61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 17374x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Anna En Ik - 2
Na het enorm spannende avontuur en mijn daadwerkelijke ontmaagding of ontknaping eigenlijk, wist ik niet hoe snel ik aan Anna kon vertellen wat er was gebeurt.

Halverwege de middag waren pa en Anna weer terug van hockeytraining, wel laat vond ik want normaal was ze altijd net na de middag terug.

Ik liep achter haar aan naar de badkamer want ze ging douchen, Anna ik moet je wat vertellen wat er gebeurt is toen jullie weg waren! Ze keek mij wat dromerig aan en had een flauw glimlachje op haar lippen. Nou vertel dan, ik ben nieuwsgierig maar het kan bijna niet leuker zijn als wat ik heb meegemaakt! Het leek wel of ik niet luisterde want in een stortvloed van woorden klapte ik eruit wat er die ochtend in de tuin was gebeurt en keek haar verwachtingsvol aan.

Met grote ogen van Anna kreeg ik een knuffel, oehh ik ben jaloers maar ook blij voor jou, maar ik heb ook wat leuks!

Morgen ga ik met mamma langs de dokter voor de pil want dat leek haar wel verstandig ennn vanmiddag toen ik met pappa terugreed vroeg hij hoe het met mij ging en of ik wilde praten en of ik nog wel maagd was. Hij heeft de auto toen geparkeerd en eerlijk verteld dat het hem vreselijk geil lijkt als hij dat mag doen! We hebben toen gezoend en ik heb hem afgetrokken en gepijpt en dat was zo enorm geil in de auto dat ik mij daarna in de auto heb klaargevingerd!

Gewoon toen we reden! Pappa wist niet hoe hij het had en zei dat mamma nog wat te wachten stond als wij thuiskwamen.

Tijdens het eten zat iedereen een beetje met zijn of haar eigen gedachten, en de steelse blikken naar elkaar maakten het er niet beter op. Na het eten zei mama, jongens ik denk dat we vanaf nu wat dingen moeten gaan afspreken ok?

Het is voor ons ook een beetje overdonderend en het is ook zo dat er een vaste vriendengroep is die elkaar regelmatig bezoekt zoals jullie weten.

Dat willen wij graag in stand houden, maar met jullie ehhh inbreng wordt het misschien een beetje druk, dus zullen wij afspreken dat mocht er spontaan eens iets gebeuren dat we dan niet iedere keer bij elkaar in de nek staan te hijgen, maar dat gewoon laten gebeuren in de naam van onze ontdekkingsreis.

Daar was iedereen het wel over eens, en konden we aan de afwas, Anna en ik dan wel te verstaan want pappa had nog iets met mamma te “bespreken”

En met een klets op de billen vertrokken die naar boven.

De volgende dag had ik van school mijn beste vriend Gijs mee naar huis. Ik had hem gewaarschuwd dat als ons mamma bloot rondliep hij daar niet raar van moest opkijken. Enne je zus Anna dan? Loopt die dan ook soms bloot, had hij gevraagd. Ik wist dat hij al tijden verliefd was op Anna, dus ik zei luchtigjes ja nou ja meestal wel. Maarrre heb jij daar dan geen last van en hij wees met zijn vinger omhoog duidelijk makend of ik dan niet een harde piemel kreeg.

Neeee joh, heb ik geen last van hoor.

En zo kwamen wij aan bij ons boerderijtje, hoi Mam, ik ben thuisssss riep ik en Gijs is ook mee!

Mamma kwam zoals verwacht naakt aangelopen uit de keuken, hai lieve jongens zijn jullie daar al, ik heb lekker drinken en wat koekjes klaarstaan op de veranda en Anna is ook al thuis.

Ik dacht dat Gijs een wegtrekker kreeg want hij zag opeens lijkbleek en stond daar wat te stamelen en probeerde niet te gaan staren.

Mijn moeder zag dat natuurlijk en zei lief, ach arm Gijsje vind je het moeilijk zo? Gijs knikte hevig en ma zei, het is misschien even wennen maar straks zie je het niet meer! Echt waar.

Op de veranda zat Anna al op ons te wachten en gelukkig voor Gijs had zij nog de gewone kleding aan omdat zij ook net van school kwam.

Zullen we straks zwemmen in het meertje stelde ik voor, ehh nou dat is beetje moeilijk want ik heb geen zwembroek mee stamelde Gijs. Ahh dat geeft niks joh niemand die ons ziet.

En zo vertrokken wij naar het meertje om allebei bloot, snel erin te springen.

Na een tijdje ravotten, nat spetteren en meer typisch jongensgedoe, hoorden wij opeens een plons en zagen het knappe koppie van Anne boven water uit komen. Hoiiii ben er hoor! Lachte ze

Ik had ook best zin in een verfrissende duik dus dacht dat vinden de mannen misschien wel leuk.

Ik vond het zeker leuk maar Gijs keek een beetje bedenkelijk maar had niet veel keus want ze was er en volgens mij had ze geen badpak aan!

Anna begon met water spetteren en zwom op Gijs af om hem proberen onder te duwen, doordat ze regelmatig hockeyt is ze best sterk in haar armen dus Gijs ging snel kopje onder. Proestend kwam hij boven, ja daar kan ik niet tegen op hoor. Ik dacht even kijken wat Gijs doet, ik ga lekker in het zonnetje liggen riep ik en zwom naar het “strandje” ook Anna kwam al snel en Gijs twijfelde even, maar kwam toen toch ook.

En uit een soort schaamte hield hij de handen voor zijn piemel. Anna en ik lagen gewoon op ons rug en lieten alles gewoon zien en Gijs begon wat bij te draaien en lag toen ook gewoon.

Ik begon toen van, weet je nog Gijs dat we hier vorig jaar nog rukkertje met verlos speelden!? Gijs kon mij wel een rotschop geven dat ik nou net dat ter sprake bracht.

Hè wat zeg je? Rukkertje met verlos?

Ja dat was een dom spelletje van ons zei ik, dan zaten we hier met een harde piemel en dan deden we wie het eerst kon spuiten.

Ohhh deed Anna wat een leuk spelletje lijkt mij dat, maar ja daar kan ik niet aan meedoen natuurlijk want ik heb geen piel.

Het was even stil, maar nu doen jullie dat niet meer of zo? Ging Anna verder of moet ik een beetje stimuleren misschien, dan doe ik ook een beetje mee.

Wij hielden wijselijk onze mond dicht en Anna dacht, ha ik zal jullie krijgen! En begon haar lichaam te strelen.

Eerst liggend haar bovenbenen en toen haar buik en al gauw schoof ze door naar haar heuveltjes en een zuchtje.

Gijs wist niet waar hij kijken moest en had een kop als vuur.

Ik keek gewoon heel belangstellend naar mijn zus en vond het wel interessant, Anna gaf mij stiekem een knipoog en deed er nog een schepje op door haar benen een iets op te trekken en een hand wreef ertussen. Gijs had het niet meer en had al een harde pik.

Ooo Gijs toch plaagde Anna wat een mooie piemel heb jij, moet je daar niet even aan trekken? Vind ik wel leuk hoor.

Gijs knelde schromend zijn vuist om zijn kloppende pik en haalde het vel heen en weer. Jaaa Gijs zo ja dat is mooi om te zien! Trek maar lekker aan je pik hoor.

Anna lag zich nu wijdbeens te vingeren en dat had ook op mij zijn weerslag. Mijn pik richte zich al snel op en Anna deed net of ze dat voor de eerste keer zag. Oohh wow jij hebt helemaal een dikke piel broer! Jij rukt zeker heel veel?

Ohh lekker hoor dit, geilde Anna hè Gijs mag ik niet heel even aan jou piel zitten? Dan mag jij ook wel even aan mijn sneetje!

Nou dat wilde Gijs natuurlijk wel, en hij schoof een stukje dichter bij Anna.

Anna ging op haar zij liggen en trok een been omhoog en deed een hand onder haar hoofd, om de piel van Gijs eens goed te bekijken, best mooie piel hoor Gijs en met haar vinger ging ze langs zijn stuiterende lul.

Toen pakte ze hem met duim en wijsvinger en trok voorzichtig wat heen en weer, hihihi zei Anna net alsof dit de eerste piemel was die ze kreeg te zien.

Gijs vond dit al fantastisch en drukte uit lust zijn heupen omhoog en met zijn linkerhand bewoog hij richting Anna’s heerlijkheden. Hij streelde zachtjes over haar donsje en probeerde met een vinger door haar sneetje te gaan.

Jaa lekker dit Gijs kreunde Anna expres, puur om hem aan te moedigen.

Zelf had ze nu haar vuist om het zwaard van Gijs geklemd en liet die langs zijn lul glas glijden wat Gijs deed kermen van genot.

Gijs had nu twee vingers in het spleetje van Anna en was haar nu serieus aan het vingeren! Oh ja Gijs lekker dit, vinger mijn kutje maar, je maakt mij lekker geil hoor. Gijs begon nu tegen het kookpunt te zitten en Anna merkte dat natuurlijk en ging snel overeind en drukte haar lippen op de eikel van Gijs.

Gijs wist niet wat hem overkwam en drukte spontaan zijn heupen omhoog zodat Anna zijn hele pik te verwerken kreeg. De plotselinge warmte van haar mond deed Gijs onmiddellijk klaar komen en hij spoot Anna haar mond vol met zijn sperma.

Anna zoog en probeerde zoveel mogelijk weg te slikken wat niet helemaal lukte en er twee straaltjes langs haar mondhoek sijpelden.

Een deel liet ze uit haar mond op zijn pik teruglopen en smeerde dat over zijn hele pik.

Ohhh annaaaaaa hijgde Gijs, sorry hoor dat was niet de bedoeling. Had je het liever op je buik gespoten dan zei Anna grijnzend. Nu moest Gijs ook wel lachen nee dit was vele malen lekkerder, en spontaan gaf hij haar een kus die Anna beantwoorde door haar tong in zijn mond te steken waardoor Gijs zijn eigen zaad proefde. Mmm beetje vreemd maar wel lekker! lachte hij.

Anna keek naar mij en zei, ja nou jij nog broer! Ik speelde de onschuld en zei, ja ik weet niet maar kun jij mij ook niet helpen zoals bij Gijs.

Hè riep Gijs, het is je zus toch, jawel maar als jij nou je mond houd is het niet erg toch, misschien mag jij wel haar kutje likken gelijk, en ik keek Anna aan.

Oehhh zou je dat willen Gijs zei nu ook Anna, anders is het voor hem wel een beetje sneu toch?

Gijs dacht dit is mijn kans, en dook tussen haar benen. Hoho wacht even vriend zei Anna, ga jij maar op je rug liggen dan kom ik over je heen en tegen mij zei ze, jij ook op je rug net boven Gijs.

Gijs ging snel liggen waarop Anna haar kutje boven zijn hoofd manoeuvreerde en zich liet zakken zodat hij alles goed kon likken, ik ging met benen wijd vlak boven Gijs liggen waarna Anna mijn harde pik heerlijk kon aflikken en zuigen.

Gijs deed zijn stinkende best om Anna naar een orgasme te likken en duwde zijn tong zo diep mogelijk in haar snee.

Anna die likte en zoog als een malle aan mijn neukstaaf en speelde met mijn ballen. Genietend lag ik achterover toen ik voelde hoe Anna opeens met haar tong onder mijn balzak langs ging, het gaf een heel fijn gevoel dus ik trok mijn benen op zodat ze meer ruimte kreeg.

Ze ging met haar tong over mijn sterretje wat mij deed rillen van genot

Oohh Anna dit is echt lekker kreunde ik, ze probeerde het puntje van haar tong in mijn aarsgat te duwen wat een stukje lukte en mij echt de adem benam.

Hetzelfde gold voor Gijs die de kut van Anna op zijn gezicht gedrukt kreeg en nu hevig op zijn mond aan het rijden was.

Oojaaa oojaaa! Kreunde Anna ik kom bijna, ze rukte nu hard aan mijn pik om mijn zaad omhoog te pompen en gelijktijdig klaar te komen. Gijs probeerde al haar vloeiende kutsappen op te likken maar zijn hele gezicht zat onder het geil.

Ik spoot dikke stralen in Anna haar mond wat zij goed wist weg te werken.

We bleven alle drie een tijd verdoofd liggen, bijkomend van ons gezamenlijk orgasme. Anna was de eerste die zei, wie gaat er mee het water in? En ze stond snel op om een sprintje te trekken, komen jullie? Riep ze

Als een malle renden we achter haar aan en plonsden het water in.

Heerlijk!! Riepen we alle drie tegelijk.
Lees verder in: Anna En Ik - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Zuigen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4