61.787 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 12524x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Esther Extreem Gebruikt - 2
Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij (o.a. met dieren en plas), als dat niets voor je is, dan zou ik niet verder lezen. En het is als kettingverhaal geschreven, dus om en om, waarbij beide hoofdrolspelers de situatie vanuit hun eigen gezichtspunt beschrijven. In de eerste 2 delen is Esther geveild en gekocht door 2 jonge mannen. Ze is meegenomen naar een stal waar haar natte kut een hond, Reus, haar heeft geneukt, waarna hij over haar heen plast.

Ruud

"Bek open, gore pisslet!", gromt één van je eigenaren, "je gaat niet de zeik van mijn hond braaf naar binnen klokken en dan mij tegen je wangen aan laten pissen!". Je gehoorzaamt uiteraard en afwisselend legen we onze blaas in je opengesperde mond. Soms om en om, waardoor je inderdaad het meeste inslikt, alhoewel er best wat over je dikke tieten heen naar beneden druipt en dan weer alle drie tegelijk, waardoor je je af en toe verslikt maar er toch nog wel in slaagt om wat naar binnen te krijgen. Als we klaar zijn, druip je helemaal van onze pis, je haren, je hele lijf en zit je in een grote plas met pis.

Esther

"Lik het op, hoer", commandeert één van de kopers en pakt je bij je haren en duwt je gezicht op de grond. Braaf lik je met slurpende geluiden de zeik van de vloer, tot de andere man je naar hem toe trekt. Ze zijn allebei groot geschapen, waarbij de pik van zijn vriend iets dikker lijkt en die van hem iets langer. "Eens kijken of we je 2 x van deze pis kunnen laten genieten", zegt hij en begint je zonder enige aankondiging diep en ruw in je keel te neuken. Met tranende oogjes probeer ik zo goed mogelijk de pik te pijpen, maar hij wilt niet gepijpt worden. Hij wilt mij gewoon goed ruig throatfucken. Heerlijk om zo gebruikt te worden. Ondertussen gaat de andere man met de dikke pik achter me staan en zonder waarschuwing duwt hij z'n dikke pik in mijn kutje. Ik kreun zo lekker geil vind ik het. Hij zegt tegen z'n vrienden: dat kutje is alweer helemaal strak getrokken en zo nat! Eens kijken of dat kontje ook bevalt. En met dat ramt hij z'n pik met moeite in mijn reet. Ik laat de pik even uit mijn mond en vraag of hij alsjeblieft even glijmiddel wilt gebruiken. Dit wat een grote fout..

Ruud

"Ben je helemaal gek geworden, stomme hoer? Wat denk je, dat ik glijmiddel wil gebruiken als ik mijn pik in een goedkope slet ram? Dan kan ik net zo goed mijn vriendin in haar hol naaien, vind je ook niet?". Hij vloekt nog even door, terwijl hij zijn pik in en uit je reet ramt. Dan stopt hij en zegt tegen zijn vriend "ik zou even stoppen met deze pijpslet in haar bek te neuken, straks bijt ze per ongeluk je lul eraf". Hij loopt naar een kast toe en komt terug met een lange, leren zweep met een grote rij knoopjes erin. Zonder aankondiging begint hij je daarmee op je dikke kont te slaan, met lange halen.

Esther

Ik kreun hard, heerlijk die pijn. Veel te lang niks gehad, blauwe plekken zijn weggetrokken en mijn reet heeft dit nodig. De maso slet die ik ben. Automatisch ontspan ik, begin te druipen, ga verder met extra diep pijpen en kan de ander gemakkelijk mijn kont in. Met enthousiasme zien ze hoe ik kan genieten van pijn. Ondertussen loop je weg en weet je heel goed hoe je me nog meer kan genieten van die lekkere pijn. Als je terug komt, hoor ik een bekend zoemend geluid en geef je de violet wand aan de man die ik deep throaten ben.

Ruud

Terwijl beide mannen je neuken, als een lekker dik varken, eentje in je reet en de andere in je bek, pakt de voorste man de violet wand aan. Hij zet het apparaat aan en streelt daarmee over je rug, ik zie de kleine vonkjes van de stroomstootjes af en toe overspringen. "Goed zo", gromt de andere man, die met een ongelofelijk tempo je strakke kont aan het oprekken is, vergeet haar uiers niet, daar hebben we nog niet heel veel aandacht aan besteed!". De voorste man bukt zich voorover en zet het apparaat op je gezwollen tieten en de lekkende tepels. Door de combinatie met de lekkende melk uit je uiers zie ik blauwe vonkjes uit de wand komen.

Esther

Hmmmm zo geil om zo te worden gebruikt, spitroasted. Helemaal met de violet wand word ik helemaal gevoelig en zonder enige aankondiging kom ik keihard squirtend klaar. De man achter me kan dat niet waarderen, want al mijn geil is tegen zijn benen aan gekomen en druipt naar beneden. Luid vloekend haalt hij zijn pik in 1 haal uit mijn kont en eist dat ik al mijn geil oplik. Hij wisselt van plek en de andere man gaat in mijn kontje verder, met een heerlijke kreun moedig ik hem aan. Een harde pets in mijn gezicht! Schoonlikken vieze koe! En ik begin langzaam vanaf beneden te likken, steeds hoger en hoger totdat ik bij zijn ballen kom. Ik besluit wat initiatief te nemen en begin zijn ballen te zuigen, afgewisseld steeds meer naar zijn kont. Hij heeft het in de gaten en zegt met een grote grijns: deze vieze slet wilt nog rimmen ook! Kom maar sletje, lik mijn kontje ook maar schoon

Ruud

Hij bukt zich voorover en trekt met beide handen zijn billen van elkaar. "Likken hoer, smerige kontslet, lik mijn reet helemaal uit!". Ik zie je tong verdwijnen tussen zijn billen terwijl je reet door de andere man nog steeds helemaal wordt uitgewoond. "Rol je tong op", commandeer ik je nu "oprollen en duw je tong dan naar binnen. Neuk zijn kont met je tong, vieze goedkope hoer!". Ik zie dat je dat doet, je maakt op en neer gaande bewegingen met je hoofd. De man die gerimd wordt vloekt "Sjonge jonge, wat doet deze anaalslet dat lekker zeg, dat moet ze zo ook even bij jou doen!". De andere man gromt dat hij nog even wil wachten, hij vindt haar kont veel te lekker. "Wacht even", zeg ik dan, "rond deze tijd krijgt mijn hoertje altijd een fruithapje, maar misschien kunnen we er vandaag iets speciaals van maken". De man trekt zich terug uit je kont, die gapend open blijft staan. Ik pak een banaan en pel die, waarna ik de rijpe vrucht helemaal in je kont prop. "Even wachten", grom ik, "dan is haar fruithapje zo klaar".

Esther

Nee nee nee! Ik schrik als ik na die lekkere pik je hoor praten over mijn fruithapje. Dat doe je toch niet echt? Niet waar die 2 mannen bij zijn? Maar al snel voel ik de banaan in mijn kont en weet ik dat je me nog verder gaat vernederen. Met een grote grijns kom je voor me staan. Heb je honger? Vraag je lachend terwijl ik al geil word van het idee om zo mijn fruithapje voor mijn 3 geile mannen te eten. Je ziet de geilheid in mijn ogen alweer toe nemen. En met een grote grijns zeg ik dat mijn fruithapje nog veel lekkerder gaat smaken met een aantal goede eiwitten erbij.

Ruud

Ik weet waar je op doelt, maar besluit je nog wat verder te vernederen en op te geilen. "Jullie weten waar ze om vraagt hè, deze lekkere zaadslet? Ze wil jullie geil graag op de banaan die net in haar reet heeft gezeten!". De mannen kijken je geil aan en beginnen aan hun imposante pikken te trekken. Ik schat zo in dat dat nog wel even zal duren en loop naar de koelkast. Daar haal ik een bus slagroom uit, die ik even schud en dan in voor de helft leegspuit in je kont. Snel pak ik het bordje met de banaan en hoe deze onder je reet. De slagroom, gemengd met geil loopt er traag uit en verdeel ik netjes over de besmeurde banaan. Net op tijd ben ik bij beide rukkende mannen en ze mikken zo dat de slagroom wordt besprenkeld met hun geil, hun warme mannenpap. "Zo lekkere anaalhoer, smerige slet", zegt één van de mannen, als hij het bordje van me aanpakt, "en nu opeten, laat ons maar eens zien hoe lekker je je fruithapje met extra eiwitten vindt!"

Esther

Hmmmm zo ranzig maar ik heb ondertussen wel trek gekregen. Zonder veel moeite eet ik het hele bordje op. Pas daarna heb ik in de gaten dat de drie mannen me aan zitten te kijken en 1 heeft de camera gepakt en extra close ups gemaakt. Dit verkoopt extra goed voor een bepaalde fetisj liefhebbers. Ik krijg rode wangen bij de gedachte dat iedereen zo meteen me zo kan zien. Ik schaam me soms voor mijn taboeloze kant, maar jullie waarderen het. Met een grote grijns komt de grootste naar me toe en zegt: tijd om je te laten herkauwen koe. En beukt zijn lange pik in mijn keel.

Ruud

Met zijn lange lul gelijk diep in je keel begin je meteen te kokhalzen. Hij houdt je hoofd in een ijzeren greep, je kan geen kant op, en ramt zijn pik iedere keer helemaal naar binnen. Je verslikt je constant totdat je begint te kotsen. Langs zijn paal spuit het banaan/slagroom/geil prakje naar buiten, nu vermengd met klodders kwijl. De andere man vangt zo veel mogelijk op, op hetzelfde bordje. Dan haalt hij zijn pik uit je mond, die zit onder de klodders, terwijl ook zijn buik onder zit. De tranen lopen uit je ogen van deze behandeling en ook je gezicht is helemaal besmeurd. "Maak jezelf een beetje schoon", commandeert de tweede man, "en lik daarna mijn vriend schoon. En als toetje hebben we hier nog een keer je fruithapje. Dikke, vieze koe, je weet toch dat koeien hun eten herkauwen? Nou, kom op, laat zien dat je een gehoorzaam smerig kalf bent!"

Esther

Zonder te twijfelen begin ik voor de tweede keer aan mijn bordje met fruithapje. Ik ben zo geil dat ik geen schaamte meer ken. Ik laat me gebruiken, zoals jullie willen. Ondertussen mis ik een lekkere pik in mijn kut, het is veel te lang geleden dat er een pik in is geweest. Stiekem heb ik mijn pil al een poosje niet geslikt en voel me super vruchtbaar. Na mijn fruithapje vraag ik op mijn liefste stemmetje of jullie alstublieft mijn kutje weer willen misbruiken en vullen met zaad. Zonder te vertellen dat als jullie zo doorgaan me zwanger neuken.

Ruud

We kijken elkaar aan en omdat de mannen net zijn klaargekomen besluit ik te voldoen aan je verzoek. "Ga klaarzitten voor me, lekkere ronde slet", grom ik en je gaat in doggy style voor me zitten. Je hoofd leg je op de grond zodat je kont nog ronder en voller lijkt dan die toch al is. Met beide handen trek je je billen van elkaar en zegt dan "neuk me meneer, neuk uw sletje, ik verlang zo naar uw dikke pik. Spuit me vol met uw vruchtbare zaad, vul m'n hele kutje op met uw warme sperma!". Ik begin je te neuken en ram na een paar stoten in een flink tempo mijn lul in en uit je kutje. Ik duw je handen weg en sla met beide handen, om en om op je kont. "Lekkere hoer, heerlijke goedkope slet, hier dien je voor, je bent ons eigendom, je hebt helemaal niets te zeggen!", kreun ik, terwijl je billen rood kleuren en ik langzaam mijn orgasme voel naderen.

Esther

Heerlijk om mijn kutje weer gevuld te voelen. Ik kreun en grijns, omdat ik ondanks mijn harde behandeling ik precies krijg wat ik graag wil. Ik voel je gehijg steeds meer en meer en weet dat je alweer bij een orgasme in de buurt komt. Ik begin met mijn kutje je pik te melken en begin te smeken om je zaad. Daar ben je niet van gediend, je trekt mijn lijf omhoog en ik voel je sterke handen om mijn keel en langzaam steeds meer en meer heb ik moeite met ademhalen. Ik ben totaal overgeleverd aan je. Je hebt de volledige controle. Joelend kijken de andere mannen aan hoe je me controleert en volledig in je macht heb. Hoe reageert ze? Vragen ze nieuwsgierig. Een grote grijns rond je mond terwijl je zegt dat je me nog nooit zo nat hebt gezien terwijl ik flauwval van je handen om mijn keel.

We hebben genoten van het schrijven en vinden het erg leuk om iets te horen als je het een lekker verhaal vindt.


Volle en/of onderdanige vrouwen/meisjes die graag eens de hoofdrol willen spelen in een verhaal (wat we bijvoorbeeld om en om schrijven), of samen willen fantaseren zijn meer dan welkom. Dat kan via de mail (69geilebeer@gmail.com) of via Kik (69geilebeer).

GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
7.5
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Likken, Onderdanig, Neuken, Sletje, Opdracht, Spanking, Bdsm, Zweep, Slet, Daddy,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.7
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
8.9
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...