61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 3493x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Road To Sletje - 1
Toen ik s avonds na die eerste keer met Bas thuis in bed lag kon ik nergens anders meer aan denken. Met at er die middag gebeurd was nog op mijn netvliezen heb ik me die avond nog meerdere keren afgetrokken.De volgende dag ging ik naar school weer met Bas mee naar zijn huis, we hadden maar een korte dag dus we waren al rond de lunch vrij. Eenmaal thuis bij Bas gingen we meteen weer naar zijn kamer. Ik ging op het bed zitten en Bas keek me aan met zijn mooie blauwe pretoogjes. Hebben we nu verkering vroeg hij mij en ik keek hem aan en haalde mijn schouders op, wil jij dat vraag ik? Ja zei hij zelfverzekerd, nou ik ook. Dan hebben we verkering zei Bas en kwam naast me zitten en ik voelde hoe hij zijn lippen op de mijne zette en we begonnen te zoenen.

Toen hij na een tijdje zijn lippen van de mijne trok zei hij met een glimlach, maar dan moet je nu wel gaan oefenen met pijpen, want ik wil wel dieper in je mond zitten dan gisteren. Hij zei het als een grap maar ik voelde wel een serieuze ondertoon dus ik glimlachte maar een beetje mee als een boer met kiespijn. We begonnen met ons huiswerk maar waren steeds snel afgeleid door elkaar. We konden niet goed van elkaar afblijven. Ik ben zo geil zei Bas ik kan me niet concentreren en keek me aan. Ik ook zei ik en we keken elkaar aan. Uitkleden? vroeg Bas. En ik snapte zijn hint en knikte en snel stonden we alle twee poedeltje naakt. Deze heb ik gemist zei Bas en pakte met twee handen mijn kontje beet en kneep erin. Je hebt zo'n lekker kontje Matthijs kreunt hij in mijn oor. Want jij vindt het lekker toch als ik je kont neuk? Jij bent toch mijn bottomsletje? Terwijl hij het zei voelde ik zijn harde pik al tegen mijn buik drukken, ik werd zo geil en zei toen tegen hem zeker ik ben jou bottomsletje en al snel stonden we weer lekker nat te tongen. Bas? Mag ik jou zo ook eens neuken vroeg ik, en zag hem me even aankijken. Nee zei hij, en ik keek hem een beetje verbaasd aan. Ik ben een echte top ik vind het echt niet fijn om gepenetreerd te worden. Maar ik wil je wel zo pijpen hoor zij die tegen me en ik ging ermee akkoord. Maar eerst ga jij oefenen met pijpen zei hij op en quasi strenge toon en duwde me op mijn schouders omlaag.

Ik zakte voor hem op mijn knietjes en zag zijn pik al hard vooruit staan. Ik pakte hem beet, trok er zachtjes aan en nam zijn eikel in mijn mond. 'Ok zei Bas. Rustig ademen via je neus en niet schrikken zei hij. Hij pakte mijn hoofd beet en begon zachtjes te stoten. Steeds een beetje dieper voel ik hem in mijn mond/keel. 'Je moet je tong zo ver mogelijk uitsteken' zegt Bas. Ik doe wat hij zegt en voel hem nog wat dieper komen, dieper al dan gisteren. Ik hoor Bas genietend zacht kreunen, en hij geeft me complimentjes. Ik voel hoe die nog een stukje dieper gaat, maar dan moet ik toch even kokhalzen. Hij laat me even op adem komen en streelt lief langs mijn wang. 'Het gaat al goed Matthijs, gewoon veel oefenen zegt hij. Ik kijk hem aan, en ja iedere keer als ik in die mooie blauwe ogen kijk krijg ik toch het gevoel dat ik daar alles voor wil doen. De pik van Bas glimt wat van mijn speeksel, en meteen neem ik zijn eikel weer in mijn mond en ga weer langzaam steeds een beetje dieper. Ik voel hoe Bas me aanmoedigt en me even mijn gang laat gaan en ik voel dat ik hem nog wat dieper neem. Ik merk dat ik je bijna helemaal in mijn mond heb nog een klein stukje, ik neem ook het laatste stukje in mijn mond. Mijn neus prikt tegen je buik, en ik kijk met een gevoel van trots omhoog als ik je hand mijn hoofd hier even op mijn plek voel houden, na een tijdje begin ik toch even iets te kokhalzen. Je houdt me nog even vast en laat me dan los en proestend schiet ik van je pik af. Je overspoeld me met complimentjes en een gevoel van trots vervuld me. 'Je doet het zo goed, ik ga bijna klaarkomen als je zo doorgaat hijgt Bas. Mag ik in je mond klaarkomen? Je vond zaad toch zo lekker zei je gisteren.

Ik ben zo geil, en wil zo graag dat Bas vind dat ik het goed doet, dus natuurlijk zeg ik dat ik dat geen probleem vindt. 'Gaaf!' zegt Bas en ik voel zijn hand op mijn achterhoofd me al weer richting zijn pik dirigeren. Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te doen voor Bas en hoor hem al snel steeds meer kreunen en hijgen. Ik ga zo komen Matthijs, waarschuwde Bas me nog even. Maar ik ging gewoon door, keek hem aan en hoorde hoe hij nu echt begon te kreunen. Ik voelde zijn pik schokken en dikke warme klodders zaad spuit hij zo in mijn mond. Ik zijn gezicht vertrekken en voel hoe mijn hele mond zich vult met dik zaad. Ik slik alles door, de smaak blijft een beetje raar, niet vies. Maar het gevoel dat ik het doorslik maakt me wel erg geil. Ik kom overeind en ben een beetje verbaasd dat zijn pik staalhard blijft.

Bas begeleidt me naar bed, en laat me op mijn rug plaatsnemen op bed. Hij kruipt zelf op bed tussen mijn benen en begint mij te pijpen. Hij laat me mijn benen wat spreiden en ik voel al snel zijn vinger bij mijn kontje naar binnen dringen terwijl hij me blijft pijpen en met zijn andere hand mijn balzak stimuleert. Het gevoel is mega intens ik krijg zowel stimulatie via mijn piemel, mijn balzak en mijn kontje. Kreunend lig ik heerlijk te genieten, terwijl het lijkt of Bas me in een recordtempo naar een orgasme probeert te krijgen. Wat hij doet is heerlijk en ik laat het hem weten ook. Dit vind je lekker he zegt Bas als hij mijn pik uit zijn mond laat glijden, en me aftrekt. Uhuuuhhh kreun ik. 'Jij gaat zo komen he? zegt hij al trekkend. Weer kan ik niks anders dan kreunen, ik voel het zaad bijna borrelen in mijn ballen. Als de vinger van Bas in mijn kontje blijft en daar mijn prostaat blijft raken houd ik het echt niet meer. Ik kom... Ik kommmm ... IK KOOOOHOOOOM brul ik uit en voel hoe ik mijn zaad met harde schokken uit mijn pik zo over mijn eigen buik en borst schiet. Bas komt naast me liggen en we beginnen te zoenen terwijl ik voel hoe hij dicht tegen me aan kruipt. Ik voel zijn nog steeds keiharde pik tegen mijn bovenbeen duwen. 'Nu we verkering hebben hoeven we geen condoom meer te gebruiken he' hoor ik hem zeggen als hij zijn harde pik zachtjes tegen me aan schuurt. ZIjn hand wrijft over mijn buik en borst en smeert het zaad helemaal uit. 'Uh weet je dat zeker vraag ik?' Ja natuurlijk, ik heb alleen seks met jou, jij alleen met mij en zwanger wordt je toch niet zegt hij lachend als hij mijn tepels even tussen zijn duim en wijsvinger laat rollen en ik voel ze instant hard worden. Ik ben een beetje overdonderd maar ook nog steeds wel enorm geil dat ik zeg uh ja daar heb je wel een punt, ik denk dat we die dan niet meer nodig hebben nee. zeg ik en voel hoe Bas even over me heen kruipt en in zijn nachtkastje graait. ZIjn harde pik prikt tegen mijn buik en als hij weer terugkruipt zie ik de fles glijmiddel al wel in zijn handen.

'Kom Matthijs, ga doggy zitten! kreunt hij. Ik ben echt zo geil en kan niet meer wachten zegt hij terwijl ik me omdraai en op handen en knietjes ga zitten. Ik voel het koude vloeistof weer over mijn kontje tussen mijn bilspleet glijden en voel meteen een viinger en al snel een tweede erbij naar binnen duwen. Nog wat axtra glijmiddel en een derde vinger komt er bij die ik kreunend ontvang. Als ze even heen en weer gaan voel ik ze uit mijn kont verdwijnen, Ik krijg even een tik op mijn billen. 'Vraag me of ik je wil neuken zegt Bas op een wat gespeelde strenge ondertoon terwijl hij zijn harde pik voorziet van wat glijmiddel. 'Oh Bas alsjeblieft neuk me kreun ik geil en ik voel meteen hoe Bas achter me kruipt en plaatsneemt. Ik voel hoe zijn glibberige eikel mijn gaatje zoekt en vind. 'Oh Fack man dit is zo geil hoor ik Bas kreunen en ik voel hoe zijn eikel bij me naar binnen dringt. De vorige keer werkte Bas nog langzaam naar over de helft van zijn paal toe maar nu voel ik hem even stil houden en dan ineens met een harde stoot de rest van zijn paal volledig bij me naar binnen stoten. Ik voel een brandende stekende pijn en ik krijs het uit als Bas gelukkig nu wel stilhoudt en me even iets laat wennen. Als ik iets minder paniekerig adem, voel ik hoe hij zich langzaam in me heen en weer begint te stoten, steeds sneller en met steeds langere halen. Zijn handen hebben mijn heupen beet en hij stoot iedere keer tegen mijn ronde billen aan wat een ketsend geluid geeft. ‘Oh fack Matthijs dit is zo lekker kreunt hij, je hebt zo’n heerlijke neukkont’. Nadat hij een tijdje zo doorgestoot heeft stopt hij en trekt hij zich terug. Bas rolt naast me neer, en houdt zijn pik omhoog gericht. Kom, klim erop, kreunt hij. Wat onwennig kruip ik over hem heen, mijn knieën aan weerszijden van hem. Ik laat me zakken en voel dat zijn eikel tegen mijn kont prikt, na een beetje bijsturen voel ik hem tegen mijn nog half open gaatje en laat me er kreunend overheen zakken. Terwijl ik op en neer wip op Bas, merk ik dat mijn pik alweer hard is geworden en mee zwiept op het tempo.

Ik voel de handen van Bas op mijn kont, af en toe geeft hij even een tik op mijn bil of duwt me even wat omhoog zodat ik extra diep over zijn pik weer val. Mijn hand gaat naar mijn eigen pik en ik begin mezelf zachtjes af te trekken. Ik voel hoe Bas me een duwtje geeft en zelf wat wegdraait en als ik omhoog kom rolt hij onder me weg. ‘Op je rug snel hijg hij. En meteen draai ik me op mijn rug, ik spreid mijn benen. Bas komt ertussen en laat mijn benen over zijn schouders hangen. Hij buigt over me heen en pakt een kussen. ‘Doe je kont omhoog hijgt hij en schuift het kussen onder mijn kont. Meteen voel ik zijn eikel weer tegen mijn gaatje en terwijl ik aan zijn gezicht kan zien hoe lekker hij het vind stoot hij weer bij me binnen.Oooh ooh ooh fack ja lekkertje kreunt Bas terwijl hij mijn benen beetpakt en hard in me begint te stoten. Ik lig onder hem, ondergaat zijn harde stoten en trek mezelf zachtjes af. Wat een heerlijk gevoel is dat zo geneukt te worden en mijn eigen pik te stimuleren. Hij duwde mijn knieën meer naar me toe zodat die meer naar me toe hing tijdens de stoten, toe dan kom maar klaar moedigde hij me aan terwijl zijn stoten onverminderd doorgingen. Niet veel later spoot ik voor de tweede keer die middag mijn eigen zaad over mijn buik heen. Terwijl ik klaarkwam hoorde ik Bas ook een harde kreun geven. Hij stoote nog een keer helemaal naar binnen en ik voelde zijn heupen zich spastisch tegen me aan bewegen en voelde hoe hij iets warms in mijn kont spoot, zijn sperme bedacht ik me natuurlijk want hij droeg nu geen condoom. Toen hij was uitgeschokt trok die zich terug en terwijl ik mijn voeten liet zakken en bleef liggen kroop Bas naast me richting mijn hoofd, toen hij zijn pik naast mijn mond hield wist ik wat hij wilde en terwijl hij met zijn hand mijn wang streelde likte sabbelde en zoog ik de zaadresten van zijn pik af.

Ook die middag is het van het huiswerk niet meer gekomen en voor ik naar huis ging hebben we nog een keer seks gehad. De rest van de week ben ik ook iedere dag bij Bas geweest en ook toen hadden we iedere keer seks. Ik merkte dat het steeds makkelijker ging, en we steeds minder glijmiddel nodig hadden. Maar dat was niet het enige wat er veranderde……..
Trefwoorden bij dit verhaal: Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Klik hier voor meer...