63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5304x
Lengte: Lang | Lezers Online: 2
Dit is het vervolg op: Niels Wil Meer - 3
Niels had de afgelopen dagen veel nagedacht. Zijn gedachten waren als een draaikolk van herinneringen aan de intieme momenten die hij met Ryan had gedeeld. De herinnering aan hoe ze elkaar hadden afgetrokken, elkaars harde pikken in hun handen hadden gevoeld, elkaars opwinding hadden opgewekt met elke sensuele aanraking, stond in zijn geheugen gegrift. Het was zo anders dan wat hij gewend was, maar tegelijkertijd voelde het zo natuurlijk, zo opwindend. Terwijl Niels terugdacht aan hoe ze elkaar hadden gepijpt, voelde hij een tinteling door zijn lichaam gaan. De herinnering aan Ryans warme mond om zijn harde pik, zijn tong die speelde met zijn gevoelige eikel, bracht een golf van opwinding teweeg die zorgden voor een flinke stijgering in zijn jeans. Hij voelde zijn hartslag versnellen, zijn ademhaling werd onregelmatig terwijl hij terugdacht aan die geile momenten.

Met elke gedachte aan Ryan voelde Niels zijn opwinding groeien. Het verlangen om weer dicht bij hem te zijn, om weer die intense verbinding te voelen, werd steeds sterker. Hij voelde een brandend verlangen om weer samen te zijn, om elkaar te verkennen en te genieten van elkaars lichamen op een manier die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Waar Niels specifiek zo opgewonden van raakte, was de harde lul van Ryan. Om bezig te zijn met een andere pik, die af te trekken, met de ballen te spelen, met zijn tong over de eikel gaan en hem afzuigen, dat was iets waar hij het meest naar uitkeek om weer te doen.

Niels zijn jeans heeft ondertussen een opvallende bobbel. Zijn lul is ondertussen helemaal stijf en dat is goed te zien. Niels wist dat hij niet kon wachten, hij moest Ryan zien, hem voelen, hem proeven. Met een gevoel van urgentie springt Niels op zijn fiets en trapt snel naar het huis van zijn vriendin. Hij weet dat Marieke nog steeds op college zit, maar Ryan zou waarschijnlijk thuis zijn. Hij voelt de spanning in zijn buik terwijl hij het huis nadert, zijn hart bonkt in zijn borstkas terwijl hij de trap oploopt naar Ryans kamer.

Met een kloppend hart en een hoofd vol verlangen opent Niels de deur van Ryans kamer. Hij voelde zijn ademhaling stokken toen hij Ryan zag zitten, zijn gespierde lichaam ontspannen op het bed. Hun ogen ontmoetten elkaar en er was een moment van intense verbondenheid tussen hen, een onuitgesproken erkenning van hun gedeelde verlangen.

Niels stapt langzaam naar binnen, zijn ogen gefixeerd op Ryan terwijl hij dichterbij komt. Hij voelt de elektrische lading in de lucht tussen hen, een onmiskenbaar teken van de opwinding die hen beiden beheerst. Zijn hart bonst in zijn borstkas terwijl hij zich realiseert dat hij hier is, dat hij dit wil, dat hij verlangt naar Ryan en alles wat hij vertegenwoordigt. Dit is het moment waar hij naar heeft verlangd, het moment waarop hij zich overgeeft aan zijn verlangen, aan zijn opwinding, aan zijn lust. Niels weet dat hij niet kan ontsnappen aan de aantrekkingskracht die tussen hen ligt, en dat hij dat ook helemaal niet wil. Ryan kijkt hem vragend aan, zijn ogen gaan over het lichaam van Niels.

“Hoe is het man?” begint Ryan nog. Maar Niels is er niet om te praten, Niels is er om Ryans zaad in zijn mond te krijgen. Vastberaden loopt hij naar het bed en duwt Ryan naar achteren. “Ik weet niet wat er met me aan de hand is, maar ik wil je proeven Ryan. Ik wil je harde paal in mijn mond en ik wil er net zolang aan zuigen totdat je mijn mond vult met zaad.”

Niels' ogen zijn als hongerige roofdieren die zich tegoed doen aan het atletische lichaam van Ryan. Elk detail, elke contour van zijn gespierde torso, elke welving van zijn strakke buik, is een bron van verlangen voor Niels. Maar het meest lekkere van alles is Ryans pik, fier rechtop staand in zijn joggingbroek. Niels kan zijn ogen er niet vanaf houden, hij voelt een diep, bijna ontembaar verlangen om die dikke pik in zijn handen te voelen, om hem te strelen, te verkennen, te verwennen.

Met trillende vingers reikt Niels naar Ryans broek, zijn handen haast ongeduldig terwijl hij de stof van zijn broek voelt. Hij trekt de broek langzaam naar beneden, zijn ademhaling gejaagd terwijl hij zich voorbereidt op het moment waar hij zo naar heeft verlangd. De witte Bjorn Borg die Ryan heeft laat nog meer zien hoe stijf Ryan al is, blijkbaar doen Niels zijn woorden veel met hem. Snel trekt hij nu zijn boxershort uit en grijpt met zijn hand de pik van Ryan vast.

Als hij eindelijk de warmte van Ryans pik voelt, verstijft Niels bijna van opwinding. Hij weet dat dit is waar hij naar heeft verlangd, waar hij naar heeft gesmacht, en hij kan niet wachten om het te ervaren. Zijn hand omvat Ryans pik stevig, voelt de stevigheid, de kracht, de opwinding die er doorheen pulseert.

Maar de drang om Ryan te proeven is te sterk om te weerstaan. Met een vastberadenheid die Niels bijna verbaast, buigt hij voorover en neemt hij Ryans harde paal in zijn mond. Hij voelt hoe Ryans warme vlees zijn lippen streelt, hoe zijn tong speelt met de gevoelige huid van zijn eikel, hoe zijn mond zich vult met de heerlijke smaak van verlangen.

Niels is als een man die zijn dorst lest na dagenlang in de woestijn te hebben doorgebracht. Hij zuigt en likt, zijn mond beweegt gretig over Ryans pik, zijn handen strelen langs Ryans gespierde dijen terwijl hij zich verliest in de extase van het moment. Het geluid van Ryans zachte gekreun vult de kamer, en deze opwinding moedigt Niels alleen maar meer aan. Hij voelt hoe Ryans lichaam reageert op zijn aanraking, hoe zijn ademhaling versnelt, hoe zijn spieren zich spannen van genot.

Ryan krijgt de kans niet om iets te zeggen maar ligt alleen maar kreunend op bed terwijl Niels hem hartstochtelijk aan het pijpen is. Hij gaat nu snel op en neer en kneedt stevig in zijn ballen. Ryans handen liggen op Niels zijn achterhoofd en hij heeft zijn ogen dicht. Niels is volledig gefocust op Ryans pik en heeft helemaal niet door wat er om hem heen gebeurt.

De jongens zijn beiden zo geil dat ze niet doorhebben dat de deur van Ryans slaapkamer openstaat. Else staat te gluren met in haar ene hand haar iPhone, waarmee ze wat foto’s maakt. Haar andere hand zit onder haar jurkje en ze is zichzelf aan het vingeren.

"Hmmm, wat zien die jongens er toch zo lekker geil uit”, denkt Else. Haar wijsvinger glijdt door haar kletsnatte kutje terwijl ze verlekkerd kijkt naar de pijpende Niels. Else wist al wel dat Niels een stoute jongen was, maar hem nu echt zo open zien pijpen was wel een heel ander verhaal. En nu met deze beelden had ze iets om hem te chanteren. Al vraagt ze zich ergens af of dat überhaupt wel nodig is, hij is zo’n geile jongeman dat ze hem waarschijnlijk toch wel kan verleiden.

Terwijl Else zo lekker staat te geilen in de deuropening hebben de jongens niks door. Niels is vol overtuiging Ryans harde pik aan het afzuigen en geniet er met volle teugen van. Hij krijgt zijn harde paal bijna volledig in zijn mond, de kamer wordt gevuld van natte en soppende geluiden. Niels gebruikt zijn handen actief en betast Ryan overal. Hij betast zijn gespierde bovenbenen en kneedt lekker in Ryans ballen, en af en toe trekt hij hem ook mee af als zijn mond op en neer gaat. Hmm en Niels zijn pik is ondertussen ontzettend stijf, hij heeft ook wel veel zin om lekker klaar te komen zo. Maar eerst focussen op Ryan. Op die dikke piemel en het zaad wat hij eruit aan het zuigen is.

Terwijl Niels met volle overgave doorgaat met het verwennen van Ryans harde pik, voelt hij hoe de opwinding in de kamer tot het kookpunt stijgt. De natte, soppende geluiden vullen de ruimte terwijl Niels' mond en handen zich blijven bewegen, vastberaden om Ryan naar de rand van extase te brengen.

Ryan's ademhaling versnelt, zijn gekreun wordt luider en rauwer naarmate Niels hem blijft stimuleren. Zijn lichaam begint zich aan te spannen, elke spier gespannen als een boog klaar om afgevuurd te worden. Zijn handen, die eerst rustig op Niels' achterhoofd lagen, klauwen nu in zijn haar, zijn vingers verstrengeld in de lokken terwijl hij zich overgeeft aan de golven van genot die door hem heen spoelen.

Niels voelt de spanning in Ryans lichaam, weet dat hij op het punt staat om los te laten, om zijn zaad te laten stromen. Hij voert het tempo op, zuigt harder, trekt sneller, zijn eigen opwinding nu bijna onhoudbaar. Hij verlangt naar de warme en natte beloning die hij weet dat zal komen, de beloning voor al zijn inspanningen, voor al zijn toewijding aan Ryans genot.

En dan, op het hoogtepunt van extase, voelt Niels hoe Ryans lichaam begint te schokken, zijn pik pulserend in Niels' mond terwijl hij zijn lading zaad loslaat. “Ahhh ik kom, ik spuit je mond vol”, kreunt Ryan uit. En klaarkomen, dat doet Ryan. Niels voelt hoe de eerste 2 stralen diep in zijn keel verdwijnen. Het sperma vult Niels' mond, warm en smakelijk, en hij zuigt gulzig, zijn tong draaiend om elk laatste druppeltje op te vangen, elke zoete, zoute en ziltige smaak te proeven. Ryans zaad is dik en veel, Niels krijgt de rillingen over zijn lijf van geilheid terwijl hij zijn zaad doorslikt. Hmmm wat was dit lekker, wat was dit geil om te doen.

Ryans gekreun verandert in een diepe, bevredigende zucht terwijl hij zich overgeeft aan de golf van voldoening die door hem heen spoelt. Zijn lichaam ontspant zich, zijn spieren verslappen, en hij zakt vermoeid terug op het bed, een glimlach van genot speelt om zijn lippen terwijl hij bijkomt van de intense ervaring.

Terwijl Niels nog nasiddert van de sensatie van Ryans climax, voelt hij zijn eigen verlangen branden, een ontembare honger naar bevrediging. Zijn erectie staat strak gespannen in zijn broek, een fysieke manifestatie van zijn opwinding, klaar om bevrijd te worden. Maar zijn anticipatie wordt abrupt onderbroken wanneer Ryan op zijn horloge kijkt, een zucht van spijt uitblaast en zich realiseert dat hij naar zijn sporttraining moet vertrekken.

Met een mengeling van frustratie en begrip laat Niels Ryan achter, wetende dat zijn verlangen nog even onvervuld zal blijven. Ryan belooft hem later te plezieren, een belofte die Niels doet hunkeren naar het volgende moment van genot dat ze samen zullen delen.

Terwijl Niels de trap afdaalt, op zoek naar een uitweg uit de opgebouwde spanning die in zijn lichaam woedt, wordt hij geconfronteerd met Else, de moeder van Ryan en Marieke. Haar glimlach is ondeugend, haar ogen twinkelen met een suggestieve gloed die Niels niet kan negeren. Ze begroet hem met een warme omhelzing, haar aanraking vurig en provocerend. Haar omhelzing is warm en uitnodigend, haar lichaam dicht tegen het zijne, waardoor Niels haar zachte rondingen voelt tegen zijn borstkas. Zijn hart bonst sneller bij haar aanraking, en hij kan de subtiele geur van haar parfum ruiken, een bedwelmende mix van bloemen en kruiden die hem nog meer in haar ban brengt.

Else's glimlach is ondeugend, haar lippen gekruld in een speelse grijns die Niels' verlangen alleen maar aanwakkert. Haar ogen, fonkelend van plezier, kijken hem diep aan, alsof ze recht door hem heen kunnen kijken en zijn diepste verlangens kunnen lezen. “Pfff wat is die Else toch een lekker ding, ze maakt me helemaal gek”, denkt Niels. Hij kan niet ontsnappen aan haar intense blik.

"Hoe gaat het met jou, Niels?" vraagt Else, haar stem fluweelzacht maar doordrenkt van een suggestieve ondertoon die Niels' hart sneller doet kloppen. Haar woorden lijken meer te betekenen dan alleen een oppervlakkige begroeting, en Niels voelt zich gevangen in haar betovering. "Goed, dank je," antwoordt Niels, zijn stem iets schorre van opwinding. Hij merkt dat hij moeite heeft om zich te concentreren, zijn gedachten nog steeds gevuld met de intense ervaring die hij zojuist met Ryan heeft gedeeld. Hij heeft de ziltige smaak van Ryans sperma nog in zijn mond en proeft er nog een beetje van. Zou Else dat kunnen ruiken?

Else laat haar hand langs zijn arm glijden, haar aanraking als een vonk die door zijn lichaam schiet. "Je ziet er een beetje uitgeput uit, lieverd," merkt ze op, haar stem fluisterend in zijn oor. "Heb je iets spannends meegemaakt vandaag?" Niels voelt een blos op zijn wangen verschijnen terwijl hij aan het intieme moment met Ryan denkt, maar hij herstelt zich snel. "Oh, uh, niet echt," mompelt hij, zijn ogen afdwalend terwijl hij probeert zijn opwinding te verbergen. Hij kan het echter niet laten een blik op Else te werpen, die er weer verrukkelijk uitziet. Met dit warme zomerweer draagt ze een zomers jurkje tot net boven haar knieën, met een flinke decolleté. Wat Niels er wel niet voor over heeft om die heerlijke borsten eens vast te houden…

Else lacht zachtjes, een geluid dat als muziek in Niels' oren klinkt. "Je hoeft niet verlegen te zijn, Niels," fluistert ze, haar lippen slechts centimeters van de zijne verwijderd. "Ik weet wel wat jonge mannen zoals jij graag doen als ze alleen zijn."

Niels slikt moeizaam terwijl hij de intensiteit van haar blik voelt, haar ogen die hem vastpinnen als een prooi. Hij weet dat hij moet oppassen, dat hij niet te ver moet gaan in het bijzijn van Else, maar hij kan de aantrekkingskracht die tussen hen hangt niet negeren. Ze is ten slotte de moeder van zijn vriendin, de moeder van de jongen die hij vandaag voor de tweede keer heeft afgezogen. Laat Marieke dit maar niet weten…

"Hoe is het met jou, Else?" vraagt Niels, zijn stem schor van opwinding. Hij probeert het gesprek op een veiliger terrein te brengen, maar zijn gedachten dwalen af naar alles wat hij zou willen doen met deze verleidelijke vrouw voor hem.

Else's ondeugende glimlach lijkt alleen maar breder te worden wanneer ze Niels' reactie op haar suggestieve opmerkingen opmerkt.

"Oh, ik heb het behoorlijk warm," zegt Else, haar stem fluisterend en doordrenkt van verleiding. "Ik denk dat ik wat stoom moet afblazen, weet je wel?"

Niels voelt zijn hartslag versnellen bij haar woorden, zijn verlangen naar haar groeit met elke seconde die voorbijgaat. Hij kan de opwinding in haar stem horen, de belofte van iets ondeugends en verboden dat hen beiden wacht als ze zich overgeven aan hun verlangens.

Else blijft flirten, haar woorden doordrenkt met dubbele betekenissen die Niels' verbeelding doen ontvlammen. Hij voelt zich gevangen in haar betovering, zijn gedachten volledig gevuld met het verlangen naar haar aanraking, haar lippen, haar huid tegen de zijne.

Plotseling, alsof ze zijn verlangen kan voelen, pakt Else Niels' hand vast en legt die op haar borst, haar warme huid brandend onder zijn aanraking. Niels' adem stokt in zijn keel terwijl hij haar borst kneedt, de stof van haar kleding de enige barrière tussen hen in. Wat voelt haar borst heerlijk, zo zacht en rond, en hij voelt hoe ze een stijve tepel heeft. Hij kijkt verlekkerd naar haar heerlijke tieten en heeft niet door dat Elses mond naar de zijne toekomt.

Niels' ogen schieten wijd open van verbazing wanneer Else zijn hand naar haar borst leidt. "Else, wacht even," protesteert hij zwakjes, zijn stem gevuld met een mengeling van opwinding en twijfel. "Dit kunnen we niet doen."

Maar Else onderbreekt hem met een ondeugende glimlach, haar lippen slechts centimeters van de zijne verwijderd. "Oh, Niels," fluistert ze, haar stem doordrenkt van verlangen. "Denk je echt dat ik niet heb gezien wat er net in Ryans slaapkamer gebeurde?"

Niels' hart bonst wild in zijn borstkas terwijl hij de betekenis van haar woorden laat doordringen. Hij slikt moeizaam en ontmoet haar verhitte blik, zijn verlangen naar haar nu onweerstaanbaar geworden. "Maar... dat was anders," stamelt hij, zijn excuses zwak en ineffectief.

Else schudt langzaam haar hoofd, haar glimlach breder wordend. "Ach, Niels," zegt ze met een spottende ondertoon. "Ik denk dat je nog steeds recht hebt op een goede beloning, nietwaar?"

Haar woorden sturen een schok van opwinding door Niels' lichaam, zijn verlangen naar haar nu ontembaar geworden. Hij kan de hitte van haar lichaam voelen, haar nabijheid als een vuur dat zijn huid doordringt. Met een zucht van overgave laat hij zich meevoeren door de stroom van verlangen die hen beiden overspoelt, wetende dat er geen weg meer terug is.

Else neemt het initiatief, haar lippen die de zijne zoeken in een vurige kus die alle remmingen wegneemt. Niels voelt haar zachte lippen op de zijne, hij krijgt het er helemaal warm van. Else opent haar lippen en laat haar tong in Niels zijn mond glijden. Niels opent zijn mond verder en ze beginnen heerlijk te tongen, terwijl nu beide handen van hem de borsten van Else aan het kneden zijn. Hun tongen dansen wild, verstrengeld in een sensuele strijd om dominantie, terwijl hun handen elkaar overal betasten, hunkerend naar meer.

De tongzoen lijkt eeuwig te duren, hun verlangen naar elkaar groeit met elke hartstochtelijke aanraking. Maar dan, plotseling, onderbreekt Else de kus, haar ademhaling zwaar en haar ogen glinsterend van verlangen.

Met een dwingende blik in haar ogen en een verleidelijke glimlach op haar lippen, kijkt Else Niels aan en spreekt met een stem doordrenkt van verlangen en autoriteit. "Nu is het jouw beurt, Niels," zegt ze, haar woorden doordringend en erotisch. "Ik wil dat je me beft, me laat voelen hoe graag je me wilt plezieren." Met fluisterende en sexy ondertoon gaat ze verder. “Ik wil dat je me beft zoals je Ryan net hebt gepijpt, met dezelfde overgave en passie. Hmmm wat was dat lekker om mijn zoon zijn pik in jouw mond te zien verdwijnen”.

Niels' adem stokt bij haar bevel, zijn hart dat wild bonst van opwinding terwijl hij haar gehoorzaamt. "Ja, Else," fluistert hij, zijn stem zwaar van verlangen. "Ik zal alles voor je doen, alles om je te laten genieten."

Else glimlacht tevreden bij zijn woorden, wetend dat ze hem precies heeft waar ze hem hebben wil. "Goed zo, Niels," zegt ze met een zwoele ondertoon. "Maar onthoud, je beloning komt alleen als je me goed weet te plezieren. En geloof me, als je me weet te bevredigen, zullen we nog veel meer avonturen beleven samen."

Niels knikt, het is bizar wat hij allemaal meemaakt. Ook al had hij niet verwacht dat Else zo streng was, maakt ze hem zó geil dat hij haar dolgraag wil verwennen. Zonder aarzeling zakt hij op zijn knieën voor haar, zijn verlangen om haar te plezieren brandend als een vuur in zijn binnenste. Met een gevoel van vastberadenheid en opwinding, buigt hij zich voorover en begint hij haar te verwennen met zijn tong, zijn lippen zachtjes haar gevoelige plekjes kussend terwijl hij haar genot nastreeft met elk tedere gebaar.

Met een zachte zucht van genot spreidt Else haar benen verder, haar lichaam trillend van opwinding terwijl Niels zich vastberaden over haar buigt. Zijn tong glijdt langzaam over haar gladde huid, zijn lippen die haar gevoelige plekjes zachtjes kussen, terwijl hij haar genot nastreeft met elk teder gebaar.

Else kreunt zachtjes, haar ademhaling snel en onregelmatig, terwijl Niels' tong haar kutje verkent met een vaardigheid die haar wild maakt van verlangen. “Hmm die jongen kan goed likken zeg, Marieke zal wel genieten van zo’n lekkere jonge vent”, denkt Else. “Niet alleen Marieke geniet van zijn tong, Ryan ook… en dan te beseffen dat hij nu mij aan het beffen is en ik de touwtjes in handen heb, wat een heerlijk machtsgevoel". Else kijkt geil en geniepig hoe Niels de tijd neemt om haar natte kut te likken. Oh wat een plannen heeft ze nog voor de toekomst met hem, met Ryan, en met Marieke. Als Niels eens zou weten… Haar handen glijden over haar grote, zachte borsten, haar tepels hard en rechtop staand van opwinding, terwijl ze haar lichaam kronkelt onder Niels' tedere aanraking.

Niels voelt de warmte en het vocht van Else's opwinding op zijn gezicht, zijn lippen die haar kutje verkennen en haar laten kronkelen van genot. Met een hand streelt hij zachtjes over haar dijen, zijn vingers haar huid verkennend terwijl hij haar opwindt met zijn aanraking. Langzaam laat hij een vinger naar binnen glijden, terwijl zijn tong blijft dansen over haar gevoelige plekjes, haar genot opvoerend met elk nieuw gebaar. Terwijl hij haar nu beft en vingert, merkt hij dat Else dichter bij haar orgasme komt.

Else kreunt luider, haar lichaam kronkelend onder Niels' aanraking, haar kutje pulserend van verlangen terwijl hij haar naar nieuwe hoogten van genot leidt. Haar ademhaling versnelt, haar hart bonst wild in haar borstkas terwijl ze zich overgeeft aan de golven van extase die door haar heen spoelen. Niels' tong en vingers brengen haar naar de rand van de afgrond, haar genot op het punt om haar te overspoelen met een golf van ongekende sensaties.

Else's lichaam begint te schokken, haar ademhaling onregelmatig en haar kreunen luider en luidruchtiger terwijl Niels haar blijft verwennen met zijn tong en vingers. Een golf van extase overspoelt haar, haar spieren spannen zich aan terwijl haar kutje begint te pulseren van genot.

Met een luid, bevredigend gekreun komt Else klaar, haar lichaam schokkend van het intense orgasme dat door haar heen raast. Haar kutvocht spuit in golven uit haar kutje, haar sappen vermengen zich met Niels' gezicht terwijl ze zich overgeeft aan het genot dat hij haar schenkt.

Niels blijft haar vingeren, zijn bewegingen snel en krachtig, terwijl Else wordt overspoeld door een tweede golf van extase die haar bijna doet duizelen. Haar lichaam trilt van genot, haar kutje pulserend rond zijn vingers terwijl ze zich verliest in de sensaties die hij haar schenkt.

Met een diepe zucht van voldoening zakt Else achterover op de keukentafel, haar lichaam nog naschokkend van het intense orgasme dat Niels haar heeft bezorgd. Haar ademhaling is zwaar, haar hart bonst wild in haar borstkas terwijl ze bijkomt van de ongekende sensaties die ze zojuist heeft ervaren.

Na enkele seconden van uitpuffen, kijkt Else Niels met een glimlach aan, haar ogen twinkelen met bewondering. "Je hebt echt geweldige kunsten vertoond daar beneden, Niels," fluistert ze, haar stem zwaar van opwinding. "Je verdient absoluut een beloning."

Niels' hart bonst van opwinding terwijl hij haar woorden hoort. Hij voelt zijn erectie kloppen van verlangen terwijl hij haar aankijkt, vol verwachting van wat er komen gaat. Else staat op, haar bewegingen vloeiend en verleidelijk, en stapt dichterbij Niels. Ze legt een hand op zijn borst, haar aanraking zacht en sensueel. "Als beloning zal ik je laten klaarkomen over mijn gezicht," zegt ze, haar stem hees van verlangen. "Maar eerst, kleed je uit."

Niels haast zich om zijn broek uit te trekken, zijn erectie bevrijd en kloppend van opwinding. Else kijkt verlekkerd naar zijn lichaam, naar zijn harde pik die omhoog springt zodra hij zijn boxershort naar beneden trekt. Hij heeft een heerlijk lichaam, atletisch, gespierd, maar niet te groot. En zijn harde lul… hmmm die ziet er geweldig uit. Else knielt voor hem neer, haar lippen al glanzend van anticipatie terwijl ze zijn harde pik in haar mond neemt.

Niels' adem stokt van pure extase wanneer Else haar ervaren mond om zijn geslacht sluit. Haar tong cirkelt rond zijn eikel, haar lippen strak en warm terwijl ze hem diep in haar mond neemt. Terwijl Else Niels pijpt, voelt ze haar opwinding groeien. Haar gedachten dwalen af naar haar diepste fantasieën, waarvan Niels geen idee heeft. Ze geniet van het gevoel van zijn harde pik in haar mond, maar ze wil meer, ze wil hem helemaal overweldigen met haar verlangens.

Met een handige beweging laat Else haar vinger door haar nog kletsnatte kutje glijden, haar vingertop glanzend van haar opwinding. Zonder aarzeling brengt ze haar natte vinger naar de billen van Niels. Haar mond zit om zijn grote lul, en met haar ene hand spreidt ze zijn billen iets. Niels' lichaam schokt van verrassing als hij de druk van Elses vinger tegen zijn kontgaatje voelt. Een luide kreun ontsnapt aan zijn lippen, maar hij biedt geen weerstand. Hij laat Else's vinger langzaam in hem glijden, zijn opwinding groeit met elke centimeter die ze dieper gaat.

Terwijl Else hem blijft pijpen, beweegt ze haar vinger behendig in en uit Niels' strakke opening, hem overweldigend met een golf van sensaties die hem naar de rand van extase brengen. Hij moet de keukentafel vastpakken om zijn evenwicht niet te verliezen, zo’n lekker gevoel heeft hij. De heerlijke zachte en natte mond van Else om zijn paal en haar vinger in zijn kont, ongelofelijk hoe lekker dat voelt. Niels' gekreun vult de kamer, zijn lichaam kronkelend van genot terwijl hij zich overgeeft aan Elses verlangens.

Else geniet van de macht die ze over Niels heeft, haar opwinding stijgt naar ongekende hoogten terwijl ze hem ziet genieten van haar aanrakingen. Ze weet dat hij haar fantasieën niet kent, maar dat maakt het des te spannender voor haar. Terwijl ze hem blijft pijpen en vingeren, voelt Else zijn climax naderen. Zijn ademhaling versnelt en zijn gekreun neemt toe. Terwijl ze hem lekker snel blijft vingeren pakt ze met haar andere hand zijn pik en begint hem hard af te trekken, haar mond nu alleen nog om zijn eikel. En dan, met een luide schreeuw van genot, komt Niels klaar.

Else houdt haar ogen open en ziet hoe zijn grote pik begint te spuiten. Ze geniet van het gevoel van Niels' warme sperma op haar gezicht, haar huid glanzend van zijn opwinding. Ze likt zijn zaad van haar lippen, haar tong speels terwijl ze hem blijft aankijken. Else voelt zijn pik pulseren in haar hand terwijl het warme zaad eruit spuit, zijn orgasme zo intens dat het haar bijna overweldigt.

Ze steekt haar tong uit, vangt behoorlijk wat zaad op en likt het genietend op, haar smaakpapillen overweldigd door de heerlijke smaak van Niels' zijn zaad.Terwijl Niels blijft klaarkomen, blijft Else hem intens doorvingeren, haar vingers bewegen met een vakkundigheid die hem tot het uiterste drijft. Zijn orgasme lijkt eindeloos te duren, zijn lichaam trillend van genot terwijl hij zich volledig overgeeft aan de golven van extase die hem overspoelen.

Het sperma bedekt Else's hele gezicht, haar huid glanzend van het vocht terwijl ze geniet van elke druppel die over haar heen stroomt. Ze kijkt Niels ondeugend aan, haar ogen glinsterend van opwinding terwijl ze lekkere opmerkingen naar hem maakt.

"Hmm, wat een heerlijke beloning, Niels," fluistert ze met een grijns, haar stem zwaar van verlangen. "Je hebt me echt laten genieten, maar ik denk dat we nog niet klaar zijn. Ik heb nog zoveel meer in gedachten voor ons beiden."

Haar fantasieën lijken werkelijkheid te worden, en ze kan niet wachten om nog meer van haar verlangens te vervullen met Niels aan haar zijde. En Niels heeft zojuist de beste pijpbeurt uit zijn leven gehad. Nooit had hij durven dromen dat hij over Elses knappe gezicht kon klaarkomen. Ze is de moeder van zijn vriendin, de moeder van de jongen met wie hij aan het geilen is, en hij is helemaal in haar macht. Dit belooft het begin te worden van een enorm geil avontuur.
Lees verder in: Niels Wil Meer - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Ontdekken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Na De ChatDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Likken, Neuken, Pijpen, Trio,
"Hallo, was de nogal vreemde openingszin voor mijn camsletje. Ik liet het zo, want vaak speelde hij een middelbare scholier, en later rukte hij zich dan op cam voor mij af. Hij was slank, sportief en in de dertig. Omdat hij het stiekem deed, was er ve..."
23-05
8.5
Medische KeuringDoor: Torag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
" Voor een instantie verricht ik lichamelijk keuringen aan huis, waarbij ik voornamelijk mannen aan een klein onderzoekje onderwerp. In de basis ben ik hetero maar omdat er wel eens intieme vragen moeten worden gesteld en onderzoekjes worden verric..."
21-05
8.6
Verrassende TrioDoor: A.Chivas
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Groepsex, Pijpen, Trio,
"Manon kende ik al enkele jaren. Ze baatte het caf uit waar ik mij na mijn verhuis naar de stad was gaan thuis voelen. Na enkele sporadische bezoeken werd die plaats al vlug mijn stamcaf en daar had Manon veel, zo niet alles, mee te maken. We war..."
20-05
9.6
Niels Wil Meer - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pegging, Pijpen,
"Enkele weken zijn voorbijgegaan sinds die ene middag. Die ene middag waar Niels eerst Ryan afgezogen heeft. Die ene middag waar hij door Else werd geconfronteerd met zijn biseksuele activiteiten. Die ene middag waar hij de opdrachten van Else moest o..."
17-05
9.5
Ouder Bi Stel MmvDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik was een weekje alleen thuis, het was lekker weer en dus zat ik in mijn korte broek op bull te kijken of er nog iets te doen was. Ik kon niet echt iets vinden of er werd niet gereageerd als ik wat verzond en begon er al aardig klaar mee te..."
15-05
8.9
GelezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toyboy,
"Ze was leuk, en maakte mij geil met haar keurige mantelpakje. Ik vind dat nu eenmaal erg opwindend, ja. Beleefd had ze mij gevraagd om een kop koffie, maar ik was wel aan het werk, maar in een andere functie. Wijntje doen straks, lachte ik, ..."
14-05
7.7
Ontmoeting Gelijkgestemde ... - 1Door: Nlshadow
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Toen het avond was kreeg ik weer een app binnen met een foto, op deze foto was zijn pik te zien en een slipje van zijn kleindochter onder het zaad. Toen wist ik het zeker dit komt helemaal goed tussen ons. Ik stuurde hem terug dat hij dat slipje maar..."
10-05
7.5
Als KonijnenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Trio,
"grappig, ik kende ze al vanaf school, en ja, ze waren leuk. Alleen ze leefden zo eh gezond, hardlopen en niet roken. Ik deed dat wel, vet eten, roken en andere stoute dingen. Maar we konden het goed vinden, zo goed, dat we samen op vakantie gingen. Z..."
10-05
8.1
In De SekscinemaDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Seksbioscoop,
"Als je al wat ouder bent ga je op een andere manier naar seks kijken, je bent dan al wat gewoon en je verlangens staan normaal wel vast, wat wel veranderd is, is het internet, wat je eens in een seksshop of in een seks cinema moest gaan zien is totaa..."
08-05
8.1
Ontmoeting Gelijkgestemde ...Door: Nlshadow
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Webcam,
" Voorstellen Ik ben de schrijver van de waargebeurde verhalen, ik ben een alleenstaande Nederlandse man van 44 jaar met een gezet postuur, mijn goede vriend is ook een alleenstaande Nederlandse man van 67 jaar met een gezet postuur. Wij..."
05-05
7.5
Vakantie Aan De ... - 11Door: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Facial, Friends With Benefits, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vakantie, Voyeurisme, Vrienden,
"Eigenlijk is het best grappig om iemand zo te zien genieten van zijn anale ontmaagding. En dat ik er ook nog heel veel plezier aan beleef is een win win situatie. Afwisselend neuk ik Juan zijn kont. Met lange halen, korte stootjes en diep in hem, dra..."
02-05
9.0
BekekenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Knap ben ik niet, integendeel, maar waarom bleef die buurvrouw dan naar mij kijken Niet dat ik het erg vind, ik keek ook naar haar. Lekker, wat rijper, slank en verzorgd. Nu in bikini, die kon ze zeker hebben, een strak buikje en een keurige camelto..."
01-05
7.8
Klik hier voor meer...