61.787 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 19730x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Assistente - 1
De eerste week ging snel voorbij en Jolien bleek een goede en hardwerkende assistente. Zo nu en dan maakte ik eens een flirterige opmerking of kon ik het niet laten haar ergens onopvallend aan te raken maar ze ging er niet slecht mee om. Vaak leek het zelfs of ze het fijn vond en flirtte ze terug.

Op haar eerste vrijdag wandelde ik naar de toiletten en zag haar aan de koffiemachine een koffie maken. Haar sierlijke smalle vingers met roodgelakte nagels duwden de knopjes in. Haar tong likte haar lippen sensueel.

Ik kon niet anders dan even blijven kijken. Haar figuur kwam perfect uit in die losse zwarte leren rok met okere blouse. Ze keek naar het deurgat en schrok: ‘Meneer Driessens! Wilt u ook een koffie?’

Ze keek flirterig. Wat was het heerlijk dat ze me nog steeds niet herkende. Natuurlijk zei ik ja en ik ging aan het tafeltje zitten. Wanneer de koffies waren doorgelopen nam ze één in elke hand.

Helaas had ze de kabel van het kopieerapparaat niet gezien en struikelde ze. De twee koffies vlogen recht over Jolien heen.

‘Oh nee Jolien! Laat me je helpen!’ zei ik met een stiekeme grijns toen ze niet keek.

Haar blouse was helemaal nat en bruin van de koffie. Snel deed ze de knoopjes los, het was namelijk gloeiend heet. Ook haar leren rok was besmeurd maar daar zag je het niet zo erg op.

‘Snel, kom met me mee, ik heb nog wat kledij in mijn kantoor.’ Zei ik, goed wetende wat mijn plan was.

Aangekomen op mijn kantoor toonde ik haar de kast waar mijn reservekledij hing.

‘Kies je maar iets uit.’ Ik zal me even terugtrekken. Bij het naar buiten gaan duwde ik het knopje voor de beveiligingscamera’s aan.

Na langer dan verwacht was ze klaar. Ze had een simpel wit hemd gekozen dat haar vreemd genoeg heel goed stond. Het was wat doorschijnend en je zag licht dat ze haar bh had uitgelaten. Ze had haar rok afgekuist met wat zakdoekjes.

‘Bedankt meneer Driessens! U bent een held!’ Zei ze en ze kuste me op de wang en kneep in m’n bil.

Die domme slet had geen idee wat haar nog te wachten stond.

Terwijl ze me voorbij liep wiegde ze uitdagend met haar heupen. Ik kon het niet geloven maar Jolien was een golddigger geworden.

Ik kreeg een idee en liep haar snel achterna: ‘Wat denk je ervan om morgen samen iets te gaan drinken?’ Zei ik en beet uitdagend op m’n lip.

Haar ogen fonkelden: ‘Ja graag! Morgenmiddag bij de broodjeszaak rechtover de ingang?’

Ik zei dat dat perfect was, bij het wandelen naar haar bureau sloeg ze op haar kontje. Ik lachte toen ik mijn kantoor binnenging. Jolien, het meisje dat me in het middelbaar als stront had behandeld had haar bh aan mijn bureaustoel laten hangen.

Ik moest zeggen dat, sinds Jolien als mijn assistente begon te werken, de woede die ik voor haar voelde op sommige momenten wegebde en opnieuw plaats maakte voor de liefde die ik ooit voor haar had gevoeld. Het feit dat ik dus een opname van haar had waarin ze zich uitkleedt voelde niet als wraak maar eerder als een schat. Een diamant die ik bemachtigd had. Ik begon er dus naar te kijken met vlinders in de buik, al zouden deze snel opnieuw veranderen in woede en wraakgevoelens.

Ik open het bestand. Jolien wandelt naar mijn bureau en begint langzaam haar natte blouse uit te doen en hangt hem aan mijn bureaustoel, dezelfde bureaustoel als waar ik nu tien minuten later in zit. Haar volle borsten lijken bijna uit haar bh te springen. Ze begint haar zwarte rok los te maken en wanneer hij op de grond ligt wordt haar strakke witte slipje zichtbaar. Het vervolledigt het setje met haar bh perfect, al is diezelfde bh besmeurd met koffie. Dan doet ze iets dat ik niet had verwacht, ze wandelt niet naar mijn kleerkast maar gaat in mijn stoel zitten. Ze doet haar slipje uit en legt haar twee benen over de leuningen. Haar kutje is nu open en bloot in beeld.

Oh wat is dit heerlijk! Ik voel m’n paal groter worden in m’n broek. Dan realiseer ik me dat deze opnames nog geen twintig minuten oud zijn. Ik voel het kussen tussen m’n benen en ja! Het is nog nat! Ik ruik aan m’n nu wat natte vingers. De geur van Jolien haar heerlijke natte kutjesvocht, geweldig!

Met m’n pik in m’n ene hand en de geur van Joliens vocht op de andere kijk ik verder naar de video.

Jolien is zich nog steeds met haar benen over de leuningen aan het vingeren. 2 vingers gaan zachtjes in en uit haar natte kutje. Dan stopt ze even en doet haar bh uit. In een vlotte beweging hangt ze hem ook over m’n bureaustoel. Ze begint zacht te schokken en ik merk dat haar tepels harder worden. Helaas is er geen geluid op de opname, anders had ik haar zeker lekker kunnen horen kreunen.

Met haar ene hand masseert ze nu haar tieten en met haar andere gaat ze snel en diep in en uit haar kutje. Haar ogen gaan plots wijdt open staan en het lijkt of ze bijna gaat komen.

Ook ik ga met m’n hand steeds sneller en sneller op en neer. Haar ogen beginnen weg te draaien en ze bijt op haar onderlip. Ik voel bijna hoe ik met m’n pik in haar zit en beweeg m’n hand op het ritme van haar geile vingers. Ik zie het vocht zo uit haar poesje lopen en ruik nog steeds haar natte vocht.

Net op het moment dat ik haar heftig zie beginnen te schreeuwen en schokken, kom ook ik geweldig klaar. Ze bijt geil op haar lip, dit is een beeld dat ik nooit ga vergeten…

Terwijl zij afrondt en een van mijn hemden aandoet zoek ik een USB-stick om dit prachtige bestandje mee te kunnen nemen naar huis. Maar net op het moment dat ik op ‘opslaan als’ wil klikken, valt me iets op. Jolien is klaar met aankleden maar wandelt nog niet naar buiten. Nee, ze wandelt naar de kluis en toetst de code in. Hoe komt ze daaraan?

Ze opent de kluis en neemt er een stapel geld uit, ik schat een 5000 euro. De vuile slet! De verliefdheid die ik even had gevoeld ging in een vingerknip terug weg. Ik sloeg het bestand op m’n USB op. Plots keek ik heel erg uit naar die date…
Lees verder in: Mijn Assistente - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Assistente, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
9.1
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.3
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
De Infiltratie - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weelderige kleedkamer van de VIP meisjes voel ik me als een ster. Elke hostess heeft haar eigen ruimte, en ik bewonder mijn reflectie in de luxe spiegel. Het uniform accentueert mijn vormen perfect, en de kanten witte bh voegt een vleugje verle..."
01-03
9.2