61.643 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 6546x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Niels Wilt Meer - 2
Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgemerkt waren gebleven, en dat Else, de moeder van Marieke, een glimp had opgevangen van wat zich in de woonkamer had afgespeeld.

Else kwam de keuken binnen, haar lange zwarte haren losjes vallend over haar schouders. Ze begroette Niels met een warme glimlach, en haar ogen twinkelden met een ondeugende gloed. "Goedemorgen, Niels. Heb je lekker geslapen?" vroeg ze met een ondertoon die Niels niet helemaal kon plaatsen.

Niels knikte, een vleugje verlegenheid op zijn gezicht. "Ja, prima. En jij?"

"Oh, ik heb heerlijk geslapen," antwoordde Else, terwijl ze zich langzaam bukte om de krant van de vloer op te rapen. Haar bewegingen waren doelbewust, bijna uitdagend, en Niels kon zijn ogen niet afhouden van het schouwspel voor hem. Wat zag Else er goed uit zeg. Ze had een strakke spijkerbroek aan en een simpele witte trui met een v-hals rits. Die rits was trouwens wel helemaal naar beneden geritst, en haar borsten staken prachtig af in de trui… ze zag er wat simpel, maar oh zo lekker uit.

Else leunde voorover, haar vingers raakten bijna de vloer aan, terwijl ze haar ronde billen prominent naar achteren stak. Niels' adem stokte even, gevangen tussen opwinding en verbijstering. Hij wist niet of Else hem doelbewust uitdaagde of dat het zijn eigen verbeelding was die de situatie verhitte. Hoe dan ook zorgde deze paar seconden al voor beweging in Niels zijn broek. Hij voelde zijn erectie groeien.

Else kwam weer overeind, de krant nu stevig vastgeklemd in haar handen. Haar ogen ontmoetten die van Niels, en er speelde een mysterieuze glimlach om haar lippen. "Ik hoop dat je geniet van je ontbijt, lieverd. Ik heb er extra moeite voor gedaan."

Niels mompelde een dankwoord, zijn gedachten een warboel van lust en verwarring. Terwijl hij zijn ontbijt at, merkte hij dat de dubbelzinnige opmerkingen van Else aanhielden. Ze liet doelbewust een lepel vallen, bukte weer overdreven om het op te rapen. Haar bewegingen leken bedacht, en Niels voelde een groeiende spanning in de lucht. Hij wist niet zo goed wat hij ervan moest vinden. Natuurlijk vindt hij het heerlijk om de moeder van zijn vriendin te bewonderen, het is een ontzettend mooie vrouw met heerlijke rondingen en curves, maar het is wel de moeder van zijn vriendin!

De opwinding van Elses flirterige gedrag vermengde zich echter met de schuldgevoelens over wat er met Ryan was gebeurd. De blik in Ryans ogen, de gedeelde ervaring, het speelde zich als een herhalende film af in Niels' gedachten. Hij wist niet hoe hij zich moest voelen - opgewonden door Else's avances, maar tegelijkertijd verward en bezwaard door de gebeurtenissen van de vorige nacht.Al is bezwaard een heftig woord, want het was heel erg lekker, in tijden heeft Niels niet zo’n lekker orgasme gehad.

Else leunde over de tafel en fluisterde zachtjes in Niels' oor: "Zie ik er vandaag niet goed uit?" Haar adem streelde zijn nek, en Niels kon de aantrekkingskracht niet langer ontkennen. Ze was op hem aan het flirten! Het gaf hem alleen maar meer en meer verwarring.

Het ontbijt werd een strijd tussen verleiding en gewetensconflicten, en Niels wist niet welk pad hij moest kiezen. Het dilemma van lust en schuld zweefde als een schaduw over de zonovergoten keuken, waardoor de atmosfeer doordrenkt was van een onvoorspelbare spanning.

Niels stond op van de ontbijttafel, zijn gedachten nog steeds in de knoop. Hij voelde een mix van opwinding en verwarring die hem bij elke stap in de gang leek te achtervolgen. Marieke had aangegeven te gaan studeren, maar Niels wist niet goed wat hij met zichzelf aan moest. Zijn hoofd tolde van de verwarde, maar tegelijkertijd geile gevoelens die hij niet kon negeren.

Besluiteloos stond hij voor de kledingkast, zijn handen rustend op de rand. Uiteindelijk trok hij een setje sportkleding aan, een poging om zijn gedachten te verzetten en wat frisse lucht te krijgen. Terwijl hij zich omkleedde, merkte hij op dat Ryan ook bezig was met het aantrekken van sportkleding in zijn kamer. Niels kon het niet helpen dat zijn blik automatisch naar Ryan's atletische lichaam werd getrokken. Zijn gespierde armen, zijn getrainde torso - het was moeilijk om niet te kijken. Zijn gedachten gingen gelijk terug naar afgelopen nacht, toen hij en Ryan elkaar hebben afgetrokken. Het beeld van de klaarkomende Ryan, maar ook van zijn eigen spuitende pik vond hij moeilijk uit zijn hoofd te krijgen.

Net op het moment dat Niels zijn aandacht van Ryans kamer wilde afwenden, betrapt Else hem op de gang. Haar ogen twinkelden ondeugend terwijl ze hem met een plagerige glimlach aankeek. "Is er iets interessants in Ryans kamer, Niels?" vroeg ze met een uitdagende ondertoon. Niels voelde een blos op zijn wangen verschijnen en stamelde iets onsamenhangends. Else leunde nonchalant tegen de muur, haar glimlach breder wordend terwijl ze genoot van zijn ongemak. "Misschien is het wel een goed idee als jij en Ryan samen gaan hardlopen," plaagde ze verder. "Het zou goed voor jullie beiden zijn."

Niels kon niet anders dan instemmend knikken, hoewel zijn gedachten nog steeds in de war waren. Het idee om samen met Ryan te gaan hardlopen bracht een mix van opwinding en zenuwen met zich mee. Hij wist niet precies wat hij ervan moest denken, maar Else leek er duidelijk van te genieten om hem te plagen. Haar glimlach was ondeugend en stiekem, alsof ze precies wist wat er in Niels' hoofd omging en er plezier aan beleefde om hem uit zijn comfortzone te duwen. Wist Else iets van wat er gebeurd was vannacht ofzo? En waarom vindt ze dat zo leuk?

Niels slikte nerveus terwijl hij de trap af liep, zich afvragend wat deze nieuwe wending van de dag hem zou brengen.

Enkele minuten later liepen Niels en Ryan zwijgend naast elkaar, hun voetstappen gedempt door het zachte bospad. De bladeren ritselden zachtjes in de wind terwijl ze hun weg baanden door het dichte groen. Hoewel de stilte tussen hen hing, was er een onmiskenbare spanning voelbaar, een elektrische lading die de lucht tussen hen vulde.

Niels probeerde zich te concentreren op zijn ademhaling, op het ritme van zijn voeten die de grond raakten, maar zijn gedachten leken oncontroleerbaar te dwalen. Flarden van de vorige nacht, de plaagstootjes van Else, de opgewonden blikken - het danste allemaal door zijn hoofd als een verleidelijke, maar verwarrende wervelwind.

Zijn hardlopen was niet alleen fysiek, maar ook mentaal uitdagend. Zijn lichaam reageerde op de inspanning met een opkomende opwinding die hij nauwelijks kon onderdrukken. Een halve erectie klopte tegen zijn sportbroek, een ongemakkelijke herinnering aan de nacht ervoor. Hij durfde niet te kijken naar Ryan naast hem, bang voor wat hij daar zou vinden.

Ryan leek ook in zijn eigen gedachten verzonken te zijn, zijn gezicht gefocust maar stil. Niels kon niet anders dan zich afvragen wat er in het hoofd van zijn vriend, de broer van zijn vriendin, omging, of hij dezelfde verwarrende mix van verlangen en angst voelde die hemzelf beheerste.

Na een stevig tempo te hebben aangehouden, besloten ze na een half uur rennen een korte pauze te nemen. Ze stopten op een open plek in het bos, omringd door hoge bomen die hun groene bladerdaken boven hen uitstrekten. Niels voelde zijn hart bonzen in zijn borstkas terwijl hij naar adem hapte, zijn borstkas hijgend op en neer gaand.

Ze begonnen wat rek en strekbewegingen te doen. Het was tijdens deze adempauze dat ze allebei werden geconfronteerd met de onmiskenbare bulten in hun broeken. Niels voelde zich betrapt, zijn wangen rood van opwinding en schaamte terwijl hij naar beneden keek. Hij kon de zwelling in zijn sportbroek niet verbergen, een ongemakkelijke herinnering aan de opwinding die hij voelde in het gezelschap van Ryan.

Ryan merkte het ook op, zijn blik naar beneden gericht terwijl hij zijn ademhaling probeerde te reguleren. Een zenuwachtige spanning vulde de lucht tussen hen, een onuitgesproken erkenning van de erotische lading die tussen hen hing. Niels wist niet wat hij moest zeggen, hoe hij deze situatie moest aanpakken. Zijn gedachten waren een warboel van verlangen en verwarring, en hij voelde zich gevangen in de greep van zijn eigen opwinding. Niels kon het niet laten zijn blik over Ryans lichaam te laten glijden, en dit wond hem verder op. Het zwetende en atletische lijf van Ryan zag er gewoon goed uit. Niels had nooit eerder zo naar zijn lichaam gekeken, maar zijn mooie bovenbeenspieren, strakke kuiten en die bobbel in zijn hardloopbroek maakten hem gewoon echt heel geil.

Terwijl Niels zijn gedachten niet kon bedwingen, merkte hij dat Ryan ook naar hem keek. Hun blikken kruisten elkaar en er was een moment van intense verbondenheid tussen hen. In die stilte leken alle onuitgesproken verlangens en twijfels in de lucht te zweven, als een onzichtbare, maar tastbare wolk van opwinding.

Uiteindelijk doorbrak Ryan de stilte. "Het spijt me als dit alles een beetje vreemd is," begon hij aarzelend, zijn stem zachtjes trillend van emotie. "Ik bedoel, ik dacht altijd dat ik op vrouwen viel, maar nu... dit is gewoon zo anders."

Niels knikte begrijpend, een gevoel van opluchting overspoelde hem bij Ryans woorden. "Ik snap het," zei hij, zijn stem ook zacht. "Ik bedoel, ik voel me ook in de war. Ik dacht dat ik wist wat ik wilde, maar nu... nu weet ik het gewoon niet meer."

Er viel een korte stilte tussen hen, waarin de lucht gevuld was met onuitgesproken verlangen. Niels voelde de spanning tussen hen groeien, een elektrische lading die zijn huid leek te prikkelen. Hij wilde dichter bij Ryan zijn, zijn aanraking voelen, zijn verlangen beantwoorden.

Ryan leek ook te voelen wat Niels voelde. Met aarzelende stappen zette hij een stap dichter naar Niels toe, zijn ogen gevuld met een mengeling van verlangen en angst. "Ik weet dat dit misschien raar klinkt," begon hij langzaam, zijn stem nauwelijks meer dan een fluistering, "maar ik voel me aangetrokken tot jou, Niels. Op een manier die ik niet kan negeren."

Niels' hart bonkte in zijn borstkas bij Ryans bekentenis. Hij voelde dezelfde aantrekkingskracht, dezelfde drang om dichter bij Ryan te zijn, om hem te voelen, om hem te proeven. "Ik begrijp het," zei hij, zijn stem zachtjes resonant van opwinding. "Ik voel me ook tot jou aangetrokken, Ryan. Op een manier die ik niet kan verklaren. Maar ik ben wel benieuwd. Benieuwd naar jou en hoe we een vervolg kunnen geven aan gisternacht”.

De woorden hingen als een belofte in de lucht tussen hen, een uitnodiging tot verkenning van onbekend terrein. In een ogenblik van gedeelde opwinding en verlangen, wisten Niels en Ryan dat ze niet konden ontsnappen aan de aantrekkingskracht die tussen hen lag.

Niels en Ryan voelden de spanning tussen hen groeien met elke ademhaling, elke kloppende hartslag. Het besef dat er niemand anders in de buurt was, maakte de atmosfeer nog intenser, nog meer doordrenkt van hun gedeelde verlangen.

"Misschien moeten we ons uitkleden," fluisterde Niels, zijn stem hees van opwinding terwijl hij naar Ryans ogen keek. "Er is toch niemand hier." Ryan knikte langzaam, een zenuwachtige glimlach speelde om zijn lippen. Zonder verdere aarzeling begonnen ze zich uit te kleden, hun bezwete shirts en broeken op de grond gooien. In het warme zonlicht zagen ze er adembenemend uit, hun gespierde lichamen glinsterend van het zweet, hun harde pikken rechtop en trots. Ryan heeft echt een atletische bouw. Hij heeft altijd veel aan hardlopen gedaan, en sinds hij aan judo doet heeft hij ook een sterk bovenlichaam. Niels voetbalt en wielrent, en heeft juist een enorm sterk onderlijf. Sterke benen en strakke billen.

Niels' adem stokte in zijn keel bij het zien van Ryans naakte lichaam. Hij kon zijn ogen niet afhouden van Ryans perfect gevormde borstkas, zijn strakke buikspieren, zijn stevige dijen. Het verlangen om hem aan te raken, te voelen, was bijna overweldigend. Langzaam, alsof ze bang waren de magie van het moment te verbreken, stapten ze naar elkaar toe, hun lichamen bijna tegen elkaar aan. De hitte van hun huid leek te smelten en te vermengen, als een onontkoombare aantrekkingskracht die hen naar elkaar toe trok.

Met trillende handen begonnen ze elkaar af te trekken, hun aanrakingen ruw en hongerig. Elke streling, elke beweging stuurde schokgolven van genot door hun lichamen, hun ademhalingen vermengden zich in een symfonie van verlangen.Niels voelde hoe zijn opwinding tot een kookpunt steeg, elke aanraking, elke blik van Ryan dreef hem naar de rand van de waanzin. Zijn hele wezen leek te trillen van verlangen, van het intense verlangen om samen te smelten met Ryan, om één te worden met hem.

En Ryan, met zijn lichaam tegen dat van Niels gedrukt, voelde de hitte van het moment door zijn aderen razen. De aanraking van Niels' hand op zijn pik stuurde golven van extase door zijn lichaam, zijn verlangen naar Niels groeiend met elke hartslag.

Kreunende geluiden vullen de warme zomerlucht in het bos terwijl deze jongens elkaar aftrekken. Het voelt heerlijk om de harde lul van Ryan in zijn handen te hebben, denkt Niels. Ryans paal is een stuk korter dan die van Niels, maar wel lekker dik. Niels zijn hand past er helemaal omheen en het voelt ontzettend lekker om zijn voorhuid naar achteren te trekken en te voelen hoe keihard hij is. Ryan geniet ook duidelijk van de lange en harde paal van Niels. Af en toe laat hij zijn duim over z’n natte en glimmende eikel glijden, wat Niels doet kreunen van genot.

Waarom hij het deed weet Niels niet meer, maar hij voelde de opwinding door zijn aderen razen terwijl hij langzaam door zijn knieën zakte, zijn ogen gefixeerd op Ryans harde pik. Het was de eerste keer in zijn leven dat hij dit deed, de eerste keer dat hij een andere man plezierde op deze intieme manier. Zijn hart bonkte in zijn borstkas, zijn handen trilden lichtjes van de opwinding. Niels wilde dit. Niels wilde weten hoe het is om Ryans harde paal in zijn mond te voelen. Hij is zo benieuwd, en zó opgewonden dat hij bijna op de automatische piloot handelt.

Met aarzelende bewegingen naderde Niels Ryans erectie, zijn ademhaling onregelmatig terwijl hij zich concentreerde op de taak die voor hem lag. Zijn lippen raakten voorzichtig de gezwollen eikel, zijn tong verkennend als hij het ziltige voorvocht proefde dat zich vermengde met de opwinding die door de lucht hing.

Het was vreemd, onwennig zelfs, om deze nieuwe sensaties te ervaren, om de warmte en de zachtheid van Ryans pik in zijn mond te voelen. Niels slikte nerveus terwijl hij langzaam begon te zuigen, zijn tong kronkelend rond de gevoelige huid terwijl hij experimenteerde met verschillende technieken. Ryan wist niet wat hem overkwam en kon het niet laten harder te kreunen.

Maar te midden van zijn onervarenheid voelde Niels ook een golf van opwinding door hem heen spoelen. Het was ongelooflijk geil om Ryan te plezieren op deze intieme manier, om de controle te hebben over zijn genot, om hem te zien reageren op zijn aanrakingen.

Langzaam begon Niels meer zelfvertrouwen te krijgen, zijn bewegingen zekerder en vastberadener. Hij voelde hoe Ryans ademhaling versnelde, hoe zijn lichaam reageerde op de intense sensaties die Niels teweegbracht. Niels streelde met één hand de ballen van Ryan, die enorm strak stonden. Af en toe kneep hij er zachtjes in, wat een kreuntje bij Ryan veroorzaakte.

En terwijl Niels zich verloor in het moment, in de zoete extase van zijn eigen opwinding en verlangen, wist hij dat hij dit nooit zou vergeten. Want hoewel het misschien onwennig was geweest in het begin, was het ook ongelooflijk opwindend, en Niels kon niet anders dan toegeven dat hij er enorm van genoot. Met meer en meer enthousiasme begon hij Ryan af te zuigen en af te trekken en hij kon zijn pik steeds verder in zijn keel krijgen. Ryans ademhaling versnelde en ineens pakte hij Niels zijn haren vast en begon te grommen. Ineens voelde Niels iets warms en vochtigs in zijn mond en hij besefte dat Ryan klaarkwam!

Dikke klodders zaad dropen uit de eikel van Ryan terwijl Niels zijn pik in zijn mond had. Enigszins verrast, maar wel enorm geil, bleef Niels doorzuigen. Hij moest een beetje wennen aan de smaak. Het leek wel een mix van zoute ziltigheid, zweet, en puur geil. Ryan had echt dik zaad en Niels probeerde het door te slikken. Dit lukte niet in een keer en een deel van de sperma droop uit een mondhoek over zijn kin. Ryan gromde en kreunde terwijl hij zijn lading in Niels zijn mond loosde.

Na het intense orgasme van Ryan in Niels' mond, voelde Niels hoe Ryan zich terugtrok en hem met een verhitte blik aankeek. Er lag een onmiskenbare lust in Ryans ogen, een verlangen dat Niels niet kon negeren. Voordat Niels iets kon zeggen, voelde hij hoe Ryan hem zachtjes naar achteren duwde, totdat Niels op zijn rug lag met zijn harde pik nog steeds rechtop.

Met een zachte kreun boog Ryan zich voorover en nam Niels' erectie in zijn hand. Niels voelde een golf van opwinding door zijn lichaam schieten toen hij Ryans warme adem op zijn huid voelde, gevolgd door het vochtige contact van Ryans lippen die zijn eikel omhulden.

Het was een overweldigende sensatie, zo anders dan Niels had verwacht. Ryans mond voelde warm en nat terwijl hij Niels' pik begon te zuigen, zijn tong spelend over de gevoelige plekjes en hem naar nieuwe hoogten van genot duwend. Niels kreunde zachtjes en sloot zijn ogen, zich volledig overgevend aan het heerlijke gevoel van Ryans mond om hem heen. Marieke had hem wel eens gepijpt, maar dat deed ze altijd best voorzichtig, hij kwam ook nooit klaar in haar mond, dat wilde ze liever niet. Om de een of andere reden begon Niels te fantaseren dat hij niet gepijpt werd door Ryan, maar door Else.

Terwijl hij voelde hoe Ryan steeds sneller en gretiger werd, sloot Niels zijn ogen en dacht hij aan Else. Met Ryan zijn handen stevig om Niels' heupen en zijn mond om zijn harde paal, dacht Niels aan zijn ‘schoonmoeder’. Hij dacht aan haar wulpse houding, haar flirterige en plagerige opmerkingen en haar heerlijke lijf. Denkend aan dat het niet Ryan was die hem pijpte, maar Else, kwam Niels dichter en dichter bij zijn orgasme.

En toen, met een laatste, krachtige beweging, voelde Niels hoe de golven van genot door zijn lichaam spoelden. Zijn adem stokte in zijn keel terwijl hij zijn hoogtepunt bereikte, zijn pik pulserend in Ryans mond terwijl hij zijn warme zaad vrij liet. Met een harde kreun spoot hij zijn zaad eruit, denkend hoe heerlijk het is om klaar te komen in iemands mond. Ryan leek het echter wel wat spannend te vinden en was gestopt met pijpen. Wel trok hij Niels nog hard af, waardoor slierten sperma over Niels zijn lichaam heen werden gespoten. Het voelde heerlijk om zo gepijpt en klaargetrokken te worden, maar ergens had Niels gehoopt dat hij in Ryans mond had mogen klaarkomen. Al was dat maar een verre gedachte, echt hiermee bezig zijn kon hij niet want het was een heerlijk orgasme.

Het was een ongelooflijk geil moment, en toen hij zijn ogen weer opendeed zag hij de geile en vermoeide blik van Ryan. Hij had zweetdruppels die over zijn gezicht liepen, en toen Niels een blik over zijn eigen lichaam liet gaan zag hij wat een bende het was. Zijn pik lag halfslap op zijn buik in een plasje sperma, terwijl over zijn borstkas hier en daar ook wat zaad lag. De jongens konden het niet laten wat te grinniken. “Wat een troep hè”, lachten ze naar elkaar. Ze kleedden zich weer aan en begonnen aan de weg terug. Onderweg zeiden ze niet veel, er hing nog steeds wel een beetje spanning. Maar het hoge woord was er wel uit, en dat was dat ze geil van elkaar werden. Niels wist wel zeker dat dit niet de laatste keer was dat hij zoiets spannends mee zou maken met Ryan, en stiekem vond hij dat ook niet erg.

Terwijl Niels en Ryan zich aankleedden en terugliepen naar het huis, voelde Niels nog steeds de naschokken van het intense orgasme dat hij zojuist had ervaren. Zijn gedachten waren een warboel van opwinding en verwarring, maar ook van verlangen naar Else. Hij vond het ongelooflijk lekker en geil om Ryan te pijpen en om die harde paal in zijn mond te voelen. Maar toen hij zelf gepijpt werd, leek het wel alsof hij verlangde naar Else. Naar haar plagerige opmerkingen, haar sensuele aanrakingen, haar knappe lichaam, haar alles.

Niels was zo verzonken in zijn gedachten dat hij niet eens opmerkte dat Else hem begluurde toen hij binnen in huis was. Niels liep in een soort trance van vermoeidheid en verwarring gelijk naar de badkamer, terwijl Ryan een glas water pakte en beneden bleef. Niels duwde de badkamerdeur maar half dicht, en had niet door dat Else vanaf de gang hem stond te aanschouwen. Via de spiegel zag ze hoe hij zich uitkleedde en hoe zijn lichaam onder het zweed en zaad zat. Else glimlachte geil en durfde nog wel wat meer te gluren. Ze keek hoe Niels het zaad van zijn lichaam waste, zijn gespierde lichaam glanzend van het water. Else kon een opwindende tinteling voelen bij het zien van Niels' naakte vorm, zijn mannelijkheid zo kwetsbaar en verleidelijk tegelijk.

Toen Niels eindelijk uit de douche kwam en zich richting Mariekes slaapkamer begaf om zich aan te kleden, glipte Else stiekem naar binnen en pakte zijn sportshirt. Ze bracht het naar haar neus en inhaleerde diep, de geur van Niels' zweet vermengd met de zoete herinnering van zijn zaad prikkelde haar zintuigen. Een ondeugende glimlach speelde om haar lippen terwijl ze met haar vinger door een klodder sperma op het shirt gleed, haar verlangen naar Niels steeds sterker wordend.

Terwijl Else daar stond, omringd door de geur en de gedachten aan Niels, wist ze dat ze hem niet kon weerstaan. Haar verlangen naar hem was te sterk, haar lust te intens. En terwijl ze zijn shirt vasthield, voelde ze een opwinding door haar lichaam golven bij de gedachte aan wat er nog zou komen. Dit was slechts het begin van iets wat veel intenser en ondeugender zou worden
Trefwoorden bij dit verhaal: Moeder, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Robocock, Gp Van...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02
8.2
TrotsDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Goedemorgen meneer, welkom in mijn winkel, zei de zeer aantrekkelijke eind twintiger stoer en trots. Waar kan ik u mee van dienst zijn Nou, ik kon wel 10 dingen bedenken, maar daar was hij vast niet voor te porren. Porren ja, dat zou ik ook nog wel ..."
14-02
7.4
Wil Je DatDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Geamuseerd liep ik over het tennispark, overal sportieve mannen en vrouwen en de bekende tennisleraar. Lars, ik groette hem. We hadden al eens gepraat en ik merkte dat hij mij ook wel geil vond, maar het kon toen niet. Stoer had hij verteld hoe hij z..."
13-02
8.3
Zomer In ItaliëDoor: Rutger
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Fantaseren, Italie, Lul, Pijpen, Vakantie, Zomer,
" Ik ben op vakantie in Itali . Ik zit hier voor een maandje, voornamelijk om lekker te chillen. Maar om me niet dood te vervelen heb ik me ingeschreven voor een taalcursus Italiaans. Ook vind ik het wel even lekker om weg te zijn omdat er ..."
12-02
8.8
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. B..."
12-02
7.8
TussendoorDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"de relatie was uit, en ik zat met volle kloten. Niet belangrijk, dan trek je er toch gewoon even aan, toch Maar nee, ik wilde kut, of een lekkere pik. Kieskeurig ben ik niet echt, want geil is gewoon geil, simpel. Tijdens mijn re..."
12-02
8.2
ModernDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roodharig,
"Al die moderne fratsen, lachte de agrari r tegen zijn stoere, goed gespierde, zoon. Erg lekker gespierd, en in een voetbalbroek. Zo een die ik zo zou kunnen verslinden De roodharige stoere bink, keek trots naar zichzelf. Wat was er zo modern, een st..."
07-02
8.0
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02
9.0
Een Heerlijke Avond... - 5Door: Richard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Na onze h rlijke avond samen met Johan denk ik nog steeds aan wat hij zei voor hij weg ging.. misschien heb ik ook wel een verrassing .. Ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelde.. en mijn nieuwsgierig heid wint het . Ik stuur Johan een ..."
31-01
8.9
Kamperen, Maar Dan... - 9Door: Karel5615
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sandra had recht op een rustige vakantie zonder Peter, daarom moest Peter vandaag de camping verlaten, zo hadden Ilse en Sandra besloten. Mij werd gevraagd of ik Peter weer wilde gaan wassen en zo toog ik met Peter aan mijn zijde naar het to..."
30-01
8.8
Janine En RoyDoor: Sexwriter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen,
"Het verjaardagsfeestje van Janine was erg leuk geweest. Ik was blij dat ik gegaan was. Ik had leuke gesprekken gehad zowel met Janine als met Roy. Ik had wat met Janine geflirt en wat schuine opmerkingen gemaakt. Zoiets van die Roy zal wel een grote ..."
29-01
8.7
Kamperen, Maar Dan... - 9Door: Karel5615
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ilse kreeg Peter vrij snel tot bedaren, vooral door niet op zijn woede te reageren, maar gewoon vriendelijk blijvend hem welkom te heten en een drankje aan te bieden, vragen hoe de reis was enzovoorts. Ilse had een plan merkte ik, en liet m..."
29-01
8.8