62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 03-02-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 11948x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Adembenemend

Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op ‘White Line Fever’.


De zomer is net begonnen, het heeft lang geregend maar gelukkig schijnt nu de zon al een paar dagen uitbundig. Ik studeer kindergeneeskunde en morgen is er een belangrijk examen, maat ik ben even helemaal klaar met blokken, ik ga hardlopen. Sinds ik enkele maanden terug hier bij Jimmy op Long Island ben gaan wonen is het net als vroeger in Texas mijn lust en mijn leven om langs het strand te rennen.

Vanuit Manhattan gezien begint het eiland met Brooklyn en Queens en hier, op het achterste deel heet het ‘The Hamptons’. Het is tegelijk ook het mooiste deel en op een afgelegen punt, al behoorlijk ver voorbij Easthampton heeft Jimmy hier een grote houten grijs-geel geverfde villa geërfd van zijn oma en opa Andersson. Zij emigreerden bijna een eeuw terug vanuit Zweden naar Amerika en toen hun constructiebedrijf een succes werd bouwden ze dit huis, qua looks en inrichting volledig in Scandinavische stijl. Omdat het pal aan zee ligt en er ook nog eens een groot stuk privéstrand bij hoort kan je bijna niet mooier wonen.Ik drink flink wat water, trek een sportslipje en hardloopbeha aan, strik mijn loopschoenen stevig vast en ga op pad. Hardlopen is altijd al mijn ding geweest. Toen ik nog met mum in Corpus Christi in een stacaravan woonde en we werden gezien als ‘white trash’, als minderwaardige mensen, ben ik begonnen met alles van me af te rennen. Ik werd er goed in om soms wel vijftien mijl of meer achter elkaar hard te lopen, het gaf me zelfvertrouwen. Daardoor lukte het me beter om alles en iedereen in de buitenwereld van me af te laten glijden en boven soms toch wel heel lullige opmerkingen te gaan staan. Maar die tijd ligt nu gelukkig ver achter me. Mum is inmiddels getrouwd met een rijke Texaan en zelf heb ik ook geluk gehad. Ik wilde weg uit het voor mij wel heel benauwende zuiden en ging in New York kindergeneeskunde studeren, waar ik na een tijdje Jimmy leerde kennen.

Beter te geven dan te nemen

Ik ren richting ‘Montauk Point’, waar Long Island ophoudt en je bij helder weer in de verte de kustlijn van Connecticut kunt zien. Het is al warm voor e tijd van het jaar, na een tijdje breekt het zweet me behoorlijk uit en zoals altijd is dat een teken dat mijn lijf begint warm te draaien. Als het zo ver is kom ik in een cadans die me uit het hier en nu haalt, mijn hoofd raakt leger en leger terwijl mijn lijf verder al het werk doet.
Na ongeveer vijf mijl draai ik om, ik moet het vandaag niet overdrijven want vanmiddag komt nog mijn studiemaatje Michael. We gaan samen het practicum ontleding van vorige week doorwerken, daar zullen morgen vast ook diverse vragen over gaan.

Terug bij ons huis trek ik in de tuin m’n kletsnatte kloffie uit, drink flink wat water en ren de zee in voor nog een afkoelend zwempartijtje. Er komt hier nooit iemand, heerlijk dat we daarom hier zo gemakkelijk bloot kunnen zijn. Ik trek parallel aan het strand een flink aantal baantjes, na het hardlopen is het fijn ook mijn andere spieren even stevig te gebruiken.
Het is bijna opwindend zoals het woelige zeewater langs mijn lichaam wervelt en mijn huid wakker maakt, alleen al daarom kan ik dit lang volhouden, maar na ruim twintig minuten is het toch wel genoeg. Bekaf plof ik in de tuin neer op een ligbedje en dan is het goed rusten, genietend laat ik mijn natte naakte lijf weer drogen in de warme zon.

Ik ben tevreden met mijn lichaam. Gemiddelde lengte, geen grammetje vet, kleine stevige tieten die godzijdank met een stevige sportbeha niet wiebelen als ik hardloop, een getrimd mini-driehoekje donker haar tussen mijn benen die best wel lang zijn, lange bijna zwarte glanzende haren die ik meestal op een hoge staart draag. Wat ik het mooiste aan mijzelf vind zijn mijn donkerbruine ogen met de gouden spikkeltjes erin. Volgens mum heeft zij van een of andere voorouder een restje Indiaans bloed meegekregen en gaf ze me dat in de kleur van mijn haren en ogen aan mij door. Nou, mum zelf is een beauty, als ik op haar leeftijd maar de helft van haar schoonheid heb ben ik al tevreden. Maar ik hoop vooral dat ik net zo onafhankelijk blijf als zij, ze trekt zich van niemand iets aan, leidt haar eigen leven en ze ziet eruit zoals zij het wil: kleding in alle kleuren van de regenboog, vaak lange rokken, kraaltjes en veertjes en weet ik wat allemaal gevlochten in tot op d’r billen hangende haren. Misschien nog wel belangrijker is de schoonheid die ze van binnen heeft. Haar motto is dat je beter kan geven dan nemen, altijd staat ze klaar voor mensen die het nodig hebben. Ik mis haar regelmatig maar toch ben ik heel blij dat ik hier mijn lieve Jimmy vond en nu zelfs met hem samenwoon.

Jimmy voelt als mijn grote liefde.
We ontmoetten elkaar omdat we allebei vrijwilliger waren in een shelter voor daklozen. Daar leerden we hoe het is om niets te bezitten en toch een gelukkig leven te kunnen leiden en vooral hoe fijn het is om mum’s motto na te leven en meer te kunnen geven dan te nemen. Toch was het in het begin niet gemakkelijk tussen ons, vooral niet toen vorig jaar zijn vader plotseling stierf en hij als enige erfgenaam het miljarden bouwbedrijf ‘Andersson-Calaghan Constructions’ in zijn schoot geworpen kreeg. We hadden daarna een moeilijke tijd en braken zelfs met elkaar omdat ik er niet op vertrouwde dat hij niet een poenige patser zou worden.

Maar het liep gelukkig anders, hij bleef de leuke spontane skaterboy met het sociale hart die hij altijd was. Toen hij dat immense bedrijf moest gaan besturen, deed hij er enkele maanden over om tot zichzelf te laten doordringen wat hij er mee wilde doen. In de periode dat we uit elkaar waren besloot hij tegen de verdrukking van zijn directeuren in de Zuid-Amerikaanse en Europese divisies van het concern te verkopen, om het weer te kunnen focussen op waar het altijd goed in was, namelijk de hoogste en beste skyscrapers van Manhattan bouwen.
Ook besloot hij met de immense opbrengst van de verkoop van de divisies twee fondsen op te zetten, een voor het stimuleren van sociale woningbouw in New York en een voor hulp aan mensen die het minder goed getroffen hebben in het leven.

Dat sociale fonds beheren we nu samen, en sindsdien bezoeken we regelmatig in de stad initiatieven van mensen die daarvoor een bijdrage hebben aangevraagd. Onze focus ligt daarbij op eigen kracht, want het is verbazingwekkend wat mensen allemaal kunnen als ze maar het juiste duwtje in hun rug krijgen.

Eerste Hulp Bij Orgasmes

Momenteel zit Jimmy ruim een maand in Mexico en daarna nog een tijdje in Buenos Airos, om richting te kopers de overdracht van de divisie in Latijns-Amerika te begeleiden. Dan komt hij een tijdje thuis en moet hij vervolgens nog een maand naar Parijs en Londen, om ook daar de overdracht soepel te laten verlopen. Ik mis hem heel erg, hij vroeg me mee te gaan, maar dat zit er niet in, net deze periode heb ik veel examens en die moet ik echt halen om komend najaar in een ziekenhuis aan mijn coschappen te kunnen beginnen.

Het is al flink warm in de zon en daardoor en dankzij het wiegende ruisen van de zee in de verte moet ik een tijdje zijn weggedommeld. Als ik weer wakker schrik ben ik geil, ik mis niet alleen Jimmy maar ook onze seks en daaraan denkend begin ik bijna automatisch mezelf te strelen. Ik transpireer alweer en wrijf het fijne waas van zweetdruppeltjes over mijn gevoelige huid uit. Vooral als ik mijn borsten streel en mijn tepels aanraak slaan de vlammen me uit. Ik trek mijn benen op en spreid ze, waarna ik mijn hand over mijn kutje leg en de middelvinger tussen de lippen doorhaal tot tegen mijn klitje.

Mijn kutje is al drijfnat en voor ik het goed en wel besef heb ik al twee vingers tegelijk diep in mezelf naar binnen gedreven. Daar zoek ik mijn lekkerste plekje op en door mijn bekken steeds wat tegen te kantelen lukt het op die manier mezelf te neuken. Ik guts nu echt van het zweet terwijl ik tegelijk mijn tepels en mijn kutje bewerk. Niet veel later spat ik compleet uit elkaar en voelt het alsof ik rechtsreeks als een vuurbal naar de warme zon word gelanceerd. Als ik weer terugkom in mijn lijf en met mijn ogen dicht nog wat nageniet hoor ik: ‘zozóo Doctor Samantha Geffen, heeft u misschien Eerste Hulp Bij uw ehm… Orgasme nodig?’

Damned, Michael is er al, hij zit zelfs naast me, helemaal de tijd vergeten.
Ik vraag me af of hij me all the way bezig zag maar nou ja, eerlijk gezegd kan ik dat me niet zo heel veel schelen. Al zoveel jongens zagen hoe ik klaarkom, ooit zette ik met mijn domme kop zelfs een filmpje van een neukpartijtje op Insta, wat vervolgens door de hele Christi Highschool bekeken werd. Hij kan er dus ook nog wel bij en ik reageer: ‘Nee, dank u doctor Michael Jiminez, het probleem heeft zichzelf gelukkig al opgelost.’ Meteen sta ik op en ren de zee in voor nog een snel afkoelmomentje. Als ik terug uit het water kom doe ik alsof ik nooit anders doe, naakt voor jonge kerels paraderen. Ik loop niks verbergend recht op hem af en dichterbij komend zie ik dat hij een flinke bult heeft staan in zijn shorts.

Tja, jongens, het zal eens niet. Ik weet dat hij al een tijdje een crush op me heeft en ik vind hem met zijn Hispanic looks ook heel leuk, maar ja, ik heb nou eenmaal Jimmy. Nou ja, Michael moet er maar mee zien te dealen, als hij zich aan me wil vergapen moet hij dat zelf weten. Nadat ik me in de tuin onder de tuindouche heb afgespoeld, me heb afgedroogd en shorts en een shirt heb aangedaan gaan we naar binnen, gauw aan de slag. Ondertussen doen we allebei alsof er niets is gebeurd en er zojuist niet die spanning van mogelijke seks tussen ons hing. Eigenlijk trekken we al vanaf het begin van de opleiding naar elkaar toe. Als ik niet iets met Jimmy had gekregen was ik zeker iets met Michael begonnen, hij heeft een lekker lijf en zo’n leuk goedlachs hoofd en dan die donkere krullen en bruine ogen…

Michael wil net als ik kinderdokter worden en na de zomer beginnen we met onze coschappen. Het is daarom behoorlijk belangrijk dat we deze periode al onze examens halen, omdat we daar anders niet aan mogen beginnen. De hele middag ploeteren we ons door de foto’s en aantekeningen van het snijpracticum van vorige week door. In het begin vond ik het maar niks, dat gewroet in die lijken maar inmiddels doet het me niks meer, dode mensen horen er gewoon bij en we kunnen veel van ze leren..

Ik had al een plekje veroverd in een hospitaal in Lower Manhattan, toen Michael me enthousiast vertelde dat hij in het ‘Saint Barnabas’ in de Bronx aan de slag gaat. Hij komt zelf uit dat stadsdeel en we hadden het er al vaak over, dat die mensen daar vaak net zo behandeld worden als mum en ik destijds toen we zogenaamd nog white trash waren. Hoewel het voor mij bijna een uur langer reizen wordt besloot ik dankzij zijn enthousiasme ook een coschap in ’t Barnabas aan te vragen. Ik denk dat je in zo’n wijk als dokter toch wel iets meer voor de mensen kan betekenen dan voor de rijken van de Lower East side.

Adembenemend

Die avond skypte ik met Jimmy en vertelde ik hem hoe ik me zelf klaar vingerde terwijl Michael misschien wel alles stond te bekijken. Hij reageerde met een brede grijns: ‘whow Sammy, ik zie jou zo voor me terwijl je bezig bent… hij zal daarna wel last hebben gehad van een flinke tent.’ Tja, jongens dus.

Toen hij eindelijk ophield met zich te verlekkeren aan mijn verhaal over mijn ‘Eerste Hulp Bij Orgasmes’-actie reageerde hij dat hij over een week klaar is in Mexico-stad: ‘kom dan deze kant op, liefie, dan gaan we een weekje lekker chillen in Cancún, ik kan m’n trip naar Argentinië wel even uitstellen.’ Ik werd meteen enthousiast, ik zou dan klaar zijn met dit studiejaar en de gedachte om een weekje bij Jimmy te zijn zette me meteen op scherp. Bovendien zou ik dan aansluitend mooi bij mum langs kunnen gaan in Corpus Christi, dat precies tegenover Cancún aan de andere kant van de golf van Mexico ligt.

En zo komt het dat ik nu door de hal van Cancún Airport loop en op die miljardair in de verte afren, mijn Jimmy die op me staat te wachten. We zagen elkaar al even door het glas tussen de bagageafdeling en Arrivals en het ongeduld spatte van hem af. Altijd als ik hem een tijdje niet gezien heb slaat mijn hart een paar keer over, nog steeds vind ik hem een adembenemend mooie jongen. Wat hem echt heel bijzonder maakt is dat hij nu stinkend rijk is en toch gewoon Jimmy is gebleven, een lieve jongen die zijn rijkdom wil delen en niet zoals veel andere poenige mensen er op uit is om alles en iedereen naar de eigen hand te zetten.

Jimmy Callaghan is vijfentwintig, vier jaar ouder en niet veel groter dan ik en heeft de blauwste ogen ever. Zijn lange bruine haren heeft hij meestal op een staart, behalve als we seks hebben want dan wil ik ze graag lekker los om me heen voelen. Onder de leuke sloeberige skaterkleren die hij ondanks al zijn geld nog steeds zo vaak mogelijk draagt zit zijn lekkere strakke lijf verborgen, zeker sinds we samen fanatiek zijn gaan hardlopen en zwemmen heeft hij minstens zo’n goede conditie als ik. Het laatste stuk trek ik een sprintje waarbij mijn rolkoffertje zwalkend achter me aan fladdert. Vlak voordat ik bij hem ben laat ik het hele geval op de grond kletteren en met een juichkreet klim ik in Jimmy, totaal negerend dat ik een zomerjurkje draag en heel Cancún Airport nu uitzicht op mijn in een slipje gestoken billen gun.

Meteen vinden onze monden elkaar en beginnen we uitgebreid te tongen, midden in die drukte van mensen die om ons heen lopen en waarvan er soms een lachend achterom kijkt. Jeetje, wat heb ik dit gemist. Toen we elkaar leerden kennen werden we al vrij snel fuckbuddies, gewoon omdat we elkaar leuk vonden en zin hadden om te neuken. Liefde was het niet, dat kwam pas later en inmiddels kan ik me gewoon niet meer voorstellen dat ik deze vent ooit nog kan missen. Ik voel hoe zijn paal tegen mijn bekken dringt en om hem te teasen vouw ik mijn benen nog wat steviger om hem heen, zodat hij lekker klem tegen mijn kutje komt te zitten.

Dan, een beetje hees: ‘kom Sammy, laten we gaan, ik wil je!’ Wat natuurlijk een echt goed idee is en hand in hand lopen we naar de uitgang. Jimmy houdt er dus net als ik niet van om poenig te doen, maar dit keer heeft hij wel een heel erg klein vervoermiddel genomen, een stadsmotor. Als ik hem vragend aankijk grinnikt hij: ‘ehm, ja, ik wilde eigenlijk een cabrioletje maar alles was weg, dit kwam er het dichtste bij.’ Nadat Jimmy mijn koffertje achterop heeft gebonden klauter ik op de duozit en opnieuw blijkt dat het wel een tikje lastig is dat ik een jurkje aan heb. Nadat we allebei een helm hebben opgezet racen we richting ons resort, terwijl ik ondertussen zo goed mogelijk mijn billen bedekt probeer te houden.

Hij zocht een klein resort uit, eigenlijk meer een parkje met cabins, waarvan de meeste dicht bij het water staan. Ook dat van ons staat aan zee, pal voor de deur begint het strand, met een schitterend uitzicht over de golf van Mexico, waar aan de overzijde ‘mijn’ Corpus Christi ook aan ligt. Het is hier adembenemend mooi, maar daar nemen we nu toch even niet de tijd voor, we moeten eerst elkaar hebben!

Achterstallige seks

Aan elkaars kleren plukkend moven we richting een perfect breed bed en we zijn al helemaal naakt tegen de tijd dat we daarop terecht komen. Heel even neemt Jimmy de tijd om me te bekijken, zoals altijd genietend en ook zoals altijd geeft hij me dan een lief compliment, dat ik er zo mooi en sexy uitzie. Maar dan is de tijd voor praatjes voorbij, opnieuw tongen we of ons leven ervan af hangt en nu niks meer het contact van onze lijven hindert ga ik languit op Jimmy liggen, ervoor zorgend dat onze monden ondertussen niet het innige contact verliezen. Ik beweeg ik me genietend maar ook onrustig op en neer over Jimmy zijn heerlijke warme geile harde lijf, ik wil hem hier en nu ín me en al snel lukt het me zijn harde lul tussen mijn kutlipjes te krijgen. Wriemelend en kronkelend weet ik hem een stukje naar binnen te krijgen en dan heb ik hem waar ik hem hebben wil, in één beweging duw ik me over hem heen en pak ik Jimmy’s paal helemaal in!

Het hek gaat meteen helemaal van de dam, gedreven door achterstallige seks bouwen we in volledige samenwerking ons ritme op. Nu pas voel ik hoe erg ik eraan toe was om me weer op mijn vent uit te kunnen leven en me met zijn stevige lul te vullen. Mijn kutje hunkerde naar deze wrijving, het kan me deze eerste keer niet ruig genoeg zijn, alles in me schreeuwt om heftige seks, dit mag voor mij wel even zo doorgaan. Jimmy was er duidelijk ook aan toe want we weten elkaar behoorlijk lang bezig te houden. Het voelt hemels lekker, zijn lange lul diep in me, zoals hij steeds tegenstoot als ik me over hem heen duw terwijl onze lijven iedere centimeter huid van elkaar hongerig opzoeken.

Als ik op een gegeven moment voel dat ik klaar ga komen lijkt Jimmy dat naadloos op te pikken, hij streelt me op alle lekkere plekjes die er maar binnen zijn bereik zijn, bewerkt met een vinger mijn kontgaatje, steekt hem er zelfs een stukje in en dat is het startsein om te ontploffen. Ik beleef het alsof ik in een oerknal uit elkaar val en klamp me krampachtig aan Jimmy’s lijf vast, mijn kutje zo stevig mogelijk om zijn paal klemmend om alles uit dit orgasme te halen.

Als mijn orgasme na een tijdje wegebt neemt Jimmy het over, hij draait zich met me om, vouwt mijn benen zo ver mogelijk open en dan zet hij het op een snoeihard neuken, want hij heeft natuurlijk ook een enorme achterstand in te halen. Op zijn amen steunt hij boven me en omdat hij zoals altijd als we seks hebben zijn lange haren los heeft gemaakt hangen die als een coconnetje om ons heen. Intiemer kan het bijna niet worden, zoals hij me hierboven almaar intens aankijkt en ondertussen me van onderen keihard paalt.


Al gauw raast er opnieuw een orgasme door mijn lijf. Ik trek Jimmy tegen me aan zodat onze lichamen meer contact maken en dat geeft hem het laatste zetje, even later beleef ik mee hoe hij zich helemaal in me leegspuit, terwijl hij almaar ‘ohw Sammy, m’n liefie…’ kreunt. Na een tijdje valt hij stil op me en zo liggen we lijf aan lijf uit te hijgen, met zijn best wel stijf blijvende pik nog steeds in me…X. Zazie
Trefwoorden bij dit verhaal: Mexico, New York, Strand, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Spelen Met Mijn... - 5Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Enkele dagen later Met een blos op haar wangen keek Amber naar mij wanneer ze tegen mij had gezegd dat ze zich zorgen maakte over de melkproductie in het land. Gelijk begon hierop mijn hart te bonzen want het woord melkproductie was een co..."
18-04
9.6
Raad Een Lied... - 5Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zoenen, Nicht, Romantisch, Tweeling,
"Grace draaide de douche uit. Ik gaf haar een handdoek en pakte een tweede voor mezelf. Terwijl ik me begon af te drogen zag ik de klok aan de muur. Het was kwart over twaalf. We hadden maar liefst drie kwartier onder de douche gestaan. Oh, j ..."
17-04
9.6
Yara Als Escort - 2Door: Muis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Escort, Groepsex, Hoer, Prostitutie, creampie, tieten,
" Deel 2 Dag 2 Yara Mijn eerste uitstapje als escort was een geweldig succes. Door de komst van Nita had ik nog geen tijd gehad om hiermee verder te gaan maar de aanvragen bleven maar binnen komen. Ik had een paar drukk..."
16-04
9.1
Raad Een Lied... - 4Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Nicht, Pijpen, Tweeling, Vingeren,
"En toen draaide Grace zich naar de andere meiden. Ze stak haar nog met sperma bedekte tong uit naar Rhonda. En ze verklaarde triomfantelijk Ik heb gewonnen Jij hebt , ik hapte naar adem. Je hebt WAT Ze had gewonnen Was ..."
16-04
9.6
Nieuw Amsterdam - 7Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Neuken, Onderdanig, Slavin, Vingeren,
" Gescheiden werelden De eerste nacht in het langhuis van de wezen was een compleet nieuwe ervaring. De avond verliep al spelend en lachend. Smakkend werkte ze een rijkelijke maaltijd naar binnen en slapen deed ze in een comfortabele s..."
16-04
9.5
Nymfomane Emilie - 3Door: Geile Jef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fitness, Jong En Oud, Nymfomanie, Openbaar,
"Het is een doordeweekse woensdag wanneer de knappe Emilie richting de fitness gaat. Ze gaat 3 keer per week naar de fitness. Naast het feit dat ze graag sport en bezig is met haar gezondheid, wilt ze haar strakke lichaam wel onderhouden. En dat licha..."
15-04
9.0
Erika - 14Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Borsten, Latina, Neuken, Voyeurisme,
" Ruis Een week was voorbijgevlogen, zonder dat Erika ook maar iets nieuws gehoord had van Oswald, haar moeder of de geheimzinnige insider. Of liever gezegd ze had wel iets van hen vernomen, maar niets zinnigs. Ze had naar haar moed..."
14-04
9.2
Raad Een Lied... - 3Door: PD
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Nicht, Pijpen, Tweeling,
"De meiden bleven stil. Onder de indruk Ik besloot de stilte te verbreken. Win ik nu een prijs Ik kon niet geloven dat ik dat echt had gezegd. Wat had ik me daarbij gedacht Nog meer slechte idee n geven aan deze meiden ..."
14-04
9.7
Dochter Van Een VriendDoor: Sjaak19668
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Blond, Deepthroat, Eerste Keer, Kaal, Squirten,
" Dit verhaal is geheel fictief en gebaseerd op een fantasie over de dochter van een vriend. Misschien dat mensen zichzelf er wel in herkennen of ook een vriend hebben met een leuke dochter. Veel leesplezier gewenst Uiteraard hoor ik graag hoe je h..."
14-04
9.1
Spelen Met Mijn... - 4Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
" In dit verhaal komt een klein stukje bi naar voor. Echt uitgebreid en diepgaand speel ik hier niet op in. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ik Fleur op haar handen en knie n zag gaan zitten op de dubbele ligstoel naast Maartje di..."
14-04
9.0
Volgespoten Op SchoolDoor: Veraatje
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Creampie, Neuken, School, Toilet,
"Precies een week na mijn vorige avontuurtje met Thomas zat ik weer naar hem en zijn vriendin te kijken. En weer kreeg ik een appje om hem te volgen. Met een nat kutje volgde ik hem naar de jongens wc. Dit werd een vast ritueel. Hij begon het tussenuu..."
14-04
9.2
Nick Geeft Bijles - 43Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Lingerie,
"Het einde van de tutor periode komt eraan, het wiskunde examen is om de hoek. Marianne heeft al duidelijk gemaakt hoe blij ze ook met mij is dat na het wiskunde examen de bijlessen stoppen. Mocht het nodig zijn kunnen ze altijd wel weer hem benaderen..."
14-04
9.5