Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: FuckToy
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7919
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 5 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Fucktoy - 1
Mijn moeder werkte als personal trainer en Arjan als klantenservice. Dus Arjan was de hele dag thuis wanneer ik op school zat en mijn moeder bij een sportschool. Dus in het begin was ik voorzichtig met vertrouwen en verstopte mijn waardevolle spullen. Maar later liet ik het gewoon rondslingeren omdat Arjan overduidelijk te vertrouwen was. Op en dag kwam ik terug van school, was Arjan in een boxer bezig met yoga. Nat in de zon. Zijn lichaam glinsterde en de bobbel was duidelijk zichtbaar. Ik had al van mijn vader begrepen dat mijn moeder en Arjan vaak seks hebben maar de slaapkamer was geluid dicht. Misschien moet ik ook een hippie vriend nemen. 1ste dag van de zomervakantie sliep ik meteen uit. Ik werd wakker rond 10 uur. Na een maand belde me vader op en zei dat ik het post adres moest vervangen. helemaal vergen. Toen mijn vader vroeg of ik nog steeds homo was antwoordde ik met ja en hing hij op. gefrustreerd ging ik douchen. Toen ik klaar was realiseerde ik met dat ik mijn handdoek in de woonkamer was vergeten. Ik moest dus gehaast naar mijn woonkamer toe rennen. Maar toen ik in de woonkamer kwam, kwam Arjan in een boxer net van de tuin naar binnen. Nat en met een rood hoofd, bedekte ik mijn piemeltje. Je hoeft je niet te bedenken hoor Floris, zei Arjan met een glimlach. Hij zei dat we allemaal volwassen zei en vrij kunnen zijn in huis. Dus liet ik mijn handdoek vallen, en stond ik naakt voor hem verward. Ik vroeg hem of hij het niet vervelend vond. Hij zei nee en dat hij net als mijn moeder biseksueel was. Ik bleef hem aanstaren en haalde een naakte Arjan in mijn hoofd. Toen ik realiseerde dat ik hard aan het worden was, bedekte ik snel mijn piemeltje met mijn handen. Arjan lachte en zei weer dat het niet erg was. Om me op mijn gemak te voelen trok hij zijn boxer uit. En langzaam werd hij ook hard. Ik zou nooit willen dat mijn moeder en Arjan uit elkaar gingen door mij. Maar op dat moment was mijn hoofd leeg. Toen Arjan vroeg of ik hem leuk vond knikte ik zonder te merken ja. Dat was zijn teken om voor me te staan.

Terwijl ik hem aankeek, streelde hij mijn gezicht. Eenmaal voor me gezicht kon ik zijn lul voelen. Hij was groter dan de lul die mij had ontmaagd. Na wat zoenen dacht ik van, het kan niet meer erger. Dus terwijl ik hem aan bleef kijken ging ik langzaam omlaag. Arjan leek er geen probleem in te hebben, dus nam ik zijn lul in mijn mond. Arjans lul smaakte nog lekkerder dan de eerste. Toen ik met een mond vol omhoog keek, zag ik dat Arjan met hoofd omhoog dichte ogen en handen aan de deur opening. Hij was duidelijk aan het genieten. Na een tijde zei Arjan dat hij benieuwd was hoe ik smaakte. Dus ik stond op en werd door Arjan op tafel geplaatst. Met mijn rug op tafel werd ik door Arjan gepijpt. Plots flopte een neuk me er uit. Ik plaatste snel mijn hand voor mijn mond. Maar Arjan had het gehoord en zei, als je dat wenst. Hij draaide me om op mijn buik. Plat op tafel met voeten van de vloer, werd mijn sterretje gelikt. Ik was nog steeds nat van de douch, maar een rimjob kan nooit kwaad. Toen hij opstond, schudde ik wat uitdagend met mijn billetjes. Arjan wist daar wel raad me. Na wat op en neer schudden, glibberde Arjans lul naar binnen. Mijn lijf merkte ook op dat Arjans lul groter was. Maar na een tijdje voelde het hemels aan. Arjan hield me bij mijn heupen omhoog. Met mijn gekreun hoopte ik Arjan meer op te geiler. Ik wilde zijn hele lading in me voelen. Plots hoorde ik de deur open gaan. Mijn moeder was vandaag eerder terug van werk. Maar Arjan bleef me door neuken. Paniekerig wist ik niet wat te doen. Toen me moeder de woonkamer inliep, keek ze hoe haar vriendje haar zoon aan het neuken was. Ik verwachte een orkaan aan woede. Maar met een glimlach zei ze, ah ik zie dat mijn mannen plezier hebben. Arjan kuste mijn moeder en zei, je hebt een heerlijk zoon schatje. Mijn moeder duwde zachtjes mijn hoofd op tafel en zei, is niet erg lieverd ik spreek je wel als jullie klaar zijn. Verward bleef ik toe kijken hoe ze de kamer verliet.

Word vervolgd.
Lees verder in: Fucktoy - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slikken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
Nieuwe Ervaringen - 5Door: Japio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Ontdekken,
"De dagen na het zeer geslaagde feestje werd er heel wat heen en weer geappt en al snel werd door Joost een app groep aangemaakt DHL, als afkorting van De Hete Lullen. Er werd flink gebruik gemaakt van de app. Niet alleen berichtjes, maar ook foto s ..."
22-07
9.8
Mijn LieverdsDoor: Supergizmo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Dennis, en dit is het verhaal dat gaat over mijn introductie in de liefde. Het leven was niet makkelijk voor mij als kind, ik had drugsverslaafde ouders die niks om mij gaven en mij aan mijn lo..."
22-07
8.7
AmsterdamDoor: Rico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Hoi Allemaal Ik ga 2x per maand op zaterdag graag een dagje naar Amsterdam en dan niet voor de toeristische bezichtigingen,maar voor de gay scene. Laatste keer was een week geleden en ik heb me weer lekker laten neuken en ook weer ..."
22-07
7.8
Studentbaan - 5Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Broers, Groepsex, Hotel, Jacuzzi, Trio,
"Er was inmiddels een week voorbij gegaan in het hotel. Inmiddels wist ik hoe alles werkte. Ik had gasten zien komen en zien gaan. Het leven en het werk waren inmiddels meer of meer routine geworden. Dat wil zeggen, ik was niet meer zo verbaasd over a..."
21-07
9.9
Eindelijk Weer!Door: Kempenkerel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Ik heb mijn best gedaan met de man die ik zo heel af en toe eens zag. Maar, volgens mij ging die mentaal sterk acteruit in de laatste twee jaar, meer nog in het laatste jaar. Hij las mijn berichten maar eens in de week of maand, hij reageerde niet, e..."
21-07
8.5
Geilig HeiligDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Na de controle van daarnet kwam eindelijk het portiers huis in zicht en ondertussen was ik best wel geil geworden maar ik wist dat hij me wilde en dat stelde me gerust. Eenmaal aangekomen zag ik dat de voordeur op een kier stond en ik stapte vol ve..."
21-07
9.3
Kom Een Kennis TegenDoor: Kees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Hoi ik ben Kees ik ben een single man van 50 jaar , ik kon al die tijd geen ware vinden een vrouw. Ik liep in de stad en hoorde heee Kees hoe is die met je , ik keek om en zag dat het Rob was ik wist dat die gay was en dat die een vriend ha..."
21-07
7.8
ModeltekenenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Model, Naakt, Pijpen, Spuiten,
"Tekenen klinkt als iets van de Basisschool, maar dit is echt wel iets voor gevorderden. Oh, op de Basisschool leek het er eerst nog niet op, maar toch begon ik zo langzamerhand een bekwaamheid in tekenen te ontwikkelen. Net als anderen goed zijn in h..."
21-07
9.4
Slutty Twink - 7: FemboysDoor: Slutty Twink
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Twink,
"Een dag na de orgie in de sauna, hadden beide ik en Elmer nog steeds wat last. De neukers waren niet alleen ruig maar ook met vele. De 3 dagen die er op volgde was lopen een flinke uitdaging met lopen. Maandag ochtend na een lekkere trekbeurt gingen ..."
21-07
8.4
Seks SlaafDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Plas, Plassen, Slaaf, Zuigen,
"Ik kom met mijn boeken onder mijn arm aanzeulen door de gang heen. De bel voor het derde uur is net gegaan en ik ben al te laat. Tot overmaat van ramp heb ik geen idee waar het economie lokaal is. Verderop in de gang staan drie oudere jonge..."
18-07
7.8
 
Klik hier voor meer...