61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 1369x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fragment - 7
Ik trok de brede voordeur open terwijl de taxi wegreed in de afkoelende winteravond.

Evelyne had zich heel keurig opgemaakt, en droeg zoals gevraagd de nertsmantel. Ze had ook een fles wijn ingepakt als geschenkje. Dat had niet gehoefd.

“O jij bent er al!” zei ze.

“Welkom in onze residentie” zei ik terwijl ik haar mantel aannam en weghing. Daaronder droeg ze niets dan pumps, een haast gewichtloze sexy cocktailjurk en strak rond haar hals een paarlen collier. En, de éne oorbel die ze van Francis had gekregen.

“Hoezo, onze? Woon jij hier? Wacht…”

Francis kwam ook toegestapt met twee glazen in zijn vrije hand waarvan hij er één ruilde voor haar fles wijn.

“Jullie zijn een koppel? Wat…?“ bazelde Evelyne.

“Leuk hé! Dat had je niet kunnen raden hé. Ja dus. Wij spelen erotische rollenspellen op hoog niveau.”

“Deze keer was het kunstverzamelaar en veilinghostess.”

“Haaa…” was alles wat Evelyne kon uitbrengen. “Ha ja… Dus…”

“… wel inderdaad, het is ook een beetje een lucratieve hobby,” knipoogde Francis.

Hij gaf Evelyne en mij een aperitief. “Champagne, cassis en een geheim ingrediënt.”

“… We wilden absoluut de Ballerina kopen, aan een redelijke prijs. Ik heb mij aangemeld als hostess bij het veilinghuis - net als jij trouwens - en ben aangenomen. Alle biedingen gebeurden via de hostess, en dus was het een koud kunstje om Francis het minimum meer dan het winnend bod te laten bieden. Zeer efficiënt.”

Evelyne ging in het defensief.

“Dit is oplichting! Wat weerhoudt mij ervan om jullie aan te geven? Jullie hebben een dossier bij Interpol, dat weet ik.”

“Fout, fout, fout. Francis heeft een dossier bij Interpol, ik niet. Het is trouwens een leeg dossier. Ik heb het ingezien. Hoe weet jij dat trouwens?”

Ik zag de angst in Evelyne’s ogen. Ik vervolgde:

“Wij hebben jou gelukkig op tijd ontdekt. Je bent niet zo goed in schaduwen. Jij was ook undercover op de veiling. Jij hebt je ook een weg binnengebluft, met je nertsmantel, je liefde voor sneeuwlandschappen, je diploma kunstgeschiedenis en de vanbuitengeleerde biografie van de schilder.”

“Hoe weten… Ja, en dan?”

“Ik heb op de kop 150000 euro geboden voor het Winterlandschap,” zei Francis. “De richtprijs was overigens 150. Ik weet van een goede vriend die daar ook was dat die je 180 had geboden en toch de winnaar niet was. Jij hebt dus aan de veilingmeester gezegd dat ik het hoogste bod had. Je had mij als doelwit. Jammer voor jou wisten wij dat en hadden wij een voicerecorder gekleefd onder je barkruk.”

“Wij gaan die opname niet aan de autoriteiten overhandigen,” zei ik

“Wij gaan ook geen materiaal aan de autoriteiten geven dat jou linkt aan het Concert,” zei Francis vriendelijk.

Evelyne keek hoe langer hoe angstiger. Ik zag ze rondkijken naar ontsnappingsroutes.

“Ik weet dat jullie het zijn die het Concert hebben. En jullie weten dat ik het weet. Gaan jullie me nu liquideren?” vroeg ze angstig.

Francis zakte wat door zijn knieën en zei zacht tot haar

“Evelyne toch, in tegendeel, wij zijn geen moordenaars.

En zelfs geen kunstdieven. Jij weet helemaal niet of we het Concert hebben. Ik interesseer me niet voor gestolen kunst. Je kan het niet ophangen, je kan er niet mee pronken, je kan het niet verkopen.

Het enige waar je ons van zou kunnen beschuldigen is dat we de Ballerina hebben gekocht voor, in feite, net iets meer dan het hoogste bod. Ik heb mijn relaties met het veilinghuis, en zij zullen dat met veel plezier in der minne regelen. Geen negatieve publiciteit.”

“Jij daarentegen, en de organisatie achter jou, heeft een groot probleem als dit zou uitkomen.”

Evelyne keek al wat opgeluchter, althans, ze moest niet voor haar leven vrezen.

“Wat is jullie bedoeling dan wel?”

“Wij hebben plannen met jou, waar we niets over kunnen zeggen,” zei ik

“Laat mij even,” zei Francis tot mij, en dan tot Evelyne: “Ze bedoelt: we gaan samen héél stoute dingen doen, als je dat zelf ook wil, natuurlijk. Wil je?”
Lees verder in: Fragment - 9
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
9.3
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...