61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 15356x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Assistente - 2
Dit is deel 3 van mijn verhaal over mijn assistente Jolien. Indien jullie voorstellen hebben over hoe het verhaal verder kan, plaats gerust een reactie! Enjoy!

Die middag stapte ik de broodjeszaak in. Jolien zat al aan een tafeltje achteraan. Ik was wat vroeger gekomen om haar voor te zijn maar klaarblijkelijk had zij hetzelfde idee gehad. Ze zwaaide en ik stapte op haar toe.

‘Wauw Jolien! Wat zie je er mooi uit!’ zei ik, en ik meende het.

‘Voor jou enkel het beste he, meneer,’ en ze beet uitdagend op het rietje van haar limonade.

Ik nam haar hand vast en kuste hem: ‘Hier mag je gewoon Peter zeggen hoor.’

Ze gniffelde zoals ze vroeger soms deed, ‘oké, Peter’. Ze sprak het uit alsof het een woord was uit een taal die ze niet kende.

We aten wat en kletsten over collega’s en de werkvloer. Verhalen over mijn job, verhalen over haar verleden. Ik luisterde geïnteresseerd, ondanks dat ik de helft wel al ongeveer wist. Steeds opnieuw merkte ik op hoe ze me probeerde te bespelen, daar ging ik natuurlijk graag op in.

Toen ons broodje op was stelde ik voor om naar een kledingwinkel om de hoek te gaan, ik had immers “een verrassing”.

We gingen binnen en keken wat rond. Het was geen gewone winkel, alles was van bekende merken en peperduur. Jolien keek haar ogen uit. Ondanks het feit dat ze erg knap was en smaak had, kon je in deze winkel duidelijk zien dat haar kleren niet van dezelfde kwaliteit waren als die in de etalage.

Ze keek rond en nam een zomerjurkje uit de rekken. Het was olijfgroen en de dunne stof wapperde in de wind.

‘Waarom pas je het niet eens?’ knipoogde ik. Haar ogen fonkelden en haar mond viel open.

Duidelijk zichzelf inhoudend van vreugde huppelde ze naar de pashokjes.

Ik had deze winkel niet voor niets gekozen. Achteraan was er immers een volledige ruimte voorzien voor lingerie én: Seksspeeltjes.

Zo snel als ik kon, zonder argwaan op te wekken, rende ik er naartoe. Na een halve minuut vond ik al wat ik zocht: een op afstand te bedienen trillend ei. Ik nam ook een buttplug en wandelde naar de kassa. Ik betaalde snel en synchroniseerde het ei met m’n telefoon. Net toen ik klaar was en de twee seksspeeltjes had verstopt in m’n tas ging Joliens gordijn open. Blijkbaar had ze onderweg nog een jeansvest en hakken gevonden. Ik bekeek haar van kop tot teen.

Haar hakken pasten qua kleur perfect bij het kleedje en accentueerden haar lange, in nylons gehulde benen. Het zomerjurkje kwam tot hoog boven haar knieën en bedekte niet erg veel meer. Wanneer je bewoog kon je de gekleurde rand van de nylons zien.

Ze draaide eens elegant rond waardoor je haar bubbelkontje net kon zien. Ik keek m’n ogen uit en vroeg of ze het jeansvestje kon uitdoen. ‘Voor jou graag’, plaagde ze en deed het sensueel uit.

Mijn ogen klommen verder naar boven. Aan de taille was er een stuk open waardoor je de zijkant van haar strakke buik kon zien. Haar volle borsten vulden de rest van het bovenstukje mooi op, de randjes van haar bh priemden er bovenuit. Ze straalde maar bij het zien van mijn bedenkelijke gezicht werd ze onzeker.

‘Is het niet mooi?’ vroeg ze angstig terwijl ze haar borsten vastnam.

‘Nee dat is het niet, het is prachtig! Maar het stoort me dat je bh eronder te zien is…’

‘Oh! Als het dat maar is’, ze draait zich om, waardoor ik ontdek dat de rug van het kleedje tot heel ver open is. Ze doet de sluiting open en haar blote ruggengraat wordt zichtbaar. Zie ik daar een beetje kippenvel? Ze wappert met haar haren, draait zich terug naar mij en kijkt me uitdagend aan. Ze steekt haar handen sensueel boven in haar jurkje en in één beweging haalt ze haar bh eruit.

‘Zo, die zal je niet meer ergeren’, ze lacht en gooit de bh op m’n schoot. Wanneer ik weer naar haar kijk zie ik dat haar harde tepeltjes door de dunne stof priemen. Ze gniffelt en draait nog eens uitdagend rond. Haar borsten lijken wel bijna uit haar jurkje te springen.

Ze kijkt naar hoe ik haar aan het adoreren ben. ‘Maar, er zit een vlek op je schoen!’ zegt ze met een geile ondertoon in haar stem. Er komen andere mensen de pasruimte binnen terwijl ze zich bukt.

Ze schrikt, haar hand ging namelijk al naar m’n pik.

Terwijl ze zo gebukt staat heb ik wel een heerlijke inkijk in haar boezem. Het valt Jolien op dat ik ernaar gluur en terwijl ze nog steeds gebukt voor me zit trekt ze haar diepe V-hals nog wat lager.

Ze fluistert in m’n oor: ‘Kom mee in het pashokje, ik heb nog een verrassing voor je.’

Wanneer ze rechtstaat zie ik dat haar jurkje zo diep snijdt dat het randje van haar tepel net zichtbaar is. ‘Man wat ben ik toch een gelukzak’, dacht ik bij mezelf en ik volgde haar het pashokje in.

Jolien trekt het gordijn dicht en begint onmiddellijk als een bezetene mijn broek te openen, en dan gebeurt het. Ze gaat op haar knieën zitten en eindelijk voel ik de mond van het meisje dat me zo vaak als stront behandelde rond mijn stijve pik. En wat voelt het goed! Nadat ze even hevig gezogen heeft om me volledig stijf te krijgen, begint ze langzaam langs mijn staaf te likken. Ondertussen kijkt ze naar me omhoog. Haar blauwe ogen fonkelen terwijl ze mijn eikel in haar mond neemt. Met zachte ploppende geluiden zuigt ze eraan en laat dan weer los. Ik kreun zacht en neem haar haren vast. Wat kon deze slet pijpen! Zelf geniet ze er duidelijk ook van want ze begint zacht te zuchten en slaagt er niet in om af en toe een zacht kreuntje te onderdrukken. Het voelt ongelofelijk goed, maar ik gun het haar niet dat ik nu al kom.

Wanneer ze diep rond mijn pik zit en haar tong rond mijn eikel laat gaan beslis ik dat het genoeg is geweest. Ik gebied haar om recht te gaan staan en ik draai haar om, tegen de spiegel. Ik til haar kleedje over haar kontje. Die slet heeft helemaal geen slip aan! Ik ga langzaam met mijn vinger door haar lipjes, Jolien kreunt zacht. De slet staat botergeil en smeekt zachtjes: "Alsjeblieft meneer, neem me. Ik wacht hier al op sinds ik u voor het eerst zag." De slet moest eens weten dat ze me al veel eerder gezien had dan op die eerste sollicitatie. Maar dat ga ik haar nu nog niet zeggen, daar is het nog niet vroeg genoeg voor. Ik ga haar breken, haar volledig van mij afhankelijk maken en pas dan ga ik haar leven verwoesten. Ze zal van mij zijn en machteloos beseffen dat de rest van haar leven aan mij toebehoort. Ik neem mijn pik vast en duw hem ruw in Jolien, mijn toekomstige slavin, haar doornatte kut. Ze kan een luide kreun niet onderdrukken, maar het deert me niet. Ik begin haar heerlijk te neuken. Mijn stoten worden ritmisch en haar zachte kreunen veranderen in smeekbeden om haar te doen komen. "Alsjeblieft meneer, laat me komen. Laat me komen. Ik ben zo dichtbij, mmm. Oh ja ja ja!" Maar wanneer ik voel dat ze seconden dichtbij is, stop ik en haal mijn vochtige pik uit haar. Ze draait haar gezicht om en ik zie hoe ze teleurgesteld naar me kijkt. De spiegel is aangedampt door haar lichaam en er hangt lippenstift op.

Ik neem haar schouders vast en duw haar opnieuw op haar knieën. Ze begrijpt wat van haar verwacht wordt en begint me weer te pijpen. De slet kent duidelijk al haar plaats. Ik leg mijn hand op haar hoofd en begin haar mond te neuken. Ik ga steeds dieper en haar gekreun begint te veranderen in kokhalzen en puffen. Langzaam bereik ik mijn hoogtepunt en ga steeds sneller. Het kutje van Jolien heeft intussen al een hele plas op de grond gemaakt. De slet begint zichzelf te vingeren maar ik neem haar armen vast in een greep en neuk haar mond verder. Wanneer ik voel dat ik bijna ga komen neem ik haar blonde haar met beide handen vast en duw mijn pik zo diep als ik kan. Dan spuit ik diep in mijn slet haar keel. Wat voelt het heerlijk om Jolien na al die jaren te gebruiken als de goedkope hoer die ze is.

Ze staat recht en wil me kussen, maar ik hou mijn hoofd weg en zeg: "Dit had ik even nodig Jolien, en ik heb ervan genoten. maar als je jezelf echt wil bewijzen aan mij verwacht ik dat je dat blijft doen, elk moment van de dag." Ze kijkt me vragend aan. Ik ga verder: "Vanaf nu wil ik dat je nooit meer ondergoed draagt, tenzij wanneer ik het specifiek verlang. Ook draag je enkel rokken en kleedjes, zo kan ik steeds makkelijk bij je kutje. En ik wil dat je je steeds goed onderhoudt, als je iets nodig hebt, vraag je dat. Ik heb hier trouwens nog een extra cadeautje voor je, want dit kleedje is niet het enige dat ik je geef vandaag. Steek deze maar in." Ik neem het ei uit de tas en spuw er op. Ze kijkt verbaasd: "euh meneer, ik heb nog nooit iets in mijn kontje gehad." Ik antwoord met een grijns: "Wel Jolientje, dan is dit je eerste keer, ik verwacht dat je doet wat ik verlang of ik kan je dossier nog eens bekijken." Ze kijkt angstig en antwoordt: "nee meneer, sorry ik begrijp het." Ondanks dat ze niets weet over de opname van de kluis, heb ik blijkbaar toch al genoeg macht over haar. Ze neemt de plug in haar mond en duwt hem dan langzaam in haar maagdelijke kontje. Ze vertrekt haar gezicht even maar dan merk ik een halve seconde dat ze ervan geniet. De slet zal snel nog smeken om anaal.

We lopen het kleedhokje uit en een man kijkt me aan met een gezicht dat zijn respect naar mij uitstraalt. Jolien was dan ook allesbehalve subtiel. We betalen aan de kassa en gaan weer aan het werk alsof er niks gebeurd is.
Lees verder in: Mijn Assistente - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Assistente, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.2
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.2
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3