61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7367x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Paradijselijk

Doordat we druk waren met inhalen van onze achterstallige seks komt het er pas de volgende morgen van om eens te bekijken waar we terecht zijn gekomen. Ons resort bevindt zich net onder Cancún aan de Costa Maya, een naam die nogal voor de hand liggend is als je beseft dat hier in Yucatán nogal wat oudheden van de Maya’s te bezoeken zijn.
Een meisje van de receptie heeft voor ons op een kaartje een route uitgetekend waar we goed kunnen hardlopen en tegelijk tijdens dat rondje van ongeveer vijftien mijl wat zien van de omgeving.Ik vrees dat we door ons mooie woonplekje op Long Island behoorlijk verwend zijn, want als we na terugkomst uitpuffen op het terras voor onze cabin, zijn we het helemaal eens dat het hier toch wel heel druk en toeristisch is. We besluiten daarom morgen al een excursie naar een oude Mayastad te doen, zodat we de rest van de week in de chill-modus kunnen gaan en alle tijd voor onszelf hebben...

Chichen Itza

Ons plan was om met een georganiseerde dagtrip mee te gaan naar Chichen Itza, een oude Mayastad, zo’n kleine honderdvijftig mijl verderop in het binnenland van Yucatán. Maar als blijkt dat we dan zowel heen als terug vier uur lang in een bus moeten zitten, wat vooral zo lang duurt vanwege het halen en brengen van de andere excursie-deelnemers bij een reeks van hotels, besluiten we met de motor op eigen gelegenheid te gaan.

Het is nog maar net licht als we vertrekken, het is voor Mexicaanse begrippen zelfs nog een tikje fris. Ik heb shorts en een bloesje aangedaan, en hoewel ik verscholen zit achter Jimmy’s brede rug ben ik blij dat ik toch ook aan een jackje heb gedacht. Ik kruip nog wat meer beschutting zoekend tegen hem aan om zo weinig mogelijk wind te vangen en zo racen we richting Valladolid, waar het Maya-complex niet ver vandaan ligt. We arriveren als een van de eerste bezoekers en doordat we zo vroeg zijn hebben we nog volop ruimte om alles rustig te kunnen bekijken. En gelukkig maar, want amper een paar uur later is het complex al totaal overlopen.

Chichen Itza wordt in foldertje dat we bij de ingang krijgen omschreven als een van de zeven nieuwe wereldwonderen en dat snap ik wel, niet te geloven wat die mensen zoveel eeuwen terug al wisten te bouwen. Jimmy met zijn bouwkundige opleiding vergaapt zich er volledig aan hoe ze die piramide in elkaar gestoken hebben en vooral vraagt hij zich af hoe ze toch al die zware stenen naar boven wisten te krijgen. Er zijn allerlei theorieën over, de meest waarschijnlijke is dat de steenblokken over speciaal aangelegde hellingbanen werden gesleept, met behulp van heel veel slaven. Dat is wat mij vooral bezighoudt, hoe je als volk zo’n mooie beschaving kon opbouwen terwijl heel veel andere mensen daar in gevangenschap zwaar onder moesten lijden.

Op de een of andere manier ben ik altijd best wel snel uitgekeken op oudheden, voor mij gaan ruïnes al best wel snel allemaal op elkaar lijken. Ik ben dan ook extra blij dat we niet met een bus gingen, zodat we weer kunnen vertrekken als we uitgekeken zijn. Jimmy kan er echter maar geen genoeg van krijgen, zijn bouwkundige hart gaat hier helemaal open en uiteindelijk besluiten we dat ik een tijdje bij het bezoekerscentrum op het terras ga zitten, terwijl hij nog ‘gauw even’ de verder weggelegen gebouwen bekijkt.

Terwijl ik op het terras geniet van een paar geurige kopjes koffie vergaap ik me aan de busladingen toeristen. Bizar hoe mensen zich soms uitdossen en eerlijk is eerlijk, het zijn vooral mijn landgenoten die er bizar uit kunnen zien, terwijl velen van henen en zelfs de kinderen die erbij lopen ook nog eens behoorlijk dik zijn. Het kan bijna niet anders dat die extra kilo’s hun gezondheid ooit in de problemen zal brengen, het zit er ‘dik’ in dat ik daar na mijn studie als dokter wel regelmatig mee geconfronteerd zal worden. Een ander ding wat me opvalt is hoe goed het hier georganiseerd is, alles stroomt ondanks de drukte soepel door. Toen ik nog in Texas woonde werd er vaak neergekeken op de Mexicanen, maar eerlijk gezegd begrijp ik daar niet veel van nu ik hier ben. Het is een modern land met net zoveel voorzieningen als thuis.

Tegen het middaguur is ook Jimmy wel uitgekeken en beginnen we aan de terugreis. Het is al bloedheet, heerlijk om nu op de motor te kunnen stappen. Fijn zoals nu de wind langs ons raast, hoewel die af en toe ook wel verschroeiend aanvoelt, alsof we te dicht bij een föhn komen. Het motorzadel is krap, waardoor ik met mijn bekken stevig tegen Jimmy zijn billen geklemd zit, het warmt me daar beneden behoorlijk op. Ik kan het dan ook niet laten af en toe mijn benen iets verder te spreiden waardoor ik de luchtstroom via mijn dijen richting mijn kruis leidt.

Omdat ik mijn armen stevig om Jimmy’s rug heb geslagen zitten we strak lijf aan lijf en dienen mijn tieten als stootkussentjes. Iedere oneffenheid in de weg vertaalt zich via Jimmy’s rug naar mijn tepels, die hij als harde dopjes moet voelen prikken. Het maakt me geil en al gauw pikt Jimmy mijn onrust op. Als teken daarvan schuift hij enkele keren zijn billen op en neer tussen mijn klemmende dijen, om me te laten merken dat hij wel in de gaten heeft wat daar bij mij gebeurt. Als reactie klem ik mijn benen dan weer extra om hem heen, terwijl ik mijn handen over zijn buik laat zakken, tot tegen zijn lul…

Cocoonen in Cancún

Redelijk opgefokt komen we terug in het resort. Eenmaal in onze cabin trekken we snel de bezweette boel uit en steken we met een handdoek omgeslagen het strand over naar de zee. We kijken links en rechts of iemand ons ziet en als dat niet het geval is laten we de handdoeken vallen. Een beetje sneaky gaan we naakt het water in, ondertussen goed oplettend dat we ons niet stoten aan de stenen onder het wateroppervlak.

‘Ik ga wat baantjes trekken’ zeg ik tegen Jimmy, ‘ga je mee?’ maar hij schudt nee, hij wil alleen maar even afkoelen en gaat er dan weer uit. Prima, en weg ben ik. Met een borstcrawl zet ik er een stevig tempo in en als ik voor de kust langs een kleine mijl van het resort ben weggezwommen doen mijn spieren aangenaam pijn, tijd om terug te gaan.
Ons terras is goed afgeschermd, waardoor je er bloot kan liggen en toch zicht op het strand en de zee hebt. Naakt ligt Jimmy te bekijken hoe ik ‘dankzij’ de gladde rotsen een beetje stuntelig het water uit kom, voorzichtig om mijn voeten en knieën niet te bezeren. Wat natuurlijk niet helpt is dat ik bloot ben en daardoor me ondertussen ook nog moet bekommeren om eventueel nieuwsgierig toekijkende buren.

Tegen de tijd dat ik op ons terras ben aangekomen staat Jimmy zijn paal stijf, opgefokt door wat hij zag. Het zal inderdaad wel een mooi beeld zijn geweest, mijn natte lijf, stuntelend om niet op de stenen uit te glibberen, mijn tietjes mee wiebelend op die malle bewegingen. Het irriteert me een beetje hoe hij me openlijk ligt te bekijken maar tegelijk is het ook opwindend. Als ik uiteindelijk op het lege bedje naast hem duik kan ik het niet laten, Jimmy ligt er zo overduidelijk klaar voor dat ik een stevige tik tegen zijn stijve lul geef, waardoor die een paar keer op en neer zwiept. ‘Als je braaf bent mag jij straks weer even je holletje’ zeg ik er met een grijnslachje tegen het opgewonden standje, en er achteraan, tegen de eigenaar: ‘maar jij zou me inwrijven, weet je nog?’

Jimmy grabbelt als antwoord onder zijn bedje en duikelt een grote fles olie op: ‘tadáá, ga d’r maar voor liggen, wit Manhattan-meisje’ is zijn antwoord. Ik ga op mijn buik liggen en ik voel dat Jimmy niet zuinig is met de olie. Hij wrijft me stevig in en doet er langer over dan nodig. Van mij mag hij, het is heel ontspannend wat hij doet en tegelijk geilt hij me ook heftig op, want vooral mijn billen en alles ertussen krijgen veel aandacht. Meerdere keren wrijft hij enkele vingers over mijn beide gaatjes daar, laat er zelfs wat olie in lopen, stuurt er dan een vingertopje achteraan en het zorgt er al met al voor dat ik lig te stuiteren onder zijn handen.

Jimmy geniet er overduidelijk ook van want als ik door de wimpers van mijn ogen opzij gluur zie ik zo ongeveer op ooghoogte naast me zijn paal op volledige oorlogssterkte opdoemen. ‘Van achteren lig je nou wel te bakken, schoonheid, draai je maar om’ klinkt het even later. Amper lig ik op mijn rug of Jimmy giet een flinke scheut olie over mijn buik en tussen mijn tietjes en wrijft die met twee handen stevig uit. Over mijn hele lijf vermengt de iets te overvloedige olie zich met het zeewater en het effect is dat er het gladste laagje ever op mijn huid komt te liggen.

Als ik mijn hoofd even optil om het te bekijken reflecteert het licht van de zon zó fel op mijn glinsterende witte huid dat ik gewoon mijn ogen moet sluiten. Ondertussen wrijft Jimmy maar door en ik word er helemaal week van, vanbinnen. Het is zó’n lekker gevoel, zijn handen die me overal aanraken nadat eerst het water van de zee me streelde. Vooral mijn tietjes en gleufje krijgen veel aandacht van hem. De streling, het wrijven, het masseren, het kneden, het dringt overal in door, het maakt dat ik mijn benen optrek en ze open.

Jimmy pikt de signalen goed op want hij wurmt zich tussen mijn benen, duwt ze verder uit elkaar, zet zijn pik voor mijn kutje en schuift zijn hele geval in éen keer in me. ‘Mmm Sammy, wat ben je toch altijd lekker nauw’, kreunt hij. Dan knielt hij rechtop tussen mijn benen, trekt me onder mijn billen omhoog tot mijn kutje goed ter hoogte van zijn pik is en gaat me neuken. Hij komt langzaam als een trein die gaat rijden op gang, maar al gauw neemt Jimmy een stevig ritme aan, terwijl ik het genietend onderga, als een lappenpop lig ik voor hem open. Hij wrijft maar in me door, het zweet stroomt hem alweer langs zijn lijf. Hij gaat helemaal op me los en kneedt ondertussen mijn tieten tot ze er zo’n beetje af lijken te vallen.

Hij neukt me helemaal murw en niet veel later dendert voor de zoveelste keer dit etmaal een orgasme door mijn lijf. Het zet Jimmy ook op scherp, zijn pik lijkt daarbinnen nog ietsje groter te worden en wordt nog strakker door mijn verkrampende kutje omklemt. Niet veel later komen we samen klaar, mijn lijf als een boog gespannen, volledig open en beschikbaar, en Jimmy die zich steeds heftiger keer op keer naar binnen jaagt en me uiteindelijk helemaal vol spuit. Zwetend en hijgend komen we samen daarna tot rust en niet veel later dommel ik weg, rozig van het uitje naar Chichen Itza en van het zwemmen en de seks en de zon. This must be paradise…

This wás paradise

En zo brengen we de volgende vier dagen door, we genieten van het bij elkaar zijn, van zonnen, hardlopen, zwemmen, chillen, lezen, spelletjes doen en vooral van veel seks. Vooral Jimmy is seks belust, op de gekste tijden krijgt hij het te pakken en dan is meestal éen blik of aanraking al voldoende om ook mijn vuurtje aan te steken, waarna we voor de zoveelste keer deze week hongerig op elkaar aan te vallen. Heel vaak zit ik boven en berijd ik Jimmy’s paal alsof ik op mijn hengst met de cavalerie op oorlogspad ben. Maar zeker ook net zo vaak neemt hij me als een missionaris die nonchalant het celibaat aan zijn laars lapt. Dan moeten mijn benen zo ver als het maar kan uit elkaar en paalt en beukt hij eindeloos lang in me, net zo lang tot hij met die pik van ‘m bijna in mijn mond uitkomt.

We hadden dit nodig, we zijn ten slotte onze relatie niet voor niks als pure fuckbuddies begonnen, we hebben allebei veel behoefte aan lichamelijkheid. Maar precies die tamelijk grenzeloze behoefte aan seks van vooral Jimmy wordt de reden waarom het op de laatste dag spaak loopt tussen ons...

Ik heb me totaal niet gerealiseerd dat Jimmy natuurlijk niet alleen betrokken is bij de overdracht van zijn divisie hier in Zuid-Amerika. Hij heeft een kleine staf mensen meegenomen die hier ook nog zijn, zo blijkt zo’n beetje tegen het einde van onze week in Cancún. Ze zijn in een hotel iets verderop ondergebracht, in afwachting tot de reis na deze onverwachte onderbreking verder gaat richting Buenos Aires. Ik kom daarachter als op de laatste dag van ons verblijf tot mijn verrassing zijn Personal Assistent Geena onze cabin komt binnenwandelen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ze heeft een zware loodgieterstas vol met dossiers en daarnaast een map met conceptcontracten bij zich, die Jimmy allemaal moet beoordelen.

Nadat ik van deze niet helemaal welkome ‘surprise’ ben bekomen hebben we nog best een gezellig uurtje. Eerder maakte ik al eens kennis met haar en terwijl Jimmy binnen aan tafel de inhoud van de tas doorneemt kletsen Geena en ik als meiden-onder-elkaar over van alles en nog wat. Pas als op een gegeven moment Jimmy haar naar binnen roept om enkele documenten nader toe te lichten gaan bij mij de alarmbellen rinkelen. Op een bepaald moment kijk ik namelijk even om en zie ik hoe ze zich over hem heen buigt, hem vol zicht gevend op haar tieten, terwijl ze heel vertrouwelijk een hand op zijn been heeft liggen, gevaarlijk dicht bij zijn kruis. Té dicht bij zijn kruis, daar legt een PA absoluut niet haar hand als er niet iets meer gaande is.

Ik had niet verwacht dat ik het in me heb, jaloezie. Nu pas realiseer ik me dat ik bij Jimmy voor het eerst al mijn beschermingsmechanismen heb laten zakken. Altijd ben ik zó ontzettend bezig geweest met alle sjit van dat denigrerende White Trash gedoe van me af te laten glijden en boven alles en iedereen te staan, dat het nu als een mokerslag binnen komt dat die meid bezig is mijn vent af te pikken. Zoals ze zich nu tegen hem op kroelt kan het haast niet anders dan dat ze het de afgelopen weken met elkaar gedaan hebben…

De breuk

Als Geena me vanuit de cabin gedag wuift zwaai ik lauwtjes terug, overvallen als ik ben door een triest gevoel, wat me vroeger wel vaker overkwam maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Mijn eerste impuls na Geena’s vertrek is om Jimmy ter verantwoording te roepen, maar dat is nou net niet het soort relatie dat ik met hem wil. Ik vertrouwde hem blindelings en was er als vanzelfsprekend van uit gegaan dat we monogaam zijn zolang wij iets met elkaar hebben.

Maar helaas, het alternatief voor Jimmy niet vragen of het klopt wat ik gezien heb, is dat ik in een somber stilzwijgen wegzak. Als hij dan vraagt wat er is, is er ‘niks aan de hand’ en als hij even later seks wil is het ‘nu even niet want ik heb hoofdpijn’. Maar Jimmy is natuurlijk niet gek, deze omslag in mijn gedrag kan alleen maar met het bezoekje van Geena te maken hebben en daar vraagt hij op een bepaald moment dus ook naar.
Ik kijk hem daarna een tijdje zwijgend aan en reageer dan: ‘wat denk jij zelf Jimmy Callaghan, kan het daarmee te maken hebben?’ Hij gaat er vol in: ‘ohw, hoe bedoel je dat, Samantha Geffen.’
Tja, ik ben er over begonnen en moet het nu ook afmaken: ‘wat ik bedoel Jimmy, is of jij met die meid neukt.’
Tot mijn verbijstering reageert hij alsof dat de normaalste zaak van de wereld is: ‘ja, natuurlijk neuk ik haar Sammy, denk jij ik dat zo lang zonder kan? Jij neukt toch ook die Michael?’

Ik weet niet wat ik hoor en dan is onze eerste knallende ruzie een feit. Een ruzie die niks oplost, omdat het ineens is alsof we elkaar helemaal niet meer begrijpen. Het voelt alsof mijn behoefte aan vertrouwen en geborgenheid pal tegenover Jimmy’s bijna permanente behoefte aan seks is komen te staan. En wat hij ook zegt, hoe vaak hij het me ook uitlegt dat dat neuken met Geena alleen maar platte seks is en niks met zijn gevoel voor mij te maken heeft, ik krijg het niet gematcht van binnen. Ik kan hem gewoon niet geloven, vooral niet nadat ik zag hoe die meid zich aan hem opdringt en hoe hij dat doodleuk toestaat.
Ze gaat hem gewoon van me afpikken...


Voor de zoveelste keer in mijn leven voel ik me buitengesloten.
Het eindigt er mee dat ik Jimmy vraag te vertrekken en deze laatste nacht in Cancún bij zijn staf in het hotel verderop te gaan slapen. Over de zeik en mokkend dat ik ‘hysterisch reageer’ vertrekt hij, waarna ik zo’n beetje de hele nacht lig te janken. De volgende morgen negeer ik alle steeds dringender wordende berichtjes van Jimmy, bind mijn koffertje achter op de motor en rijd er mee terug naar het vliegveld. Nadat ik hem heb ingeleverd pak ik het vliegtuig naar Corpus Christi, ik wil naar huis, naar mummy…X. Zazie
Trefwoorden bij dit verhaal: Mexico, Naakt, New York, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Ervaring Met...Door: Tessa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Vakantie, Vingeren,
"Dit verhaal gebeurde zo n 6 jaar geleden, toen ik 16 jaar oud was, tijdens een vakantie met mijn ouders. We zaten ergens dicht bij het strand, waar ik vaak vaak alleen naar toe ging, terwijl mijn ouders weer een veelste lange wandeling gingen maken. ..."
29-02
8.9
Eindelijk Ontmaagd!Door: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme,
"Ik heb ondertussen al een klein weekje voorjaarsvakantie. Sinds Esther en haar vriend voor het eerst seks hebben gehad zijn het net een stel konijnen. En Esther blijft ons op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. We krijgen steeds te horen..."
28-02
9.0
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02
9.3
Wonen Naast Een...Door: Hj De Tukker
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"16 jaar was ik samen met Marije, de eerste jaren waren leuk, ik was gelukkig, maar door financi le problemen zijn we uit elkaar gegroeid, de laatste jaren waren zo goed als seksloos. Uiteindelijk de knoop eens doorgehakt en er vandoor gegaan. De kind..."
27-02
8.4
Mijn Gastgezin, De... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02
9.4
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02
9.4
Korte RokjesDoor: Max20255
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Billen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Sinds mijn geboorte woon ik al bij opa en oma. Mijn opa en oma zijn best wel nog jong om opa en oma tegen hun te zeggen, daarom noem ik hun gewoon pa en ma. Eigenlijk zijn het mijn surrogaat ouders. Mijn moeder was pas 16 jaar toen ze zwanger raakte ..."
23-02
8.3
Esther Is OntmaagdDoor: Veraatje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag hadden Esther, Sophie, en ik samen twee tussenuren omdat Nederlands uitviel. Esther had natuurlijk wat belangrijks te vertellen. De hele week probeerden we al met z n vieren samen te komen, maar vandaag was het eindelijk zo ver. We zate..."
24-02
8.8
Yara & Nita - 2Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Lesbienne, Porno, Spaans,
" Yara Please, Danny, por favor smeekte Nita bijna. n ding kon je haar wel na geven, ze was erg enthousiast en gedreven. Maar Danny bleef weerhouden. Niet zo zeer omdat Nita niet geschikt was maar eerder omdat hij het beloofd had a..."
23-02
8.4
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02
9.0
GebruiktDoor: Studente
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Oppas, Slet, Sletje,
" Inleiding Iris en Britt liepen net de deur uit toen ze hem tegenkwamen. De man van jeugdzorg. Hij kwam kijken hoe het met Sanne ging. Sanne was uit huis geplaatst en woonde nu alweer 3 jaar bij Erik en Liesbeth. Sanne heeft kort blond haa..."
22-02
8.8
EeuwigDoor: L3012
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Romantiek,
" Waarom eindigen momenten Ze keek me doordringend aan. Ik haalde mijn schouders op en stopte nog een nootje in mijn mond. Ze keek uit het raam. Zou het niet geweldig zijn als moment voor eeuwig zouden kunnen duren Ik denk niet dat momenten op d..."
21-02
9.2
Klik hier voor meer...