Klik hier voor meer...
Datum: 22-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 10155
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke ideeën voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hopelijk genieten jullie van deze short story xx

---

Myrthe was zoals elke ochtend vroeg opgestaan. Ze had haar kinderen naar school gebracht en was daarna naar de universiteit gegaan. Ze had zich ingeschreven voor een vak dat als heel makkelijk bekend stond, maar ze vond het toch belangrijk om het bij te wonen. Ze had gehoord dat bijna alle jonge studenten de les hadden geskipt om uit te brakken in hun bedden na een nachtje stappen. Bij binnenkomst zag ze dat ze inderdaad de enige student was die was komen opdagen. Tot haar verrassing was er een invaldocent, een jonge man van begin 30. Hij was atletisch gebouwd, gladgeschoren, en droeg een strak, op maat gemaakt pak dat zijn gespierde lichaam benadrukte. Myrthe voelde haar hart sneller kloppen. Ze was een knappe vrouw van eind 40, met lang zwart haar, een bril, en een indrukwekkende boezem van cup E. Ze droeg een strakke jeans, een witte blouse, en witte sneakers.

Toen Myrthe helemaal vooraan ging zitten, begon ze meteen te fantaseren over de knappe docent. Zijn naam was Thomas, zoals hij zich aan haar voorstelde. "Goedemorgen," zei hij met een warme glimlach. "Ik ben Thomas, en ik zal vandaag het college geven. Het lijkt erop dat je mijn enige student bent vandaag."

Myrthe glimlachte terug. "Goedemorgen, Thomas. Ik ben Myrthe. Ik ben hier omdat ik echt geïnteresseerd ben in de lesstof," loog ze half, terwijl ze in werkelijkheid vooral geïnteresseerd was in hem.

Thomas begon het college met een professionele toon, maar Myrthe kon niet anders dan hem observeren. Zijn krachtige stem, zijn zelfverzekerde houding en zijn atletische bouw maakten haar opgewonden. Ze stelde zich voor hoe zijn handen haar lichaam zouden verkennen, hoe zijn lippen haar huid zouden kussen.

Naarmate de les vorderde, begon Myrthe steeds meer met hem te flirten. Ze opende langzaam een knoopje van haar blouse en liet haar decolleté zien. Ze merkte dat Thomas afgeleid raakte, zijn blik steeds vaker naar haar borsten dwaalde, en zijn broek begon strakker te zitten.

"Thomas, ik begrijp de stof wel, maar ik heb nog een vraag," zei ze langzaam, terwijl ze nog een knoopje opende. Zijn adem stokte even, en hij liep naar haar toe.

"Wat is je vraag, Myrthe?" vroeg hij, zijn stem iets lager en heser dan eerst.

"Ik heb wat extra hulp nodig," antwoordde ze verleidelijk. Ze keek hem diep in de ogen en voelde hoe de spanning tussen hen toenam. Thomas kon zich niet langer beheersen en boog zich naar voren. Hun lippen ontmoetten elkaar en ze begonnen elkaar wild te tongen.

Thomas’ handen vonden snel hun weg naar Myrthe’s grote borsten, die hij gretig begon te masseren. Ze voelde zijn opwinding tegen haar aandrukken. Hij hijgde zachtjes in haar oor, zijn adem warm tegen haar huid. "Je bent zo verdomd sexy," fluisterde hij. "Ik kan mijn ogen niet van je afhouden."

Myrthe glimlachte ondeugend. "En ik kan niet wachten om te zien wat je nog meer in petto hebt," antwoordde ze. Haar handen gleden over zijn gespierde borst en buik, voordat ze naar beneden gingen en zijn rits openden. Zijn erectie sprong tevoorschijn, en Myrthe viel meteen op haar knieën.

Ze nam zijn grote, harde pik in haar mond en begon hem gretig te pijpen. Hij kreunde luid van genot en duwde zijn heupen naar voren, dieper in haar mond. Maar hij wilde meer. Hij tilde haar op en duwde haar tegen het bureau aan. Myrthe’s broek zakte naar haar enkels, en haar blouse was helemaal opengeknoopt, haar volle borsten glinsterden van opwinding.

"Dit is zo fout," hijgde Thomas, terwijl hij haar stevig tegen het bureau aandrukte. "Maar het voelt zo goed."

"Fout kan soms heel lekker zijn," antwoordde Myrthe uitdagend, haar ogen glinsterend van verlangen. "Neem me, Thomas. Laat me voelen hoe het is om door jou genomen te worden."

Thomas begon haar hard en fel te nemen. Ze kreunde luid bij elke stoot, haar lichaam reageerde hevig op zijn krachtige bewegingen. "Oh, Thomas, harder!" gilde ze. Hij gehoorzaamde en verhoogde het tempo, hun lichamen botsend tegen het houten bureau. Haar borsten schudden heen en weer bij elke stoot.

Ze hoorde voetstappen in de gang en realiseerde zich dat iemand op elk moment binnen kon lopen. De gedachte aan betrapt worden maakte haar alleen maar opgewondener. "Denk je dat iemand ons hoort?" fluisterde ze uitdagend, haar adem zwaar en onregelmatig.

"Misschien wel," hijgde Thomas terug, zijn bewegingen geen moment vertraagd. "Vind je dat spannend?"

"Ja," antwoordde ze met een giechel. "Heel erg zelfs."

Na een tijdje wisselden ze van standje. Myrthe ging op haar rug liggen op het bureau, haar benen omhoog en gespreid. Thomas bracht zijn grote, harde pik weer in haar en begon haar opnieuw hard te nemen. Ze voelde zich gevuld en compleet, haar hele lichaam tintelde van genot.

"Je bent zo strak," kreunde Thomas, terwijl hij diep in haar stootte. "Je voelt zo goed."

"En jij voelt ook geweldig," hijgde Myrthe, haar handen grijpend naar de rand van het bureau voor steun. "Ik wil dat je me harder neemt. Laat me voelen hoe goed je bent."

Thomas voldeed aan haar verzoek en stootte nog harder in haar. Hun lichamen botsten tegen elkaar, het geluid van hun kreunen en het ritmische kletsen van hun lichamen vulde de ruimte. Myrthe voelde zich op de rand van een climax, haar hele lichaam schreeuwde om release.

Toen ze merkte dat hij op het punt stond te komen, fluisterde ze hees: "Ik wil je proeven, Thomas." Hij trok zich terug en zij gleed van het bureau, viel op haar knieën en nam hem weer in haar mond. Met een paar krachtige stoten spoot hij zijn warme zaad diep in haar keel. Braaf slikte ze alles door, genietend van zijn smaak.

Na dit wilde vluggertje kleedden ze zich snel aan. Myrthe keek Thomas nog een laatste keer verleidelijk aan. "Bedankt voor de extra hulp," zei ze met een ondeugende glimlach. "Misschien moet ik vaker naar jouw lessen komen."

"Dat zou ik niet erg vinden," antwoordde Thomas met een knipoog.

Myrthe verliet het lokaal en ging naar huis, waar haar man en kinderen op haar wachtten. De rest van de dag voelde ze nog de echo's van hun intense samenzijn, een geheime glimlach op haar gezicht
Trefwoorden bij dit verhaal: Leraar, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...