61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 17424x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is deel 1 van een reeks rond Jolien, de assistente. In dit eerste deel is nog geen seks aanwezig maar daar komt snel verandering in. Alle namen en gebeurtenissen zijn fictief, indien er onregelmatigheden neergeschreven zijn, is dit enkel om het verhaal wat vaart te geven. Geniet van het verhaal!

Ik werk nu al enkele jaren als HR-verantwoordelijke bij een grote bank. Het verdiende goed en ondanks de erg zakelijke sfeer die steeds in de kantoren hing vond ik het best fijn werken. De dag begon als alle andere: Meeting over de nieuwe werkstructuur, formulieren opstellen en invullen en net voor de middag enkele sollicitaties afnemen.

Meestal gaan die sollicitaties nogal vlug aangezien het voor andere jobs gaat dan die waar ik in aanraking mee kom, maar deze keer was ik toch nerveus. Er moesten namelijk wat mensen aangenomen worden om onder mijn eigen vleugels te komen werken.

De eerste man of drie waren niks speciaals. Grijze muizen de dienst konden doen achter een bureau, niet veel meer. Ik nam één van hen in dienst. Maar toen gebeurde iets dat ik niet had verwacht.

We lieten de volgende sollicitante binnenkomen en ik herkende haar meteen. Ze had lang blond haar en diepblauwe ogen, prachtige lippen en een schattig wipneusje. Mijn ogen zakten verder naar beneden, naar haar welgevormde boezem die verscholen zat achter een zakelijke rode bloes die toch tot de verbeelding sprak. Haar lange benen waren half bedekt door een spannende zwarte rok en haar zwarte hakken accentueerden haar geile volle heupen perfect.

Ik keek op haar curriculum. Ja, het was echt zij! Jolien, het meisje dat me in het zesde middelbaar had laten zitten voor die klootzak van wat ik toen een beste vriend noemde. Een jaar had ze me rond haar vingers gedraaid, me bespot, vernederd, en de dag dat ik de moed had gehad het eindelijk met haar aan te vragen had ze me pijnlijk afgewezen. Ik had zelfs speciaal rozen gekocht. Haar antwoord?

‘Wat denk je? Met een nerd als jij? Laat me niet lachen!’ Twee dagen later was ze samen met één van mijn beste vrienden. Ik heb nog lang afgezien van die pijnlijke afwijzing, maar na een lange tijd was ik eroverheen geraakt. Het enige wat nog over was gebleven voor haar was haat en geil.

En nu zat ze hier voor me, smekend om een job, en zo te zien herkende ze me niet eens…

Ik las snel haar curriculum door, alleenstaand, klein rijhuis, enkele kleine jobs, niks speciaals, en het beste: al 4 maanden werkloos. Ze had dus dringend een job nodig. Ik was verkocht. Ik zou deze slet voor me laten werken en als het kan neuk ik haar kapot, tot ze het zich realiseert wie ik ben en het te laat is.

‘Dag Jolien, ga zitten’, zeg ik beleefd. Er zat nog een andere examinator naast me dus mocht ik niet te veel laten blijken.

‘Ik zie hier dat je al enkele jobs aan een bureau achter de rug hebt. Waarom kies je nu voor ons bedrijf?’ Een standaardvraag, stelde ik aan elke sollicitant.

‘Wel meneer Driessens, ik ben iemand die graag voldoening haalt uit haar job, en in deze functie zie ik mezelf zeker openbloeien.’ Ze antwoordde met een lichte angst in haar stem. Ik merkte dat het zeker niet het eerste sollicitatiegesprek in een korte tijd was voor haar. Haar stem klonk wat wanhopig. Dit was een emotie die ik vroeger niet vaak bij haar gehoord had, maar ik moest zeggen dat ik het niet erg vond om te horen.

‘Ik moet zeggen dat uw curriculum niet echt in uw voordeel speelt juffrouw…’ Zei ik om haar nog wat dieper te duwen. Ik kon een lach maar net onderdrukken.

Ze begon te huilen, de blik op haar uitlopende mascara maakte m’n pik harder.

‘A-alstublieft, ik heb deze job echt nodig. Binnen een maand kan ik m’n lening niet meer afbetalen. Mijn vriendje heeft me laten zitten en alleen kan ik zonder job echt niet rondkomen.’

‘Het is oké, we zullen zien wat we kunnen doen. Ik kan niets beloven maar ik denk dat u in de loop van de week mogelijks wel een positief bericht kan verwachten’, zei ik. Als ik haar kon laten kruipen had ik het gedaan, maar helaas was die verdomde examinator er nog.

Ze stond recht en rende rond de tafel naar me toe.

‘Oh dank u meneer Driessens! Hier gaat u echt geen spijt van krijgen!’ Ze nam me vast en kuste me op de mond. ‘Echt waar bedankt meneer Driessens!’

Ik lachte en zette weer een serieus gezicht op: ‘U hoort nog van ons.'

Haar glimlach veranderde opnieuw in wanhoop.

‘U kunt gaan juffrouw.’ M’n pik groeide met enkele centimeters.

De volgende dag stuurde ik haar een formele mail:

“Beste juffrouw

Uw kandidatuur heeft ons doen beslissen dat u een tijdelijk contract krijgt van 2 weken.

Na deze evaluatieperiode zal beslist worden of u permanent in dienst genomen wordt. U wordt maandagochtend verwacht om 8u stipt. Meldt u bij de heer Driessens.

Vriendelijke groeten

Peter Driessens

Ps: U kan me ook steeds bereiken op mijn telefoonnummer dat in bijlage staat.”

Nog geen 10 seconden nadat ik op ‘send’ had gedrukt kreeg ik al een sms.

‘Bedankt voor deze kans meneer!’ Het begin van mijn geile plan tot wraak was gestart.

Die maandagochtend was ik al even op kantoor. Ik keek op m’n horloge, 8u05 en nog geen Jolien. Ik begon wat papierwerk te keuren. Om kwart na 8 ging de telefoon: ‘Uw nieuwe assistente heeft zich gemeld meneer Driessens.’ Klonk de stem van Chantal, mijn secretaresse.

‘Laat ze maar binnen, Chantal’ antwoordde ik.

Jolien stapte binnen, ze was nog geiler gekleed dan tijdens haar sollicitatie. Ze droeg een strakke blauwe jurk die niets aan de verbeelding overliet. De V-hals sneed zo diep dat je net de randjes van haar witte bh kon zien, haar lange blonde haar omkranste haar mooie gezichtje. Rond haar heupen zag je door de stof heen de bandjes van haar slipje en door haar hoge zwarte hakken wiegde haar kont verleidelijk.

‘Een kwartier te laat op uw eerste dag juffrouw, wat hebt u daarop te zeggen?’ Zei ik streng.

De golf van magie die over haar hing verdween in een seconde. Ze struikelde half op haar stoel en keek verontschuldigend.

‘Echt waar sorry meneer Driessens! De trein had vertraging en onderweg raakte ik verdwaald…’

Ik lachte en stond op uit mijn stoel. Wat was het heerlijk om die slet zo te zien kruipen voor mij, terwijl ze me vroeger zelfs geen blik gunde.

‘Ik vrees dat ik dat van je loonfiche zal moeten halen Jolien.’ Ik ging naast haar staan en keek streng.

‘Het spijt me echt meneer, 1000 maal excuus.’ Ze keek naar de grond en dan naar mij. Haar diepblauwe ogen keken vol angst naar me. Ik voelde m’n pik groeien in m’n broek.

Ik legde m’n hand op haar schouder en terwijl ik de stof van haar jurk en haar parfumgeur in me opnam zei ik: ‘Het is goed voor deze keer maar laat het niet vaker gebeuren. Ik heb je aangenomen als persoonlijke assistente dus verwacht ik dat je je daar ook naar gedraagt.’

‘Jazeker meneer Driessens’, antwoordde ze en ze stond recht. Tijdens het rechtop staan gleed mijn hand van haar schouder naar beneden tot haar buik. Ze keek verbaasd maar reageerde niet.

Ik haalde mijn hand weg en begeleide haar naar de deur.

Onderweg toonde ik haar nog mijn persoonlijke kluis, elke manager had zo een kluis als noodvoorziening, moest er ooit nood zijn aan een grote berg contant geld. Het is en blijft een bank.
Lees verder in: Mijn Assistente - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Assistente, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.2
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.7
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.2
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...