lekker aan. Ik voelde ineens wat druk op mijn kontje, nog meer glijmiddel en een derde vinger ging naar binnen. Ooooohhh ooooohh kreunde ik. Bas vroeg of het pijn deed. Toen ik zei dat dat niet het geval was voelde ik hoe hij al zijn vingers uit me trok. Dan ben je er klaar voor zei hij. En toen zijn vingers uit me gleden spoot hij nog een laatste flinke klodder glijmiddel in mijn kontje. Het was nu zon glibberbende tussen mijn benen en mijn billen, en ik voelde hoe Bas meer over me heen kroop. Een hand naast mijn lichaam en met zijn andere mikte hij zijn eikel tegen mijn gaatje aan,

Ben je er klaar voor hijgde hij in mijn oren. Ik kreunde van ja en voelde langzaam de druk op mijn sterretje toenemen. Ik voelde hoe zijn eikel bij me naar binnendrong. AAh aah ahhh oooh kreunde ik. En toen zijn eikel voorbij mijn kringspier was hield Bas keurig even stil om me te laten wennen. Hij trekt zich iets terug en drukt langzaam weer wat verder naar binnen. Als hij over de helft is en nog een cm of 5 moet, is daar weer de weerstand. Aah aah aah stop stop even kreun ik en meteen stopt hij ook. Weer laat die me even wennen, maar als ik hem weer voel drukken daarna blijft de weerstand. Dit kan heel even pijn doen zij Bas in mijn oor en ik voelde hem wat terugtrekken. Voor ik het wist, had die zijn hand voor mijn mond en direct daarna stoot hij een harde stoot en drong zo helemaal bij me binnen, Wel hield hij direct stil maar ik gilde het uit gesmoord door zijn hand. Hij bleef op me liggen en hield daar even stil, na een paar minuten was ik gewend en kon ik er tegen dat hij begon te stoten. Eerst zachtjes maar het werd toch al snel steeds wat harder. Ik hoorde de kamer zich vullen met het geluid van Bas die tegen mijn stevige billen stootte. Bas ging zo een paar minuten door en ineens hoorde ik hem steeds harder kreunen. Ooooh ooh ooh, ik kom ik kom hijgde hij. Ik kreunde omdat ik hem nog een paar keer harder voelde stoten en voelde Bas toen helemaal op me vallen, met zijn pik helemaal in me schokte hij met stuitrekkingen nog wat na alvorens hij zich van me af liet rollen en uithijgde. Ik keek even opzij en zag een slapper wordende pik van Bas op zijn benen rusten met een condoom erom dat vol zit met zaad. Bas ziet me kijken, hij doet zijn condoom af en houdt het voor mijn hoofd. Kijk eens al dit zaad komt door jou zegt hij, en om een of andere vreemde reden voel ik me wel trots.

Bas ziet me nieuwsgierig naar het condoom kijken waar hij mee zwaait. Is dit het eerste zaad wat je van een ander ziet? vraagt hij en ik knik. Hij pakt het condoom zo vast en laat wat zaad op mijn handen lekken. Het voelt nog warm aan. Ik kijk naar mijn hand en beweeg het wat met mijn vingers. Proef het eens zegt Bas. Ik kijk hem even aan maar ben toch benieuwd en lik wat zaad van mijn vingers af. Het smaakt raar maar niet vies. 'En?' vraagt Bas verwachtingsvol. Best lekker zeg ik wat nonchalant. 'Wil je de rest ook proeven? Dat zou ik echt geil vinden zegt hij en kijkt me verwachtingsvol aan. Uh nou uh ja is goed zeg ik en meteen komt Bas wat overeind, en hij kantelt de condoom zodat zijn zaad eruit druppelt in mijn mond. Het is best een mond vol en ik slik het door. Bah denk ik, zo veel is wel heel vies en dik. Maar laat dat niet merken. Wil je meer hier zijn nog wat resten zegt hij en gaat op zijn knieën naast mijn hoofd zitten, zijn half slappe kleffe pik drukt tegen mijn mond en ik lik ook de zaadresten hiervan af. Nu ruikt zijn pik nog meer naar zaad en naar zweet een geur die ik vanaf moment een al lekker vind. Sterker nog ik ben verslaafd!!

Opbouwende kritiek is altijd welkom
Lees verder in: Road To Sletje - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Geile IngeDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie,
"Grappig, een slanke, zeg maar tengere, jongeman hing slipjes, strings en boxers op. Maar ook een paar jockstraps. Blozend keek hij ernaar, en liep naar binnen in een keurig lichte zwembroek. Niet zo groot, daar, al was zijn lijf wel erg lang. Even ke..."
24-02
6.9
Mike En Danny - 3Door: TommyS
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Kwartet, Neuken, Pijpen, Poppers,
"Het was dinsdag toen Mike een Whatsapp van zijn broer Mark ontving. Heb je zin om donderdag hier in Eindhoven mee te gaan stappen. Het was niet de eerste keer dat Mark het vroeg, maar wel de eerste keer dat hij daar ja op had geantwoord, misschie..."
23-02
9.4
Stan Op Zoek - 17Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Daar ben ik weer met een nieuw deel. Jazeker, seks included. Veel leesplezier en laat je weer zo n geweldige reactie achter Opgewekt, vrolijk en goede zin. Het is alweer twee weken geleden sinds Joeri plots voor mijn deur stond. Nu i..."
22-02
9.8
Het PakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Directeur, Slet, Sletje, Trio,
"Op de receptie kwam ik om een storing te verhelpen en gelijk viel deze man mij al op. Lang en rijzig, grijs ook. Keurig hielp hij mij door de gangen van het grote schoolgebouw naar de feestlocatie. De koeling maakte herrie en dus ging ik snel aan het..."
22-02
8.4
Lekkere Date In...Door: Bi-man Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Pijpen, Sauna,
"Ik kom op datingsites soms mannen tegen waarin ik best ge nteresseerd ben en vice versa. Als dan blijkt dat we beiden niet kunnen of willen ontvangen is een sexsauna of sexbios een welkome locatie om af te spreken. Zo was ik laatst in contac..."
22-02
8.4
Andy In RioDoor: Tom15892
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Exhibitionisme, Spuiten, Trio,
"Natuurlijk was hij teleurgesteld geweest. Ik had onze reis naar Rio af moeten zeggen. Maar nu zag hij er toch best gelukkig uit. En aan het strand van Rio minstens zo belangrijk, hij zag er goed uit. Niet dat ik daaraan had getwijfeld, maar Andy was ..."
22-02
9.3
Lekker De Slethoer... - 7Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dirty Talk, Exhibitionisme, Pijpen, Plas, Plassen, Trio,
"Twee stomende Sexsc nes kort na mekaar van de eerste proef ik nog de laatste Zaadresten in m n jonge Zuigbek. Van de tweede lekt m n Jongenskut nog na dat voel ik aan de vochtigheid van de naad van m n krappe jeansshort die diep m n Neukgeul binnen..."
22-02
9.4
De Collega's - 8Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Collega, Jong En Oud,
"Leo die zijn pik in volle sterkte had getrokken had niet door dat John en Fons hem straks alle hoeken van de kamer gingen laten zien. Stop maar met rukken, dikke geile slet zei John gemeen en hij maande me aan om het over te pakken. Mijn beide hand..."
21-02
8.8
Nieuwe Baan - 4Door: Natu-59
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Naaktstrand, Ouderen, Trio,
"Wat kan een week lang duren als je ergens naar uit kijkt. Ik had het verzoek gekregen om een dag extra in de week te komen blijkbaar had Jack een goed woordje voor me gedaan bij de leiding van het tehuis. Ik vond het prima ik had to..."
21-02
9.2
Jong GeleerdDoor: Anton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Pijpen,
"Ik kwam vaak bij Gerard hij was een goede vriend van me ouders en woonde 3 straten verderop. Gerard was 48 jaar en een slanke goed uitziende gay single. Ik deed vaker klusjes bij zoals gras maaien en ik logeerde wel eens bij hem omdat me ouders veel..."
20-02
8.9
Geen FakerDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wauw, ondanks dat ik niet vaak meer date, maar het meer zoek bij de kennissen die ik al heb was deze anders dan de anderen. Eind twintig en duidelijk sportief, wat een lichaam Een meter zestig, mijn favoriete lengte Hij werd, zo schreef h..."
20-02
8.7
Gratis VakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Spuiten, Vakantie,
"De Amerikanen kennen een gezegde dat luidt There is no Such Thing, as a Free Lunch Wij zouden zeggen, voor niets gaat de zon op. Dat heb ik letterlijk aan den lijve ondervonden. Niet dat ik daar spijt van heb, in tegendeel. Ik weet het, het kli..."
20-02
9.4