61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 16279x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 5
Dit verhaal schrijf ik voor Peter, die zijn vrouw Erica flink gepakt wil zien worden.

Heerlijk, in het vliegtuig voor 3 weken Curaçao, na er 3 jaar voor gespaard te hebben. Mijn Erica is in de beste stemming en heeft zelfs in het vliegtuig heel brutaal mijn lul uit mijn broek gehaald en mij op zitten geilen tijdens de donkere “slaapuurtjes”, notabene terwijl er naast mij ook nog een kerel zat (te pitten)! Normaal is Erica niet zo gedurfd, maar als ze eenmaal lekker relaxed is kan ze lekker stout doen.

Na de landing konden we vrij snel door de douane, de bus in en het hotel. Ook het inchecken verliep prima en voor we het wisten opende de piccolo galant de deur van ons appartement. De piccolo heette Winston, een donkere atletische jongeman van begin 20 en hij zou ons – en alle andere gasten op onze verdieping - 6 dagen van de week, behalve de zaterdag, van dienst kunnen zijn van 16.00 tot de volgende ochtend 04.00 uur. Zijn bureautje stond direct naast de lift en hij was daardoor zowel telefonisch als fysiek prima aanspreekbaar. De andere tijden zouden we de receptie beneden moeten bellen.

We hadden niet voor niets gespaard, de kamer was fantastisch met vloerbedekking, een mooi groot bad in de kamer, geweldig uitzicht op zee en ook nog een groot, volledig afgeschermd balkon met een eethoek en een heerlijk grote jacuzzi. Moe van de reis en transfer namen we even snel een douche en vielen al snel naakt op de ligbedden op het balkon, geholpen door het ruisen van de zee, in een heerlijk relaxte slaap.

Ik werd wakker van de lippen van Erica, die zich heerlijk om mijn lul hadden gesloten en mij daarbij ondeugend aankeek. “Heerlijk schat dat je de sfeer in het vliegtuig hier voort kan zetten”, reageerde ik terwijl ik mij uitstrekte en haar bij haar haren vastgreep. Ik legde haar hoofd op mijn buik en maakte licht stotende bewegingen. ‘Niet te hard van stapel lopen lieveling, eerst maar eens wat eten, de dag is nog niet om”, was haar reactie en maakte zich van mij los. We bekeken de kaart en bestelde wat bij Winston, samen met een flesje koude rosé.

Ik kwam terug van de badkamer toen er al geklopt werd, Winston was sneller dan gedacht met het eten, ik schoot snel een badjas aan en deed open. Erica lag nog op het ligbed op het balkon en Winston reed het karretje naar binnen en vroeg waar het opgediend moest worden. “Doe maar op het balkon”, hoorde ik mijzelf zeggen, zo Erica in een gênante situatie brengend. Ik deed dat bewust, omdat Erica mij in een geile bui wel eens had verteld een mooie donkere jongen wel eens als verrassing in haar bedje aan had willen treffen. Geamuseerd keek ik dan ook toe hoe Winston het balkon opreed, Erica met een verblindende glimlach groette, het eten op tafel uitserverend. Ik kon een brede grijns niet onderdrukken hoe Erica angstvallig haar benen over elkaar deed, haar borsten afschermde en ongemakkelijk terug groetend zich met haar houding geen raad wetend. Dit werd nog versterkt toen Winston haar uitgebreid van top tot tenen in zich opnam toen hij klaar was en zich met “een fijne voortzetting”, zijn witte tanden bloot lachend, uit de voeten maakte met zijn karretje. “Klootzak, je wist toch dat ik naakt was”, foeterde Erica. “Jij wilde toch een jonge donkere hunk heb je mee eens verteld, nou dit was je kans”, counterde ik lachend. “Nou, daar heb je gelijk in, als ik de kans krijg vreet ik hem op met huid en haar. Het is wel een heel lekker ding”, veranderde Erica plots van mindset. Even voelde ik bloed naar mijn lul lopen bij de gedachte Erica met deze jonge gozer bezig te zien.

Lekker nagenietend op het balkon van het eten met ons roseetje besloten we beneden aan de bar nog wat te drinken. “Alleen je jurkje aan, je weet maar nooit wat je hier allemaal tegen het lijf loopt”, adviseerde ik Erica terwijl ik wederom de kriebels in mijn onderlijf voelde.

Bij de lift zat Winston achter zijn bureautje en keek Erica weer lief glimlachend aan. Eenmaal in de lift greep ik Erica onder haar rokje bij haar kutje, schoof een vinger tussen haar natte lipjes en zei: “die jonge dekhengst zou jou wel willen bestijgen, denk je niet?”. De blos op haar wangen en afwezige blik zei mij dat zij dezelfde gedachte had.

Eenmaal in de lobby waren we al snel in gesprek met gasten die er al een weekje verbleven en ons van leuke tips voorzagen. Het werd zo op de eerste avond nog erg gezellig en, mede door de reis van vandaag, Erica raakte licht aangeschoten van de alcohol. Toen we dan ook uiteindelijk onze kamer weer opzochten waren de meeste remmingen verdwenen en flirtte ze uitgebreid met Winston, die achter zijn bureautje een beetje zat weg te dutten. Aan haar stijve tepels te merken was ze behoorlijk opgewonden toen ze Winston uitdagend vroeg nog 2 glazen rosé op de kamer te brengen. Winston was direct alert, bekeek ongegeneerd haar borsten en meldde verleidelijk glimlachend dat hij dat zo kwam brengen.

“Heb je gezien wat hij in zijn broek heeft hangen?”, vroeg Erica mij terwijl we naar de kamer liepen. “Daar zou ik wel eens mee willen spelen”, vervolgde ze en pakte mij vol bij mijn lul terwijl ik de deur opende. “Nou, volgens mij zal hij niet weglopen als je hem verleid, dus ga je gang”, hoorde ik mijzelf zeggen, geil geworden van het idee dat mijn vrouw een grote donkere lul in haar strakke natte spleetje zou krijgen. “Hmmm, wie weet, ik krijg er wel zin in om hem in mijn mond te nemen en zijn strakke billen te kneden”, maakte Erica mij nog geiler.

Winston kwam binnen met de glazen en zette deze op tafel. “Anders nog iets?”, vroeg hij beleefd. “Nee, op dit moment niet”, antwoordde Erica hem vanaf de bank terwijl ze duidelijk zichtbaar haar benen wat spreidde en zo zicht gaf op haar dijen. Mysterieus glimlachend en duidelijk ongegeneerd naar haar dijen kijkend dankte Winston ons en verliet de kamer. Ik liep op Erica af, schoof haar jurkje omhoog, opende haar dijen en keek tegen haar natte kutje aan. “Jezus, wat ben jij geil”, sprak ik verbijsterd uit, haalde mijn lul uit mijn broek en trok Erica’s hoofd naar mijn lul. “Zuigen, kreng, dat zal je leren” en drukte mijn lul haar mond in. Erica pakte direct mijn billen zoals ze eerder schetste wat ze met Winston zou willen doen, wat mijn lul in mum van tijd maximaal deed zwellen. “Die geile slet is nu in gedachte gewoon Winston aan het pijpen”, bedacht ik mij en pompte wild mijn lul in en uit haar mond. Erica liet mij gewoon gaan maar ik zag haar hand tussen haar benen verdwijnen, wat niet veel later gevolgd werd door haar kreunen en steunen. ‘Ze was zich gewoon aan het klaar vingeren op een fantasie met Winston’, realiseerde ik mij, wat mijn geilheid ook alleen maar verder aanwakkerde. Toen ik merkte dat ze klaarkwam op haar vingers liet ik mezelf ook gaan en spoot mijn zaad diep in haar keeltje. Erica liet zich achterover vallen toen ik haar hoofd losliet en zei: “zo, dat had ik wel even nodig”. “Was het lekker om Winston te pijpen?“, vroeg ik naar de bekende weg. “Heerlijk schat, ik ben nog niet klaar met hem”, was haar veel betekenende antwoord. Moe maar voldaan van deze eerste dag stapten we nog even onder de douche om vervolgens snel in een diepe slaap te vallen.


De volgende ochtend besteedde we min of meer aan een bezoek van het op loopafstand gelegen stadje en direct na de lunch aan de directe omgeving van ons appartement. Bij het boeken was ons het privéstrand wat bij ons complex hoorde al opgevallen en de werkelijkheid was even mooi als de brochure en de foto’s op internet. Een werkelijk sprookjesachtig strand. We liepen zo langs de vloedlijn tot we plotseling de strandgasten naakt aantroffen, we waren ongemerkt op het daarnaast gelegen naturisten gedeelte terechtgekomen. Enigszins geschrokken, wij liepen immers in onze gewone kleding, wilden we omkeren totdat we enthousiast begroet werden. Winston kwam ons naakt tegemoet, zich losmakend van een aantal vrienden (namen wij maar aan) waarmee hij aan het volleyballen was. Erica kon haar ogen niet van zijn geslacht afhouden, wat Winston geamuseerd glimlachend doorhad. Wij excuseerde ons voor onze kleding maar Winston wuifde dit weg, geen enkel probleem om met kleding over het naaktstrand te lopen, andersom was meer ongepast. “Geniet lekker van het weer, om 16.00 uur ben ik weer beschikbaar”, rondde hij af en liep weer naar zijn volleybal vrienden.

“Lekkere billen, ook niet onbelangrijk” merkte Erica droog op en we bekeken even het groepje volleyballers, waaruit wij konden concluderen dat de gemiddelde donkere man behoorlijk goed geschapen was.

“Ik word alweer geil”, zei Erica, “ik zou graag een spelletje meedoen”. “En dan alle ballen hoog houden zeker”, merkte ik net zo droog op.

De rest van de dag verbleven we bij het appartement en zwembad maar ik merkte aan Erica heel goed dat ze een soort van gespannen was. Toen ik haar ernaar vroeg antwoordde ze eerlijk dat ze continu dacht aan die donkere kerels hier om haar heen en hoe het zou zijn om zich te laten neuken met zo’n grote lul. In onze fantasieën was het regelmatig voorgekomen dat Erica seks zou hebben met donkere mensen, waarin zelfs groepsex en dwang een rol speelden. Ook ik kwam dan altijd geweldig klaar toen Erica deze fantasie met me deelde. Wat ik haar er dan maar niet bij vertelde was dat ik ook geweldig misbruikt werd in mijn fantasieën.

“Hier heb je de kans om je te laten neuken Erica, die Winston heeft wel interesse denk ik zo”, plantte ik nog een zaadje in haar brein. “Hier kan je ongestraft en ongemerkt je dromen laten uitkomen”. “Doe niet zo gek, en jij dan?“, antwoordde ze quasi verontwaardigd. “Jouw genot is mijn genot schat, zolang je maar open tegen me bent”, gaf ik haar hiermee een vrijbrief.

De rest van de dag bleef er een broeiende geile sfeer hangen tussen ons wat erin resulteerde dat ik haar op de kamer ruw op haar buik op de bank gooide, haar heupen naar me toe trok en haar wild en onbeheerst vanachter in haar kutje neukte met maar één doel, hard en diep in haar klaarkomen. Dat Erica twee keer klaarkwam was voor mij de bevestiging dat ze net zo geil was als ik. Waar ging dit eindigen?

Het was de volgende dag omstreeks 9 uur in de avond dat ons (seks)leven voorgoed veranderde. Erica was de hele dag alweer botergeil, we hadden merendeels op het naaktstrand gelegen waar Erica niet van mij af kon blijven, genietend van al die donkere lijven om ons heen. We zaten heerlijk in de jacuzzi op het balkon toen Erica mij plotseling intens kuste, ondeugend aankeek, uit de jacuzzi stapte en binnen de telefoon pakte om een flesje rosé te bestellen. Ik zag haar half in de kamer zenuwachtig paraderen met een snel aangetrokken ochtendjas, omdat de rosé zo gebracht zou worden.

Toen er werd geklopt deed ze open en Winston kwam binnen met een dienblad met de rosé in een ijskoeler en 2 glazen. Winston schonk de glazen in en reikte Erica er 1 aan en keek om zich heen waar ik was op het 2-de glas aan te reiken. Ik zat buiten in het halfdonker dus zag hij niet dat ik in de jacuzzi zat. Terwijl hij om zich heen keek, tikte Erica tegen het 2-de glas en zei “proost, op dit prachtige eiland met prachtige donkere mannen”. Mijn mond viel open toen ze haar badjas plotseling los liet hangen en daarmee zo goed als in haar blootje tegenover Winston stond. Winston glimlachte onbevangen, zei “proost, op mijn bijzonder mooie blanke gast die hier voor mij staat”, nam een slokje en boog zich en kuste Erica. Ik weet niet welke lichamelijke reactie het won, mijn mond die openviel van verbazing of mijn lul die in no-time zijn kopje boven het water uitstak.

Mijn vrouw stond hier voor mijn ogen zichzelf aan te bieden, wat ongelofelijk geil. Erica legde haar hand om zijn hals en knoopte met haar andere hand zijn overhemd los. Toen die openviel maakte Erica zich los van de kus, kuste zijn hals en zakte af naar zijn tepels. Hier stond een vrouw van in de vijftig een jongeman van begin 20 te verleiden. Ik kon niets anders dan mijn lul in mijn hand nemen en mezelf zachtjes af te rukken. Terwijl ze op een tepel zoog, maakte zij zijn broekriem los, liet de rits zakken en vervolgens zijn broek en slip, waarop zijn indrukwekkende lul tegen zijn buik aan kletste. Erica zocht zijn billen op en liet zich langzaam zakken, op weg naar zijn lul. Erica verplaatste zich zo, zodat ik een prachtig zijaanzicht kreeg van hun lichamen. Winston kroelde door haar haar en dwong haar min of meer naar zijn lid. ‘Jezus, wat een geil gezicht’, bedacht ik mij, zeker toen ik ook nog haar keiharde tepels ontdekte toen haar borsten half voorbij de ochtendjas hingen. Erica liet haar hoofd richting zijn glanzende eikel duwen en likte voorzichtig zijn topje. Ik verbaasde mij nogmaals over de omvang van zijn lul toen Erica haar mond wijd opensperde en zijn eikel naar binnen zoog. Winston keek nog even om zich heen of hij mij kon ontdekken maar concentreerde zich, aan het aanspannen van zijn billen te zien, vervolgens snel op zijn pijpbeurt.

Erica liet zijn billen los, masseerde met één hand zijn even imponerende balzak en zocht met haar andere hand haar poesje op. Dit viel niet mee omdat ze nu op haar knieën zat en daardoor haar benen niet goed kon spreiden. Ze gaf het op en zocht nu met diezelfde hand zijn bilspleet op, wat Winston nog meer motiveerde zijn lul in haar mond te pompen. Steeds wilder ging hij tekeer, ongelofelijk dat Erica dit aankon, en toen hij Erica zo ver mogelijk over zijn lul dwong, spoot hij zich wild schokkend leeg in haar mond. Hij bleef haar hoofd vasthouden totdat zijn lul verslapte en hij haar losliet. Erica kwam omhoog, kuste hem zachtjes en zei: “volgende keer moet je me neuken, ik wil je in me voelen”. Winston trok zijn kleding weer aan, kneep haar even zachtjes in haar tepels, zei: “daar kan je zeker van zijn, ik heb wilde plannen met je” en verliet haastig de kamer.

Ik sprong uit de jacuzzi, liep zeiknat de kamer in en gooide haar zonder iets te zeggen op haar rug op tafel, pakte haar achter haar knieën en duwde die richting haar schouders om vervolgens mijn hoofd tussen haar benen te begraven.

Ik rook en proefde haar zilte natheid en likte haar in no-time naar een zinderend orgasme. Zo had ik Erica nog nooit zien klaarkomen. Ik stak vervolgens mijn op springen staande lul diep in haar kut, neukte haar ongenadig hard om vervolgens haar buik, borsten en zelfs tot aan haar kin onder te spuiten met mijn zaad.

We sprongen even onder de douche om vervolgens terug te keren naar de jacuzzi waar Erica zonder enige gêne haar ervaringen met mij deelde.

Mijn vrouw was gemaakt om gebruikt te worden!


Twee dagen later was het zaterdag en dus was Winston vrij. Hij had ons uitgenodigd voor een barbecue op het naaktstrand, ‘ongeveer om 17.00 uur aanwezig’. Toen wij aankwamen schemerde het al iets, tussen 18.30 en 19.00 viel de duisternis in, en was er al een mooi kampvuurtje gemaakt. We ontdeden ons van onze kleding en voegden ons tussen de mensen. Het was vrij druk, zo te zien waren zijn volleybal vrienden met hun vriendinnen ook van de partij. Wij werden door Winston aan iedereen voorgesteld, waarbij ik uit de blikken van verschillende jongens wel kon opmaken dat de gebeurtenis in onze kamer niet onder 4 (6 dus) ogen was gebleven. De sfeer was heerlijk Curaçao’s ontspannen met hun traditionele loom makende muziek. Ik keek mijn ogen uit, want behalve dat ik een grote piemel wel kon waarderen, waren de jonge, naakte donkere dames zéker ook de moeite van het bekijken waard. We namen een drankje en al snel waren we in de groep opgenomen. Erica had met haar blanke huid en lekkere, iets mollige, figuur aan aandacht niets te klagen waar ze dan ook ongegeneerd van genoot. Al snel stond ze, al pratend met 2 jongens, ritmisch op de muziek mee te doen.

Ook ik had aandacht genoeg met zowel jongens als meiden die een praatje met mij maakten en na verloop van tijd vloeide de drank - en hapjes van de barbecue - rijkelijk.

Het was al helemaal donker geworden en alleen het kampvuur verlichtte nog direct de barbecue, de maan stond helaas wat ongunstig achter de bomen, maar verlichtte wel heel mooi en gezellig de rustig kabbelende zee.

Een van de meisjes reikte me een joint aan, waarvan ik gretig een heis nam. Waarschijnlijk ook van het vakantiegevoel voelde ik direct een volledige rust door mijn lichaam trekken en begon mee te dansen op de muziek. Al snel stond ik midden in de meute, trok een van de meiden aan de heupen naar mij toe en dansten we sensueel de heupen bewegend op de muziek. Even dacht ik aan de Lambada clip en voelde me weer 20.

Ik stond nu met 2 meiden te dansen die steeds lichamelijk werden door oa met hun borsten te zwaaien en tegen mijn lijf aandrukten. Tegen de bomenrand zag ik Erica nog in gesprek met Winston en nog een jongen waar het ook redelijk lichamelijk begon te worden, zo dicht dat ze op elkaar stonden.

In gedachte zag ik Erica al spelen met 2 van die grote donkere lullen wat ervoor zorgde dat ik een erectie niet langer kon onderdrukken. Het meisje dat mij de joint had aangegeven nam direct het initiatief, pakte mijn lul vast en drukte haar lichaam tegen de mijne. Door de combinatie van drank, joint en de gedachte aan Erica nam ik het initiatief over en trok het meisje mee richting de bomen. Het meisje ging giechelend mee, nam bij de bomen het initiatief over en trok mij naar de rand van een open plek een tiental meters verderop in het bos, waar de maan wél zorgde voor wat verlichting. Al snel stond ik te tongen met deze heerlijke jonge meid terwijl mijn handen haar borsten, heupen en kont streelde, met mijn erectie knalhard tegen haar buik. Haar tong verliet mijn mond en bverplaatste zich langzaam naar beneden, waar ze eerst zachtjes in mijn tepels beet, en een slijmspoor achterlatend via mijn navel verder zakte totdat haar tong mijn eikel ontmoette. ‘Deze meid gaat mij pijpen’, dacht ik verheugd en geil en leunde ontspannen gespannen met mijn rug tegen de boom, wachtend op wat komen zou.

Haar tong volgde van links naar rechts de contouren van mijn pik tot aan mijn ballen maar raakte deze net niet aan. Toen ik mijn ogen even opende zag ik dat Erica met Winston en de andere jongen hier ook een plekje gevonden hadden waarbij ze allebei op haar borsten zogen, terwijl Erica de lul van de jongen aan het aftrekken was. Winston ging achter haar staan, duwde zijn lul tegen haar billen en stond haar min of meer droog te neuken.

Ik werd hier zo geil van dat ik het hoofd van het meisje vastpakte en haar mond richting mijn eikel forceerde. Ik voelde de warmte van haar mond om mijn eikel, terwijl ik zag dat Winston langs achter haar borsten kneedde, terwijl de jongen op zijn knieën ging en het poesje van Erica ging verkennen. Erica opende haar benen zo wijd mogelijk, terwijl ze met één hand het hoofd stuurde en met haar andere hand achter haar rug de lul van Winston opzocht. Zelfs op zo’n afstand verwonderde ik mij over de omvang van zijn lul, terwijl ik aan het silhouet van de jongen die op zijn knieën voor Erica zat, ook goed kon zien dat hij niet onbedeeld was.

De gedachte dat Erica deze apparaten straks zou gaan ontvangen maakte me zo geil dat ik zonder het goed te beseffen het meisje flink in haar mond was gaan neuken.

Dat ik voor mijn leeftijd nog goed op krachten was kwam mij nu goed van pas want ik liet het meisje rechtop staan, pakte haar bij haar billen en tilde haar tegen mij aan, haar kutje vlak bij mijn lul houdend. Ze keek me lachend aan, sloeg haar armen om mijn nek, zoende me kort en vlijde haar hoofd op mijn schouder. Ik zag dit als een toestemming en leidde haar kutje zo dat haar natte schaamlippen over mijn eikel zakte. ‘Ik ging op middelbare leeftijd een jong meisje neuken’, mijn lul wipte van opwinding toen ik haar liet zakken en mijn lul tot aan mijn ballen in haar poesje perste.

Even sloot ik mijn ogen om van dit moment te genieten en toen ik op keek zag ik dat Erica nu van positie was gewisseld, als een hondje in het zand stond met de jongen op zijn knieën voor haar, en Winston in dezelfde positie daarachter. Mijn lul werd mogelijk nog harder en ik voelde het voorvocht uit mijn eikel ontsnappen, zó geil was ik door dit uitzicht en het meisje op mijn lul. Ik zag dat Winston met zijn hand zijn lul richting Erica’s ingang dirigeerde en dat zij aan de andere kant al een lul in haar mond had. Ik tilde het meisje op totdat alleen mijn eikel nog in haar kutje zat en liet haar zakken op het moment dat ik Winston’s lul zag verdwijnen tussen Erica’s benen.

Ik probeerde synchroon te neuken met Winston, maar de jeuk aan mijn eikel werd zo overheersend dat alleen het kijken naar dat tafereel met Erica mij zou laten ontploffen. Alleen al het feit dat Erica’s schaamlippen op dit moment optimaal uitgerekt zouden worden, maakte me gek van geilheid. Even schoot het door mij heen dat ik dat deze vakantie beslist van dichtbij wilde zien voordat ik mij, of beter gezegd ons, omdraaide zodat ik Erica niet meer kon zien. Ik concentreerde mij op het meisje, het zou toch erg zijn als ik niet van haar lichaam zou genieten nu de mogelijkheid er was, zette haar met haar rug tegen de boom als extra steun en begon haar diep in haar kutje te neuken. Ze gooide haar hoofd in haar nek en genoot zichtbaar van deze beurt, terwijl ik mij enerzijds concentreerde op haar strakke kutje dat langs mijn eikel schuurde en anderzijds haar wild wippende borsten bewonderde. Ik verhoogde het tempo en de kracht van mijn stoten, wat niet zonder gevolgen bleef. Want haar lichaam begon te schokken, terwijl ze het kreunen niet meer kon onderdrukken. Ik gunde haar eerst haar orgasme en stootte fel en hard op haar kutje in, op mijn lip bijtend om niet zelf klaar te komen. Toen ik haar zag verstijven en haar kutje nog feller voelde knellen kon ik mij eindelijk laten gaan en ging ik mee in haar orgasme, ik spoot mijn lul kreunend leeg in haar strakke poesje. Uitgeput bleven we tegen de boom hangen, terwijl ergens achter mij de soppende en kreunende geluiden van neukende mensen te horen waren.

Het meisje liet zich op een gegeven moment van mij afzakken, pakte mij bij de hand en nam mij mee richting de neukende en pijpende Erica met haar minnaars.

Daar aangekomen veranderde plotseling de sfeer. Er kwamen meerdere jongelui, mannen en vrouwen, bij en er werd opeens onderling druk in het Papiaments gesproken. Later begreep ik pas van Erica dat dit een vooraf bedacht plan was omdat Erica dit zo met mij wilde beleven, aan de hand van fantasieën die we samen eerder hadden gedeeld.

Ik werd plotseling vastgepakt door 2 mannen, terwijl Winston en zijn maat stopten en ook Erica vastpakten om ons samen mee te nemen verder de bossen in. We kwamen bij een wat geïmproviseerde hut terecht waarin wat gevulde jutezakken op een soort tafel lagen. Ik was niet echt in paniek, twee hotelgasten die plotseling zouden verdwijnen leek mij nu niet echt een regelmatig voorkomend iets, maar ook de onveranderd geile blik in Erica’s ogen stelde mij op een of andere manier gerust. Bovendien waren er naast de 4 mannen ook 2 vrouwen mee de hut ingelopen. Ik werd half op mijn buik op de jutezakken gelegd, gewoon staande op de grond, en mijn armen werden aan de bank vastgeketend. Ook Erica werd voor mij op haar rug vastgebonden, maar met haar kutje tegen mijn hoofd aan. Ik rook haar geil en zag haar gezwollen schaamlippen vlak voor mij glanzen. “Lik haar kutje goed nat, dan mag je zo kijken hoe die gevuld wordt met mijn dikke zwarte lul”, zei een van de jongens tegen mij. Mijn armen hadden wel zodanig speling dat ik mij prima op mijn onderarmen steunend op kon richten. Haar klitje stond parmantig gezwollen tussen haar natte lipjes, een teken dat ze nog steeds goed geil was. Ik likte mij een weg tussen haar lippen van onder naar boven en toen ik haar klitje raakte zag ik haar buik schokken en hoorde ik haar licht kreunen. ‘Nog steeds bloedgeil dus’, dacht ik gerustgesteld en likte ontspannen door. Mijn lul voelde ik groeien, zeker toen ik merkte dat één van de meisjes op de tafel klom, wijdbeens over Erica’s hoofd heen ging zitten, met haar gezicht naar mij toe. Ook zei boog haar hoofd naar het kutje van Erica en begon haar, mij even wegdrukkend, ook te likken. Door de gesmoorde kreun van Erica begreep ik dat het kutje van het meisje de mond van Erica had gevonden. Ik wilde genieten van het aanzicht, maar mijn hoofd werd ruw aan de haren getrokken, geleid naar de dikke, glimmende eikel van Winston. Hij dwong zijn eikel mijn mond in en ik proefde de sappen van Erica nog, samen met zijn voorvocht.

De dwang waarmee dit gebeurde haalde alle weerstand bij mij weg, ‘voor het eerst in mijn leven ging ik een grote donkere lul afzuigen’, bedacht ik mij en voelde mijn lul schokken tegen mijn buik. Omdat ik vastgebonden was kon ik zijn apparaat helaas niet vasthouden en moest ik dit passief ondergaan, alleen mijn lippen en tong moesten het werk doen. Ik klemde mijn lippen zo strak mogelijk om zijn eikel en Winston begon mij langzaam maar zeker in mijn mond te neuken, in een rustig tempo.

Tegelijkertijd voelde ik 2 kleine vrouwenhanden achter mij die mijn lul en zak begonnen te bewerken. Ik werd zo mogelijk nog strakker hierdoor en toen ik ook nog een tong door mijn bilnaad voelde kietelen, kon ik mijn gekreun niet langer onderdrukken. Winston begon mij steeds dieper en fanatieker in mijn mond te neuken terwijl de tong achter mij mijn kringspier bewerkte en zelfs wat naar binnen dwong. Ik bevond mij in een situatie die geiler was als ik ooit in mijn fantasieën had durven beleven. Voor mij een beffende vrouw, in mijn mond een dikke lul en in mijn kont een zacht masserende vrouwentong.

Plotseling verdween de vrouw die Erica befte, Erica werd losgemaakt en omgedraaid zodat ze in dezelfde stand als ik werd geplaatst, op haar buik, kont omhoog, met haar benen op de grond. Haar kletsnatte gezicht van het beffen was nu vlak bij de mijne, waarop Winston zijn lul uit mijn mond haalde en aan Erica aanbood. ‘Jezus, wat een geil gezicht om het rode verhitte gezicht van Erica te zien die schaamteloos zijn eikel in haar mond nam en wild begon te pijpen’. Ze leek mij niet te zien, zo geil was ze. Zeker toen ik merkte dat het meisje, wat daarnet nog Erica befte, nu achter haar plaats nam en haar hoofd tussen haar billen duwde. Erica stopte even met pijpen en legde kreunend haar hoofd op de jutezakken, optimaal genietend van de tong op haar anus (nam ik aan).

Winston propte zijn lul weer in mijn mond terwijl een van de jongens zijn harde druipende staaf hard in haar mond propte en zei: “maak hem goed nat, ik ga zo een gaatje vullen”. ‘Mijn god, ik ga zo ook nog zien hoe Erica van achteren geneukt wordt’, dacht ik direct en verheugde mij op haar wegdraaiende ogen als ze gevuld zou gaan worden.

Ik was dan ook verbijsterd toen de jongen zijn lul wegtrok en voelde dat de tong bij mijn anus plotseling stopte en een leegte achterliet. ‘Zou ik?’, verder kwam ik niet want ik kreeg een harde klap op mijn billen, die vervolgens werden gespreid. ‘Niet Erica, maar ik ging worden verkracht’, realiseerde ik mij, stopte abrupt met Wilson te pijpen en voelde mijn lichaam verstijven van angst. Erica leek het ook te beseffen en was minder verbijsterd, ze keek mij geamuseerd in de ogen. ‘Wist ze hiervan?’, vroeg ik mij even vertwijfeld af.

Ik wilde overeind komen, maar Winston dwong mij aan mijn haren terug naar zijn eikel. “Maak de mijne ook maar goed nat, want ik ga zo ook een gaatje vullen”, ondertussen met zijn vrije hand een tiet van Erica knedend.

Ik schrok toen ik de dikke eikel van de jongen tussen mijn bilspleet voelde glijden en mijn kringspier opzocht. Ik stopte met actief pijpen terwijl Winston zijn lul heen en weer bleef bewegen en keek Erica vertwijfeld aan. Dit ging zeer doen, dacht ik paniekerig. Gelukkig werd ik afgeleid toen Winston zijn lul uit mijn mond haalde en naar de kont van Erica liep. In één keer perste hij zijn lul bij Erica haar kutje naar binnen die schokkend omhoog kwam van de plotselinge penetratie. Zachtjes voelde ik de druk op mijn anus toenemen en net toen ik dacht uit te scheuren, voelde ik, terwijl ik een harde klap op mijn bil kreeg, de eikel mijn kringspier passeren. Ik snakte naar adem maar was ook blij dat het dikste gedeelte gepasseerd was.

Erica werd intussen diep geneukt, waarbij haar tieten wild onder haar lichaam bungelen. Vreemd genoeg, gezien mijn situatie, voelde ik mijn lul schokken bij dit aanzicht. Langzaam voelde ik de lul verder mijn lichaam ingeperst worden, totdat zijn ballen tegen de mijne aan kletsten. Ik voelde 2 zachte vrouwenhanden weer met mijn lul en ballen spelen en merkte daardoor tot mijn verbazing dat mijn erectie volledig was. Langzaam begon de pik mij nu echt te neuken, van zo diep mogelijk tot alleen nog zijn eikel in mijn kont. Mijn prostaat raakte geprikkeld door de steeds passerende eikel en ik merkte dat hierdoor het voorvocht uit mijn lul werd uitgeperst. Van pijn was nu geen enkele sprake meer en ik genoot ervan om geneukt te worden, wat werd versterkt door het aanzien van de beurt die Erica voor mijn ogen kreeg. Dit werd nog mooier toen een derde jongen zijn stijve lat, niet zo kolossaal als de 2 lullen waarmee wij nu geneukt werden, aanbood aan Erica, die deze gretig naar binnen hapte. Winston stond nu totaal verhit Erica te neuken, die jankend klaar kwam door de dubbele penetratie in mond en kut. Ook ik begon het kookpunt te bereiken toen het meisje, die eerst met mijn lul en ballen speelde, haar lippen om mijn eikel legde en mijn eikelrand stimuleerde. Aangezien ik diep geneukt werd bewoog mijn keiharde pik in hetzelfde tempo mee en dit, tezamen met mijn continu gestimuleerde prostaat, deed mij voor de tweede keer vanavond exploderen. Zelden kreeg ik een orgasme zo intens als deze, het feit dat ik weerloos als een stuk vlees werd geneukt, tegelijkertijd werd gepijpt én zag dat mijn vrouwtje uitgeput van haar orgasme zich overgaf aan het gerag in haar kutje en mond was me teveel geworden. Ik voelde mijn pik wild schokken tussen de lippen van het meisje en door mijn orgasme kneep ik waarschijnlijkheid zo hard met mijn kont om de pik, dat ik die ook voelde verdikken en zijn zaad diep in mijn darmen voelde spuiten.

Uitgeput lagen zowel Erica als ik weerloos over de jutte zakken, terwijl Winston als een beest in Erica’s kutje bleef raggen, haar fel aan haar heupen naar zich toetrekkend. Toen ook hij dreigde klaar te komen haalde hij zijn monster uit haar kut, gaf er twee of drie rukken aan en spoot alles in forse stralen over haar kont en rug, zelfs tot in haar haren. Ik voelde de slap geworden lul uit mijn lichaam glijden en het zaad langs mijn kloten op de grond druipen.

Onze fantasie was hiermee volledig uitgekomen, konden we ooit nog weer wennen aan een ‘normaal’ seksleven??
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Bi, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Robocock - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Het LARP event zie deel 1 waarvan het plot door Dirk Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren 3 .. 7 april, 2019 en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landg..."
02-03
8.1
Amber Hot In ParenclubDoor: Amber Hot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Borsten, Condoom, Dirty Talk, Kut, Kutje, Likken, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Parenclub, Pijpen, Pik, Rollenspel, Slet, Sletje, Slipje, Sperma, Squirten, Swingers, Vingeren, aftrekken,
" Het is alweer een tijdje geleden dat ik naar een parenclub ben geweest. Ik had wel weer eens zin om uit mijn comfortzone te stappen en lekker los te gaan in een parenclub. In de meeste gevallen ben ik naar clubs geweest waar alleen paren en alleen..."
02-03
9.2
Afspreken Op Een...Door: De_remy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Nudisme, Partnerruil,
"Het is onze eerste keer op een naaktcamping. Nieuwsgierig en opgewonden bij het idee om zelf lekker naakt rond te lopen en ook andere dat te zien doen hebben we ervoor gekozen het eens te gaan proberen. Ik ben Remy, een lange man van 1.95 en gespierd..."
01-03
9.0
Sexual Healing - 2Door: BeauJangles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Darkroom, Gynaecoloog, Lesbienne,
" 9 Tien dagen later, het was al donker geworden toen Jos , volgens haar navigatie, nog 500 meter te gaan had voor ze arriveerde op het adres van dr. Abruti. Ze keek op het klokje van haar dashboard wat 18.51 uur aangaf. Mooi o..."
29-02
9.2
Fantasy WeekendDoor: Horatio
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Een weekend om nooit te vergeten. Zit uw huwelijk in de sleur Geniet met volle teugen en u kunt er weer samen jaren tegen aan. Dit was een slogan in een blad. Hier een verslag van twee koppels, die hierop inhaakten. Op d..."
29-02
8.9
Sexual Healing - 1Door: BeauJangles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog,
" Deze is voor Jos 1 Het kwam niet vaak voor dat Jos met een slecht humeur terug naar huis reed na een bezoek aan de club. De vrijdagavond begon goed, aandacht van mannen genoeg en er zaten aan de toog een paar mooie e..."
29-02
8.9
Autopech In Frankrijk... - 2Door: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Gangbang, Garage, Orgie,
"Amy wist zich los te wringen, en schoot naar de deur. Helaas voor haar hadden de mannen hem dicht gedraaid en hadden ze haar snel weer te pakken. Dit keer moest haar topje het al snel begeven. Alleen nog in haar BH en stringetje staat ze in ..."
25-02
9.1
Gangbang In De...Door: Richard71
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gangbang, Massage, Neuken, Pijpen, Vuistneuken,
"Een week of 3 voor de daadwerkelijke datum, zie ik bij de massagerie op de deuren een aanplakbiljet hangen voor een gangbang met 3 echte pornosterren. Donna Marie, Mea Melone en Lisa Ann. Ik ben druk bezig met it lezen van de poster als Karin eraan k..."
25-02
8.4
Autopech In Frankrijk... - 1Door: Laura22
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Garage, Neuken, Openbaar, Pijpen,
"Dit verhaal heb ik samen met profiel Amy Mae profiel meegemaakt en geschreven. Dus kijk vooral ook haar spannende en geile verhalen. Amy is iets jonger dan ik. 17 jaar, 1,66 meter lang en ze heeft golfend blond haar tot iets over haar s..."
24-02
8.5
ToernooiDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Orgie, Waargebeurd,
" Dirk Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers van andere sponsors . Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie opd..."
24-02
8.7
Een Gezellig Oudejaarsavond... - 2Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Deepthroat, Kinky, Oud En Nieuw, Partnerruil,
" We hadden in deel 1 gelezen over het plannen van oudejaarsavond met goede vrienden Janneke en Ricardo. Tijdens deze jaarwisseling zou voor het eerst Aisha meedoen met het vieren van oudejaarsavond. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een summer..."
19-02
8.8
Nora’s GangbangDoor: Dano30
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang,
"Nora was een vrouw midden 30 ondertussen had ze al kinderen en een man en was ze de voorbeeldige moeder en echtgenoot voor de buitenwereld. Maar wat de buitenwereld niet wist was dat Nora een veel donkere kant schuil hield. Nora genoot van de aandach..."
16-02
9.2
Klik hier voor meer...