61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 4463x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Lauren bespraken de ontmoeting het hele weekend en toen de maandag aanbrak voelde ik me sterk dat we op een veilige plek waren zonder aanhoudende angsten. We hebben verschillende keren de liefde bedreven en ik concentreerde me erop om van elke keer een zorgzame verbinding te maken tussen man en vrouw alleen.

Ik vermoedde dat het meer tijd en praten zou kosten om de lucht volledig te zuiveren, maar het was een goed begin geweest en over het algemeen was ik tevreden.

Natuurlijk bleef de dynamiek met Harry heel reëel en ik maakte me grote zorgen dat hij plotseling aan haar deur zou verschijnen. Ik overwoog om met haar mee te gaan, zeker de eerste keer, maar ze was er vast van overtuigd dat ze de dingen onder controle kon houden.

Omdat ik er echter zeker van wilde zijn dat ze voelde dat ik steunde, belde ik haar toen ze ongeveer halverwege was. "Ik mis je nu al," zei ik met mijn liefste stem toen ze opnam.

"Ah... dat is zo lief," antwoordde ze.

We babbelden een paar minuten. "Oké," zei ik toen ik het gesprek beëindigde, "onthoud dat ik in de buurt ben. Ik houd mijn telefoon bij me en aarzel niet om te bellen. Ik kom er zo aan gescheurd."

Ik hoorde die avond pas om tien uur van haar en het verbaasde me niet dat ze me vertelde dat de huismeester al binnen het uur na haar aankomst op haar deur had geklopt. Dat hij precies wist wanneer ze er wel en niet was vond ik griezelig. Ik begon te vermoedden dat hij haar komen en gaan in de gaten hield, hoewel ik dat vermoedden niet met Lauren deelde.

We babbelden wat langer over andere onderwerpen, maar het leek er niet op dat ze zin had in telefonisch gespeel en ik pushte haar niet.

Harry probeerde het de volgende ochtend opnieuw, en ook weer op woensdagavond toen ze weer in het appartement terugkwam. Gelukkig scheen hij bij al die gelegenheden met weinig protest haar afwijzing aanvaard te hebben. Na die drie pogingen gaf hij het op en ze zag hem daarna alleen nog maar als hij aan het werk zag terwijl zij van en naar haar auto liep.

Een paar weken later besloten Lauren en ik het weekend samen in de stad door te brengen. Nicole was bijna achttien, en met mijn ouders in de buurt voelden we ons comfortabel genoeg een weekendje weg te gaan. Wel legden we onze zoon uit dat zijn oudere zus in die tijd de leiding had.

Lauren had het met haar mentor, professor Kott, over onze plannen gehad, en hij had voorgesteld op vrijdag met hem en zijn vrouw uit te gaan eten.

We reden samen naar de flat en kwamen daar vroeg genoeg aan voor een korte rustpauze voordat we ons klaar moesten maakten voor het etentje. Terwijl we richting het appartement liepen, ik met de best zware koffer met onze spullen, merkte ik dat Lauren plotseling even inhield. Toen ik naar haar keek zag ik haar ogen gericht op drie mannen die bij een gat in het gazon hurkten. "Dat is Harry," zei ze zachtjes.

"Welke van de drie?" vroeg ik.

"Die man met het blauwe shirt."

Ik had maar een moment om hem te bekijken voordat we het gebouw inliepen, maar hij kwam me heel anders over dan de laatste beschrijving die ze me van hem gegeven had. Hij zag eruit alsof hij veel jonger was dan zij had doen voorkomen. Ik vermoedde dat hij ergens in de eerste helft van dertig was, en in plaats van vrij gewoontjes, zag hij er redelijk aantrekkelijk uit. Hij had een strak lichaam en een volle bos krullend haar.

Net voordat we naar binnen stapten zag ik hem onze kant op kijken en een even een tweede blik op mijn vrouw werpen toen hij haar zag.

We relaxten een uurtje, waarin we doelbewust elk seksueel getint gespeel vermeden, en toen zij opstond om zich op te gaan tutten, liep ik naar de bank en keek wat tv. Nadat Lauren klaar was, nam ik de slaapkamer over en precies op tijd vertrokken we voor het avondeten.

Laurens beschrijving van Henry Kott bleek veel nauwkeuriger. Hij leek inderdaad in de veertig te zijn en zag eruit alsof hij ongeveer een meter vijfennegentig lang was. Verder was hij slank, bijna mager zelfs, had hij een kaal hoofd en een bleke huidskleur. Ook had hij een paar doordringende, blauwe ogen, waardoor het leek alsof hij voortdurend zijn doel aan het peilen was. Tegenover de man stond Anna, zijn vrouw, een kleine en aantrekkelijke blondine met kort haar. Ze had volle lippen en een constante glimlach, hoewel ze spaarzaam sprak.

Eenmaal aan tafel bestelden we wijn en na het voltooien van de formaliteiten begon het gesprek. Het duurde niet lang voordat ik besefte dat mijn vrouw een duidelijke aantrekkingskracht had op de man, hoewel Anna daar onverschillig onder leek te blijven. Natuurlijk was ik me bewust van zijn interesse, dus ik wist wat ik kon verwachten en slaagde erin gewoon te blijven doen, zelfs als de man zich te vertrouwelijk voordeed.

Het eten was aangenaam, hoewel niets bijzonders, en nadat we uitgegeten waren, stelde de professor voor om naar de bar te gaan voor een slaapmutsje.

"We hebben het geluk dat Lauren in het programma zit. Zo'n prettig persoon," zei de man met zijn uitgesproken Oost-Europese accent toen de beide vrouwen naar het toilet waren.

"Ze geniet er zeker van," zei ik. "Zelfs met haar lessen en het heen en weer gerijd."

"Ik begrijp dat ze een klein appartement heeft wat helpt," zei hij.

"Ja, het is klein en onopvallend, maar ze vindt het er leuk en het vermindert haar stress."

"Uitstekend," merkte hij op, net toen de vrouwen terugkwamen.

Het volgende uur babbelden we over de opleiding en hun ervaringen in het opgroeien in Polen. De professor hield zijn aandacht voor mijn vrouw vast en dat werd zo duidelijk, dat ik overwoog de avond vroegtijdig te beëindigen. Anna bleef zich de hele tijd prettig gedragen, wat me vertelde dat het haar niet kon schelen. Misschien wist ze dat hij toch geen kans maakte te krijgen wat hij wilde.

Toen we op het punt stonden te vertrekken besloten de vrouwen eerst nog even naar het toilet te gaan, waardoor ik voor de tweede keer alleen bleef met Henry. 'Er is iets wat ik met je zou willen bespreken," zei hij zodra ze buiten gehoorsafstand waren.

"En dat is?"

"Anna en ik doen af en toe aan swingen, partnerruil, als je wilt. Ik wilde je laten weten dat wij geïnteresseerd zijn als jullie het willen proberen," legde hij uit.

Zijn boodschap was zo direct en kort, dat ik er even sprakeloos van werd. "Oké, ik begrijp het," reageerde ik nadat ik mijn gedachten bij elkaar geraapt had. "Het is op dit moment niets voor ons, maar als dat verandert zullen we het je laten weten."

Hij knikte terwijl hij met zijn doordringende ogen aanstaarde en dan, net zo snel als het onderwerp op tafel kwam, was het er ook weer af en gingen we verder.

Ik reed terug naar de flat en overwoog of ik het Lauren zou vertellen, maar ik besloot het voorlopig voor mezelf te houden gezien alles wat er was gebeurd. We besloten om nog een laatste drankje te drinken. Nadat ik een glas wijn voor ons beide had ingeschonken, ging ik naast haar op de bank zitten.

Meerdere keren dacht ik erover om commentaar te leveren op haar ontmoeting met Harry, maar ik wist dat er weinig voordeel in zou zitten.

"Doet Kott altijd zoals je in de buurt bent, Lauren?" vroeg ik.

"Ja, het kan best gênant zijn. Ik weet niet zeker of hij wel weet wat hij doet," antwoordde ze.

"Ik kon het aan omdat we hem hebben besproken en ik een beetje wist wat ik kon verwachten, hoewel ik niet vermoedde dat het zo erg zou zijn. Hoe is het als je les van hem hebt?"

"Soms vervelend. Hij is een slimme, gerespecteerde man, maar soms wordt het echt vervelend. Ik heb gehoord dat ik niet de eerste ben."

"Dus, een geile, oude hond in de buurt van mooie meisjes..." plaagde ik en trok haar dichterbij.

"Wat wil je?" giechelde ze.

"Jou... Schiet op en laten we naar bed gaan?"

"Laten we gaan," antwoordde ze, waarop ze opstond en haar gedeeltelijk lege glas achterliet.

Ik volgde haar naar de slaapkamer en trok haar voordat ze zich uit kon gaan kleden tegen me aan voor een hartstochtelijke kus. Terwijl we kusten trok ik haar jurkje omhoog totdat ik de zoom vond, en slikte toen mijn hand haar stevige kont vond. "Verdorie, ik had je zonder slipje moeten laten gaan," zei ik onze kus afbrekend.

"Denk je?" vroeg ze en trok dan mijn hoofd naar achteren totdat onze lippen elkaar ontmoetten.

Terwijl we de omhelzing vasthielden, maakte ik het haakje van haar jurkje los, trok de rits naar beneden en begon het kledingstuk omhoog te trekken. Onze kus eindigde op het moment dat ik het jurkje over haar hoofd heen uittrok.

Mijn mond ging naar de deining van haar borsten en ik duwde naar achteren tot ze op het bed viel. Vervolgens trok ik haar slipje van haar lange benen terwijl haar handen aan de beha werkten. Toen ze naakt was keek ik enkele seconden op haar neer, waarna mijn aandacht naar mijn eigen kleren gingen.

Eenmaal naakt gebruikte ik mijn tong om haar lichaam, van haar navel tot aan haar borsten, te likken. Ik bewoog langzaam, liet haar lichaam anticiperen en nadat ik de welving van haar borsten had gekust concentreerde ik me op haar tepels en begon die hongerig te zuigen. "Ik wil een zuigzoen maken," zei ik en keek op naar haar mooie gezicht.

"Nee, schat... ik wil geen sporen," antwoordde ze.

"Dat heb je Harry wel toegestaan?" plaagde ik, niet zeker van de reactie die ik zou krijgen.

"Ja..." antwoordde ze zonder uit te wijden en duwde met haar hand mijn hoofd naar haar kutje.

"Wat wil je?"

"Lik me?" jammerde ze.

Mijn tong vond haar spleetje en de volgende paar minuten verkende ik haar opening, mijn best doend haar klitje te vermijden. Ze smaakte heerlijk en bracht me in een tevreden staat waarin ik geen enkele haast had.

Uiteindelijk ging ik naar haar klitje, en terwijl ik het snel met het puntje van mijn tong bewoog, stak ik langzaam een vinger in haar. Ze jammerde zachtjes terwijl ik met haar speelde. Ze had één hand op mijn hoofd, maar toen ik een tweede vinger inbracht, werd ze snel meer geanimeerd. Haar heupen begonnen te draaien, waardoor ik mijn best moest doen het contact te houden, en haar zachte gejammer veranderde in verlagend gekreun.

"Ben ik net zo goed als hij?" vroeg ik omdat haar eerdere reactie me niet tegengevallen was.

"Niet helemaal... bijna," zuchtte ze. "Niet praten, schat," zei ze na me een zacht tikje op mijn hoofd gegeven te hebben.

Daarmee richtte ik al mijn aandacht op haar orgasme, en gelukkig kwam dat snel dichterbij. Ik was pas een minuut of zo in de weer toen ik voelde hoe ze haar benen spreidde en in de lucht stak, iets wat altijd een orgasme voorspelde.

De bewegingen van haar heupen werd al snel meer uitgesproken en toen ik haar geluiden hoorde overgaan in hoog gejank, wist ik dat ze zich op het lanceerplatform bevond. Op het moment dat ik haar klitje in een razend tempo likte, was ze er.

"Oh... oh... mijn god... oh... niet stoppen, schat... stop alsjeblieft niet..." jammerde ze terwijl haar rug van de matras kwam.

Haar orgasme duurde bijna dertig seconden en toen ze tot rust begon te komen probeerde ze me weg te duwen van haar kutje. Ik wist uit ervaring dat ze na een orgasme erg gevoelig was en geen directe stimulatie kon verdragen, maar iets in mij wilde doorgaan, dus bleef ik haar klitje plagen.

Meerdere keren probeerde ze weg te rollen, maar ik trok haar terug totdat ze met grote wilskracht op haar zij rolde in een en in de foetushouding kroop. "Niet meer..." jammerde ze. "Ik kan er niet meer tegen."

Ik keek op mijn knieën zittend naast het bed gefascineerd toe hoe haar lichaam elke paar seconden stuiptrekte door de naschokken van haar orgasme. Eindelijk begonnen de effecten af te nemen en ze draaide zich zo dat ze grotendeels op haar buik lag. Plotseling had een duidelijk zicht op haar gezwollen schaamlippen.

Zonder iets te zeggen klom ik op het bed, trok haar benen verder uit elkaar en trok haar onderlichaam iets op tot ik mijn eikel voor haar ingang had. "Ugh..." gromde ze toen ik bij de eerste poging me volledig in haar begroef.

"Verdorie, wat voel je toch goed," zei ik.

"Ik kan me niet bewegen... ik ben kapot," zuchtte ze.

"Rustig maar... Sst, Lauren," fluisterde ik.

Ik begon heel langzaam en verhoogde het tempo in fasen, totdat ik haar met een mooi vast ritme neukte. Onderweg begon ze te herstellen van haar orgasme en ik voelde haar af en mijn stoten opvangen. Helaas had haar weer opbouwende opwinding een impact op die van mij, die daardoor in overdrive kwam. Ik moest dan ook mijn best doen te voorkomen dat ik zou komen.

Het lukte me een tijdje, maar toen haar geluiden dringender werden, ging ik over de rand. "Oh... ja... ugh... ugh... God, Lauren... ugh... " gromde ik terwijl mijn zaad in haar lichaam spoot.

Ik zakte op haar rug in elkaar en zo lagen we enkele minuten als een deinende berg op elkaar. Langzaam gleed mijn slapper wordende pik uit haar kutje. Ik trok haar naar me toe terwijl ze zachtjes spinde en we kusten elkaar. Binnen de minuut sliepen we.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.7
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...