61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 10983x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Sexlessen 5

Dank voor fijne reacties op de voorgaande verhalen! Ik zal mijn best doen de huidige kwaliteit voort te zetten! Heeft even geduurd voor ik weer een nieuw verhaal ben gaan schrijven, moest nog wat inspiratie opdoen voor dit verhaal en de volgende verhalen die nog gaan komen. We gaan voor nu verder waar we zijn gebleven…

Ik lig nog op bed bij te komen van wat er net is gebeurd. Heerlijk geil heb ik moeder en dochter verwend waarna ik eindelijk lekker het strakke kutje van Karina vol heb gespoten. Kristy heeft daarna lekker al het warme zaad het uit kutje van haar dochter opgelikt en doorgeslikt. Ze is echt dol op zaad! Karina vroeg of ik bleef slapen, wat ik zeker wil doen!

‘Blijf je lekker bij ons slapen?’ vraagt Karina. Natuurlijk wil ik dat! Alleen of er die nacht nog wat gaat gebeuren weet ik niet; ik ben bekaf na al die verwennerij en ben net heerlijk hard klaargekomen. ‘Natuurlijk lieverd… als het ook mag van je mams?’. Ik hoor Kristy lachen en zegt ‘Natuurlijk, jij wel! Kom maar lekker tussen ons in liggen’. Moeder en dochter leggen beiden een hoofd op mijn schouders en kruipen tegen mij aan. ‘Nogmaals dank mams… dat je dit geregeld hebt. Ik was zo nieuwsgiering en ben zo blij dat jij er bij bent om te zorgen dat ik goed… eh… het allemaal leer’ zegt Karina. Kristy mompelt even en zegt ‘natuurlijk lieverd… je weet nu hoe lekker het kan zijn en je eerste keer moet goed zijn, heb je later alleen maar plezier van! Maar voor nu… mama is moe, laten we lekker gaan slapen.’ We stemmen er mee in, geven elkaar een kus op de mond en sluiten onze ogen.

Ik val als een blok in slaap, wat niet zo gek is natuurlijk. Soms word ik wakker omdat Karina en Kristy zich omdraaien in hun slaap en draai mij dan ook om. Ik draai mij richting Kristy en voel hoe mijn kruis zich tegen haar grote dikke kont aan drukt. Merk dat ik wat geil word en hard begin te worden. Ondanks dat Kristy wat dik is, geil ik toch op haar… ik houd van forse dames met veel vlees. Lekker zacht en meer om van te houden! Voorzichtig druk ik mijn half harde pik tussen haar billen en merk dat ze niet reageert. Kristy ademt zwaar en is diep in slaap. Het liefste zou ik nu haar billen spreiden en mijn pik weer tegen haar poepgaatje aan zetten, maar die lieve schat heeft ook haar slaap nodig. Ik besluit mij om te draaien zodat ik niet met mijn pik tegen een stel billen aan lig, maar als ik mij omdraai lig ik precies weer zo tegen Karina aan. Dat helpt ook niet… lekker die pik tegen dat volle kontje aan… mmmm. Ik laat zachtjes mijn linkerhand over haar billen gaan en hoor ook hoe Karina lekker in slaap is. Zal ik… ja… ik wil, nee moet even aan haar kontje voelen. Zo lekker vol… ik laat mijn hand naar haar bilspleet glijden en knijp zachtjes in haar bil. Geen reactie, behalve bij mijzelf; ik ben keihard nu! Mijn vingers laat ik door haar bilspleet glijden en dan voel ik ineens haar glibberige en warme ster. Mmmm lekker stout zo… ze slaapt en ik voel nu gewoon lekker aan haar kontgaatje… ze moest eens weten! Ik druk zachtjes met mijn middelvinger tegen haar sterretje aan en luister goed of ze wakker wordt. Nog steeds geen reactie en ik druk zachtjes verder. Mijn hart klopt in mijn keel nu ik steeds verder mijn vinger in dat geile kontgaatje druk. Karina snurkt een beetje en snel trek ik mijn vinger weer terug. Ook zij moet lekker slapen en ik weet zeker dat we in de ochtend weer geile dingen gaan doen. Ik ruik nog even snel aan mijn vinger en ruik haar kontje. Ok… dat moet ik niet doen, want anders ruk ik mezelf zo nog klaar… beter van niet. Zaad opsparen voor mama en dochter is een beter idee.

Karina schrikt met een snurk wakker uit een droom. Ze weet goed meer wat ze droomde, de beelden verdwijnen net zo snel ze kwamen. Even denkt ze iets te voelen in haar kont, maar zo snel ze dat denkt is het ook weer weg. Zal wel niks zijn en dat ze dat droomde. Ze valt snel weer in slaap en kruipt onbewust weer tegen mij aan.

Het is rond een uur of 7 in de ochtend dat Kristy wakker wordt. Ze moet nodig naar de wc en staat op uit bed. Terwijl ze naar de badkamer loopt ziet ze in het kleine beetje licht hoe haar dochter tegen mij aan ligt. Ze is trots op haar dochter… ze is een echte vrouw nu en blij dat ze haar daarbij heeft kunnen helpen. En ook een verborgen verlangen eindelijk in vervulling gegaan. Toen ze de leeftijd van haar dochter had experimenteerde ze er op los en ze vergeet nooit meer hoe ze voor het eerst het kutje van haar buurmeisje proefde. Toen ze gisteravond het zaad uit de kut van haar dochter slurpte overkwam hetzelfde gevoel haar weer… nieuw, spannend en vooral super geil! Ze liep snel door, want ze begon weer nat te worden. Kristy ging op de wc zitten, deed de deur snel dicht en begon te plassen. Toen ze klaar was depte ze haar kutje droog en slaakte zachte kreuntjes wanneer ze haar clitje aanraakte. Die was nog steeds gevoelig van de neuksessie van gisteravond en hunkerde weer naar aandacht. Kristy merkte dat haar lipjes weer vochtig verder en gaf zich er nu aan over. Er moet weer iets gebeuren…

Kristy stond op en liep de hotelkamer weer in. Ze zag hoe ik inmiddels op mijn rug lag en op haar gedeelte was gaan liggen. Onbewust was ik blij met wat extra ruimte in dit bed en nam het er van. Kristy liep naar mijn kant toe, trok de dekens weg en zag hoe mijn pik in het kleine beetje licht op mijn buik lag. Kristy kon alleen maar denken ‘wat een heerlijke pik… ik… ja… ik moet weer’ en bukte voorover. Haar hoofd kwam naar mijn kruis toe en voorzichtig nam ze met haar tong mijn slappe pik in haar mond. Heel zachtjes liet Kristy haar tong over mijn eikel gaan en zoog zachtjes. Ik sliep nog en merkte nog niks, maar mijn pik reageerde wel door stijver te worden. Kristy merkte het en dacht ‘mooi… hij wordt weer stijf… dit wordt een lekker voorafje voor het ontbijt!’. Ze liet haar hoofd nu ook op en neer gaan en pakte zachtjes mijn pik vast. Ze trok mijn voorhuid zachtjes naar achteren en likte zo aan mijn eikel. Ondertussen begon ik wakker te worden en dacht dat ik droomde dat ik gepijpt werd, tot ik mijn ogen open deed en in de schemering zag hoe Kristy mij aan het verwennen was. Dat is nog eens lekker wakker worden! Ineens was ik wakker en kreunde op het moment dat Kristy mijn pik tot diep in haar mond nam. ‘Mooi… hij is wakker, nu hoef ik niet voorzichtig meer te doen’ dacht Kristy en begon mij nu steviger te pijpen. Het kwijl liep langzaam tussen mijn liezen naar beneden en genoot van hoe nat Kristy mij aan het afzuigen was. Karina werd wakker en dacht ‘wat hoor ik toch..’ en draaide zich om terwijl ze het licht aan deed. Een geile steek ging door haar kut en clit heen toen ze zag hoe haar moeder mij flink aan het afzuigen was.

Kristy en ik gingen zo op in wat er gebeurde dat we niet eens doorhadden dat het licht nu aan was. ‘Oh mams, je bent ook echt niet te stoppen he’ zei Karina. Kristy liet de pik uit haar mond ploppen en keek haar dochter aan terwijl ze mij aftrok. ‘Ja… ik moest gewoon weer even… zo lekker om een pik in je mond te hebben als je net wakker bent’. Karina keek naar mijn natte en harde pik en zei ‘oh… ja… jeetje… kan me voorstellen’. Ook haar lipjes begonnen nat te worden nu en merkte dat haar clitje ook begon te kloppen van geilheid. ‘Bob vindt het vast niet erg als jij ook even proeft, toch Bob?’. Ik opende mijn ogen en keek Karina aan. ‘Zeker niet… probeer maar als je wilt’. Karina zei niks, maar ging op haar knieën gehurkt naast mij zitten en bukte voorover. Kristy mikte mijn pik omhoog, trok mijn voorhuid meer strak naar achteren ik zag hoe Karina haar mond opende. Dit moet een droom zijn… mama pijpt me wakker en nu neemt dochterlief het over… ja, dit moet een doom zijn en… ahhhh, fuck, ik voel nu hoe het warme mondje van Karina zachtjes mijn eikel opslokt en hoe haar tong rondjes draait. Ik kreun en Kristy zegt ‘goed zo, je doet het goed zo te horen’. Ik leg een hand op de billen van Karina en geniet hoe ze mij nu met haar mondje verwend. ‘Gebruik maak lekker veel spuug en kwijl liefje, dat vindt hij lekker denk ik’. Ik kreun en zeg ‘oh… ahhh… zeker ja!’ en voel hoe Karina nu mijn pik lekker onderkwijlt. Ze zuigt nog een paar keer, laat de pik uit haar mond ploppen en kijkt mij aan. ‘Ja, vind je dit lekker zo?’ terwijl ze mij diep aankijkt. In mijn ooghoek zie ik hoe Kristy mij zachtjes aftrekt en op mijn pik spuugt. Ik kreun van geilheid en Kristy zegt ‘zo te horen wel, zuig maar door. Maak zijn pik maar lekker nat zo.’

Karina is echt een natuurtalentje, mijn god… wat kan zij heerlijk pijpen, net als haar mams! Ik pak weer stevig haar billen vast en trek haar billen zo iets uit elkaar. Karina kreunt zachtjes als ze voelt hoe haar kutje zo gespreid wordt. Maar ze merkt ook dat haar kontgaatje begint te tintelen van die aandacht en snapt ineens waarom mama zo gek is op iets in haar kontje. Het voelt best geil zo! Ik geniet van hoe ze mij pijpt en laat mijn hand iets verder haar bilspleet in glijden. Mijn vingers zoeken haar kutje en ik vind deze… wauw, wat is ze nat! Karina reageert door haar heupen en kont iets meer mijn kant op te draaien zodat ik er makkelijker bij kan. Ik laat mijn vingers zakken en vind haar clit. Deze is niet te missen… hard en nat van haar sapjes. Ik laat mijn vingers over haar clit gaan en hoor hoe ze gemompeld begint te kreunen. ‘Mmm zo te horen heeft hij je plekje weer gevonden lieverd’ zegt Kristy en Karina kan alleen maar mompelen omdat ze mijn pik lekker in haar mond heeft.

Karina merkt dat ze weer vol in die geile roes van eerder zit. Heerlijk die harde pik in haar mond en dat gevoel van hoe haar kutje gewoon zeiknat is… en dan ook die vingers over haar clit, wauw! Het is dat Bob haar nu vingert, anders had ze het zelf gedaan nu! Ze laat de pik weer uit haar mond ploppen en kijkt naar haar moeder. Kristy ligt zichzelf te vingeren terwijl ze kijkt naar hoe haar dochter weer lekker die pik in haar mond heeft. ‘Oh, jij geniet ook mams?’ vraagt ze. Kristy hijgt en zegt ‘ja, dit is zo geil om te zien hoe jij hem pijpt… en dan zie ik ook hoe hij je achterlangs verwend… ik word er zo zeiknat van!’. ‘Kijk maar lekker dan’ zegt Karina en neemt mijn pik weer in haar mond. Ik laat mijn hand weer door haar bilspeet glijden en besluit te kijken hoe ver ik kan gaan. Ik voel haar sterretje weer en leg een vinger er op. Karina kreunt en schokt van de aanraking. Langzaam laat ik mijn vinger kleine rondjes draaiden over haar kontgaatje en merk dat Karina kreukt. Ze vindt dit dus lekker! Karina kan alleen maar denken ‘wauw… eerst mijn clit en nu dit, dit voelt bizar lekker! Lekkerder dan toen ik het zelf deed onder de douche!’.

Ik maak mijn vinger weer nat met haar kutgeil en zet deze weer tegen haar kontgaatje aan. Nu zet ik een beetje druk en voel hoe het topje van mijn vinger langzaam in haar strakke poepgaatje gaat. Karina opent haar mond en met mijn pik er nog in mompelt zet ‘oeh ja… ohh… lekker ja… stouterd… je vinger daar’. Kristy wordt geiler van hoe haar dochter nu praat en vraagt ‘oh… ja? Heeft hij lekker zijn vinger in je kut?’. Karina laat mijn pik weer uit haar mond komen, kijkt haar moeder zwoel aan en zegt ‘nee… ah… die stouterd stopt zijn vinger nu in mijn kontgaaAAAH’ en verder komt ze niet omdat ik mijn vinger nu diep naar binnen stoot tot aan het tweede kootje. Karina’s ogen gaan wagenwijd open en zegt ‘fuck wat lekker! Ik snap je nu mams… AAAH… wat je gisteravond deed AHHH.’ Ik vinger nu langzaam haar kontje en merk dat het nog wat stroef gaat. ‘Ontspan je maar lieverd… dan gaat het makkelijker’. Kristy staat ineens op en loopt om naar de andere kant van het bed. ‘Wacht, ik help wel even’ en zie hoe ze voorover bukt naar het kontje van haar dochter. Kristy ziet hoe mijn vinger op en neer gaat en ze wordt nog geiler van wat ze ziet. Ze hangt met haar hoofd nu boven mijn vinger en laat een klodder kwijl op mijn vinger vallen. ‘Zo, dat moet nu soepeler gaan en als je ook ontspant is het nog lekkerder’ zegt ze tegen haar dochter. Ik merk hoe Karina ontspant en dat de klodder kwijl van haar mama ook wonderen doet. Soepeler begint mijn vinger nu in haar strakke aarsje te glijden en voel hoe ze me weer begint te pijpen. ‘Lekker he, mijn lieve dochter… die vinger daar… moet je dit eens voelen’ en zie hoe haar moeder haar hand naar haar kut laat gaat. Karina kreunt wanneer ze twee vingers van haar moeder over haar clit voelt gaat. Geilheid overmand me nu en geef er volledig aan toe. Wat geil om gewoon zo met elkaar bezig te zijn en te genieten… alles mag en kan!

Kristy laat nu haar middel- en wijsvinger in de kut van haar dochter glijden en vingert de kut van Karina nu stevig. ‘Dit vind je lekker he… ja he… je bent net zo’n geilerd als je moeder!’. De kut van Karina maakt nu soppende geluiden en Karina kan alleen maar denken ‘oh mijn god… die vingers in beide gaatjes… en die pik in mijn mond.. ik… OH IK KOM!’ en Kristy en ik merken dat ze begint te schudden. Kristy laat de vingers uit de kut van haar dochter glijden en begint snel haar clit te bewerken. ‘Kom maar schatje… kom maar… goed zo’ en ik voel het kontje samentrekken. Wat een geil gezicht… haar kutje geeft krampjes en het geil loopt er nu uit. Kristy steekt snel de natte vingers in haar mond, likt deze af en zegt ‘jaaa je smaakt heerlijk zo’. Karina ploft naast mij neer op bed en ook mijn vinger floept uit haar kontje. ‘Ooh die was zo lekker… heerlijk gekomen.. dank jullie… ik…’ en ze slaakt een zucht. ‘Lekker he, iets in je kontje? Ik kwam er ook zo lekker door klaar gisteren… je moet eens weten hoe het is om een pik erin te hebben’. Karina trekt me nu rustig af en ik zeg ‘als je wilt proberen… je weet dat ik het kontje van je mams gisteren lekker neukte en ik vind het ook heerlijk’.

Kristy zegt daarna ‘je bent net lekker gekomen en ontspannen nu… dan is het allemaal maar makkelijker’. Karina moet even bijkomen, maar ze merkt aan haar lijf dat ze meer wil. Ze wil opgevuld worden! ‘Hmmm ja… ook dat moet ik leren he mams… leer het me maar dan’. Kristy kijkt mij aan en zegt ‘ik heb wel een idee waardoor het makkelijk gaat, als jij op de rand van het bed gaat zitten met je benen over de rand… dan kan ze gehurkt op je komen zitten’. Karina kruipt van bed af zodat ik op de rand kan ga zitten en ik plof achterover. Karina komt naast Kristy staan en Kristy zegt ‘wat ziet dat er toch geil uit he.. zo’n lekkere stijve pik’ en ze laat haar hand naar de clit van haar dochter gaan. ‘Oh mams… OEH…. Je bent niet te stoppen!’. Kristy lacht en zegt ‘nee, ik neem het er van nu… zo lekker… nu… ga maar gehurkt met je kontje boven de pik van Bob hangen en ik help je wel’. Ik voel hoe Karina met haar rug naar mij toe bovenop mij kruipt. ‘Plaats je voeten maar op de rand van het bed als steun… ja… goed zo…’ en ik voel hoe Kristy mijn pik vastpakt. ‘We maken zijn pik eerst goed nat, dus laat je kut maar over die geile pik zakken’. Karina doet wat haar gezegd wordt en ik moet kreunen wanneer ik de ingang van haar geile neukgleuf tegen mijn harde eikel aanvoel. Verder zakt ze over mij heen en ik voel weer hoe nat ze is. ‘Beweeg nu maar een paar keer op en neer en maak hem goed nat met je geil’ zegt Kristy. Oef, wat voelt dit goed… dat lekkere strakke kutje, mmmm. ‘Ok, laat eens zien… laat zijn pik er maar uit floepen’ zeg Kristy en weer doet Karina wat haar gevraagd wordt. Ik voel hoe mijn pik uit haar dochter komt en Kristy knikt goedkeurend. ‘Ja, goed gedaan dochterlief… die paal is zeiknat. Nu… ik zet zijn pik tegen je kontje aan en dan kun je in jouw tempo omlaag zakken, ok?’.

Ik voel hoe de hand van Kristy mijn pik beetpakt en daarna voel ik de warme gloed van een sterretje. Karina laat zich zachtjes zakken en voelt hoe mijn eikel nu tegen haar poepgaatje aandrukt. ‘Wat voelt dit lekker… en… OEF… wat groot! Ik hoop dat het past!’ denkt ze terwijl ze mijn eikel tegen haar achterdeur voelt aankloppen. Langzaam zakt Karina verder naar beneden en ik voel hoe het topje van mijn eikel nu in haar ster verdwijnt. Te lekker dit en ik slaak een kreun. ‘Goed zo, Kaatje… langzaam zakken en ontspan. Je doet het geweldig… topje van die geile pik zit nu in je kontje’. Karina kreunt en zegt ‘ohhhh zo groot… maar zo lekker…. past het wel?’ terwijl ze verder zakt. ‘Ja lieverd… dat past zeker… zak maar verder… zijn eikel zit nu helemaal in je kontje’. Ik kreun bij elke centimeter die ik dieper in dat strakke kontje verdwijn. Wat heerlijk strak is ze! Dan ben ik voorbij haar sluitspier en de weerstand verdwijnt. Karina zakt ineens verder naar beneden en kreunt hard ‘AHHHH JA HIJ ZIT ER HELEMAAL IN NU!’. Kristy moet lachen en zegt ‘Kaatje ssssst, hele hotel hoort je zo!’. Ik moet ook lachen en zeg ‘doe maar stil ja, anders worden we betrapt haha’. Karina hoort wat we zeggen, maar het komt niet aan. Ze is weer in die roes en geniet van haar kloppende clit, soppende kut en die pik diep in haar kont. ‘Goed zo dochter… kom maar weer langzaam omhoog’. Ik voel hoe haar strakke kontgaatje mijn pik stevig vast heeft en hoe ze weer omhoog komt. Langzaam glijdt mijn pik weer uit haar kontje en Kristy zegt ‘goed zo meisje… laat die pik wel zitten zo en zak maar weer rustig naar beneden’. Karina kreunt geil en zachtjes als ze haar heupen weer naar beneden duwt. Mijn pik verdwijnt weer in haar kontje en Karina zegt ‘oh dit voelt… oh, zo lekker!’.

Kristy kijkt gebiologeerd naar hoe die harde pik weer in het kontgaatje van haar dochter verdwijnt. Wat ziet dat er geil uit zeg en… jeetje, ze merkt nu pas hoe erg ze staat te soppen! Snel brengt ze een hand naar haar kutje, spreid haar lippen en met haar andere hand gaat ze naar haar clit. ‘Sorry Kaatje… ziet er te geil uit en moet even spelen!’. Karina doet haar ogen open en ziet hoe haar moeder naar haar kruis kijkt terwijl ze soppend met haar eigen kut speelt. Wat geil is dit… die pik in haar kont, haar moeder die er van geniet… alleen ze kan zo niet met haar eigen clitje spelen. Weer komt ze omhoog en merkt dat die pik nu makkelijker op en neer gaat. Dat ontspannen werkt zeg! Ze hoort hoe bij elke stoot Bob zachtjes kreunt, hij vindt dit dus lekker! ‘Ik… ah… ben jaloers mams… mij… AAH…. Oh mijn clit kan ik niet bespelen zo!’.

Kristy kijkt Karina zwoel aan en zegt ‘ik weet daar wel iets op…. Bob… als jij haar kontje nu zelf eens neukt… dan doe ik de rest wel’ en ze knipoogt naar Karina. Karina kijkt wat verbaasd omdat ze niet weet wat mama van plan is. Ik reageer alleen maar door de volle heupen van Karina vast te pakken en begin nu in langzame halen dat heerlijke strakke kontje te neuken. ‘Oef… ja… ooh dit is nog lekkerder… neuk me kontje, Bob… ahhhh… zo lekker… mams wat doe’ en meer kan ze niet zeggen. Ze ziet hoe haar mama voorover bukt en haar mond op haar kutje zet. Ineens voelt ze de warme tong van haar moeder tegen haar kutje aan en proberen een weg naar binnen te wroeten, voordat ze omhoog gaat en een lange haal over haar clitje laat gaan. ‘Oh.. fuck ma… ja ga door… mmmm’ kermt ze uit. Kristy gaat op haar knieën zitten en word nog geiler van wat ze ziet; een stijve pik die het kontje van haar dochter neukt en dan dat kutje… wauw… zo mooi vol en nat… en ze smaakt heerlijk! Kristy steekt haar tong uit en likt met rondjes om de clit van Karina heen. Ze begint zichzelf nu ook te vingeren en zwaar te hijgen. ‘Wat proef je lekker, meis… echt… zo lekker…’. Karina kan alleen maar kijken naar hoe haar moeder haar nu beft. Dit gaat niet lang duren denkt ze. Karina geniet van hoe soepel nu haar verboden gaatje geneukt wordt en hoe haar moeder haar bij elke lik dichter bij weer een goed orgasme laat komen.

Ik zie niet wat er verder gebeurd, maar ik voel hoe Kristy tussen onze benen in zit en nadat zij zegt hoe lekker Karina smaakt kan ik het wel raden. Ik vraag mij ook af hoe ik dit vol ga houden, want bij elke stoot merk ik het zaad beginnen te borrelen. Ik begin zwaarder te ademen en te hijgen, waarop Kristy vraagt ‘ga je spuiten Bob? Hou je het vol?’. Ik kan alleen maar uitbrengen ‘oef… nee… niet lang meer… ik moet zo denk ik… rustiger aan nu’. Ik begin Karina’s kontje langzamer te neuken in de hoop niet te snel te spuiten, maar ik hoor Karina zeggen ‘ah… als je moet… toe maar hoor’ en Kristy zegt ook gelijk ‘spuit maar lekker, geile beer… wacht…’. Ik voel hoe mijn harde pik vast wordt gepakt en hoe Karina omhoog komt. Kristy heeft haar hand nu onder de kut van haar dochter en duwt haar iets omhoog. ‘Laat die pik er eens uit glijden… hmm ja zo… dit ga je ook lekker vinden en Bob helemaal denk ik!’.

Kristy duwt haar dochter weer iets verder naar beneden en begint mij tegen de ster van haar dochter aan af te trekken. ‘Lekker he Bob… zo tegen het stoute gaatje van mijn dochter… ga je spuiten? Je warme zaad er tegenaan spuiten? Toe dan!’ zegt Kristy op hese en geile manier. Wauw… ik voel die stevige hand van haar en hoe ze lekker het topje van mijn eikel tegen het poepgaatje van haar dochter aan masseert. Ze laat er geen gras over groeien! Ik kan alleen maar kreunen en hijgen omdat ik weet dat het al te laat is. Ik voel een giga orgasme opkomen waar ik niks meer tegen kan doen. ‘Ah.. fuck ik ga al!’ kerm ik uit. Karina kijkt naar beneden en ziet hoe haar moeder die harde pik vakkundig tegen haar kontje aan aftrekt. Wat voelt dat lekker zeg! Kristy likt nog snel een haar keer op haar kut en ze voelt zelf ook hoe dicht ze tegen klaarkomen aan zit. ‘Oh ma… ik moet…. Aah… ook zo!’. Kristy blijft me stevig aftrekken en ik zie zwart voor mijn ogen. ‘AaaaAAAh’ kreun ik uit en voel hoe de eerst straal er uit knalt. Karina kijkt naar beneden en voel ineens een warme natte straal tegen haar kontje aan spuiten. Kristy kijkt ook naar hoe dit gebeurt en de straal wordt door de kracht afgebogen naar haar gezicht. De eerste straal met zaad belandt zo op haar voorhoofd en de twee straal mikt ze op de kut van haar dochter. Karina kijkt met grote ogen weer wat er gebeurt en hoe haar moeder onder het zaad komt te zitten. Oh wauw… die straal op haar kut… zo lekker!

Kristy mikt mijn paal nu op haar eigen gezicht en laat de laatste paar stralen op haar wangen en neus komen. Ze vertraagt het tempo en zet haar mond weer op de kut van haar dochter. Hmmm die smaak van zaad! Ze likt snel wat zaad van het kontje van Karina af en de straal die op haar kut kwam. Kristy geniet van de smaak en hoort hoe haar dochter begint te hijgen. Ze mag komen nu, die lieverd. Karina kijkt naar beneden en ziet hoe haar moeder met een gezicht vol met zaad haar nu snel aan het beffen is. Fuckkkk denkt ze en voor ze het doorheeft begint ze te schokken. Ze ploft nu met het rug op mijn buik neer en houdt een hand voor haar mond om het kreunen te dempen. Karina voelt hoe de druppels zaad van het voorhoofd van haar moeder op haar buik druppelen en dat is letterlijk de druppel. Haar clit ontploft weer en ze voelt haar sapjes weer lopen. Kristy voelt het gebeuren en merkt hoe haar dochters sapjes nu haar mond in stromen. Zo lang geleden… heerlijk weer een kutje klaar te beffen! Wanneer Karina weer is bijgekomen stapt ze van mij af en beiden zien we haar trotste moeder staan. Het zaad druipt van haar gezicht op haar flinke borsten en het is dat ik net klaar ben gekomen, anders was ik zo weer stijf geworden!

‘Oh zo lekker mams! Nu jij!’ en Karina pakt de hand van Kristy om haar op bed neer te leggen. Kristy gaat wijdbeens op de rand van het bed liggen en Karina trekt mij mee naar beneden. ‘We gaan haar samen verwennen Bob!’ zegt ze en ik zie hoe dochterlief voor het eerst in haar leven een kutje proeft. Kristy kreunt gelijk wanneer ze die tong over haar kut voelt gaan. ‘Hmmm, dat proeft best lekker mam!’ zegt Karina en gaat door met likken. Ik steek ondertussen weer 2 vingers in die kale, geile kut van haar moeder en breng de hand van Karina naar de billen van haar moeder. Alsof Karina weet wat ik bedoel steekt ze een vinger in het kontje van haar moeder. ‘Oh… ja… stouterds! Laat me… ja…’ en wat volgt zijn een serie van kreunen. Kristy geniet van hoe haar dochter nu beft, die vinger in haar poepgaatje en dan die 2 vingers van Bob in haar kut. En dan ook nog die geur van zaad in haar neus… het zaad wat over haar gezicht zit… haar borsten… en daar gaat ze. Kristy begint te schokken en ik voel in haar kut haar spieren weer aanspannen. Karina likt ondertussen goed door en voel hoe de vinger die ze in de kont van haar moeder heeft zitten bijna fijn wordt geknepen. Dus zo voelt dat! Kristy lijkt bijna niet meer te ademen en heeft haar mond en ogen wagenwijd open. Samen voelen we de krampen in haar kut en kontje afnemen voordat Kristy zegt ‘Oh…. Wauw… zo lekker! Kaatje… wij gaan thuis veel plezier aan elkaar hebben de komende tijd zeg!’

We kijken op de klok en zien dat het drie kwartier later is. ‘Hihi oh snel douchen en dan ontbijten! Anders zijn we te laat!’ zegt Karina. Snel maken we ons schoon en gaan onbijten. De rest van de dag doen we verder ons eigen ding en we bekijken die avond nog even of we nog een sessie houden. Alle 3 zijn we wat beurs van de neuksessies, maar we weten dat dit niet de laatste keer zal zijn…
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.7
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...