61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6241x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fucktoy - 1
Mijn moeder werkte als personal trainer en Arjan als klantenservice. Dus Arjan was de hele dag thuis wanneer ik op school zat en mijn moeder bij een sportschool. Dus in het begin was ik voorzichtig met vertrouwen en verstopte mijn waardevolle spullen. Maar later liet ik het gewoon rondslingeren omdat Arjan overduidelijk te vertrouwen was. Op en dag kwam ik terug van school, was Arjan in een boxer bezig met yoga. Nat in de zon. Zijn lichaam glinsterde en de bobbel was duidelijk zichtbaar. Ik had al van mijn vader begrepen dat mijn moeder en Arjan vaak seks hebben maar de slaapkamer was geluid dicht. Misschien moet ik ook een hippie vriend nemen. 1ste dag van de zomervakantie sliep ik meteen uit. Ik werd wakker rond 10 uur. Na een maand belde me vader op en zei dat ik het post adres moest vervangen. helemaal vergen. Toen mijn vader vroeg of ik nog steeds homo was antwoordde ik met ja en hing hij op. gefrustreerd ging ik douchen. Toen ik klaar was realiseerde ik met dat ik mijn handdoek in de woonkamer was vergeten. Ik moest dus gehaast naar mijn woonkamer toe rennen. Maar toen ik in de woonkamer kwam, kwam Arjan in een boxer net van de tuin naar binnen. Nat en met een rood hoofd, bedekte ik mijn piemeltje. Je hoeft je niet te bedenken hoor Floris, zei Arjan met een glimlach. Hij zei dat we allemaal volwassen zei en vrij kunnen zijn in huis. Dus liet ik mijn handdoek vallen, en stond ik naakt voor hem verward. Ik vroeg hem of hij het niet vervelend vond. Hij zei nee en dat hij net als mijn moeder biseksueel was. Ik bleef hem aanstaren en haalde een naakte Arjan in mijn hoofd. Toen ik realiseerde dat ik hard aan het worden was, bedekte ik snel mijn piemeltje met mijn handen. Arjan lachte en zei weer dat het niet erg was. Om me op mijn gemak te voelen trok hij zijn boxer uit. En langzaam werd hij ook hard. Ik zou nooit willen dat mijn moeder en Arjan uit elkaar gingen door mij. Maar op dat moment was mijn hoofd leeg. Toen Arjan vroeg of ik hem leuk vond knikte ik zonder te merken ja. Dat was zijn teken om voor me te staan.

Terwijl ik hem aankeek, streelde hij mijn gezicht. Eenmaal voor me gezicht kon ik zijn lul voelen. Hij was groter dan de lul die mij had ontmaagd. Na wat zoenen dacht ik van, het kan niet meer erger. Dus terwijl ik hem aan bleef kijken ging ik langzaam omlaag. Arjan leek er geen probleem in te hebben, dus nam ik zijn lul in mijn mond. Arjans lul smaakte nog lekkerder dan de eerste. Toen ik met een mond vol omhoog keek, zag ik dat Arjan met hoofd omhoog dichte ogen en handen aan de deur opening. Hij was duidelijk aan het genieten. Na een tijde zei Arjan dat hij benieuwd was hoe ik smaakte. Dus ik stond op en werd door Arjan op tafel geplaatst. Met mijn rug op tafel werd ik door Arjan gepijpt. Plots flopte een neuk me er uit. Ik plaatste snel mijn hand voor mijn mond. Maar Arjan had het gehoord en zei, als je dat wenst. Hij draaide me om op mijn buik. Plat op tafel met voeten van de vloer, werd mijn sterretje gelikt. Ik was nog steeds nat van de douch, maar een rimjob kan nooit kwaad. Toen hij opstond, schudde ik wat uitdagend met mijn billetjes. Arjan wist daar wel raad me. Na wat op en neer schudden, glibberde Arjans lul naar binnen. Mijn lijf merkte ook op dat Arjans lul groter was. Maar na een tijdje voelde het hemels aan. Arjan hield me bij mijn heupen omhoog. Met mijn gekreun hoopte ik Arjan meer op te geiler. Ik wilde zijn hele lading in me voelen. Plots hoorde ik de deur open gaan. Mijn moeder was vandaag eerder terug van werk. Maar Arjan bleef me door neuken. Paniekerig wist ik niet wat te doen. Toen me moeder de woonkamer inliep, keek ze hoe haar vriendje haar zoon aan het neuken was. Ik verwachte een orkaan aan woede. Maar met een glimlach zei ze, ah ik zie dat mijn mannen plezier hebben. Arjan kuste mijn moeder en zei, je hebt een heerlijk zoon schatje. Mijn moeder duwde zachtjes mijn hoofd op tafel en zei, is niet erg lieverd ik spreek je wel als jullie klaar zijn. Verward bleef ik toe kijken hoe ze de kamer verliet.

Word vervolgd.
Lees verder in: Fucktoy - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slikken, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0