62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 17274x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
We hebben maandenlang uitgekeken naar het concert: Bruce Springsteen tijdens een live openluchtconcert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De kaartjes kosten een klein fortuin en Anne heeft vele dagen besteed aan het onderzoeken hoe we ze het beste kunnen kopen om er zeker van te zijn dat we goede plaatsen hebben. Uiteindelijk is het haar gelukt en zijn we op weg naar het grote evenement.

We, dat zijn onze vrienden Lies en Rik, Anne en ik. We besluiten er een volledige dag van te maken. Onze kinderen verblijven het ganse weekend bij de ouders van Anne zodat we ons niet moeten haasten om terug op tijd thuis te zijn. Lies en Rik hebben geen kinderen, en dat merk je wel. Ze genieten met volle teugen van het leven en van de vrijheid die ze hebben.

We wonen op een slordige vier uur rijden van Amsterdam. Heel even spelen we met het idee om een dag op voorhand te gaan maar ons werk laat dat jammer genoeg niet toe. En hoe dan ook, het geeft me de kans om met onze gloednieuwe MPV een lange rit te maken. Sterker nog met de achterbank zo ver mogelijk naar achteren geschoven, is er bijna genoeg ruimte om binnen te picknicken als het weer zich tegen ons zou keren.

Maar het keert zich niet tegen ons. De zon is volop van de partij, eind mei is het maar het voelt alsof het een echte zomerdag is. De weersvoorspelling geeft zelfs aan dat het tot laat in de avond warm en zal blijven. Rik en ik dragen een geklede short met een T-shirt. Lies en Anne zijn gehuld in een luchtige zomerjurk. De dames zien er fantastisch uit. De kleedjes accenturen bij beide hun mooie lichamen en laten een groot deel van hun prachtige benen zien.

We komen halverwege de middag toe na een vrij rustige rit waarbij we de meeste van de grootste hits van Bruce hebben meegezongen. We hebben nog een paar uur tijd om rustig naar het concert toe te leven. Rik en Lies, levensgenieters als ze zijn, hebben voor een uitgebreide picknick gezorgd. We genieten van al de lekkernijen en al vlug wordt er een fles champagne ontkurkt. We klinken op een geweldig concert en onze vriendschap. De champagne smaakt heerlijk! Al snel volgt er een tweede, en derde glas. Maar dan geef ik aan dat ik genoeg heb. Helaas moet ik op mijn alcoholgebruik letten. Na het concert wacht ons nog een lange terugrit en die wil ik nuchter kunnen aanvatten. Anne, Rik en Lies zien geen reden om mij gezelschap te houden in mijn nuchterheid en doen zich verder te goed aan de godendrank. De sfeer tussen ons wordt stilaan uitgelaten.

Verbeeld ik het mij of is Anne vandaag nog mooier dan ze altijd al is? Wat er ook van is, de champagne doet zijn werk want ze raakt stilaan aangeschoten. Lies en Rik laten het zich ook welgevallen en ik merk dat de alcohol ook bij hen zijn werk doet. Ze vormen echt wel een leuk koppel. Hun ietwat brutale, ondeugende uitstraling werkt aanstekelijk. Lies heeft zoals zo vaak iets vurigs in haar blik terwijl Rik een aantal keer ongegeneerd naar Anne kijkt en haar een paar keer complimenten geeft over haar uiterlijk. Ik denk er niet teveel over na maar hij flirt met mijn vrouw. Anne kan dit wel hebben en, mede door de drank, gaat ze er in mee. Het is duidelijk dat ze alle drie al een beetje teveel op hebben. Gelukkig wordt het tijd om naar onze plaatsen te gaan. Rik neemt Anne bij de hand en leidt haar naar het stadion. Lies en ik lopen achter hen aan. Als zij dat mogen, dan wij ook zegt ze en een paar seconden later lopen we gearmd richting optreden.

Ondanks alles wat er later die dag gebeurt, gaat het concert zelf de boeken in als een van de beste die ik ooit heb gezien. Vanaf het moment dat Bruce het podium betreedt, ben ik enkel nog maar bezig met wat ik op het podium zie ontstaan. Een wervelend optreden waarbij je onmogelijk kan blijven stilstaan en meezingen een vanzelfsprekendheid is.

Na het eerste deel hebben we allemaal dorst, maar het enige kraampje dat niet door de menigte wordt lastiggevallen, verkoopt alleen koud bier. Ik koop er vier en breng ze terug naar mijn concertgenoten. In no time worden de biertjes verslonden.

De tweede helft van het concert is nog beter dan het eerste, met steeds energieker dansen in de gangpaden. Meer dan anderhalf uur hangen we aan de lippen van Bruce en na een laatste we want more en het bijhorende Dancing in the dark eindigt het concert.

Met een voldaan gevoel begeven we ons naar de parking. Rik heeft voldoende champagne voorzien, zo blijkt, want al vlug haalt hij, van zodra we aan onze wagen komen, nog een volle fles tevoorschijn. Anne, Rik en Lies toasten op een meer dan geslaagd optreden. Ik hou het bij een cola zero. Omdat er op de parking al een ganse file ontstaat zijn we niet echt gehaast om te vertrekken. Bovendien is de temperatuur nog altijd heel aangenaam. Het concert wordt uitvoerig besproken en naar mate ze meer champagne drinken komt het flirterige ook terug. Rik opent nog een fles … Van zodra ze hiervan een glas ophebben, besluit ik dat het nu toch wel tijd wordt om naar huis te rijden. Echt helemaal dronken zijn ze niet maar behoorlijk aangeschoten is wellicht een betere omschrijving.

Lies, misschien wel de meest nuchtere van de drie, besluit dat ze mij voorin gezelschap gaat houden en zegt tegen Anne en Rik dat zij achteraan moeten zitten. Ik ben niet bepaald tevreden met deze regeling - ik reis altijd het liefst met Anne naast me. Zeker nu met deze wagen die geen middenconsole heeft waardoor ze zelfs tegen mij aan zou kunnen liggen. Anderzijds besef ik dat ze waarschijnlijk te dronken is om nog wat zinnigs tegen te zeggen en vooral niet meer in staat is om mee op de weg te letten. Lies als minst dronken van hen drie is daarom nog de meest aangewezen om mij alert te houden. Bovendien verwacht ik dat Anne binnen enkele minuten nadat we op pad zijn in slaap zal vallen.

Hoe dan ook, onze kleine groep is nog steeds behoorlijk onstuimig als ik vertrek en Rik houdt dat zo door nog meer champagne in de auto te voorzien. Al plagend zegt hij tegen mij dat zij kunnen genieten van de terugrit en dat ik toch lekker niet mag drinken. Hij heeft natuurlijk wel gelijk. Drinken en rijden gaan niet samen. Ik maak er niet zoveel uit. Ik wil iedereen veilig thuis brengen en kan het wel hebben dat zij genieten.

Het eerste uur praat Lies onophoudelijk, waarbij ze haar woorden met de nodige gebaren nog wat kracht bijzet. Ik merk nauwelijks dat ze, terwijl ze aan het praten is, geleidelijk over de voorbank glijdt om dichter bij mij te komen zitten. We rijden al een tijdje met de maximum toegelaten snelheid op de snelweg als ze, nu ook duidelijk dronken, een arm over mijn schouder legt en met haar hand over mijn arm en been begint te wrijven.

Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren en ik kijk in de achteruitkijkspiegel. Buiten is het uiteraard donken, maar door de verlichting op de snelweg kan ik zien dat Rik dicht bij Anne zit en ook een arm om haar schouder heeft. Niet lang meer denk ik bij mezelf en mijn drie reisgezellen vallen in slaap.

Korte tijd later besef ik dat Lies haar hand al een tijdje niet meer beweegt en op mijn dij rust, tot dat ze weer ze zachtjes mijn been streelt. Geamuseerd maak ik geen bezwaar, zelfs niet als haar hand geleidelijk iets hoger naar mijn bovenbeen glijdt en me blijft strelen. Ik draai me naar haar toe en verwacht een eerder afwezig blik maar ze kijkt me gewoon recht aan en glimlacht terwijl haar hand langzaam maar doelbewust naar mijn pik beweegt. Ze masseert nu zonder enige gene mijn schaamstreek. Ik ben niet van steen en mijn lichaam reageert. Mijn lul zwelt in snel tempo op en mijn korte broek vertoont in geen tijd een harde bobbel.

Omdat ik me een beetje schuldig voel, maar niet helemaal in staat ben om de boel een halt toe te roepen, kijk ik schuldig in de spiegel om te zien wat er op de achterbank gebeurt en of Anne en Rik iets merken van de actie die zich tussen Lies en mij afspeelt. Ik kan heel weinig zien en probeer zo onopvallend mogelijk de achteruitkijkspiegel bij te stellen. Het is stil op de achterbank dus ik verwacht hen allebei in slaap te zien liggen. Maar wat ik zie geen slapende passagiers. Wat ik wel zie, is dat Rik mijn knappe en aangeschoten vrouw stevig vasthoudt, waarbij zijn hand naar haar dij afdwaalt , zoals die van Lies naar de mijne is afgedwaald. Net op het moment dat ik toekijk, duwt Anne zijn dwalende hand giechelend weg, maar Rik houdt vol en de hand vindt al snel zijn weg terug naar haar dij. Ze duwt hem voor de tweede keer weg, maar binnen enkele seconden is hij weer terug, deze keer iets omhoog glijdend richting haar kruis.

Ze zijn allebei aan het giechelen, en terwijl Lies mijn pik door mijn korte broek masseert, lijkt het belachelijk dat ik bezwaar maak tegen wat waarschijnlijk gewoon een beetje onschuldig plezier is. Ik keer terug naar de weg en probeer me een tijdje op het rijden te concentreren, maar dit is moeilijk met een strak ingeklemde erectie en onzekere activiteiten achter me. Na een paar minuten gluur ik weer in de spiegel en zie dat Rik het gezicht van mijn vrouw naar zich toedraait en haar op de lippen kust, wetende dat ik in de spiegel meekijk. Anne zegt zachtjes tegen hem dat hij dat niet moet doen en duwt hem weg, en ik probeer me opnieuw te concentreren op de weg. Het kan haast niet anders of Lies heeft ook in de gaten dat er zich op de achterbank iets afspeelt. Ik zoek haar blik op maar ze grijnst alleen maar terug en begint mijn erectie steviger door mijn korte broek te strelen.

Gelukkig kan Anne niet zien wat Lies doet om mij in mijn zeer opgewonden toestand te houden. Ik kijk opnieuw schuldig in de spiegel en zie tot mijn bezorgdheid dat Rik Anne opnieuw tegen zich aan heeft getrokken. Opnieuw probeert hij mijn knappe vrouw te kussen. Anne biedt nog symbolisch weerstand en Rik's lippen vinden de hare. Ik wil reageren maar tot mijn verbazing legt Lies me onmiddellijk het zwijgen op door mijn hoofd naar het hare te trekken en me een stevige, hartstochtelijke kus op de lippen te geven terwijl ze nog steeds mijn pik streelt.

Er klinkt een claxon en ik zwenk terug naar mijn rijkstrook. Jezus! Dat scheelde niet veel! Ik kan beter op de weg letten.

Lies voelt mijn ongerustheid en stopt een tijdje met het masseren van mijn lul - hoewel haar hand op mijn kruis blijft - en een paar kilometer rijd ik voorzichtig, waarbij ik mijn uiterste best doe om me op de weg te concentreren en niet na te denken over dingen die op de achterbank gebeuren. Maar na een korte tijd kan ik het niet laten nog eens in de spiegel te kijken en tot mijn schrik zie ik dat Rik erin geslaagd is om het kleedje van Anne omhoog te duwen en zijn hand tot halverwege de dij te krijgen. Hij negeert vastberaden haar halfslachtige pogingen om hem af te weren. Op haar gezicht meen ik een warme gloed te zien - waarschijnlijk door de opwinding bij het strelen van haar blote huid. Ik sta op het punt om iets te zeggen, maar alsof ze mijn protesten wilt voorkomen, reikt Lies naar voren en maakt ze de knop van mijn korte broek los en ze opent langzaam de ritssluiting. Ze steekt haar hand in mijn open korte broek en pakt mijn pik vast, bevrijdt hem snel van zijn pijnlijke beperkingen en laat hem tot zijn volledige rechtopstaande hoogte stijgen.

Ze buigt zich naar me toe en fluistert in mijn oor

'Negeer ze! Ze hebben gewoon een beetje lol.'

Ik doe mijn best om te rijden terwijl ze me langzaam maar stevig streelt totdat ik zo hard wordt dat het bijna pijn doet. Ik zit op de bestuurdersstoel te wiebelen in een poging mijn pik goed te bevrijden. Lies laat haar handen aan weerszijden van mijn korte broek glijden en terwijl ik mezelf een beetje opricht op de bestuurdersstoel, helpt ze mijn broek naar beneden glijden, onder mijn billen tot halverwege de dij, waardoor ik naakt achterblijf onder haar verbazingwekkende aanrakingen. Ze streelt helemaal langs mijn schacht en speelt met mijn ondertussen vochtige eikel.

Er klinkt een laag, gedempt geluid vanaf de achterbank. Ik kijk weer in de spiegel en zie mijn vrouw haar jurkje, nu zo hoog geduwd dat ik haar kanten witte slipje kan zien. Haar handen liggen om Rik's pols en bieden ogenschijnlijk enige weerstand tegen zijn voortgang, maar ze biedt absoluut geen weerstand als hij haar voor mijn ogen opnieuw kust en haar mond lange tijd tegen de zijne houdt. Hun kus wordt een tongzoen.

Ik ben me zeer bewust van mijn toenemende opwinding in de handen van Lies en vraag me af hoe ver mijn zeer opgewonden vrouw Rik wil laten gaan voordat ze hem doet stoppen. Ik ben er zeker van dat ze hem doet stoppen van zodra hij haar intiem wilt aanraken maar de alcohol maakt haar duidelijk losser dan ik nu al verwacht.

Maar dan nemen de zaken vooraan een wending waardoor mijn aandacht wordt afgeleid van Anne. Lies trekt brutaal de zoom van haar jurk omhoog en legt mijn vrije hand vast op haar blote dijen, net zoals haar man Rik bij mijn vrouw doet. Met mijn pols in haar hand spreidt ze haar benen verder en laat mijn gewillige hand diep tussen haar dijen glijden totdat mijn gravende vingers het natte kruis van haar slipje raken!

O mijn God! Wat is er aan de hand?

Er komen zachtere geluiden van de achterbank, wat erop duidt dat de zaken daar ook vooruit gaan. Met mijn hand nog steeds op Lies haar vochtige kruis kijk ik in de spiegel en zie dat Rik het kleedje van Anne heeft losgeknoopt en bezig is haar beha los te maken, waardoor haar borsten zichtbaar worden. Mijn vrouw lijkt helemaal geen weerstand te bieden, want voor mijn ogen streelde hij haar blootliggende tepels, die snel verstijven en haar ademhaling gaat snel op en neer.

Terwijl ik toekijk, probeer ik wanhopig één oog op de weg te houden. Anne heft haar gezicht omhoog en onze ogen ontmoeten elkaar in de spiegel. Een ogenblik staren we elkaar alleen maar aan. Maar dan laat ze haar hoofd zakken en leunt achterover zich overgevend aan Rik. Ik kijk naar Lies, wiens veelbetekenende glimlach me vertelt dat ze zich heel goed bewust is van wat er achter ons gebeurt. Ze tilt haar heupen iets op, schijft haar slipje over haar dijen, waardoor haar naakte kutje helemaal vrij komt. . Vervolgens spreidt ze haar benen verder en trekt mijn hand stevig omhoog tegen haar natte spleet. Ik beweeg mijn vingers over haar nattigheid, streel haar gladde lippen en laat vervolgens mijn middelvinger in haar vagina glijden. Lies kreunt zachtjes terwijl ze met haar hand verder werkt aan de schacht van mijn pik. Boven het lawaai van de weg hoor ik het natte, zompige geluid van mijn vinger in haar kutje en de geur van haar opwinding begint mijn neusgaten te vullen

Een minuut later blijkt uit een blik in de spiegel dat de zaken achterin naar een nieuw niveau gaan. Anne's benen zijn nu uitgestrekt langs de zitbank, haar dijen nog steeds bloot tot aan haar slipje, en Rik zit naast haar, zijn mond op haar stijve tepels. Ze verzet zich ogenschijnlijk nog steeds licht tegen zijn avances, maar raakt duidelijk steeds opgewonden naarmate zijn mond en tong hun werk doen. Ik kan haar zachtjes horen kreunen, alsof ze het geluid van haar opwinding uit mijn oren probeert te houden, maar ze heeft duidelijk niet langer de volledige controle over haar reacties.

Ik ben nu zo afgeleid dat de MPV zichzelf lijkt te rijden. Gelukkig staat de cruise control op een matige snelheid. In mijn schoot zet Lies haar verbazingwekkende bedieningen op mijn pik voort, waarbij ze me zorgvuldig net onder de drempel van de climax houdt. Ik steek nu twee vingers diep in haar natte kutje en beweeg ze in haar rond. Ze kreunt zachtjes als ik eindelijk haar kleine clitoris vind en met mijn duim over het stijve knopje streel.

Ik werp weer een blik op de spiegel en zie dat Anne enkel nog haar slipje draagt. Haar kleedje en BH zie ik niet meer. Terwijl ik hulpeloos gluur, grijpt hij de tailleband van haar slipje vast en spoort haar aan haar billen op te tillen, zodat hij ze uit kan trekken. Ze schudt haar hoofd naar hem alsof ze wilt zeggen dat het al ver genoeg is gegaan en duwt zijn handen weg. Maar ik weet nu dat hij niet zal stoppen met proberen haar te verleiden. Hij heeft haar al heel ver gekregen en ik sla een zucht van verlichting bij haar reactie, in de hoop en verwachting dat hij haar grens bereikt heeft.

Naast mij heeft Lies haar benen zo wijd mogelijk gespreid, maar haar slipje zit strak om haar dijen gespannen. Ze leunt snel naar voren en duwt ze over haar knieën, tot aan haar enkels en spreidt zichzelf vervolgens grotesk wijd uit, waardoor ik ongehinderd toegang krijg tot haar gezwollen, natte en nu enigszins gapende kutje. Ze kreunt nu harder terwijl mijn vingers diep in haar lichaam duiken, mijn enorm gezwollen pik nog steeds in haar hand, nog steeds net onder het punt van ejaculatie.

Diep van binnen besef ik dat ik moet stoppen en de auto best ergens parkeer, en vervolgens Lies tegenhoud. En dat ik mijn vrouw moet behoeden van Rik's vastberaden aanval. Maar er is niet meteen een parking in de buurt of een andere plek om veilig te stoppen. En belangrijker nog, diep van binnen wil ik ervaren hoe ver dit zal gaan. En dan vooral hoe ver Rik mijn vrouw kan krijgen. Ik probeer me daarom zo goed als mogelijk en op de weg en op al hetgeen in de auto gebeurt te concentreren.

Met mijn vingers dieper in Lies haar natte en plakkerige kutje, kijk ik terug in de spiegel en zie dat Rik's hand nu het kruis van Anne's slipje streelt terwijl ze tongzoenen en hij haar romige borsten en tepels bewerkt. Er komt een vreemd gevoel over mij heen en ik zet stilletjes een schakelaar op het dashboard op, waardoor de leeslampjes achterin aangaan. Het doorweekte slipje van mijn vrouw is plotseling duidelijk zichtbaar, net als de roze blos op haar wangen. Rik glimlacht bijna triomfantelijk en alsof hij voelt dat de weerstand van Anne verzwakt, acht hij de tijd rijp om opnieuw haar slip uit te krijgen.

Ik hoor hem fluisteren: 'Til je kontje op!'

Deze keer doet Anne wat haar wordt opgedragen en terwijl ze haar heupen optilt, trekt Rik behendig haar slipje onder haar vandaan Even twijfelt Anne nog want ze doet een weinig overtuigende poging om haar verdwijnende slipje vast te pakken. Feit is dat mijn vrouw nu volledig naakt op de achtbank ligt. Gelukkig zijn de ramen achteraan geblindeerd.

Ik zie een brede en beslist zegevierende glimlach op Rik's gezicht verschijnen als hij haar slipje voor in de auto gooit. Het slipje belandt op de schoot van Lies. Lies heeft een geile blik terwijl ze naar hen kijkt alsof ze trots is op de vooruitgang die haar man boekt met mijn vrouw. Tot mijn verbazing pakt ze het kanten slipje, wikkelt het om mijn pik en vervolgt haar streling. Schijnbaar winden de handelingen die Rik uitvoert haar op.

Op dit moment lijkt het hem te lukken, maar ik denk nog steeds niet dat Anne hem all the way zal laten gaan. Ze ziet er echter wel kwetsbaar uit, zoals ze daar nu ligt, helemaal naakt, met stijve tepels en vermoedelijk, net zoals Lies met een zeiknat kutje.

Rik, die duidelijk overtuigt is dat Anne geen weerstand meer biedt en klaar is, zeg maar verlangt naar meer, schuift zijn broek en slip tot onder zijn knieën, waardoor een hele grote, dikke en harde lul zichtbaar wordt. Ik slik bij het zien van deze massieve staaf en denk dat als ik op dit punt niets doe, hij haar echt gaat neuken.

Hij brengt zich zelf in positie, zijn pik in zijn hand. Tot mijn opluchting zie ik mijn vrouw haar hoofd schudden en duidelijk zeggen:

"Nee! Niet meer! Ik kan dit niet doen!" Ze drukt haar mooie benen stevig tegen elkaar.

Het is nu bijna onmogelijk om veilig te rijden, mijn ogen staren voortdurend in de achteruitkijkspiegel om te zien wat er zich op de achterbank afspeelt. Lies controleert nog steeds mijn pik. Mijn vingers zitten diep in haar natte grotje. De auto dwaalt rond op zijn rijstrook en raakt de rammelstrook aan de kant van de weg. Ik corrigeer en pas dan denk ik eraan dat ik een lane-assistent heb. Gelukkig is er nog nauwelijks verkeer.

Alsof hij wordt aangespoord door haar weerstand, zet Rik zijn aanval op het naakte lichaam van mijn vrouw voort, kust haar lippen en tepels, streelde haar borsten en dijen, en te oordelen naar haar zachte gekreun en zuchten begint Anne te reageren op zijn liefkozingen, duidelijk verzwakt door haar voor de hand liggende seksuele opwinding en de alcohol die ze heeft genuttigd.

Hoewel Lies haar aandacht voor mijn pik mij inderdaad zeer bezig houd, kan ik in de spiegel nog steeds de vastberaden pogingen van Rik zien om tussen Anne's benen te komen. Na verschillende halfslachtige pogingen slaagt hij er uiteindelijk in haar benen van elkaar te scheiden en zijn hand diep tussen haar dijen te krijgen. Ik hoor een lang, laag, bekend gekreun van mijn vrouw en vermoed dat zijn vingers meteen haar kutje hebben gevonden. Lies moet dit ook gehoord hebben, want ze werpt een blik op de achterbank en glimlacht bij zichzelf, als ze ziet wat haar man aan het doen is.

Het gekreun van Anne gaat door en ik kijk gefascineerd toe hoe Rik's vingers steeds sneller haar haar vulva bewerken. Anne begint meer en meer te hijgen en haar gekreun neemt toe waardoor ik besef dat hij haar clitje stimuleert. Anne's ogen ontmoeten de mijne weer, haar borst wordt roze van opwinding en er verschijnt een bijna angstaanjagende blik op haar gezicht alsof ze mij smeekt.

Wilt ze dat ik tussenbeide komt? Durft ze hem niet meer tegenhouden? Wilt ze hem niet meer tegenhouden. Is ze de controle over haar geile lijf kwijt?

Haar ogen worden groot en ze kreunt opnieuw. Dan ontsnapt er een kleine kreet uit haar lippen en ik vermoed dat er een vinger diep in haar kutje komt. Anne laat haar blik los van de mijne, haar ogen staan glazig terwijl ze zich overgeeft aan het ongeoorloofde moment. Ik kan zien dat Rik nu de volledige controle over mijn vrouw heeft – zoals Lies dat ook over mij lijkt te hebben. Anne staat op het punt om zich volledig aan hem te onderwerpen.

Nog meer van deze autorit lezen? Geef maar een reactie.
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04
8.9
Nick En Melissa - 9Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04
9.2
Meer Dan Zonnig... - 1Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Fietsen, Hotel, Openbaar, Tenerife, Vakantie,
"Als er in februari in de zon gefietst wilt worden, is Tenerife de bestemming bij uitstek. Rock was om die reden ook neergestreken op dit grootste eiland van de Canarische groep. De racefiets was op voorhand al geregeld en bij aankomst bleek die weini..."
17-04
9.1
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04
7.7
De Infiltratie - 13Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04
9.2
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04
8.8
VerplegingDoor: Swakke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken,
"Vandaag 16 April, ik was redelijk vroeg wakker want n ik moest plassen en twee mijn lul stond stijf genoeg om iemand bijten westen te slaan. Ik ging in de kamer van de vrouw zien en deze sliep nog goed, zij is onlangs nog geopereerdt. Ik deed mijn ..."
17-04
7.5
Ons Snoepreisje Naar...Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04
8.9
Mijn Leidinggevende Van... - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04
8.7
Moeder En Dochter... - 14Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04
9.2
64 En 18 - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lingerie, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04
9.3
Avontuurtje In Drukke...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik was de hele week naar een beurs geweest. We, mijn vrouw en ik, liggen nu uitgeput, na onze eerste vrijpartij in een week naakt in bed een drankje te drinken en een pornofilmpje te kijken, als mijn vrouw Karin uit het niets zegt Schat, ik ben een..."
16-04
8.4