61.643 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 4523x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Lauren Gaat Weer Naar School - 7
"Hoi schat," zei ik met zachte stem.
"Umm, hoi... ik was aan het dutten," antwoordde ze.
"Het spijt me dat ik je aangezet heb en dat dit gebeurd is," zei ik, de koe meteen bij de horens vattend.
"Het gaat nu weer goed me. Ik heb de rest van de wijn opgedronken," antwoordde ze en ik hoorde een kraakje in haar stem die er niet was toen ik wegging.
"Goed..." zei ik. "Wil je erover praten?"
"Waarover praten? Je vrouw is gemakkelijk te krijgen," reageerde ze en ik wist dat ze me nog steeds probeerde te peilen.
"Stop daarmee," zei ik stevig.
"Nou, hij... hij heeft bijna alles gedaan wat hij wilde. Bijna... En ik liet het hem toe," zei ze terwijl haar stem wegviel.
"Dat komt omdat je superopgewonden was van ons spel in dat appartement. Al ons gepraat, de telefoonseks... al die dingen," zei ik en probeerde haar een veilige plek te geven om te landen.
"Misschien... Maar wat als het meer is? Wat als het gewoon is zoals ik ben?"
"Stop daarmee, Lauren, zo ben je niet," wierp ik tegen, omdat ik dacht dat ze een beetje te dramatisch deed.
"Misschien..."
"Schat, houd op met jezelf in de grond te boren. Ik heb he ertoe aangezet, dus als jij schuldig bent, ben ik dat ook. Maar ik denk niet dat er van schuld sprake is. Het is gewoon iets wat is gebeurd," zei ik om haar uit de put te krijgen.
"Voel je dat echt zo?" vroeg ze. "Maak jij je nergens zorgen over?" ging ze verder voordat ik kon antwoorden.
"Ja, ik maak me zorgen over waar je emotioneel bent. Ik maak me zorgen over die man die je lastigvalt. Ik maak me zorgen dat ik je in de steek laat, en het stoort me een beetje dat je orgasmes bij hem hebt gehad."
"Alleen de orgasmes? Niet de naaktheid of het aanraken, of het kussen?" wilde ze weten, hoewel ik een vleugje plagerij in haar stem proefde.
"Ja, maar ik ben het nog steeds aan het verwerken," antwoordde ik. "Maar ik wil dat je mij de schuld geeft," vervolgde snel voordat ze iets kon zeggen.

Daarmee beëindigden we het telefoongesprek, maar hadden wel afgesproken dat we het er opnieuw over zouden hebben nadat we allebei de kans hadden gehad om er rustig over na te denken.

De volgende avond, ruim na het avondeten, toen de kinderen met hun eigen dingen bezig waren, verhuisden we uiteindelijk naar de slaapkamer. "Wil je praten?" vroeg ze nerveus.
"Pas als we in bed liggen, naakt en in elkaars armen," antwoordde ik en was blij dat haar handen onmiddellijk naar de knoopjes van haar bloesje gingen.

Al snel lagen we in elkaars armen en kuste we elkaar teder. Het was de opmaat voor het bespreken van het zware onderwerp. Eindelijk, toen ik voelde dat ze ontspannen was, stopte ik de kus en keek in haar ogen. "Hoe krijg ik je hier doorheen?" vroeg ik.
"Vertel me waarom je niet boos bent?" zei ze na me een paar seconden aangekeken te hebben.
"Ik wil niet boos zijn. Dat heeft geen enkele zin."
"Een andere man heeft met je vrouw gespeeld, heeft haar geil gemaakt en het bijna met haar gedaan. Hoe kan het jou niet beïnvloeden?"
"Omdat ik me meer zorgen maak over jou."
"Wilde je dat hij al die dingen deed?" vroeg ze nadrukkelijk. "Wil je dat we seks hebben?" voegde ze eraan toe terwijl ik over mijn antwoord nadacht.

Ik had het niet gelijk begrepen, maar realiseerde me nu dat ze mijn gebrek aan woede gelijkstelde aan een wens of een fantasie dat ze het met die man zou doen. In eerste instantie leken het simpele vragen, maar toen ik erover nadacht voelde ik me plotseling blootgesteld.
Ik had wel wat fantasieën over haar in de flat, en toen ik hoorde over alle flirterige interacties, ontstond er iets dat ik niet kon ontkennen. De eerste ontmoeting met de huismeester was wat dat betreft olie op het vuur.
Ik wist dat een deel van de verrassing en opwindend veroorzaakt werd door het idee mijn vrouw los te laten. Ik vond de man niet bedreigend voor onze relatie, dus de gebeurtenis creëerde niet de jaloerse angst die ik zou verwachten als ze gevoelens voor zou hebben. Maar zouden die dingen mij onbewust voeden haar in die compromitterende positie te brengen?

"Lauren..." zei ik uiteindelijk na een ongemakkelijke stilte en diep ademgehaald te hebben, "dat ik is een goede vraag. Ik weet het niet... Het lijkt gek, maar misschien raakte net zo in het moment verstrikt als jij. Zo voel ik me nu niet."
"Heb je er ooit aan gedacht dat hij en ik... het zouden doen? Een gedachte of een fantasie?"
Ik wist dat mijn blik me verraadde voordat ik sprak, dus nam ik niet de moeite de vraag te ontwijken. "Ja..." antwoordde ik slechts.

Vreemd genoeg leek mijn bekentenis haar goed te doen en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ze kroop op me, nam mijn lul in haar hand en het leidde die naar haar poesje. Ze was nog niet helemaal klaar voor me, dus wreef ze verschillende keren met mijn eikel door haar spleetje om hem vervolgens naar binnen te laten glijden. Maar in plaats van te bewegen viel ze neer op mijn borst.
"Waarom heb je het me niet verteld?" vroeg ze.
"Schat, het was maar een fantasie. Ik had nooit gedacht dat er iets zou gebeuren. Bovendien deel je niet al je gedachten," antwoordde ik verdedigend.
"Maar er is iets gebeurd," antwoordde ze. "Ben je daardoor een aanstichter of een gelukkige ontvanger?" vervolgde ze na een paar tellen.
"Misschien wel allebei," antwoordde ik en ik vroeg me af hoe ze mijn woorden zou ontvangen.
"Eikel," antwoordde ze terwijl haar heupen begonnen te bewegen.

Lauren tilde zich op met haar handen op mijn schouders en kneep haar ogen dicht terwijl ze langzaam met haar heupen rolde. Ik bleef een tijdje stil, tevreden om van het gevoel te genieten en staarde naar haar gezicht. Maar dan smeekten haar bungelende borsten zo vlak voor mijn gezicht om aandacht. Dus nam ik haar tepels tussen mijn vingers en begon er zachtjes in te knijpen.
Mijn inspanningen zorgden ervoor dat haar gekreun urgenter werd en de snelheid van haar heupen toenam. Ik keek naar haar borsten terwijl ik ermee speelde, en zag dan een donkere plek onder haar linkerborst. "Je hebt een zuigzoen," fluisterde ik.
"Er zit er ook één op de andere," antwoordde ze schaamteloos.

Plotseling werd mijn visie op haar avontuur één van slappe armen, kronkelende lichamen, indringende monden en seksuele smeekbeden. Naar eigen zeggen had de man haar naar de afgrond gebracht... naar de rand van decadentie... voordat ze genoeg zelfbeheersing kreeg om te stoppen. De zuigzoenen waren als een vonk die mijn emoties deden ontvlammen en nu wilde ik de controle hebben. Zonder waarschuwing gooide ik Lauren op haar rug en ramde dan hard mijn lul weer naar binnen.
"Ugh... oh..." jammerde ze toen ik weer in haar kwam.

Zij had zich traag bewogen, maar ik begon snel. Elke keer mijn pik diep in haar begravend, en het duurde dan ook niet lang of haar benen kwamen van het bed. Tegelijkertijd begon mijn lichaam te tintelen en toen mijn gedachten terugkeerden naar de flat, kon ik mijn woorden niet binnen houden. "Heeft hij je geneukt?" vroeg ik.
"Nee..." jammerde ze.
"Ik denk van wel... ik weet het gewoon," duwde ik door, niet in staat me in te houden.
"Nee... maar hij was er dichtbij..." antwoordde ze grommend.
"Heeft zijn pik je kutje aangeraakt?" vroeg ik.
"Ja..." kreunde ze.
"Je wilde hem in je... wilde dat hij je neukte," verklaarde ik, nu officieel over de rand glijdend.
"Nee... nee... nee, schatje..." liet ze in dezelfde cadans horen als waarin mijn harde stoten kwamen. "Wil je dat ik dat doe?" vroeg ze na een korte pauze.

Daarmee wist ik dat mijn mooie vrouw echt zo opgewonden was geraakt dat ze ervoor klaar was de stijve pik van een andere man te ontvangen. Alles wat ze nodig had was mijn goedkeuring. Maar begon me af te vragen of ik haar dit echt wel wilde horen toegeven, of dat het beter was dat het ongezegd zou blijven.
"Kom voor me klaar, Lauren. Kom hard klaar," zei ik tegen haar.
"Ja... ja, ik ben dichtbij..." jammerde ze.

Enkele seconden later voelde ik dat haar lichaam stijf werd en ze haar benen hoger in de lucht stak, wat haar aanstaande orgasme signaleerde. Hoewel ik haar hard bleef neuken, zorgde ik ervoor dat het in een constant tempo was, en al snel explodeerde ze onder me. Ze begon te schreeuwen en toen haar geluiden luider werden, drukte ze haar mond tegen mijn arm. Tegelijkertijd duwde ze haar bekken hard tegen me aan om elk stukje van mijn lul te voelen. Dan ontspande haar lichaam en viel ze terug terwijl ik naar een climax toe werkte.

"God, je voelt je goed," kreunde ik terwijl het zweet van mijn lichaam op dat van haar druppelde.
"Het is van jou, schat... alleen van jou... van niemand anders..." fluisterde ze tegen me met een stem waarvan ik wist dat het mijn lust moest opwekken. "Kom op, schat, maak me zwanger..." voegde ze er enkele seconden later aan toe terwijl haar vingernagels mijn rug volgden. "Het is helemaal van jou..."

Het bleek te veel en er verschenen sterren voor mijn ogen terwijl mijn lichaam huiverde in een enorme climax. "Oh, shit... oh, Lauren... verdomme... oh, schat... nu, schat," gromde ik terwijl ik worstelde om door te gaan.
Met een laatste uitval zakte ik op haar warme lichaam en kreunde terwijl ze me vasthield.

We bleven enkele minuten zo liggen en ik kwam langzaam bij. Uiteindelijk viel ik naast haar neer ze kroop comfortabel tegen me aan. "Het spijt me dat ik opdringerig ben geworden," fluisterde ik en herinnerde me mijn botte woorden.
"Denk je echt dat we het gedaan hebben?" vroeg ze met een vreemde blik op haar gezicht.
"Je zei dat zijn pik je raakte," antwoordde ik verdedigend.
"Ja, dat is ook zo!"
"Waar?"

Als antwoord pakte ze mijn hand, leidde die naar haar kutje en drukt hem tussen haar schaamlippen. Als ze eerlijk was, betekende dit dat de man in positie stond en slechts een beweging van zijn heupen verwijderd was om haar aan zijn pik te spietsen. "Je bent dus net op tijd gestopt," zei ik.
"Ja... Had ik hem zijn gang moeten laten gaan?"

"Ja, Lauren," zei ik na even gewacht te hebben.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Lauren Gaat Weer... - 13Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Het leek onwaarschijnlijk dat we in die korte tijd de slaapkamerwereld van anderen hadden ervaren. Het voelde aan dat ons huwelijk zo vaststond als een huis en in onze kleine dorpsgemeenschap zou niemand achter ons gezocht hebben. We werden nu eenmaa..."
23-02
8.9
Honing - 28Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Goed dat je onmiddellijk kon komen. Vanzelfsprekend Mei, ik ben ook bezorgd om wat je zei. Zoals ik al zei aan de telefoon, jouw kerel, die Storm, speelt dubbel spel. Weet je dat zeker Zeker Zo goed als ..."
23-02
8.5
De Kerstborrel - 2Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kerst, Kerstmis,
"De oorverdovende stilte van haar uitgebleven reactie had Alexander tot vroeg in de ochtend wakker gehouden. Hij had lang op kinderachtige wijze haar uit boosheid proberen te verzwijgen, maar was rond half vier s nachts gezwicht en haar een berichtje..."
23-02
8.1
Extra ServiceDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Ik gaf massages, aan dames en heren. Maar de tafel gebruikte ik ook priv , om mijn vriendin eens lekker te verwennen. Door mijn lengte kom ik haar lekker neuken, maar ook spelen was een favoriete bezigheid van ons toen. Druk met het schoonmaken, na a..."
22-02
8.7
De Wereld Van Lola - 1Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het dinsdagochtendlicht raakte haar krullen terwijl de duiven het voorjaar opgelucht inluidden. Zijn kin rustte op haar kruin terwijl hij zijn blik liet vallen op een aantal van haar opstaande haren die nu haast blond leken in het tegenlicht. De rest..."
22-02
8.8
Honing - 27Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02
8.7
Jonge Eva Daagt...Door: Geniet
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Sauna, Vingeren,
" Het Debuut Hoi, mijn naam is Eva , ik ben de ex van John . We hebben echter nog een goed contact. En hij had toestemming gevraagd om over ons te schrijven . Ik heb de verhalen gelezen en vond ze geil , echter wat ik zelf heb meegemaakt ..."
22-02
8.8
Een Bitterzoete Symfonie...Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Studenten, Trio,
"Het kaasplankje, gevuld met gorgonzola, druiven, crackers en pure chocola, lag tussen Amber en Bas op bed. De twee hadden elkaar een kleine 6 maanden geleden leren kennen en waren sindsdien onafscheidelijk. Amber was tegen al haar principes in al na ..."
21-02
9.3
Cameltoe Op Het BalkonDoor: Mi Vetiti Phantasiae
Reacties: 3
Lengte: Lang
" em Studente biedt zich aan als hulp in de huishouding. Netjes. Grondig. Snel. Tel. 06 22322366. Alleen serieuze reacties graag. em Het kan raar raar lopen. Tot een week geleden hing op datzelfde bord mijn eigen briefje. Elke week een ni..."
21-02
9.2
Keihard Genomen Door...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Deepthroat, Dominantie, Klaarkomen, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Viagra, Vingeren, Vreemdgaan, Werk,
" Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat be..."
21-02
9.2
Genomen Op Het...Door: Maria 20425
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Naaktstrand, Openbaar, Pik, Strand, Tieten, Trio,
"George en ik zitten samen op de bank. Gezellig knus tegen elkaar aan onder een dekentje. George met een biertje, ik met een wijntje en wat te knabbelen. Maar wat we het liefste zitten of liggen we naakt onder het dekentje. Zo friemelen we wat bij elk..."
21-02
8.8
Åland - 31Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdag en Mark en Timo stonden in de keuken van het studentenhuis een laat ontbijt te maken. Mark was een pot koffie aan het zetten, maar Timo maakte een indrukwekkende pan met drie eieren, gesmolten kaas, bacon en roerde dat op een niet al..."
21-02
9.4
Klik hier voor meer...