61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Vera - 3


Door: Mick
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 5466x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vera - 2
Vandaag was het weer zover. Mijn schoonmaakproject met mijn onderdanige sletje Vera stond weer op mijn planning. Toen ik op het project kwam, trof ik haar deze keer niet zo spannend gekleed aan. Ze droeg sneakers, een lichtblauwe strakke spijkerbroek, een witte wollen trui die van haar ene schouder afhing waardoor een zwarte kanten schouderband van een (zo te zien) body te zien was. De trui viel ver naar beneden, minimaal tot aan haar elle boog, hij was dus zeer ruim en had behoorlijk inkijk. Vera was mooi opgemaakt en droeg haar blonde haar in een paardenstaart. Ik maakte direct duidelijk dat ik van mijn persoonlijke sletje verwachtte dat ze er qua kleding spannender uitzag dat dit. Beschaamd keek Vera naar de grond. Ik beet haar toe direct haar sneakers uit te trekken. Dat deed ze snel. Direct pakte ik de broekrand van Vera beet en trok deze in 1 ruk naar beneden. Ik droeg haar op uit haar broek te stappen. Daarna pakte ik de trui en trok deze over haar schouders naar beneden zodat nu haar beide schouders ontbloot waren en op beide schouders nu een zwarte kanten band van haar body te zien waren. De onderzijde van de trui kwam net voorbij haar billen. Mooie blote benen, een witte wollen trui die als jurkje diende en eronder een zwarte kanten body waarvan de schouderbandjes zichtbaar waren. Tevreden keek ik naar mijn sletje. Ik greep haar in haar paardenstaart en zei kalm in haar oor dat dit al er een stuk beter uitzag. Ik duwde haar van me af en droeg haar op aan het werk te gaan.

Na ongeveer 10 minuten ging ik bij Vera kijken. Ik benaderde haar van achteren, ze was net een bureau aan het afnemen en stond wat voorover. Haar trui was wat omhoog gekropen en haar volledige benen en aanzet naar haar billen waren te zien. De zwarte body was nu ook aan de onderzijde duidelijk zichtbaar. Ik stapte naar Vera toe, drukte mezelf tegen haar aan en zei haar stil te blijven staan. Met mijn hand voelde ik tussen haar benen. Ik trok het knoopje van haar body in haar kruis open en opende direct ook mijn broek. Ik pakte mijn harde pik beet en schoof deze tussen de drijfnatte schaamlippen van Vera door. Daarna drukte ik door en begon Vera te neuken tegen het bureau dat ze stond schoon te maken. Met twee handen hield ik haar heupen vast terwijl ik mijn pik in haar ramde. Vera kreunde volop wat mij deed vermoeden dat ze een dergelijke ruwe behandeling erg geil vond. Telkens wanneer Vera tegen haar orgasme aan dreigde te komen, hield ik mijn pik even stil waardoor het orgasme iedere keer uitgesteld werd en de geilheid van Vera alleen maar toenam. Ze smeekte me om klaar te mogen komen. Ze gaf aan er alles voor over te hebben om een orgasme te mogen bereiken. Daarop trok ik mijn pik uit haar kutje en trok Vera aan haar paardenstaart mee richting de behandeltafel van de arts. Ik legde Vera op haar rug op de tafel met de benen in de beugels die gebruikt wordt bij het doen van inwendige onderzoeken. Ik liet de tafel aan het hoofdeinde wat achterover zakken zodat Vera met haar kutje wijd open voor me lag. Ik liep naar de tas van Vera en pakte haar telefoon. Toen ik terugkwam smeekte ze me nogmaals om een orgasme. Ik schoof mijn harde pik opnieuw in haar drijfnatte kutje en neukte Vera weer kort hard en diep. Opnieuw bereikte ze net niet haar orgasme. Gek van geilheid werd ze. Opnieuw gaf ze aan alles voor een orgasme over te hebben.

Ik gaf haar haar telefoon in handen en droeg haar op haar vriendje te bellen om hem te vertellen dat ze moest over werken en dus later bij hem thuis zou zijn. Ze belde hem. Terwijl ze dat deed, begon ik Vera opnieuw hard en diep te neuken. Ik ramde mijn pik hard in haar kutje terwijl zij al kreunend aan haar vriendje probeerde uit te leggen dat ze later thuis was en dat er echt niets aan de hand was en dat ze niet begreep waarom hij vond dat ze zo vreemd klonk. Terwijl ik mijn pik in haar kutje ramde, speelde ik met mijn duim met haar clitje. Vera hield het niet meer. Net op tijd kon ze de verbinding abrupt verbreken. Haar orgasme denderde door haar lichaam en squirtend kwam ze klaar terwijl ik in een stevig tempo door bleef te stoten. De telefoon had ze op de grond laten vallen en terwijl Vera gillend klaarkwam, belde haar vriendje terug. Maar Vera lag nog na te schokken en kon niet opnemen. Na drie onbeantwoorde oproepen, gaf hij blijkbaar de moed op want hij belde niet meer.

Daarna gaf ik Vera opdracht de kamer schoon te maken, zichzelf op te frissen en haar werkzaamheden te hervatten. Ik vertelde haar tevens dat er vanavond een vertegenwoordiger van schoonmaakmachines op bezoek zou komen voor een demonstratie van een nieuwe machine en dat ik van Vera verwachtte dat zij haar steentje bij zou dragen in het binnenhalen van korting op de prijs van de machine. Niet begrijpend keek Vera me aan. Ik had geen zin om Vera nadere uitleg te geven dus ik trok haar aan haar haren naar me toe, keek haar streng aan en beet haar toe dat ze gewoon ging doen wat ik haar opdroeg. Dat begreep ze dan weer wel. Daarna ging Vera braaf aan het werk. Direct daarna ging de deurbel van het pand, er stond iemand aan de deur. Ik verwachtte de vertegenwoordiger maar bij de deur aangekomen, bleek het Rob te zijn, de vriend van Vera. Vera zag hem door het raam staan en schrok zich wezenloos. Ze stond in slechts haar trui te werken en haar vriend zou dat nooit accepteren. Ik opende de deur en stond allervriendelijkst Rob te woord. Hij was wat ongerust geworden vanwege het vreemde telefoongesprek en de onbeantwoorde oproepen dus kwam even polshoogte nemen. Ik legde hem uit dat ik hem helaas niet zomaar in het pand van een klant kon binnenlaten maar dat alles oké was en dat Vera iets langer moest werken omdat er zo dadelijk een vertegenwoordiger van schoonmaakmachines kwam en dat ik graag wilde dat Vera ook haar mening over de machine gaf, zij moest er immers mee gaan werken. Gelukkig begreep Rob dat en hij droop gerustgesteld af.

Nadat Rob weg was, liep ik direct naar Vera en sloeg haar zonder waarschuwing met vlakke hand hard in haar gezicht. Verschrikt keek ze me aan. Ik maakte haar duidelijk dat ze moest zorgen dat haar vriend uit de buurt bleef. Als ze werkte, was ze van mij en gehoorzaamde ze aan mij en wilde ik geen verstoringen van familie of haar vriend. Met betraand gezicht knikte Vera, bood ze excuses aan en beloofde ze me dat het niet meer zou gebeuren. Toen ging opnieuw de bel. Daar was de vertegenwoordiger……..
Trefwoorden bij dit verhaal: Baas, Chantage, Dwang, Squirten, Tiener, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.2
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.2
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5