61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 32467x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Zo lang Hans zich kan herinneren brengt heel de familie de zomervakanties door bij opa en oma van mijn vaders kant op de boerderij in Friesland. Met de hele familie bedoel ik mijn ooms en tantes, neefjes en nichtjes.

Zijn vader had nog vijf zussen en een broer. Die allemaal maar een goed jaar in leeftijd schelen.

Zijn vader was de middelste in leeftijd.

Niemand woonde nog in Friesland en twee zussen woonden met hun gezin in het buitenland. Hans was enig kind. De rest waren grotere gezinnen met 3 tot 5 kinderen.

Blijkbaar zat het in de genen dat er meer meisjes werden verwekt dan jongens. De neefjes waren sterk in de minderheid met 7 tegen 18 nichtjes. Totaal met opa en oma meegeteld waren ze daar dan met 49 mensen. Er was door opa een grote stal omgebouwd met een soort van appartementen en slaapkamers.

Opa stond er op dat ze daar ieder jaar 3 weken met zijn allen doorbrachten.

Het was een gemengd bedrijf. Zowel landbouw als veeteelt en alle kinderen wisten dan ook al op vroege leeftijd waarom een stier bij de koe werd gebracht of een hengst naar de merrie.

Voor Hans was dit vanaf zijn puberteit het Walhalla. Ondanks de gescheiden appartementen en 6 douches zag hij regelmatig een blote glimp zijn tantes en nichtjes. Met mooi weer iedereen in zwempak of bikini bij het eigen zwembad. Genoeg beelden voor een puber om over te fantaseren en zichzelf te bevredigen. Hetgeen Hans veelvuldig doet.

De zomer van 16e verjaardag doet hij in eerste instantie een schokkende ontdekking. Hij weet dat Bruno de zwarte hengst een merrie zal gaan dekken en hij wil dat zien. Als hij de stal in loopt dan ziet hij zijn moeder en zijn opa ook in de stal staan.

Mijn God hoort hij zijn moeder zeggen wat een lul heeft die hengst toch Henk.

Zijn opa lacht en pakt zijn moeder vast.

Jij houdt wel van een grote pik hè Katja?

Zijn moeder wrijft over opa’s broek. Waarom denk je dat ik hier ben Henk? Zijn moeder en opa beginnen elkaar te zoenen en hij verstopt zich snel achter een paardenbox en kijkt naar zijn moeder en opa.

Daar kom je ieder jaar toch weer graag voor hier Katja? Om die grote lul weer in je natte kutje te voelen in plaats die van Sjors. Gelukkig lijkt Hans op jou Henk. Ik zag hem zich vorige week aftrekken en zijn pik is net de jouwe. Krom, groot en al behoorlijk dik. Opa lacht.

Daar kreeg je zeker al een nat kutje van. Zijn moeder geeft dat gewoon toe. Jaaa, ik moest gelijk aan jou denken Henk en als het niet mijn zoon was geweest……. Opa maakt de zin af. Dan had je je laten neuken. Wat maakt het dan uit of het je zoon is? Je neukt toch ook met je schoonvader? Met je zwagers en je gaat met je schoonzussen, neefjes en nichtjes naar bed? Er zijn wel meer vaders en moeders hier die het met hun kinderen doen. Dat weet je. We willen allebei toch ook Hanneke dit jaar.

Ja maar Henk. Hans is mijn zoon. Opa lacht weer. Schatje….. binnen nu en een paar weken neukt je zoon jou…..

Katja zegt niets meer. De worden van Henk dreunen na. Maken haar nog geiler. Hij zegt wat ze al wist. Ze ritst haar overall open en Hans ziet dat ze er niets onder aan heeft. Haar grote tieten hebben keiharde grote tepels. Ik wil die grote pik net zoals jij mijn tieten wilt Henk Opa lacht. Dat is zeker zo geile schoondochter. Het is Hans wel opgevallen dat zijn moeder zeker de grootste tieten heeft van alle aanwezige vrouwen en meisjes. Sommigen tantes hebben zeker ook mooie tieten maar niet zo groot als die van zijn moeder. Zijn nichtjes zijn allemaal nog in ontwikkeling maar vooral de oudste Hanneke van 19 heeft al behoorlijk grote. Zijn moeder heeft hij wel eens tegen een vriendin horen zeggen dat het wel soms lastig is om een G-cup te hebben maar dat mannen er gek op zijn. Sindsdien fantaseert Hans dan ook regelmatig over de grote tieten van zijn moeder.

Nu staat hij naar zijn opa te kijken die de tieten vastpakt en op de tepels begint te zuigen. Mam woelt door zijn opa’s haar.

Aaaah jaaa Henk zooo jaaaa. Opa stroopt nu de overall van Mamma’s schouders en die valt naar beneden. Ze heeft ook geen slipje aan. Op haar dikke heuvel staat een kortgeknipt driehoekje zwart haar. Terwijl opa met hier tieten speelt duwt hij een hand tussen haar benen. Jezus Kat wat ben je al nat. Komt van die grote paardenlul? Opa lacht.

Aaaah jaaa Henk die lul maakte me al geil omdat ik ook al wist dat jij op me zou wachten.

Hans ziet hoe Opa zijn moeder stevig vingert. Er zitten drie vingers van opa’s eeltige hand in haar kutje. Aaaaah jaaaaa Henk zooooo. Ik kommmmm.

Hans ziet zijn moeder schokkend klaar komen. Hij staat inmiddels zelf driftig over zijn grote stijve lul te wrijven.

Mamma knielt voor opa neer en die ritst ook zijn overall open. Als Mamma die naar beneden trekt dan ziet hij de stijve van zijn opa tegen zijn buik omhoog veren. Hij ziet dat opa net zo’n kromme lul heeft als hijzelf en dat hij ook bij opa l boven zijn navel uitkomt. Die van opa lijkt wel dikker dan die van hem. Maar hij is dan ook nog maar net 16.

Zijn moeder begint opa’s pik te likken. Zijn ballen en over de hele lengte van zijn pik. Opa kreunt als ze haar mond over zijn eikel laat glijden en de glimmende druppel voorvocht proeft.

Opa pakt Mamma’s lange haar in een staart en duwt zijn pik verder in haar mond. Weer een kreun van zijn opa.

Hans heeft zijn overall ook open geritst en trekt langzaam aan zijn stijve pik.

Dan voelt hij ineens twee handen om zijn middel en wordt zijn lul vastgepakt.

Voordat hij om kan kijken hoort hij zijn tante Mieke zeggen: Lekker hè om je moeder opa te zien pijpen. Hans schrikt zich rot en wil zich losmaken van zijn tante. Ze fluistert. Niet doen jongen, blijf maar kijken. Dat doe ik ook altijd. En nu kijken we gewoon samen.

Hans voelt hoe ze zijn pik en buik streelt.

Hij fluistert terug. Heeft u alles gehoord tante? Ja lieverd. En het verbaast me niets. Ook over Hanneke tante? Ja en dat lukt ze wel. Die is nu met Marieke en Kees bezig. Marieke s een ander nichtje en Kees een oom. Hans zijn hoofd ontploft bijna van wat hij hoort. Zijn lul staat ook bijna op springen.

Je bent nog maagd hè jongen?

Hans knikt. Je had ook zeker nog niet door dat iedereen hier die er oud genoeg voor is sex heeft met elkaar? Hans schudt nee. Zijn gedachten schieten alle kanten op. Geil kijkt hij hoe zijn opa zijn lul diep in zijn moeders mond stoot en hoe haar grote tieten daarbij schudden.

Hij voelt zijn tante’s handen en die vertelt hem ook nog eens dat iedereen met iedereen neukt.

Het wordt tijd voor je ontmaagding jongen en we hebben afgesproken dat ik dat ga doen. Hans weet niet wat hij hoort. De familie spreekt gewoon af wie wie ontmaagd en in de verdorven familie betrekt.

Zijn tante zakt nu voor hem op haar knieën en hij ondergaat dezelfde behandeling als zijn opa. Zijn tante kijkt hem geil aan en hapt dan zijn eikel gulzig naar binnen en kneedt zacht zijn ballen. Het is te veel voor Hans en hij komt klaar. Mieke slaagt er in de twee eerste stralen weg te slikken. Ze laat zijn lul behendig uit haar mond gaan en de volgende twee stralen spuit hij over haar overall.

Goed zo jongen. Dat moest even. Dan ben je nu klaar voor meer. Ze ritst nu ook haar overall los en stapt er uit en staat nu in een doorschijnende witte BH en string voor hem. Haar donkerbruine tepels zichtbaar evenals het driehoekje schaamhaar boven haar kutje. Ze komt tegen hem aan staan en begint hem te tongen. Hij proeft zijn zaad nog en gulzig tongt hij terug. Hij heeft zijn eigen zaad vaker geproefd maar dit is vele malen geiler. Mieke lacht als ze zich even los maakt. Lekker hè dat zaad proeven? Dat vinden je vader en je meeste neefjes en ooms ook lekker om dat van elkaar te proeven.

Door de tongzoen en wat ze zegt blijft Hans’ pik keihard. Pijpen zijn ooms en neefjes elkaar? Hij ziet hoe zijn opa zijn moeder inmiddels achterlangs staat te neuken en de schuddende tieten staat te kneden. Ze kreunen allebei en zijn moeder staat grove taal uit te slaan.

Oooo jaaaaa Pa. Neuk me met die grote lul. Laat mijn kut spuiten en vul je met dat geile zaad. Opa geeft een klets op Mamma’s billen. Geduld geile schoondochter!

Mieke pakt nu zijn handen. Ze legt er een op een borst en de ander tussen haar benen op het kruisje van haar string. Speel met me jongen. Pak mijn tepel vast en streel mijn kutje. Hans heeft genoeg porno gekeken om te weten wat hij moet doen. Het nu echt doen maakt hem toch wel wat nerveus.

De borst in zijn hand voelt stevig en toch zacht. Mieke heeft een volle C-cup en haar ronde borsten staan nog mooi vooruit. Hij neemt de tepel tussen duim en wijsvinger en draait en trekt zacht.

Aaaaah jaaaaa zoooo schat. Doe maar iets harder. Hij doet het en Mieke kreunt luid. Met twee vingers van zijn andere hand begint hij over de dikke gezwollen schaamlippen te wrijven. Hij voelt de warme vochtigheid en zijn tante staat met glanzende ogen en half open mond te kijken en heeft zijn staalharde pik alweer vast. Hij duwt haar string opzij. Hij zoekt het gezwollen knopje en als hij dat vindt draait hij er met zijn vingers rondjes overheen. Ooooo jaaaaa schat ik kom ook….. Haar dijbenen trillen als ze komt. Ze likt in zijn nek. Mijn kutje is klaar voor je jongen. Ze haakt haar BH los en gooit die op de overall.

Ze gaat net als zijn moeder wat voorover staan. Neuk me Hans. Ze leidt zijn lul langs haar opzij getrokken string haar kutje in. Langzaam duwt ze haar kont naar achteren en zijn pik verdwijnt tot aan zijn ballen in haar kut. Aaaah jaaaa. Je hebt net zo’n grote lul als opa en Rob. Rob is de broer van zijn vader en blijkbaar heeft Mieke al met allebei geneukt. Hans pakt haar heupen en begint haar met lange halen te neuken.

Oooo jaaa godverdomme Hans. Neuk mijn G-spot. Ik wil spuiten. Neuk me harder jongen. Ze rijdt wild tegen hem op en Hans voelt haar sappen langs zijn lul stromen. Hij pakt nu ook haar lange haar en trekt haar hoofd achterover. Ze krijgt een holle rug en haar kutje krampt om zijn lul. Aaaah jaaaa. Geef een mep op mijn kont. Hans geeft een bescheiden tik. Aaaah harder schat.

Hans heeft geen erg meer in zijn moeder en opa. Zijn moeder is klaar gekomen op het moment dat opa zijn zaad in haar spoot en allebei staan ze nu naar Hans en Mieke te kijken.

Oooo Hans neuk me klaar met die lekkere lul. Kom maar lekker in me.

Als ze zelf komt en haar sap in het rond spettert dan komt ook Hans. Aaaaaah tante ik spuit je vol! Het ziet ongeveer zwart voor Hans’ ogen en ziet als hij tot zijn positieven komt dat opa en Mamma bij hun staan. Zijn opa zegt met een vette knipoog welkom bij onze club jongen. Mieke krijgt een klapje op haar kont. Goed gedaan schat.

Hans kijkt wat verdwaasd van de een naar de ander. Hij realiseert zich dat dit allemaal afgesproken is. Mieke vraagt aan Katja of zij met Hans gaat praten of dat zij het moet doen. Katja nog steeds wat bang voor haar eigen gevoelens neemt geen risico dat ze Hans daarmee afschrikt, laat het aan Mieke over.

Kom schat. Even je overall aan en dan gaan we samen even naar de graanschuur. Hans knikt. Nog totaal ondersteboven van zijn ontmaagding en wat hij allemaal heeft gehoord.

Hij volgt zijn tante naar de schuur.

Die begint te vertellen……
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Moeder, Neefjes, Nichtjes, Oom, Opa, Tante, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4
Klik hier voor meer...