61.787 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 1406x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fragment - 6
Ik was eerst wakker. Francis en Evelyne ademden zacht. Het was al licht buiten.

Ik porde Evelyne zachtjes aan. “Psss Evelyne… Weet jij hoe laat het is?”

Evelyne grummelde wakker. “Oeoeoe ik heb koppijn.”

“Dat kan ik verstaan, je hebt veel te veel wijn gedronken,” fluisterde ik.

“Wat doe ik hier? … Ben ik gisteravond gewoon in slaap gevallen? Ik heb toch geen schandelijke dingen gedaan? Mijn remmen schieten soms los als ik dronken ben…”

“Ok nee, je bent tijdens het dessert gewoon in slaap gevallen. We hebben je lief in bed gelegd, en omdat ik je niet alleen wilde achterlaten bij een vreemde man ben ik ook gebleven.“

Evelyne zag het doosje met de diamant.

“O die diamant! Het is wel een geschenk, maar toch…”

“Die man is een echte heer.”

“Dat had hij niet moeten doen.”

“Zullen we hem bedanken?”

“Hoe?”

“Laten we hem heel zachtjes wakker maken terwijl wij hem verwennen, OK?” stelde ik voor.

Evelyne was het eens met mijn idee. Ik wist zeker dat mijnheer Francis dat echt zou appreciëren.

Terwijl we hem verwenden, bewoog hij wat, gromde wat en scheen niet wakker te worden. Evelyne zoende hem over zijn ganse buik, ik over de rest van zijn lijf.

Francis werd wakker met een schok en realiseerde snel wat er gebeurde.

“O Dames mmmmmmm goeiemorgen beiden!”

“Goeiemorgen mijnheer Francis” zei Evelyne vrolijk, en ik herhaalde dat.

“Geen last van de wijn, Evelyne?”

“O ja! Een beetje hoofdpijn. Dit helpt écht tegen hoofdpijn” gaf ze toe, demonstrerend dat ze óók mannen kan verslinden. Francis genoot op zijn rug liggend.

Ik liet het pijpen over aan Evelyne van ging naast hem liggen zijn borst strelend en zijn oorlelletje likkend. Ik had een stout ideetje.

“Mijnheer Francis, heeft u graag een intieme massage? Ik had gezien dat er massageolie in de badkamer stond…”

“Prima idee, mevrouw. Ja, ik heb dat graag, wees wel niet te brutaal hé”

Ik sprong recht en haalde de massageolie, en oliede mijn beide handen overvloedig in. Ik spreidde zijn dijen oliede hem daar ook. Ik voelde zijn reacties, en ging verder waar hij genoot en stopte waar hij een teken gaf dat ik te ver ging. Tegelijkertijd likte ik in zijn oor, met gesynchroniseerde bewegingen met wat mijn middelvinger deed. Hij smolt van genot, en dat gunde ik hem na wat hij mij had geleverd gisteravond. Ondertussen was Evelyne aan het verderzetten waar ze gisteren had moeten stoppen. De meid kon er ook wat van. Het kan bijna niet anders of ze is professioneel getraind.

Ik had het gevoeligste plekje gevonden.

Francis spande zich op en kromde zijn lichaam. Hij stond op het punt om klaar te komen. Nog enkele seconden slechts.

Ik sprak luid: “Francis, heb jij de Rechtvaardige rechters” - en geloof me of niet - quasi tegelijkertijd zei Evelyne: “Mijnheer Francis, heeft u Het Concert in uw bezit?”

Francis kwam klaar met een luide schreeuw die niet klonk als een woord, met een bijzonder krachtige stuiptrekking.

Hij hijgde en kwam heel langzaam bij zijn positieven. Ik trok mijn vingers traag terug.

Ik en Evelyne keken mekaar aan, zowel ik als zij met grote ogen.

“Wàt vroeg jij?” zei ze

“En jij dan??” repliceerde ik.

“Je hebt sperma op je wang.”

“Jij hebt een sliert sperma in je haar.”

We keken nog eens naar mekaar en schoten beiden in een schaterlach.

“Wat is er dames, waarom lachen jullie zo?” vroeg Francis bij bewustzijn komend.

“Niets, niets hoor, een binnenpretje” zei ik, knipogend naar Evelyne.

Evelyne bewoog lachend naar me toe en zei dat ze het sperma wilde verwijderen. Ze likte het van mijn wang. En dan zoende ze me op de mond. Dat was driest! Ik liet begaan en vond het fijn. We tongzoenden even en ze smaakte zoet.

“Van een man klaar te maken word ik zelf zooooo heet,” bekende ze in mijn oor, “hij daar is uitgeteld en niet meer bruikbaar.” Ze nam mijn borsten in haar hand terwijl ze me zoende. Ze duwde me op mijn rug en ging gekruist op mij zitten, mijn handen bij de polsen vasthoudend. “Ik was al aan het geilen op jou terwijl ik daar op mijn barkruk winterlandschap moest spelen. Jij had een oogje op mij hé? Ik zag het. Geef toe!”

We hadden alle drie nog andere afspraken die dag. We spraken af om die avond samen te komen in het huis van Francis. Hij wou zo graag zijn aanwinsten in onze aanwezigheid ophangen in zijn privémuseum.

We namen samen de lift naar beneden. Evelyne stootte mij aan.

“Jij bent dus ook op zoek naar gestolen schilderijen. De Rechtvaardige Rechters. Die zijn toch vernietigd?”

“Er bestaat geen enkel bewijs voor, en er zijn getuigen. Ik mag daar niets over zeggen. Wat weet jij trouwens over het Concert?”

“Ja, daar mag ik ook niets over zeggen. Voor wie werk jij?”

“Daar mag ik ook niets over zeggen.”

“Je werkt voor een privéverzamelaar,” blufte Evelyne

“Wat… Hoe weet jij dat?”

“Je hebt het me zelf gezegd, tiens.”

De sloerie! Ze heeft me geëxtraheerd gisteren! Gelukkig heb ik alleen dat gezegd. Een privéverzamelaar kan eender wie zijn. Wie is zij dan?

“OK, je weet voor wie ik werk. Voor wie werk jij?”

“Niet voor een privéverzamelaar. Meer kan ik niet zeggen.”

Wacht maar, dacht ik bij mezelf.

“Tot vanavond bij meneer Francis!”

“Doei!”
Lees verder in: Fragment - 8
Trefwoorden bij dit verhaal: Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.3
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
De Infiltratie - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weelderige kleedkamer van de VIP meisjes voel ik me als een ster. Elke hostess heeft haar eigen ruimte, en ik bewonder mijn reflectie in de luxe spiegel. Het uniform accentueert mijn vormen perfect, en de kanten witte bh voegt een vleugje verle..."
01-03
9.2