61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 16878x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Ik woon al jaren alleen in een kleinschalig appartementencomplex. Ik heb nooit een vaste relatie gehad. Heb altijd veel voor mijn werk gereisd. Vooral naar India. Daar heb ik geholpen fabrieken te bouwen als proces engineer. Het waren mooie tijden. Ook de vrouwen daar zijn mooi. Zwart haar en stevig of slank. Ik had altijd veel bekijks en als grote blanke man met rood haar. Veel avonturen gehad. Inmiddels ben ik 55 en met pensioen. Ik doe vrijwilligerswerk en ga vaak naar de sportschool om in conditie te blijven.

Vorige maand kreeg ik nieuwe bovenburen. Tot mijn verrassing een Indiaase man en vrouw.

Een stuk in de dertig schat ik. Maar misschien zit ik er naast. Ze zien er altijd jonger uit.

Zij heet Isha. Het is een beauty. Niet al te groot. Maar wat een figuur. Zeker niet mager, beetje wulps zelfs. Grote borsten, zwart lang, steil haar en een lichte huid. Ze draagt altijd jurken die van boven strak om haar borsten en haar middel zitten en dan wat wijder zijn rond haar heupen. De stof loopt tot net boven haar knieën. Als ik haar tegenkom, kan ik mijn ogen niet van haar afhouden en we praten soms met elkaar. Maar alleen als ze alleen is. Haar man kijkt me altijd bozig en wantrouwend aan. Alsof ik wat van zijn vrouw wil. En ja dat ziet hij eigenlijk wel goed.

Ik heb me al regelmatig afgetrokken met Ischa in mijn hoofd. Dat ik haar dikke toeters beetpakte en haar billen. Mijn hand onder haar jurk. Ik kan het meestal niet langer dan 5 minuten uithouden voordat ik mijn kwak tegen de douchewand spoot. Wat zou ik die kwak graag in haar lozen. Tussen haar benen, tussen haar borsten, tussen haar lippen. Ik zou zaad tekortkomen, denk ik. Ik kijk naar het 8 uur nieuws.

Dan hoor ik druk gepraat boven me en voetstappen op de vloer. Het is vrij gehorig in dit complex. Ik hoor haar hoge stem nu. Wat ze zegt kan ik niet verstaan maar haar stem slaat over. Hij reageert met een zware stem. Ik vind het wel vermakelijk om te horen. Fijn zo’n relatie. Dan hoor ik ineens een schreeuw en de deur van hun woning dichtslaan. Direct daarna het getik van hoge hakken op de houten trap. Het is Ischa dus, die ervandoor gaat.

Ineens gaat de bel van mijn voordeur. Ik schrik op. Zou dat Ischa zijn? Ik kijk door het spionnetje en ja hoor. Ik open de deur en kijk haar aan.

Daar staat Ischa. In een van haar jurkjes. Ik neem haar snel op en zie dat haar jurkje wat te klein is. Haar borsten puilen uit haar decolleté door de stof die strak om haar toeters zit.

Mag ik binnenkomen, John, vraagt ze. Ze heeft tranen in haar ogen. En zo zit ze even later op mijn bank. Ik heb haar een kop thee gegeven. Ze praat op zachte toon. Ze wil haar verhaal kwijt over de ruzies met haar man. Ik geef haar de ruimte en zit naast haar op mijn driezitsbank. De plek in het midden is vrij en we zitten schuin naar elkaar toegedraaid. Terwijl ze praat kan ik haar mooi opnemen. Ze ademt rustig maar schokt af en toe van emotie. Haar borsten bewegen dan flink heen en weer. Ik zie haar blote knieën onder de rand van haar jurk uitkomen. Ze heeft haar benen tegen elkaar aangedrukt.

Haar lange zwarte haar hangt langs haar gezicht. Ze haalt er regelmatig haar hand door om het naar achter te doen.

John, jij bent zo’n lieve man, zegt ze ineens. Je luistert naar me en hebt geduld met me.

Ik voel me veilig bij je. Dan gaat haar mobiel. Ze leest een berichtje. Hij wil dat ik weer naar huis kom, verzucht ze. Hij heeft spijt van zijn woede-uitbarsting.

Ik heb het afgelopen kwartier bijna niks gezegd, maar al wel een goed beeld gekregen van de problemen waar ze mee zit. Ze moet naar hem luisteren. Hij is de baas en bepaalt wat er gebeurt. En dat onderdanige vindt ze eigenlijk ook wel fijn. Er zit weinig initiatief bij haar. Ze slapen apart. Zij runt het huishouden en hij maakt lange dagen in de haven.

John, je bent zo anders, zegt ze weer. Maar ik moet gaan. Niet zeggen dat ik bij je ben geweest he? Dan zou hij heel boos worden. Hij is zo jaloers. Ik begeleid haar naar de voordeur en maak die zachtjes open. Ze draait zich om en zegt dank je wel John. Op dat moment stap ik naar voren, sla mijn armen om haar heen en druk haar tegen me aan. Doe maar rustig aan Ischa, zeg ik zacht terwijl ik haar dikke tieten tegen mijn borst voel drukken.

Als er wat is, kun je altijd komen, zeg ik. En als ik haar loslaat, kijkt ze me een beetje verward aan. Ik bedenk dat ze niet vaak door een man wordt vastgepakt. Zeker niet de buurman.

Dank je wel John zegt ze en ik zie haar de deur uitlopen. Galant op haar hoge hakken. Die billen mogen er ook zijn. Wat een lekkere stukken vlees.

Ik luister hoe ze naar boven loopt en hoor hoe ze haar eigen huis weer inloopt. Verder is het rustig. Ik denk na over de situatie en het gevoel toen ik haar tegen me aan drukte. Ik voel mijn paal harder worden. Wat is Ischa een lekkere stevige vrouw. Ik loop naar de douche en binnen een paar minuten spuit ik de douchewand weer vol.

's Avonds werk ik mijn dagboek bij. Ga achterover zitten op de bank en fantaseer weer over Ischa. Een zacht muziekje erbij en ja, dan maak ik een plannetje. Ik wil Ischa voelen.

De volgende ochtend sta ik wat later op en als ik in mijn badjas op de bank koffie zit te drinken, hoor ik boven me een voordeur dichtslaan. En weer dat getik op de houten trap.

Mijn hart slaat over. Zou ze aanbellen? Dan is het even stil. Tringgg, gaat het.

Ik doe mijn badjas netjes en open de voordeur.

Daar staat ze weer. Met een glimlach. Ze heeft een lange jurk aan met een vrolijk en kleurig patroon. Beige, rode blokjes en strepen. Haar zwarte haar heeft ze in een dikke paardenstaart. Haar borsten komen mooi uit onder de dunne stof van haar jurk. Ik zie de afdruk van haar BH duidelijk door de stof heen. Een diepe V hals en een riem om haar middel. Haar borsten zijn nog groter dan ik had gedacht. Dit moet naar een D of een E cup gaan. Ik kan mijn ogen er haast niet vanaf houden. Wat een mooie vrouw! Wat een lekkere dikke toeters.

Mag ik binnenkomen John, vraagt ze. Ze kijkt naar mijn badjas die een beetje open hangt waardoor mijn borsthaar zichtbaar is. We lopen de woonkamer in. Ik ben 2 koppen groter dan Ischa. We staan tegenover elkaar en ik kijk haar aan.

Hoe is het met je Ischa, begin ik. Ischa begint weer te praten en het komt erop neer dat ze nog steeds ruzie hebben en sinds gisteravond niet met elkaar hebben gepraat. Vanmorgen vroeg is hij naar zijn werk vertrokken. Ik weet niet wat ik moet doen John, sluit ze haar verhaal af. Ze stapt naar voren en slaat haar armen om me heen.

Ik streel haar rug en haar paardenstaart. Moet me inhouden om mijn handen niet naar haar billen te laten zakken. Ze drukt zich nog meer tegen me aan. Dat voelt goed. Haar zachte, dikke boezem drukt tegen mijn buik. Als ik over haar rug streel, voel ik de banden en de sluiting van haar BH. Ik kan er niet vanaf blijven en beeld me in dat ik 'm open klik. Mijn paal begint te groeien.

Dat gaat ze voelen, kan niet anders. Hij loopt vol en wordt harder en harder. Hij zoekt een weg tussen mijn heupen en Ischa’s buik. Ik voel mijn stijve nu tegen haar aandrukken. Ischa moet me nu voelen. Maar ze laat niks blijken en drukt zich nog steviger tegen me aan.

John, vraagt ze zacht. Waarom woon jij alleen, waarom heb je geen vrouw? Ondertussen legt ze haar wang tegen mijn borsthaar. Mijn badjas is opengevallen van het gerij tegen me.

Omdat ik erg veeleisend ben, antwoord ik. Ik heb nog geen vrouw gevonden die mij aankan. Ze is even stil en vraagt wat ik ermee bedoel. Ik leg haar uit dat ik seksueel heel actief ben en veel fantasieën heb. En dat veel vrouwen hier moeite mee hebben.

Ischa blijft een tijd stil. Alsof ze nadenkt. Ik voel dat wel John, je prikt in mijn buik, zegt ze zacht. Ik zeg niets en zo staan we een poosje. Wat voor fantasieën heb je dan John, vraagt ze. Ik heb een heel gevoelige piemel, Ischa. Ik vind het lekker als een vrouw die verwent. Zo leg ik dat uit. En ik wil een vrouw overal aanraken. Met mijn handen, mijn mond en mijn piemel.

Ischa is stil, ze denkt na. Wil je dat ook met mij John, vraagt ze. Ja Ischa, zeker wel. antwoord ik, en ik laat mijn handen langs haar rug zakken en pak haar volle billen vast. Ik knijp er zachtjes in. Heerlijke stukken vlees. Ik hoor dat Ischa zwaarder gaat ademen.

Wat wil je dat ik voor je doe John, zegt ze na een poosje. Ze hijgt een beetje.

Doe je slipje maar uit Ischa, ik help je wel, zeg ik. En ik begin haar lange jurk naar boven te trekken. Het is nogal wat stof. Even later heb ik de bundel stof vast en ik voel haar bewegen en wat zakken om haar slip te laten vallen.

Pak de stof zelf maar vast Ischa en houd het omhoog Ik wil je zien, ga ik verder. Ga maar met je blote billen op de barkruk zitten. Ischa maakt zich los en ze klimt op de barkruk. Het is wat onhandig omdat ze maar klein is en haar handen niet kan gebruiken. Zo zit ze met haar lichte volle blote benen tegen elkaar op mijn barkruk. Ze kijkt me vragend aan.

Ik loop naar haar toe en ga naast haar staan. Doe je benen maar uit elkaar, Ischa. En ik buig voorover en geef haar een zachte kus op haar lippen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen spreidt. En ik kijk recht in haar decolleté. Haar borsten lijken nog verder gegroeid en ik word zo geil. Niet eerder meegemaakt, zo. Die wulpse Indiase meid met grote tieten zonder broekje op mijn barkruk. Maar de knopen van je jurk los Ischa. Ik wil ze zien.

Tegelijkertijd zak ik door mijn knieën en ga ik met mijn hoofd tussen haar benen zitten. Ik kijk naar een kleine vagina met dunne lipjes. Ik leg mijn handen op de binnenkant van haar blote dijen en druk haar bovenbenen nog wat verder uit elkaar, En ja… haar lipjes wijken en gaan openstaan. Ik kijk en zie de contouren van haar ingang. Ik reik voorover en druk mijn tong ertussen. Ik kijk naar boven en zie hoe ze een voor een haar borsten uit haar BH haalt. Dan gilt ze als ik met mijn tong verder in haar ga.

Ik pauzeer even om Ischa een opdracht te geven. Pak je borsten vast, Ischa en masseer ze. Ook je tepels. Dan begin ik haar kutlipjes te likken en ga langzaam omhoog naar haar klitje.

Ischa begint te bewegen op de kruk, ze begint zachtjes te kronkelen en te hijgen. Ik zie dat ze haar handen onder haar borsten vast heeft en er flink in knijpt. Zo worden ze langer en spietsen naar voren. Na een paar minuten kom ik overeind en ga naast haar staan. Ik laat mijn hand tussen haar benen gaan en pak haar klitje tussen duim en wijsvinger. Begin het te masseren en voer de druk steeds verder op. Ik buig voorover en ga met mijn lippen langs de tepel van haar rechter borst. Die is duidelijk groter dan de linkse. Ischa kreunt nu doorlopend en steeds harder en gilt weer als ik haar tepel in mijn mond neem en erop begin te zuigen. Ik zie haar naar me kijken en dan komt ze klaar. Haar klitje gloeit en haar billen rijen over de zitting van de barkruk. 3 golven en dan komt ze tot bedaren. Ik haal mijn hand tussen haar benen vandaag en ga achter haar steen. Pak om haar armen heen haar borsten vast en neem de massage over. Wat een gewicht. Wat een volle tieten. Ischa kijkt omhoog met haar mond open. Ze zegt niks maar ik zie de verbaasde blik in haar ogen.

Dan stop ik en ga voor haar staan. Je bent een heerlijke vrouw Ischa, zeg ik. En je proeft lekker. Ze zit met gespreide benen, een vochtig kutje en uitpuilende glanzende tieten op de barkruk.

Nu wil ik wel even zitten Ischa, zeg ik met een glimlach. Ischa staat in trance op en haar jurk valt naar beneden. Haar tieten hangen nog steeds bloot uit haar losgeknoopte jurk.

Ik ga op de barkruk zitten. Krijg ik een kusje van je Ischa, fluister ik. Ze komt dichterbij en buigt naar me toe. Nee, Ischa, niet op mijn lippen lach ik. En ik kijk naar beneden naar mijn kruis. Mijn badjas is opengevallen en mijn onderbroek zichtbaar. Ik heb ook knoopjes in onderbroek Ischa, zeg ik met een lachje.

Ischa weet genoeg en terwijl ze me blijft aankijken voel ik even later haar hand over mijn slip gaan. Mijn paal is al flink gegroeid en drukt tegen de stof. Ischa heeft de knoopjes gevonden en maakt de knoopjes van mijn gulp los. De gulp gaat direct openstaan en Ischa pak mijn kloppende staaf en trekt m uit mijn broek. Hij is al zo stijf dat ie rechtop staat.

Alleen de voorhuid naar beneden trekken, Ischa, fluister ik, en dan alleen je mond gebruiken. Dat vind ik het fijnste. Ischa buigt voorover en ik kijk hoe ze met haar mond naar mijn schoot afdaalt. Ik zie alleen haar achterhoofd maar voel ook hoe ze mijn eikel in haar mond steekt.

Ze gaat hem direct tongen. Heerlijk Ischa. En zuig maar. Dan proef je straks het voorvocht.

Ik kijk weer naar Ischa’s rug en achterhoofd. Pak m wat dieper Ischa zeg ik en op en neer in je mond. En daar zie ik haar hoofd en paardestaart op en neer gaan. Hou een constant ritme aan Ischa. Dan groei ik langzaam. Ischa heeft de smaak te pakken en ze pijpt me minutenlang. Ik voel mijn staaf groeien en groeien en buig me wat voorover. Ik zie haar borsten op mijn bovenbeen rusten en mijn staaf gaat bijna 3 kwart in haar mond.

Als we een kwartier verder zijn, is het tijd voor een volgend standje.

Ik pak haar paardenstaart en trek haar van mijn paal af. Ze staat weer en heeft een kletsnatte mond. Je ziet er mooi uit, Ischa, Ik wil in je. Ga nu maar achterstevoren op de barkruk zitten. Met je billen over de rand. Ze klimt op de barkruk en neemt plaats. Ik til haar jurk op en ga achter haar staan. Hou zelf vast Ischa. Ik ga achter haar staan en zie haar heerlijk blote billen die helemaal openstaan. Ik pak ze vast en trek haar nog wat naar achter. Ik buig iets door mijn knieën en druk met mijn natte eikel tussen haar lipjes. Ze heeft allang niet meer geneukt en lijkt dicht te zitten. Maar alleen de gedachte al om die nauwe gang te penetreren maakt me loeihard. Ik pak haar paardenstaart en trek haar hoofd naar achter als ik met een vloeiende beweging in haar stoot. Ze gilt het uit. Auwwww. Maar daarna, lekker, lekker als ik haar als een wild konijn begin te neuken. Ik weet niet waar ik de energie vandaan haal maar ik blijf maar op en neer gaan in haar kleine gaatje. Ik zweet me een ongeluk en ja, ik ga haar nu volspuiten. Na 5 minuten hou ik het niet langer en kom hijgend klaar. Na drie keer spuiten ben ik alles kwijt en trek mijn staaf langzaam uit haar. Blijf even zitten Ischa zeg ik en ik pak mijn mobiel en begin te filmen. Ik neem haar eerst en profiel. Blote billen en haar zware borsten die uit haar jurk hangen en een natte kin. Dan zoom ik in op haar kutje. Haar lipjes staan open en gaan pompend heen en weer. Ik zie mijn zaad langzaam naar buiten komen en klodders hangen in draden aan haar lipjes en het zaad blijft maar komen.Als draden te zwaar worden valt het naar beneden op het laminaat. Ik kijk er een paar minuten naar.

Ischa, je doet het goed meid. We gaan douchen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.6
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3