61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 2601x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Tussen Kreekje En Bouwplaats

Het was een mooie zaterdagmiddag toen de Triton bij Barbara en Jim afmeerde. Aan boord waren Vincent en Rose en de kleine Björn.
In de tuin zaten Mark en Ingeborg tezamen met Barbara en Jim en Ben en Mary aan de thee. Ingeborg was helemaal blij toen ze de Triton zag aankomen want ze wilde de kleine Björn graag even zien; ze was dol op het lieve rustige jochie.
Het was weekend en Mark hoefde dus niet in Mariehamn te zijn om te werken of te studeren en daarom waren hij en Ingeborg met zijn ouders meegegaan naar tante Barbara.

“Het wordt hier nog druk, want straks komen Mette en Henning ook hierheen en Marko en Marit ook” kondigde Ingeborg aan. “Ze gingen naar Lil Holme en terug zeilen, en daarna zouden ze naar huis komen, maar wanneer ze de Triton hier zien liggen zullen ze vast en zeker hierheen komen.”
En inderdaad duurde het niet lang voordat er twee 470’s arriveerden; de ene met Henning en Mette en de andere met Marko en Marit.

Ben en Mary wisten dat Mette het zusje van Ingeborg was en ze hoorden van Barbara dat Henning degene was die bij Kaj en Katri, de ouders van Mette en Ingeborg, logeerde tot het huis van zijn eigen ouders klaar was, maar ook dat Henning fabelachtig piano kon spelen en daarmee Mette in één klap voor zich had gewonnen.

“Moesten jullie niet even langs het strandeilandje?” vroeg Ingeborg met een valse grijns. Het strandeilandje was de plaats waar Marko het voor de eerste keer met Marit had gedaan en was een geliefde plek voor verliefde stelletjes om te vrijen.
“Oh daar zijn we wel geweest hoor” grinnikte Mette.
“Dan hebben jullie wel heel snel gevaren; helemaal naar Lil Holme en ook nog een stop op het strandeilandje…”
“We zijn helemaal niet naar Lil Holme geweest” grinnikte Marit “want we hadden helemaal geen zin in een snelle stop op het strandeilandje; we wilden juist een hele lange stop daar.”
Ingeborg bedacht zich dat Marit en Henning elkaar dus vandaag wel misschien voor het eerst echt hadden zien vrijen met hun geliefden. Iets wat je niet snel vergeet; ze herinnerde zich nog de keer dat ze Mette ontmaagd had zien worden. Dat was best wel heftig geweest, vooral omdat die het daarna meteen met nog twee jongens had gedaan. Vanaf dat moment was Mette in één keer veranderd in een nymfomane die er wel pap van lustte, totdat ze Henning ontmoette en als een blad aan een boom omsloeg in een trouwe monogame vriendin. Maar Ingeborg vroeg zich af hoe lang het zou duren voordat haar wilde zusje zich niet meer zou beheersen en haar gretige kutje weer door andere pikken zou laten vullen.
Zelf was ze anders; zij was trouw aan Mark, maar had haar stiekeme kinky fantasietjes waar Mark altijd graag in mee ging en waardoor ze zich tot grote hoogten van erotische spanning kon ophitsen om daarna in een waanzinnige afgrond van geile lust te storten. Maar er was er maar één buiten haarzelf die dat wist, en dat was Mark.
Ze keek naar Marit en toen hun blikken elkaar kruisten glimlachten ze naar elkaar. Ze wist van Lida hoe Marit de jongens had ge-teased die eerste keer en ze voelde dat ze het goed met elkaar zouden kunnen vinden.

Barbara en Mary wilden even als zussen onder elkaar zijn en waren naar binnen gegaan en knuffelden elkaar. “Ik vind het toch zo fijn dat jullie hier nu ook wonen, en nog wel zo dichtbij; als we willen kunnen we elkaar elke dag bezoeken…”
“Nou, het is best wel een flink stuk varen, meer dan vijftig kilometer” lachte Mary “maar je hebt gelijk, in de States kon dit nooit en nu zijn we hier en ik wil hier nooit meer weg!” En Barbara moest lachen om de serieuze manier waarop Mary dat zei. “En nu Rita nog” vervolgde ze “maar daar wordt aan gewerkt” en ze wist dat dat waar was, want ze voelde steeds vaker de kusjes die de steen overbracht, maar dat kon ze niet aan Barbara uitleggen.

Buiten waren er nog meer gasten gearriveerd. Petter en Anita kwamen de kennismaking van vorig jaar hernieuwen. Toen hadden ze de zus en de zwager van Barbara en Jim maar één keer heel kort ontmoet, maar ze begrepen dat ze nu vlak bij Marsviken waren komen wonen dus vonden ze het tijd om elkaar wat beter te leren kennen.
Mary vertelde Anita enthousiast over hun huis en hoe mooi het lag daar aan het water en Anita knikte instemmend en vertelde dat zij vroeger ook in die buurt hadden gewoond voordat de tweeling was geboren, wat de aanleiding was geweest dat ze een grotere woning hadden moeten zoeken en dat ze nu alweer zestien jaar hier woonden.
Opeens moest Mary aan de woorden van Grethe denken die had verteld over het stel waarvan zij hun huis gekocht hadden. De vrouw was in verwachting geweest, maar er was ook een jong zusje geweest dat ook zwanger was en dat stel had beloofd dat ze ook voor het kindje van dat zusje zouden gaan zorgen… Die waren verhuisd omdat ze een grotere woning zochten voor twee extra kinderen. En dat alles was nu zestien jaar geleden. Als het klopte wat ze dacht dan was die tweeling helemaal geen tweeling!
Op dat moment kwam Rose naar haar toe en zei nogal dwingend “kom eens even met me mee.” En Mary kon niet anders dan haar volgen.
Ze nam Mary mee naar het bos achter de blokhut en voerde haar zwijgend mee over de paadjes door het bosje, tot ze daar op een open weitje kwamen.
Daar ging Rose op een rotsblok zitten en nodigde Mary uit om hetzelfde te doen en keek haar zwijgend aan. Om de een of andere reden durfde Mary niets te zeggen totdat Rose het woord nam.
“Je hebt hun geheim ontdekt” zei ze plotseling. “Het geheim dat alleen Petter, Anita en haar zus Tine kennen. Maar de jongens weten van niets.”
Mary kon niet anders dan luisteren maar ze knikte wel dat ze het had begrepen.
“Tine en Anita hebben besloten het zo te laten. Ze wilden het de jongens eerst vertellen als ze oud genoeg waren, maar ze hebben nu besloten dat één van de twee zich dan misschien verstoten zou voelen, en daarom moet het geheim blijven. Denk je dat je dat kan? Dit geheim bewaren en er nooit over praten?”
Mary dacht na “Dat weet ik niet” zei ze zacht. “Ik heb geen geheimen, ten minste niet zulke grote.”
Rose stond op en sloeg haar armen om haar heen. “Je bent een wijze vrouw, want je zegt niet lichtvaardig dat je dat wel kan” zei ze “maar ik zal je steunen hierbij. Pak mijn handen en kijk me aan” en ze keek Mary heel doordringend aan. Mary voelde de aanwezigheid van Rose in haar hoofd. Toen hoorde ze haar zeggen “je zal nu nooit spontaan hier iets over zeggen. Wanneer je er aan denkt, zullen mijn woorden van zojuist bij je binnenkomen en dan weet je dat je moet zwijgen.” Mary knikte. “Dank je” zei ze. “Maar hoe moet het met Ben? Die heeft ook gehoord wat Grethe heeft verteld en die kan ook één en één bij elkaar optellen.”
Rose glimlachte. “Ik zal Ben een blokkade geven, zodat hij die optelsom niet maakt. Dat is eenvoudig want hij is een man.”
“Maar waarom weet jij dit allemaal en hoe doe je dit?” vroeg Mary onderweg terug naar de anderen.
Rose keek haar van opzij aan en zei simpel “Het is me gegeven…”
En teruggekomen bij de groep liep ze naar Ben toe. “Waar waren jullie?” vroeg hij.
“Oh, even wat vrouwendingen met elkaar bespreken” lachte Rose en ze pakte zijn handen. Mary zag Bens blik heel even vervagen en toen weer helder worden. “Ah, juist” zei hij en ging weer zitten. Rose knipoogde naar Mary en begon een gesprek met Petter en Anita.

Marko en Marit zaten samen met Henning en Mette een stukje verwijderd van de anderen in een kringetje. Ze zaten heel zacht met elkaar te fluisteren en de meiden giechelden op een manier die Ingeborgs aandacht trok. Ze hield ze tersluiks in de gaten en opeens viel het haar op dat Henning terloops over de binnenkant van het dijbeen van zijn zusje streelde vlakbij haar bikinibroekje, en zij keek hem heel ondeugend aan!
Ze wist al bijna genoeg; de piemel van Henning had ook in het kutje van zijn zusje gezeten, want dat Marit er wel pap van lustte dat had ze al van Lida gehoord. En dan was Mette vast niet achtergebleven en was haar monogame periode alweer achter de rug! Ze was benieuwd wie het initiatief had genomen en ze vond het jammer dat ze er niet bij geweest was.

Maar even later stonden Henning en Marit op en zeiden dat ze naar hun ouders gingen. Die hadden gevraagd of ze niet het hele weekend weg wilden blijven want moeder Ditte wilde haar zoon wel weer eens een keertje zien. Ze namen afscheid en leenden de 470 van Mette en voeren weg.

Bij het eiland aangekomen zagen ze mama Ditte heerlijk topless in de zon liggen in haar rolstoel met papa er naast in een ligstoel. Knut en Helga lagen te relaxen in de hottub. Ze begroetten hun oom en tante met een handgebaar en knuffelden hun ouders. Daarna gingen ze naar de bouwplaats want Marit wilde Henning laten zien hoe de bouw van de blokhut vorderde.
Dat bleek al best te zijn opgeschoten; Het woonhuis was al helemaal klaar aan de buitenkant en men was nu met de schuren bezig. Henning ging naar binnen. De binnenwanden stonden er ook al en Marit liep naar een slaapkamer en riep Henning. “Kijk dit wordt mijn kamer en hier ga ik mijn bed neerzetten” lachte ze enthousiast en ze pakte een stok en tekende een grote rechthoek in het stof op de grond. “Dan kan ik vanuit mijn bed uitkijken over het water”

Midden in de woonkamer waar alleen nog maar de centrale houtkachel stond, lag een grote stapel dekzeilen die gebruikt waren voordat de daken waterdicht waren.
Mette keek Henning aan en giechelde geil “Ahh Henning… doe het nog eens met me, die Mette heeft je wel heel goed leren neuken.” En Henning draaide haar om met haar rug naar zich toe en schoof haar bikini topje omhoog om haar tietjes te strelen. “Hé, ik wil wel mezelf uitkleden hoor!” zei ze zogenaamd verontwaardigd. “Die spelletjes bewaar je maar voor je vriendjes” gromde hij en trok haar broek van haar kont. Toen tilde hij haar op en legde haar op de stapel zeilen. Marit grijnsde tevreden en spreidde haar benen in de lucht. “Knulla mig Henning, en doe het hard, ik ben niet van porselein!” En toen hij zijn paal in haar dreef kermde ze van genot maar zo zachtjes dat het niet verder dan een meter te horen was; op een kostschool leer je heel stil genieten, wat handig is… En al heel snel stortte haar broer zijn vette lading uit diep in haar heftig klaarkomende kutje en ze klauwde haar nageltjes in zijn rug en overlaadde zijn gezicht met kusjes. “Ohw lief broertje van me, we blijven dit altijd samen doen daar hoeven onze vriendjes niets van te weten, want zoals ik vanmiddag klaarkwam op dat eilandje zal ik nooit vergeten. En dit was bijna net zo lekker.”
En ze maakten hun kleding in orde en zetten hun ontdekkingsreis in het nieuwe huis voort.

Toen ze alles gezien hadden gingen ze terug en sprongen over het geultje dat de erven van de twee huizen scheidde, en gingen door de houtschuur, binnendoor naar de woonkamer. Daar zagen ze door een van de ramen die op de veranda uitkeken een heel spannend tafereeltje: Helga zat op haar knieën voor Jens met zijn pik in haar mond en Knut had de beensteunen van Dittes rolstoel wijd gespreid en stond er tussen en pompte diep in haar soppende pruim. Ze hoorden hun moeder kraaien van plezier en Marit draaide zich om naar Henning en stotterde “HHHennninggg k…k…k.knulla m..m..mig!!!” en ze scheurde haar broekje van haar kont en bood haar kontje aan hem aan terwijl ze op de vensterbank leunde. En voor de tweede keer in nog geen kwartier naaide hij zijn zusje de Noordse hemel in.
“Whoefff, dat moest even hoor. Het was zo geil om hun te zien seksen op een moment dat ik dat niet verwachtte” zei Marit terwijl ze haar broekje van de grond raapte en weer aan trok.

Ze wachtten even tot Knut Ditte’s bikinibroekje weer dichtgeknoopt had en de anderen ook weer een beetje aangekleed waren en gingen toen onschuldig kijkend naar buiten en stapten in de hottub. Pas toen ze in de hottub zaten deden ze hun badkleding uit en hingen die over de rand.
Helga en Knut die op de rand van de veranda hadden zitten uitpuffen volgden ze en kleedden zich ook uit en kwamen er bij zitten in het warme water.
Even later kondigde Mama Ditte aan dat ze moe was en even ging rusten en Jens rolde haar naar binnen.
Toen leunde Helga naar Marit toe en fluisterde grinnikend “ik zag jullie wel hoor, daarnet. Je kijkt net zoals je moeder als je klaarkomt.”
Marit giechelde en zei “maar jullie krijgen er ook niet snel genoeg van hè?”
En toen legde Helga uit dat ze heel snel geil werden door de bijwerking van de ‘verdoving’ tijdens de operatie aan Knuts been.
“Dus als ik dit doe, dan gebeurt het al?” zei Henning en hij cupte zijn hand om tante Helga’s tiet. Hij voelde de tepel in een paar seconden hard worden en Helga greep zijn pik. “Ja Henning… en nu wil ik jou dus: Knulla mig!” en ze ging op zijn schoot zitten en liet haar hete natte kutje over zijn pik zakken.
Aan de tegenoverliggende kant van de hottub stond Marit voorovergebogen over de rand en werd diep genomen door oom Knut. Zij hadden er geen woorden aan vuil gemaakt en zodra Helga klaar was geweest met haar uitleg was Marit wijdbeens gaan staan met haar stevige ronde billetjes naar Knut toe en zonder woorden had hij zijn trillende paarse eikel in haar slijmerige tunneltje geperst.
Binnen een paar minuten had oom Knut zijn nichtjes kutje tot de rand volgespoten en zat tante Helga tevreden wijdbeens in het bad terwijl Hennings zaad uit haar langzaam sluitende pruim wolkte.
Ze luisterden naar de geluiden die uit de open deur van de blokhut naar buiten kwamen en constateerden dan papa Jens en mama Ditte zich ook nog even goed vermaakten voordat ze gingen slapen.
“Het gaat nog heel gezellig worden hier” grijnsde Knut.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.2
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.2
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...