61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 13462x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Anna En Ik - 3
In de aangebouwde schuur van ons boerderijtje had mamma haar atelier, en daarboven op de schuurzolder was nog een grote ruimte die al die tijd nog opgeknapt moest worden.

Omdat pappa niet alleen architect was maar ook zeer handig wat betreft bouw en verbouw, had hij in de spaarzame vrije uren twee prachtige in boerenstijl appartementen gemaakt met ieder een ruime badkamer.

Het idee was om een soort benb of voor wat langer verhuur te maken voor geselecteerde gasten.

Er was besloten dat als wij thuiskwamen onze kleding uit ging en wij als naturist verder gingen en iedereen voelde zich daar happy mee.

Maar dat betekende ook dat de gasten die een nachtje of wat langer hadden geboekt, hetzelfde lot ondergingen en de kleding in de koffer kon houden.

Volgende week zouden de eerste gasten arriveren voor twee nachtjes en mamma was nog druk bezig de puntjes op de i te zetten.

Deze zaterdag had ze samen met pappa alles afgerond en waren de appartementen klaar voor gebruik.

Heerlijk had mamma gezegd, dan kunnen we morgen ten minste een gewone rustdag houden.

Anna die altijd vroeg wakker werd, was deze zondagochtend ook al bij het eerste zonnestraaltje wakker.

Het ging de laatste tijd hard met lichamelijke veranderingen bij haar en sinds ze aan de pil zat hadden haar heuveltjes een ware groeispurt gekregen, waar ze heel blij mee was.

Ze kreeg een buitengewoon stout ideetje toen ze nog zo in haar bed lag.

Ze sloop naar de slaapkamer van haar ouders en liep zachtjes naar hun bed.

Ze lagen beide nog heerlijk te slapen, moe van afgelopen periode.

Via het voeteneind kroop ze stilletjes op het bed en wentelde zich tussen pappa en mamma in om zich tegen pappa aan te vlijen.

Haar hand liet ze op zijn borst rusten, en ze gaf een klein kusje op zijn schouder.

Heel langzaam begon ze wat te strelen over zijn borst en gleed al meer naar beneden, om al snel zijn lul aan te tikken die in rustpositie lag.

Met haar vinger streek ze langs zijn lul die natuurlijk reageerde en langzaam wat stijver werd tot hij op volledige oorlogsterkte was.

Voorzichtig sloot ze haar vingers om zijn lul en begon hem zachtjes af te trekken, ze merkte aan zijn ademhaling dat hij het lekker vond en zag dat hij kalm aan wakker werd en de ogen opende en haar toen met een grijns aankeek.

Dat is leuk wakker worden fluisterde hij, en keek opzij naar zijn vrouw die nog sliep.

Jij klein geil duiveltje, wat dacht je? Ik ga er gewoon tussen liggen en dan zien we wel. Anna griffelde, ik kan het toch proberen!?

Snel schoof ze onder het dekbed en sloot haar lippen om zijn eikel om hem vervolgens zover mogelijk in haar mond te zuigen, ahhhaaa kreunde pappa dat is lekkerrr. Anna zoog uit alle macht aan zijn pik en kneedde zijn ballen.

Mama werd door de bewegingen naast haar wat verstoort wakker, wat is dit nou? Zei ze half slaperig. we hebben bezoek, kon pappa uitbrengen. Een klein geil krengetje heeft zich tussen ons in gewurmd en hangt nu aan mijn pik!

Ma was op slag wakker, en sloeg het dekbed van hun af om te zien hoe Anna zijn pik in haar mond zoog.

Goedemorgen zeggen wij altijd, maar jij hebt je mond vol zie ik lachte ma.

Anna kwam nu wat meer overeind en sloeg haar been over haar vader en liet haar natte kutje op zijn mond zakken.

Ooohhhh wat een geil gezicht dit hijgde ma die nu ook voorover boog en aan de balzak van haar man begon te likken.

Dat hun tongen dan elkaar soms raakten deerden hun niet en het leek wel of ze daar een beetje op aanstuurde.

Nu nam ma even het pijpen over en kreeg een kus op de wang van Anna, lekker dit hè ma zo’n mooie dikke pik!

Mmhmm humde ma, en liet de lul even uit haar mond ploppen. Wat denk je Anna ben je er klaar voor?Wil je dat pappa jou gaat ontmaagden schatje? Anna keek haar met ontroering aan en zei schor, jaaa heel graag!

Kom maar zei ma, ga op je rug liggen dan gaat pappa jou heerlijk neuken schatje, ik zwiepte mijn been terug en ging op mijn rug liggen en speelde met mijn clitje.

Pa kwam voor mij op knieën zitten en keek mij liefdevol aan, dus mijn kleine meisje wil geneukt worden? Hij zette zijn eikel tegen mijn kutlippen en duwde een klein stukje naar binnen wat dankzij mijn natte kut en zijn natte pik makkelijk ging. Toen hij voor de helft erin zat kwam hij mijn vliesje tegen, en ma zei dit doet heel even zeer maar daarna wordt het alleen maar lekkerder.

Ik voelde mij al behoorlijk opgevuld en pa zei daar gaat ie! En hij drukte door mijn vliesje wat een scherpe pijnscheut gaf. Hij bleef even stil in mij om mij te laten wennen en begon toen zachtjes heen en weer te bewegen, oohhjaahaa dit voelt lekker pa! Hijgde ik.

Ma moedigde pa aan, toe maar neuk haar lekker, ma had haar vibrator erbij gepakt en lekker in haar kutje geduwd en met een vinger wreef ze over haar clit, continu kijkend naar de scène die zich naast haar afspeelde. Oefff wat een geil gezicht is dit hmmmm.

Pa genoot met volle teugen van het enorm strakke kutje terwijl Anna genoot van iedere stoot in haar, ze kneep heerlijk met haar kutspieren voor maximaal genot en ze voelde het orgasme aan komen zwellen, ooohhaaaa jaaa ik ik ik kooooom…!

Pa verhoogde zijn tempo en voelde ook al zijn zaad omhoog schieten, en vulde Anna’s kutje met zijn sperma.

Ma pakte snel een klein handdoekje om het een beetje op te vangen wat uit haar kutje zou lekken. Anna had tranen in haar ogen, dankjewel pappa dit was mijn mooiste kado sinds jaren!

Ik lag nog nietsvermoedend in mijn bed, maar dat zou snel veranderen.

Anna kwam gierend en gillend mijn slaapkamer binnen vallen en stortte zich bovenop mij.

Ik ben géén maagd meer! Riep ze uit

Ben je niet blij voor mij! Ik was nog amper wakker dus ik moest even bedenken waar ik was en wat er tegen mij gezegd werd.

Lieve Anna, wil je nog even herhalen wat je net gilde maar dan op gewoon volume begon ik. Oh sorry lief broertje, maar ik ben zo blij en opgewonden dat ik het wel van de daken kan schreeuwen!

Natuurlijk was ik blij voor haar, en helemaal verrast door de manier waarop, jij klein duiveltje dat heb je slim aangepakt hoor.

En toen drong het tot mij door! Het is nu veilig, ik kan vanaf nu Anna neuken.

Ik ben echt heel blij voor je Anna! En hoe blij ben jij voor mij dan? Hihi ja ik heb jou door mannetje, jij dacht dat jij nu gewoon je dikke lul in mij kon schuiven zeker? Nou mooi niet! Je gaat vanzelf wel merken wanneer, en weg was ze mij alleen latend, fuck dacht ik.

Na een snelle douche ging ik naar beneden voor het ontbijt, iedereen was al beneden en in opperbeste stemming.

Goedemorgen lieve jongen zei mamma en voordat ik haar voorbij zou lopen trok ze mij in haar armen en knuffelde mij en omdat we beide naakt waren gaf dat wel iets speciaals. Goeiemorgen mamma en pappa en jou heb ik al gezien zei ik met een flauw lachje naar Anna.

Pappa en Anna waren wel gekleed want Anna ging zo naar hockey en pappa ging altijd met haar mee, en dus na het ontbijt was het, doeiiiii tot straks! Veel succes riep mamma achter hun aan.

Ik hielp mamma met opruimen en de afwas toen ma zei, er komt zo iemand die graag een portret wil laten maken, dus sorry maar ik heb nu even geen tijd voor jou, maar vanmiddag wel hoor lachte ze lief.

Ik besloot om op de veranda te gaan zitten en lekker in een boek lezen.

Later dat ik zat hoorde ik de schuurdeur open en dicht gaan, ah de gast van mamma is er dacht ik.

Ik liep naar binnen om wat te drinken te pakken en zag daarbij door het keukenraam dat er een damesfiets bij de schuur stond. Ik had er niet bij nagedacht of het een man of vrouw zou zijn voor het portret, maar het was dus klaarblijkelijk een vrouw.

Ik liep met mijn drinken weer terug naar de veranda en ging weer lezen.

Op een of andere manier kon ik mijn gedachten er niet bijhouden, ik zat maar te gissen wie het model zou zijn.

Ik wist dat je vanaf de zijkant van de schuur via een oud stalraampje wat gedeeltelijk in het atelier kon kijken.

Voorzichtig sloop ik naar het raampje want als mamma mij zag dan zou ik ongetwijfeld op mijn kop krijgen want haar atelier was heilig.

Heel omzichtig gluurde ik door een klein stukje van het stalraampje, ik keek mamma op de rug die iets aan het doen was maar ik kon niet goed zien waarmee.

Een stukje verder was een groter raam waar meestal het rolgordijn voor dicht was, misschien kon ik via de onderkant wat meer zien.

Met kloppend hart zat ik op knieën voor dat raam en gluurde naar binnen.

Wow! Nu kon ik dus zien wat mamma aan het doen was! De jongedame die voor een portret kwam zat wijdbeens in de stoel en mamma zat tussen haar benen en likte haar kutje. De knappe vrouw genoot enorm, dat was wel duidelijk te zien aan haar van genot vertrokken gezicht.

Dit had ik eigenlijk niet van ma verwacht, ik weet niet waarom maar dat ze dus bi sexueel was daar had ik nooit bij stilgestaan.

Ik werd hier in ieder geval bloedje geil van, en voelde mijn pik al groeien.

Ik zag aan het gezicht van de jongedame dat ze een orgasme kreeg en ma kwam overeind en gaf haar een geile tongzoen. Toen werden de rollen omgedraaid en ging ma in de stoel terwijl de jongedame tussen haar dijen kroop en al kussend haar kutje opzocht

Ik zag ma met open mond haar hoofd achterover duwen op het moment dat ze met het puntje van de tong haar clit beroerde om vervolgens met lange halen door haar hele spleet te likken.

Ik voelde het kwijl uit mijn mond lopen en in gedachten proefde ik het kutgeil van ma.

Resoluut pakte ik mijn knalharde pik en gaf een paar rukjes aahhh lekkerrr, ik spuugde eens flink in mijn hand en smeerde dat op mijn eikel ooohhhh dat ging lekker zo.

De jongedame had nu drie vingers in de kut van ma geschoven die wijdbeens in de stoel zat met haar benen over de armleuning. Ik zag tot mijn verbazing dat ze haar vingers dicht op elkaar vouwde en zo probeerde dat in die natte kut te duwen! na een lichte druk schoot de hand van de jongedame bij mijn moeder naar binnen en liet ze die even stil om te wennen.

Ik dacht dat ik gek werd van geiligheid en trok mijn lul bijna van mijn lichaam af

Heel voorzichtig ging ze wat heen en weer met haar hand wat ma deed gieren van genot en ze lag met haar hele lichaam te stuiteren in die stoel.

De jongedame trok haar hand die bedekt was met een wittig slijm uit de kut van ma en begon die af te likken, ik zag de kutlippen van ma wijd open staan en zij begon als een razende met vlakke hand over haar clit te wrijven.

Ik zag haar een straal vocht spuiten! Huh wat is dat? Pist ze nou tegen de jongedame maar dat leek mij niet zo Het moet iets anders zijn.

Weer kwam er een straal en ze probeerde dat in haar mond op te vangen. Ik mijn brein klotste het nu van de gedachten en in een waas had ik geen wil meer om te stoppen met rukken en ik voelde mijn zaad omhoog schieten!, ik spoot tegen de houten buitenwand dikke stralen sperma wat met lange druipers naar beneden gleed. Mijn god wat een geil gezicht was dit, ik liet mijn spermaspoor gewoon daar zitten, als een soort jachttrofee en Iedere keer als ik hier langs loop zal ik dat spoor zien en hieraan terugdenken.
Lees verder in: Anna En Ik - 5
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4
Klik hier voor meer...