Klik hier voor meer...
DeStudentSchrijver
DeStudentSchrijver
Hoi hoi,

Een 24 jarige student, die zijn geile gedachten kwijt wilt op deze site door het plaatsen en lezen van verhalen. Vragen, zin om even te kletsen of mogelijk een verzoekje? Stuur me een berichtje! Ook altijd bereid om mee te denken of samen te werken voor een leuk/spannend verhaaltje!

xxx
Hoogste Cijfer: De Eerste Echte Keer... - 2
Meest Gelezen: Niels Wil Meer - 2
Aantal Verhalen: 15
Geplaatste Reacties: 13
E-Mail Adres: kaebergen@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Terugweg Van De ToppersDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Openbaar, Pijpen, Verzoek, Waargebeurd,
" i Weer een wat korter verhaaltje, dit keer op verzoek van Kim. Hopelijk genieten jullie van dit waargebeurde verhaaltje. Xx i Kim stond voor de spiegel in haar kamer en bekeek zichzelf kritisch. Ze had zich speciaal aangekleed..."
29-05-24
9.1
Een Zomerse Geile Avond In AmsterdamDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Date, Dating, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Orgasme, Pijpen, Truth Or Dare,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05-24
9.0
Invaldocent Op De UniDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke idee n voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hop..."
22-05-24
8.9
Niels Wil Meer - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pegging, Pijpen,
"Enkele weken zijn voorbijgegaan sinds die ene middag. Die ene middag waar Niels eerst Ryan afgezogen heeft. Die ene middag waar hij door Else werd geconfronteerd met zijn biseksuele activiteiten. Die ene middag waar hij de opdrachten van Else moest o..."
17-05-24
9.5
Niels Wil Meer - 4Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ontdekken, Pijpen,
"Niels had de afgelopen dagen veel nagedacht. Zijn gedachten waren als een draaikolk van herinneringen aan de intieme momenten die hij met Ryan had gedeeld. De herinnering aan hoe ze elkaar hadden afgetrokken, elkaars harde pikken in hun handen hadden..."
14-05-24
9.4
Niels Wil Meer - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pijpen,
"Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgeme..."
08-02-24
9.4
De Eerste Echte Keer... - 2Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Studenten,
"Het was een paar weken geleden sinds onze eerste ontmoeting in die hotelkamer, een nacht doordrenkt van verlangen en ontdekking. Terwijl ik hier nu sta, terugkijkend op die ene avond die mijn wereld op zijn kop zette, voel ik nog steeds de echo van o..."
03-02-24
9.6
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02-24
8.9
De Eerste Echte Keer... - 1Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Eerste Keer,
"Met trillende handen stap ik de kamer binnen. Het is een mooie en luxe hotelkamer, met uitzicht over Utrecht centrum. Vanaf de 10e verdieping zie ik hoe de treinen in en uit het station rijden en zie ik hoe het dagelijkse leven verloopt in de stad. N..."
14-09-23
9.5
Niels Wil Meer - 2Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Ik vlucht naar de slaapkamer van Marieke. Mijn hart bonkt in mijn keel en ik voel de spanning in mijn lijf. Deels vanwege de geile masturberende Ryan die ik net stond te bewonderen, en deels van de schrik dat ik zojuist mezelf heb laten zien aan Ryan..."
05-11-22
9.3
Niels Wil Meer - 1Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
"Het loopt niet lekker in mijn relatie. Al weken lang niet. Veel gedoe, gezeur, geen leuke afspraakjes meer, en al helemaal niet veel intieme momenten meer. Het vervelende is nog, dat dit door mij komt. Ik ben de laatste weken met mijn hoofd ergens an..."
07-10-22
8.7
Maartjes Avontuur - 4Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Maartje werd glimlachend wakker. Ze voelde zich gelukkig. Het was 2 dagen geleden dat ze het pijpavontuur met Mike, de knappe en jonge bezorger had beleefd en ze had er een heel geil gevoel aan over gehouden. Vandaag zou hij weer komen, want ze had w..."
30-11-21
9.1
Maartjes Avontuur - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Maartje is er klaar voor. Ze is klaar om de volgende, de chte grote stap te zetten. Wekenlang heeft ze hiernaartoe gewerkt. Ze gaat vandaag haar seksuele avontuur voortzetten. Vandaag zal ze haar eerste facial ondergaan. En oh wat maakt die gedachte..."
25-11-21
9.3
Maartjes Avontuur - 2Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"De weken vlogen voorbij, en Maartjes avontuur had een goede start. Ze is actief gaan sporten, begon er financieel op vooruit te gaan met haar aandelen handeltje, en op seksueel gebied experimenteerde ze meer en meer met d r zelf. Iedere dag masturbee..."
24-11-21
9.0
Maartjes Avontuur - 1Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
"7,5 jaar getrouwd vandaag en nog nooit zo ongelukkig geweest. Niemand begreep haar. Het zou zo perfect moeten zijn volgens haar omgeving. Getrouwd met haar knappe jeugdvriendje van de middelbare school, 2 prachtige kinderen, een huis in de stad en ee..."
20-11-21
8.9