Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Kevin K
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 3047
Lengte: Lang | Leestijd: 23 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Stan Op Zoek - 14
Het is al even geleden dan deel 14 verscheen maar nu dan eindelijk deel 15. Ik hoop dat jullie het me niet te kwalijk nemen en ik zal proberen weer wat regelmatiger delen te posten tot het verhaal af is! Veel leesplezier!

Verwoed steek ik de schop opnieuw in de aarde. Niet te geloven dit, die klimop die tegen mijn schuur aangroeit heeft wortels waarvan sommige zo dik zijn als mijn onderarm. Maar mijn zinnen zijn erop gezet om die gehele klimop te verwijderen met wortel en al dus ik graaf tot zo’n 40 centimeter diep. Dit werk doet mij ook goed, even mijn energie en frustraties kwijtraken. Vandaag is het zondag, wederom een handbal loos weekend. Gisteren liep ik bijna de hele dag met mijn ziel onder mijn arm.

In de ochtend kwam er nergens iets van terecht en ik moest met iemand praten, met Ties het liefst. Maar die kon pas eind van de middag, dus heb ik besloten om dan eerst maar tuingereedschap aan te gaan schaffen. Want net zoals het huis een klusproject was is de grote tuin een bijna even groot klusproject. De twee grote dennenbonen, die elk in een hoek van de tuin staan moeten ook weg. Niet alleen zijn ze oud en lelijk maar ze geven ook overlast aan de achterburen. Zij hebben zelfs herhaaldelijk geklaagd bij de gemeente dus deze heeft nu het huis van mij is het verzoek per brief gedaan om ze te verwijderen. Nu alleen nog een plan maken van hoe ze het beste om te krijgen. Uiteraard ga ik het zelf doen, niet alleen leuk maar ook om kosten te besparen.

Maar terug naar gisteren. Eind van de middag ging ik naar Ties. Compleet in gedachten en zonder ook maar ergens op te letten liep ik via de schuur van zijn ouderlijk huis naar binnen. Beneden was er niemand dus ging ik automatisch richting Ties zijn kamer. Nog altijd compleet in gedachte ging ik de trap op. Over de overloop liep ik naar zijn slaapkamerdeur en opende deze zonder geluid te maken. Ik verwachte Ties achter zijn bureau op zijn laptop maar wat ik toen zag staat nog steeds op mijn netvlies. Ties en Anouk waren bezig. Pas nu hoorde ik de seksgeluiden en zij hadden niet door dat ik in de deuropening stond. Opgaand in hun liefdesspel. Anouk op handen en knieën op zijn bed, Ties op zijn knieën achter haar nam haar op zijn hondjes. Ik zag zijn machtige pik in en uit haar poes glijden. Elke keer als hij naar binnen stootte hoorde je zijn lichaam kletsen tegen de hare. Gepaard met gekreun en gegrom. De hele kamer rook naar geil en seks. Voor bijna een minuut stond ik met grote ogen het schouwspel te bekijken. Anouk haar mooie borsten schommelde heen en weer op de maat van zijn stoten. Ties zijn strakke billen en gespierde rug, zijn apparaat om trots op te zijn. Binnen de kortste keren bonkte mijn lul in mijn eigen broek.

Uiteindelijk wist ik mezelf uit mijn trance te ontwaken en ben naar beneden gelopen zonder een woord te zeggen. Verbijsterd ben ik op de bank gaan zitten en luisterde aandachtig. Heel ver op de achtergrond kon ik ze dit maal wel horen. Mijn eigen hardheid negerend probeerde ik me te focussen, maar op wat? Uiteindelijk besloot ik maar te gaan en ben terug naar huis gegaan. Eenmaal thuis heb ik hem geappt. ‘Ha Ties, ik weet niet hoe ik dit moet zeggen maar ik was daarstraks bij je thuis en heb jullie gezien.’

‘Dus toch!’ appt hij direct terug. ‘We hadden hier al een discussie over dat de deur open stond namelijk.’

Ik had geen antwoord en liet de telefoon links liggen. Terwijl ik een biertje open maakte en een peuk opstak.

‘Waarom ben je weer weggegaan? Je had best even kunnen wachten toch? Of zelfs even meedoen?’ appt hij met een aantal smileys erachteraan.

‘Was een beetje een gênante situatie vond ik zelf en wilde jullie niet verder storen.’ Stuurde ik maar terug terwijl ik zijn laatste woorden een paar keer opnieuw las. Zien Ties en Anouk mij nu ook al zo? Als een seksmaatje? Een speeltje? Een slet?

Hij appte opnieuw. ‘Vanavond een biertje doen? Je wilde nog praten toch?’

‘Nee, laat maar, komt wel. Ben moe en ga vroeg naar bed.’ Appte ik terug. Ties kennende zou hij hier geen genoegen mee nemen en straks langskomen. Dus heb ik de achtertuin afgesloten en de gordijnen dicht gedaan. Ik was er klaar mee, ik wilde alleen zijn!.

Ik had gelijk gehad want later ging de bel van de voordeur, ik heb hem genegeerd en ben na het eten naar bed gegaan. Uiteraard kon ik de slaap niet vatten en na een lange en bijna slapeloze nacht is het nu zondag en sta ik ruzie te maken met de wortels van de klimop.

Het werk put me uit, de zon brand op mijn lichaam en mijn shirt is zeiknat van het zweet. Uiteindelijk laat ik hijgen mijn schop vallen en trek mijn natte shirt uit. Een koel briesje glijdt langs mijn bezweette lichaam. Het gevoel is heerlijk, toch kom ik in beweging en loop door de achterdeur naar binnen. Het is alweer lunchtijd! Even later zit ik met een paar boterhammen met kaas en een groot glas melk in de oude lounge set in mijn achtertuin. Deze lounge set is een tijdelijk iets, mijn ouders hebben een nieuwe en ik kon deze zo meenemen. Voor nu voldoet deze natuurlijk prima. Tijdens de lunch piept mijn telefoon. Pjotr appt.

‘Ha Stan! Filmpje die je hebt gemaakt van mij is goed gelukt hoor!’

‘Ha Russische Peter, fijn. Hoe vaak heb je hem inmiddels bekeken?’

‘Vaker dan je denkt haha. Maar zal ik hem op Pornhub zetten?’

Verbaasd kijk ik naar mijn scherm. ‘Ben je gek! Waarom zou je?’

‘Omdat ik er trots op ben en stiekem ook wel benieuwd ben naar reacties erop.’ Stuurt hij en dan stuurt hij ook het filmpje door.

‘Niet doen Pjotr, eenmaal op internet…. Straks herkent iemand je nog, stuurt het door in vriendengroepen en dergelijke en voor je het weet staat je wereld op zijn kop.’

‘Misschien heb je gelijk.’

‘Je kan hem beter voor jezelf houden, maar als je reacties erop wilt hebben kan ik hem wel hier en daar laten zien.’ App ik om het gesprek weer luchtiger te maken.

‘Is goed!’ appt hij terug wat ik een bijzondere reactie vind maar goed, hij is sowieso soms wel erg bijzonder. ‘Binnenkort weer afspreken?’ stuurt hij dan.

‘Prima hoor, als je het keukenschort maar links laat liggen.’ App ik.

Smileys als reactie, gevolgd met: ‘Jij vindt het toch leuk om naar me te kijken?’

‘Jij moet duidelijk aan een vriendin komen gast. Maar de eerstvolgende keer dat jij je kleren in mijn huis uittrekt neuk ik je in je reet!’ App ik geïrriteerd en leg mijn telefoon weg. Gaan we weer! Ik ben niks anders dan een slet!

Met een zucht steek ik een peuk op, mijn dag is weer verpest. Plots gaat de poort van de tuin open en direct denk ik KUT, geen zin in Ties. Maar tot mijn verbazing is het niet Ties maar Peter S die mijn tuin binnenkomt.

“Ha Stan, lekker van de zon aan het genieten?” zegt hij opgewekt.

“Hoi” zeg ik kortaf, haal mijn schouders op en inhaleer.

Direct veranderd zijn opgewekte houding naar een onzekere houding. “Ik eh… Ik kom eigenlijk om even met je te praten? Om mijn excuses voor afgelopen donderdag aan te bieden?”

Even frons ik. “Oké,” zeg ik dan, “ga zitten, wil je wat drinken?”

Hij knikt en neemt plaats. Ik leg mijn peuk in de asbak en sta op om wat te drinken te halen. Nog te vroeg voor bier. Twee keer cola dan maar.

Even later zitten we weer naast elkaar, ik zak onderuit en leg mijn hoofd bovenop de rugleuning en sluit mijn ogen en blijf zwijgen. Hij komt immers zijn excuses aanbieden dus daar hoef ik niet voor te praten toch? Peter S lijkt mijn houding goed te interpreteren. Hij schraapt zijn keel, zucht diep en zegt: “Sorry voor donderdag, ik had het niet zo moeten vragen. Ik… Ik weet het ook niet.”

Verder zwijgt hij en wacht op een reactie van mij. Langzaam begin ik te koken en kan me niet meer inhouden. “Dat was het? Dat was je sorry? Niet een waarom of een reden of wat dan ook?” Maar zonder op reactie te wachten raas ik door terwijl ik blijf zitten zoals ik zit. “Zie je me zo? Als één of andere pijpslet? Een gast die wel zo gek is om je even lekker te pijpen? Wat nou als ik ja had gezegd? Wat dan? Was je mee naar huis gegaan om mijn bek vol te spuiten en dan weer te gaan? Weet je… Deze week alleen al… Begin van de week twee berichten via Tinder of ik zin had in een verzetje. Afgelopen donderdag deed Ties weer lekker vaag, jij daarna… Vrijdag had er ook wel iemand zin maar uiteindelijk heb ik die alleen gefilmd. Vervolgens gisteren weer een…” Ik ga recht zitten, pak een nieuwe sigaret en steek hem aan. Hoewel Peter S naast me zit lijk ik hem amper door te hebben. “Wanneer,” ga ik verder, “ komt er een blijver, wanneer komt er iemand waarop ik kan bouwen. Dat de seks betekenis heeft. In heel mijn leven heb ik eigenlijk pas één keer seks gehad wat echt iets betekende, dat het niet ging om de seks en daarom juist ook weer wel. Maar nee, van die gozer hoor ik meer, die lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Ik…” Dan val ik stil en merk dat er een traan over mijn wang naar beneden glijdt. Snel wrijf ik deze weg. Zucht even diep. Sta op en loop terwijl ik Peter S negeer via de achterdeur naar binnen, open de koelkast, pak twee bier en loop terug. Ga zitten, neem een slok en zwijg. Er is zojuist een last van mijn schouders gevallen nu ik dit hardop heb afgesproken.

“Stan,” hoor ik naast me, “Jemig gast, ik… Wat kan ik zeggen? Ik wist het niet. Ik… Echt sorry, het was niet mijn bedoeling om je te beledigen of zo.”

“Het is goed zo.” Zeg ik kalm.

“Die gozer, was dat die jongen van het strand?”

“Ja, Joeri. Ik dacht dat we vrienden voor het leven waren maar ik heb al tijden niks meer van hem gehoord. Alsof… ik weet niet, heb er een slecht gevoel bij.”

“Dan ga je toch bij hem langs?”

“Ik weet zijn adres gek genoeg geeneens.” Antwoord ik hopeloos.

“Maar is er meer dat je van hem weet? Achternaam of plaats et cetera?”

“Ja, zijn achternaam weet ik, ook welke plaats en zijn vader is dominee.”

“Nou, dan weet je toch al best veel, zal ik eens zoeken op internet? Voor hetzelfde geldt zit zijn vader bij een kerk die op internet te vinden is of zo.”

“Zou je dat voor me willen doen?” vraag ik hoopvol.

“Natuurlijk, kleine moeite. Ben best handig daarin denk ik.”

Blij kijk ik hem aan. Dat zou top zijn, dan heb ik een begin en ga ik er gewoon heen en zie ik het wel.

“De reden dat ik het vroeg Stan is of jij…” begint hij opeens, “Weet je, ook ik mis die intimiteit. Sinds mijn ex me heeft gedumpt lijkt het alsof iedereen afstand van me neemt. Er is niemand die amicaal met me omgaat.”

“Amicaal?” vraag ik.

“Zoals jij en Ties, als jullie elkaar begroeten volgt er altijd een korte omhelzing, jullie blikken naar elkaar die alles al zeggen… Jullie vriendschap. Ik heb dat niet, ik wil ook zo’n vriend of gewoon aangeraakt worden ofzo…“

“En dan vraag je zo de aandacht? Door te vragen of ik je even pijp?”

Hij zucht en kijkt me even hopeloos aan.

“Ook maak je er geen geheim van dat je seks persé als iets intiems ziet. Dat het ook gewoon voor de lust en het genot kan gaan. Nou, dus ja…”

Even laat ik een stilte vallen. “Klopt, zo zie ik het denk ook nog steeds maar Joeri, hij heeft iets in mij los gemaakt… Ik kan het niet uitleggen of zo.”

“Geeft niet, ik snap het denk ik. Maar waarom lig ik niet lekker in de groep, waarom doet iedereen altijd zo…?”

“Eén op één ben je een prima gast Peter maar in de groep…. Dan moet je altijd de aandacht of zo, dan ben je zo irritant aanwezig of zo. Sorry dat ik het zo zeg maar je bent gewoon wat onhandig of zo.”

We zijn stil, even kijk ik naar hem en zie een traan over zijn wang lopen. Ik ga dichter naast hem zitten en sla mijn arm gemoedelijk over zijn schouder. “Daar zitten we, allebei hopeloos in de liefde.” Grap ik.

“Hebben we toch wat gemeen.” Grapt hij terug.

We zwijgen en er hangt een beladen sfeer. Pff wat een dag, ik drink mijn biertje leeg. “Nog maar één?”

“Je hebt eigenlijk nooit verteld hoe jij het ervaarde.” Zeg ik als we weer zitten met een nieuw biertje.

“Wat ervaarde?”

“Die pijpbeurt!” lach ik.

“Pff, eerlijk? Fucking intens. Met mijn ex had ik prima seks hoor, echt niks te klagen maar toen jij deed wat je deed. Wist niet dat het zo lekker kon zijn.”

Ik lach. “Ik snap wat je bedoeld. Seks met meiden is heerlijk en geweldig. Maar tussen twee jongens is voor mijn gevoel inderdaad veel intenser.”

“Had je het van te voren gepland? Die foto’s zeg maar.”

“Yep, alles verliep precies volgens plan.”

“Echt? Ook dat je jouw eikel in mijn mond stopte?”

“Haha, ook ja. Hoe vond je dat eigenlijk?”

“Eh, weet ik niet zo goed meer eigenlijk, maar volgens mij vooral groot.”

Opnieuw lach ik. “Hoe bedoel je groot?”

“Was geblinddoekt hè, maar hij leek me groot.”

“Nou, ehh. Dank je?”

Beide beginnen we hard te lachen. “Wat bedoelde je daarstraks eigenlijk dat je iemand heb gefilmd?” vraagt hij nieuwsgierig. Even neem ik een slok van mijn biertje. Zal ik dat filmpje laten zien? Pjotr wilde reacties, nou die zal die krijgen ook. Ik kijk Peter S aan en vertel hem dat Pjotr mij had gevraagd hem te filmen. Uiteraard vertel ik de hele voorgeschiedenis er niet bij. Dan vraag ik aan Peter S of hij het filmpje wil zien en leg uit dat Pjotr dat prima vindt.

Nieuwsgierig als hij is bevestigd hij het snel en ik tover mijn mobiel tevoorschijn, zoek het filmpje op en start hem. Samen, schouder tegen schouder, bekijken we het hele filmpje tot de letterlijke climax aan toe. Na het filmpje slik ik even, nu ben ik bloedgeil. Mijn pik ligt hard in mijn broek.

“Nou, die gozer ging er behoorlijk in op.” Is zijn neutrale reactie waar ik om moet lachen.

“Wordt je er geil van?” vraag ik benieuwd.

“eh, niet persé, beetje denk ik.”

“Pjotr wilde graag reacties op zijn filmpje, beetje vaag, ik weet het maar ik zal sturen dat je er niet geil van wordt haha.”

Na Pjotr geappt te hebben leg ik mijn telefoon naast me neer.

“Jij bent wel behoorlijk geil worden zie ik.” Doelend op de flinke bobbel in mijn broek. Iets wat beschermend leg ik mijn hand op mijn bobbel. “klopt, straks maar even ontladen.”

“Zal ik het anders doen?” vraagt hij opeens met een verlegen toon waarop ik hem verbaasd aan kijk. “Rustig maar, niet omdat ik je als slet zie.” Grijnst hij.

“Dus ik hoef niks te doen terwijl jij me even helpt?”

Hij knikt.

“Met je mond?” vraag ik lichtelijk hoopvol.

Even houdt hij stil en knikt dan opnieuw.

Ik laat mijn hand van mijn bobbel afglijden. “Nou, ga je gang.”

“Hier?”

“Ja, we zitten beschut, niemand die ons ziet, al kan je beter wel even de poort op slot draaien.” Grijns ik. Hij slikt, haalt diep adem en staat op. Loopt naar de poort en draait deze op slot. Ik maak het me gemakkelijk en ga lekker onderuit hangen. Nog altijd zit ik zonder shirt aan dus hij hoeft alleen maar mijn broek te openen om op ontdekking te gaan.

Peter S kijkt van een afstandje naar me, aan zijn houding te zien twijfelt hij. “Het hoeft niet hoor.” Stel ik hem gerust.

“Nee, ik wil het wel eens proberen. Maar het blijft wel tussen ons toch?”

“Natuurlijk, ere woord!”

Langzaam loopt hij naar me toe, ik verroer me niet maar wacht rustig af. Eenmaal voor me gaat hij op zijn knieën en kijkt naar mijn kruis. Beide zijn we gespannen en ik kijk toe hoe hij tussen mijn benen zit. Met zijn handen gaat hij direct naar de knoop van mijn broek, zijn vingers trillen en hij klunst wat met de knoop die hij toch open krijgt. Behoedzaam ritst hij de gulp naar beneden en kijkt me vlug aan. Even lift ik mijn heupen en direct pakt hij de rand van mijn broek en schuift deze naar beneden. Mijn opgewonden pik ligt hard in mijn boxer, hij kijk en ziet de contouren, bij mijn eikel ontstaat al een vochtige plek. Wederom met een trillende hand pakt hij de rand van mijn boxer, recht boven mijn smachtende staaf. Hij haakt de rand soepel onder mijn ballen en mijn keiharde lul glinstert in de zon. Een koel briesje voel ik langs mijn edele delen blazen. Met ingehouden adem bekijkt hij mijn lul, na een paar seconden lift ik opnieuw mijn heupen en Peter snapt de hint. Hij trekt mijn boxer naar beneden en duwt deze daarna met broek en al naar mijn enkels.

Daar zit ik, onderuit gezakt, bijna totaal naakt met mijn broek op mijn hielen met Peter S tussen mijn knieën die zenuwachtig naar mijn trotse lul staart. Door de spanning is deze keihard en schokt zachtjes op en neer. Mijn lul smeekt op aandacht. Peter zijn nu heviger trillende vingers gaan er langzaam heen en met zijn wijsvinger en duim pakt hij hem voorzichtig vast. Hij stroopt mijn voorhuid nu geheel naar beneden waardoor mijn eikel compleet zichtbaar wordt. Direct parelt er een grote druppel voorvocht uit. “Toe maar.” Zeg ik zacht en aanmoedigend. Zijn vingers maken plaats voor zijn hand en hij omsluit mijn pik volledig. Rustig beweegt hij zijn hand op en neer. Bij elke beweging lijkt er meer voorvocht te komen en Peter kijkt bewonderend. Langzaam brengt hij zijn gezicht dichter naar mijn pik. Als er nog een centimeter te overbruggen is houdt hij zijn hand stil, sluit zijn ogen en drukt mijn eikel tegen zijn lippen. Diep adem ik uit zodra zijn warme lippen mijn hunkerende eikel omsluiten. Ik kreun ingehouden als ik zijn warme tong over mijn eikel voel gaan.

Hij laat hem weer uit zijn mond glijden en likt even zijn lippen af. Zijn ogen blijven gefixeerd, alsof het een studie object is.

Opnieuw drukt hij zijn lippen om mijn lul en ik laat mijn hoofd achterover vallen. Ik schop onhandig mijn broek van mijn enkel en trek dan één been op de zitting. Terwijl zijn hoofd op en neer over mijn lul gaat trekt hij me met één hand af. Op het ritme van het pijpen. Mijn volle en kale ballen rollen door zijn andere hand. Pff, dit is lekker, mijn god, hoe lang is het geleden dat ik zo gepijpt ben? Dat dit zijn eerste keer is kan ik bijna niet geloven. Terwijl hij stug verder gaat en zichzelf en mij geen seconde rust wil geven voel ik dat ik dit nooit lang ga volhouden. Daarvoor is het te lang geleden dat ik een orgasme heb gehad. Met half open mond kijk ik toe hoe zijn hoofd op en neer blijft gaan. Ik hijg en kreun zacht. Na nog een minuut of drie word het mij teveel.

“Dit… duurt... niet lang meer.” Hijg ik.

Hij stopt met pijpen en verhoogd het tempo van zijn hand, ook zijn grip wordt vaster en dan begin ik snel en oppervlakkig te ademen. Met een ingehouden, licht harde kreun schiet de eerste scheut sperma via mijn ballen door mijn eikel op mijn borst, een tweede er net onder, een derde op mijn buik en een vierde en vijfde in mijn navel. Nog heel even gaat hij door tot de laatste druppel ruit is gemelkt en zijn hele hand onder zit.

Snel pak ik zijn pols vast om hem te laten ophouden. Hij laat los en bekijkt het resultaat. Even hebben we oogcontact en grijnst hij. “Lekker?” vraagt hij waarop ik licht hijgend knik. Dan wijs ik naar mijn nog door zweet natte shirt verderop de bank. Hij pakt het shirt en veegt zijn hand schoon en geeft het shirt aan mij. Ik wrijf mijn borst en buik schoon en daarna zo goed mogelijk mijn inmiddels half harde pik.

Plots wordt er aan de poort gerammeld. “Stan?, doe even open!”

Geschrokken kijk ik Peter S aan en kom razendsnel overeind om mijn broek aan te doen.

Genoten? Ik ben benieuwd naar je reactie
Lees verder in: Stan Op Zoek - 16
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
Mijn LieverdsDoor: Supergizmo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Dennis, en dit is het verhaal dat gaat over mijn introductie in de liefde. Het leven was niet makkelijk voor mij als kind, ik had drugsverslaafde ouders die niks om mij gaven en mij aan mijn lo..."
22-07
8.8
AmsterdamDoor: Rico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Hoi Allemaal Ik ga 2x per maand op zaterdag graag een dagje naar Amsterdam en dan niet voor de toeristische bezichtigingen,maar voor de gay scene. Laatste keer was een week geleden en ik heb me weer lekker laten neuken en ook weer ..."
22-07
8
Studentbaan - 5Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Broers, Groepsex, Hotel, Jacuzzi, Trio,
"Er was inmiddels een week voorbij gegaan in het hotel. Inmiddels wist ik hoe alles werkte. Ik had gasten zien komen en zien gaan. Het leven en het werk waren inmiddels meer of meer routine geworden. Dat wil zeggen, ik was niet meer zo verbaasd over a..."
21-07
9.8
Eindelijk Weer!Door: Kempenkerel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Ik heb mijn best gedaan met de man die ik zo heel af en toe eens zag. Maar, volgens mij ging die mentaal sterk acteruit in de laatste twee jaar, meer nog in het laatste jaar. Hij las mijn berichten maar eens in de week of maand, hij reageerde niet, e..."
21-07
8.2
Geilig HeiligDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Na de controle van daarnet kwam eindelijk het portiers huis in zicht en ondertussen was ik best wel geil geworden maar ik wist dat hij me wilde en dat stelde me gerust. Eenmaal aangekomen zag ik dat de voordeur op een kier stond en ik stapte vol ve..."
21-07
9.1
Kom Een Kennis TegenDoor: Kees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Hoi ik ben Kees ik ben een single man van 50 jaar , ik kon al die tijd geen ware vinden een vrouw. Ik liep in de stad en hoorde heee Kees hoe is die met je , ik keek om en zag dat het Rob was ik wist dat die gay was en dat die een vriend ha..."
21-07
7.7
ModeltekenenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Model, Naakt, Pijpen, Spuiten,
"Tekenen klinkt als iets van de Basisschool, maar dit is echt wel iets voor gevorderden. Oh, op de Basisschool leek het er eerst nog niet op, maar toch begon ik zo langzamerhand een bekwaamheid in tekenen te ontwikkelen. Net als anderen goed zijn in h..."
21-07
9.4
Slutty Twink - 7: FemboysDoor: Slutty Twink
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Twink,
"Een dag na de orgie in de sauna, hadden beide ik en Elmer nog steeds wat last. De neukers waren niet alleen ruig maar ook met vele. De 3 dagen die er op volgde was lopen een flinke uitdaging met lopen. Maandag ochtend na een lekkere trekbeurt gingen ..."
21-07
8.6
Seks SlaafDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Plas, Plassen, Slaaf, Zuigen,
"Ik kom met mijn boeken onder mijn arm aanzeulen door de gang heen. De bel voor het derde uur is net gegaan en ik ben al te laat. Tot overmaat van ramp heb ik geen idee waar het economie lokaal is. Verderop in de gang staan drie oudere jonge..."
18-07
7.8
ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Na het geile kijkstuk in de tuin en toen iedereen wat rust ging opzoeken, kwam Amanda ook de tuin in. Haar ogen leken glazen bollen en ik veronderstelde dan maar dan ze ook slachtoffer van gewenst genot was geweest. Het weinige dat ze had aangetrok..."
17-07
8.9
 
Klik hier voor meer...