61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 25494x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Anna En Ik
Na ons avontuur bij het meertje en later thuis op de veranda wist mijn zus Anna zeker dat het een mooie zomer zou gaan worden.

Natuurlijk was ‘s avonds pappa gelijk door ons ma ingelicht en die was er ook helemaal oké mee en was zelfs een beetje trots op ons.

Tijdens het eten had hij zelfs een toast uitgebracht”lang leve de liefde” en toen wij laat op de avond naar boven gingen en ik in de badkamer mijn tanden stond te poetsen kwam Anna ook de badkamer binnen en ging op het toilet zitten, sorry maar ik moet heel nodig plassen. Met een schuin oog keek ik hoe ze daar zat, vind je dat leuk om te zien vroeg ze, mwa kweenie? was mijn reactie, ze ging wijdbeens zitten en liet een straal lopen en gelijk werd mijn pik wakker en ging vooruit staan! Ahh zie je wel glunderde Anna,geil mannetje dat je bent.

Ze veegde haar kutje af met een stukje toiletpapier en kwam achter mij staan.

Ze sloeg haar armen om mij heen en ik voelde haar tietjes in mij rug prikken.

Ze speelde met mijn tepels wat mij behoorlijk opwond en liet toen een hand zakken over mijn buik naar mijn inmiddels hard staande lul.

Alweer lekker hard broer! fluisterde ze in mijn nek, maak ik je weer geil?

Op mijn knikje begon ze zachtjes aan mijn pik te trekken en speelde met mijn tepel. Ik kreunde dat het lekker was en ze verstevigde haar greep wat mij deed steigeren van genot.

Kom maar klaar broer! Spuit je zak maar leeg, dan kom ik je morgenochtend wakker pijpen okay?

Ik voelde mijn sperma omhoog schieten en met een kreun spoot ik op de wastafel en op de hand van Anna. Ze likte het zaad van haar vinger en gaf mij een kus op de mond, welterusten lief broertje! En tot morgen fluisterde ze er nog achteraan.

Ik viel als een blok in slaap en droomde van heuveltjes wat tieten werden en vulva’s met een donslaagje die transformeerden naar kort gesnoeid landingsbaan.

Anna kwam zoals beloofd mij wakker maken en kroop bij mij in bed, goeiemorgen lief broertje heb je lekker geslapen? En opgewonden vertelde ze,

Ik heb net stiekem staan luisteren bij de slaapkamer van pappa en mamma!want ik hoorde ze al bezig.

Heel voorzichtig heb ik de deur een klein stukje open geduwd en zag ik mamma voorover op haar knieën met pappa achter haar die haar keihard neukte!

Dat maakte mij natuurlijk nieuwsgierig en ik wilde dat ook zien.

Zachtjes slopen wij over de gang naar hun deur, die nog steeds op een kier stond.

Ik hoorde al aan de geluiden dat het er heet aan toe ging en voorzichtig gluurden wij naar binnen.

Pappa was met zijn hoofd tussen mamma haar benen en likte en zoog aan haar clit. Mamma lag achterover tegen de kussens en speelde met haar tepels en had op gegeven moment in de gaten dat wij stonden te gluren en gaf ons een knipoog! Ik was al met een flinke erectie wakker geworden maar de gedachte hoe mamma gebeft werd deed mij nog stijver worden, en ik bracht mijn hand al naar mijn pik.

Anna speelde met haar tepels en ademde zwaar, opgewonden door de bedscene die zich afspeelde.

Ik voelde Anna mij aantikken en ze maakte een hoofdbeweging om terug te gaan, opgewonden slopen wij weer terug en vielen in elkaars armen waarbij ik mijn harde lul tegen haar buik drukte. Oehh broer je bent wel erg hard nu hè! Ze trok mij mee op het bed, Ik bracht mijn hand nu ook naar mijn pik en voelde inderdaad dat hij flink hard was, ik moest gewoon er even aan trekken uit pure geiligheid.

Anna speelde met haar kutje en hijgde dat ze het geil vond als ik aan mijn pik trok, jaaa toe maar broer trek maar aan je harde pik en maak je lekker geilll.

Ze wreef hard met haar vingers over haar knobbeltje en ik zag dat ze goed nat was.

Plots stopte ze en boog ze over mijn pik heen en likte hem van onder tot boven.

Ze deed een been over mij heen en drukte haar natte spleet op mijn mond en zelf zoog ze mijn pik in haar mond.

Ik was zo geil geworden dat het niet lang duurde en ik al snel mijn zaad spoot wat Anna heerlijk doorslikte.

Na een gezamenlijke douche gingen wij naar beneden voor ontbijt, waar mamma al op ons zat te wachten.

Goedemorgen lieverds zei ze lachend, hebben jullie lekker geslapen? Het is prachtig weer dus we ontbijten buiten.

Anna maakte wat haast met ontbijt want die ging zo naar de hockeyclub en moest een wedstrijd spelen.

Pappa zou met haar meegaan en blijven tot de wedstrijd klaar was.

Nadat Anna en pappa waren vertrokken hielp ik even met de ontbijttafel opruimen en afwassen.

Ga jij nog iets leuks doen? Opende ma het gesprek tijdens de afwas, nou daar heb ik nog niet over nagedacht eigenlijk.

Wil je mij helpen in de tuin straks? Ik kan wel een sterke man gebruiken lachte ze mij lief toe, Tuurlijk mam ik help wel hoor.

Alle tuingereedschap in de kruiwagen en flink aan de slag, na een half uurtje ongeveer hoor ik mamma zeggen poehhh het is best warm hè, ze was met schoffel bezig het onkruid te wieden. Ik denk dat ik gewoon maar even wat uittrek! Heb jij het niet warm dan? het luchtige wat ze aanhad was al snel uit en bloot ging ze verder met schoffelen. Ik had het ook warm dus ik dacht wel dat het zou schelen als ik ook mijn kleding, nou ja ik had een kort broekje aan en een shirt, zou uittrekken.

En zo gingen wij beiden naakt verder met onze bezigheden. Ik was met de gras kantjes bezig en ik zie mamma voorover bukken om iets op te pakken.

Dat je daardoor de hele hemel kon zien had ze even niet in de gaten, maar bij mij maakte het wel iets los, en weer was er iets wat opgepakt moest worden waardoor ik de hele gleuf weer kon bewonderen. Ik begon nu al meer op ma te letten en ik kreeg natuurlijk een kanjer van een stijve lul. Op gegeven moment wil ze iets vragen en draait zich naar mij toe, heb jij… en toen tikte ze met haar hand per ongeluk tegen mijn stijve pik. , ehh ohh sorry ik zie dat er wat opstijgt bij jou grapte ze.

Ja sorry ma, ik ben niet van steen hè

nee dat heb ik vanmorgen wel zien zeg,

Vonden jullie het leuk om te gluren? Toen ik beschaamd mijn hoofd liet zakken moest ze lachen, ik vond het niet erg hoor! Ik vond het wel opwindend eigenlijk.

mijn god wat een forse knaap heb jij.

Ma kon haar ogen niet van mijn lul afhouden en stond wat te hakkelen in haar woorden. Zeg je weet wat we besproken hebben hè gisteren, over dat we het aan niemand vertellen en alles binnen huis blijft. Ik knikte, mij afvragend waar dit heen ging.

Nou klinkt het misschien ehh raar maar als ik jou nou vraag of ik heel ehhh heel eventjes jou piemel mag vasthouden! Ehh zou je dat raar vinden? En ze keek mij verwachtingsvol aan.

Haar hand ging al aarzelend naar mij toe en ze streelde met een vinger langs mijn stam om dan met volle hand mijn ballen te pakken, je hebt echt een heel mooie lul jongen fluisterde ze bijna onhoorbaar, ze keek mij in de ogen met een wellustige blik, lekker!? Hijgde ze.

Jaa zei ik met een kreun, en met een soort ontembare geilheid ging ma door de knieën en liet haar tong langs mijn lul glijden, ahhh wat voelde dat lekker.

Ze zoog mijn eikel tussen haar lippen en likte aan mijn toompje wat mij gek maakte. Oeff even kalm aan ma, hijgde ik. Ga ik te snel voor je jongen lachte ze, kom maar speel maar even lekker met m’n tieten, ik zakte ook door mijn knieën en keek naar haar tieten als een kind in een speelgoedwinkel, ik lag zachtjes mijn handen op haar juwelen en liet ze rond glijden om bij de tepels uit te komen die hard naar voren stonden. Ik sloot mijn lippen om een tepel en knabbelde er met mijn tanden op wat een gilletje los maakte bij ma. Ik woog ze in mijn handen en kneede ze en werd verliefd op deze wondermooie bollen.

Ik ging overal kusjes op gevend meer naar beneden op weg naar haar heilig driehoekje, oojaaa ga je mijn kutje likken? Ik begroef mijn neus in haar kort getrimd vachtje en snoof haar geur wat mij gek maakte van geiligheid.

Ma boog wat meer achterover en gaf ruimte door haar benen wat te spreiden.

Ik gleed met mijn vingers over haar vulva en spreide haar kutlippen met mijn vingers om begerig mijn tong door haar spleet te halen. Aaaaahhhhh klonk het en ze drukte mijn hoofd dichter tegen haar aan, zover ik kon stak ik mijn tong in haar zoet weeïg geurende kutje en zoog haar clit tussen mijn lippen in mijn mond wat haar deed sidderen.

Kom zei ze, kom in me en neuk me! Ik boog mij over haar heen en ma greep mijn knalharde pik en streek mijn eikel als een kwast tussen haar schaamlippen om vervolgens haar heupen omhoog te duwen en mijn pik toe te eigenen.

Ik duwde in een reflex mijn heupen naar voren om in een warme nauwsluitende tunnel te stoten, ahhh wat voelde dit goed! Prikkels stroomden door mijn lichaam en ik kreeg een enorme drang om mijn pik diep in haar te stoten!

oojaahaa neuk mij lekker lieverd met je dikke pik! Je hebt mij zo geil gemaakt.

Ik had slechts een paar stoten nodig om dit overweldigende gevoel vast te houden, ik voelde mijn zaad zijn weg zoeken en mijn lul zwelde op om diep in de kut van mijn moeder mijn zaad te spuiten. Het gevoel van mijn spuitende lul in haar deed mamma ook klaar komen, ik kom ik kom! ahhhhh jaaa en met een vinger op haar clit kreeg ze een orgasme.

Ik liet mij voorover op ma vallen en genoot van het huid op huid contact en kuste haar in de nek.

Haar handen wreven over mijn rug en mijn billen, dat was heel fijn lieverd fluisterde ze, misschien moeten we regelmatig oefenen dat je het lekker lang volhoud hè, en net wat Anna zei dan wordt dit een heel mooie zomer!
Lees verder in: Anna En Ik - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4
Klik hier voor meer...