62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 26-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 22113x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1

Lingerieshow & Vader Doet Mee

Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder: 'Ben de stad in, om 17u weer terug' staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even omschakelen naar hun eigen bubbel. Voor Jonathan betekent het dat hij porno kijkt op zijn tablet. Even het hoofd leeg maken, soms zijn ballen ook. Door de seks met moeder, een paar dagen geleden, heeft het masturberen een extra dimensie gekregen. Hij denkt weer aan de tedere vrouwenhand die hem van zijn zaad verloste. Dan loopt hij de gang op en roept zijn zusjes naam. Ze is in de badkamer. Als hij de deur opendoet, scheert ze net de laatste pluizige haartjes van haar spleetje. 'Wat doe je?', vraagt hij. 'Ik wil een kaal kutje, net als de meiden in mijn klas', zegt Valerie, 'het voelt nu al heel lekker, moet je ook doen.' Jonathan trekt meteen zijn kleren uit en neemt de scheerkwast van haar over. Dat zijn pik alweer stijf staat is mooi meegenomen, nu kan hij nog makkelijker de beginnende haartjes op zijn strakke balzak scheren.

'Is alles er af?', vraagt Valerie. Wijdbeens zit ze op de rand van het bad, Jonathan bekijkt haar intieme zone. 'Bij je kontgaatje zitten er nog een paar', zegt hij en met een paar halen is ze daar ook spiegelglad. 'Bekijk je mij ook even?', vraagt haar broer. Ook hij wordt nauwkeurig in alle plooien bekeken, de laatste verdwaalde haartjes scheert Valerie voorzichtig weg. 'Nu gaan we douchen', zegt ze.

Onder de warme waterstraal staan broer en zus dicht tegen elkaar. Jonathans plasser drukt hard tegen Valeries buikje. Ze pakt hem vast en schuift de voorhuid over de eikel. Met een vingertop wast ze de eikelrand. Jonathan kietelt haar in de nek. Het is fijn om hier zo te staan, zo fijn dat hij haar spontaan een kus geeft. 'Mijn grote broer vind mij lief', denkt Valerie en ze kijkt naar hem op. Hun lippen gaan op elkaar, tongen komen naar buiten en duikelen om elkaar heen, het warme water loopt bij allebei in de mond.

Als ze klaar zijn en zich afgedroogd hebben, doen ze talkpoeder op hun vers geschoren delen. 'Oh! Voel eens hoe glad!', lacht Valerie. Jonathans hand streelt haar venusheuveltje. 'Zo! wat een gladde bult', grijnst haar broer, 'check mijn ballen dan!' Verliefd strelen ze elkaar tussen de benen. Dan horen ze de stem van hun moeder die weer thuis is: 'Joehoe!' Naakt lopen de kinderen haar tegemoet, dan kan zij ook voelen hoe zacht en glad ze zijn. 'O wat mooi', zegt Hermien, 'twee van die kale kinderen.' Ze strijkt met haar vingertoppen rond het zachte kale kutje van Valerie en de kale pik met ballen van Jonathan. 'Mam heb jij je ook geschoren?', vraagt Valerie. 'Dat ga ik straks meteen doen. En daarna show ik je mijn nieuwe lingeriesetje', zegt moeder.

Als Hermien een half uur later weer beneden is staan de kids te wachten. De monden vallen open als ze hun moeder zien. Ze heeft mooie dingetjes gekocht: netpanties, een doorzichtig behaatje en slipje met kanten boord, een halsketting met bloedkoralen en pumps met hoge hakken. 'Wauw mam!', roepen de kids enthousiast als Hermien de woonkamer inkomt. Parmantig loopt ze heen en weer, haar billen verleidelijk dansend rond het ragfijne stukje stof ertussen. Voor iemand die vroeger de nerd van de klas was ziet ze er ongelooflijk sexy uit. 'Ik kan je spleet zien mama', lacht Valerie. Hermien trekt het broekje naar onderen en onthult een volkomen gladde venusheuvel. Allebei mogen de kinderen voelen hoe glad. Hermien geniet, ze wordt er nat van. 'Lekker gevoelig hè', zegt Valerie. Jonathan knielt voor zijn moeder op de grond, spelend met zijn harde lul. 'Mag ik je likken mam?', vraagt hij bijna smekend. 'Nou toe maar dan', lacht Hermien, die haar schatten niks kan weigeren. Met lange halen gaat de tong van haar zoon door haar kut. Hij doet het heel stevig, precies wat ze lekker vindt. 'Ga door jongen.. en maak je moeder klaar..', kreunt Hermien. Jonathan sabbelt verwoed op de dik gezwollen klit van zijn mama tot ze met een harde schreeuw haar orgasme aankondigt. Natte spetters vliegen hem om de oren, toch blijft hij met zijn neus in moeders grot verstopt. Ze moet hem er af trekken, het is voor nu wel genoeg. 'Ga je zusje maar beffen', lacht ze, ik ga met het eten bezig.

Op Valeries kamer gaan de jongelui verder. In een standje 69 liggen ze over elkaar heen. Jonathan sabbelt en likt het maagdelijke muisje van zijn zusje tot ze spartelend op zijn mond klaarkomt. Daarna likt en pijpt ze de harde jongensplasser tot het sperma er in witte fonteinen uitschiet. Ze likt het zelfs een beetje op, om aan de smaak te wennen. Van beneden horen ze moeder roepen dat het etenstijd is.

Na het avondeten volgt deel twee van mama's lingerieshow. Nu is Gerard er ook bij. Goedkeurend klapt hij in de handen: 'Dit is zo sexy schat, kijk maar uit want ik vergrijp me nog aan je!' Valeries fantasie wordt door mama's optreden aangewakkerd. 'Mag ik ook zo'n mooi setje voor mijn verjaardag?', vraagt ze. 'Je hebt niet eens borsten!', lacht Jonathan pesterig. Meteen springt Valerie bovenop hem. Haar broer is dan wel groter, maar ze is beslist niet bang voor hem. 'Hee! Hou op!', protesteert Jonathan. 'Wie heeft er geen tieten?', roept Valerie half lachend, want serieus vechten, dat zouden ze nooit doen. 'Goed.. je hebt prachtige heuveltjes', slijmt Jonathan. 'Echt?!', wil Valerie weten, terwijl ze hem in een soort kinder-houdgreep omklemt. Nu kijkt hij haar eindelijk serieus aan: 'Echt waar.' Langzaam verslapt haar greep.

'Pap!, zeg jij eens wat', zegt Valerie, 'heb ik nou borsten of niet?' 'Trek je shirtje eens strak?', is zijn antwoord. Valerie doet het, maar vader twijfelt: 'Misschien toch je hemd even uitdoen?' Zuchtend, als een prinsesje dat met onbenulligheden wordt lastig gevallen, trekt ze haar hemd over haar hoofd. Als een halfbloot engeltje zit ze te kijk. 'En?', vraagt ze ongeduldig. 'Ik zou het met mijn handen moeten voelen', zegt vader, 'mag dat?' Valerie kijkt haar moeder aan, die knikt dat het goed is. 'Toe maar', zegt Valerie. Gerard streelt heel teder haar tepel, die meteen groot en stijf wordt. 'Hm.. ja hoor, als je tepels zo dik zijn en daaronder al een beetje borstvet zit, vind ik dat je al borsten hebt', zegt vader. Allebei haar ontluikende heuveltjes tast hij af en speelt daarbij terloops met haar tepels. Valerie steekt haar tong uit naar haar broer: 'Zie je wel!'

Onder het kijken knijpt Hermien af en toe in de bobbel in Gerards kruis. Als het afgelopen is zegt hij: 'Poeh, wat mooi.. ik krijg er gewoon een harde plasser van.' 'Hihi, ik ook..', giechelt Jonathan besmuikt. 'Ik merk dat mijn spleet nat wordt van Valeries heerlijke blote tietjes', zegt moeder. Ze kijkt in haar doorzichtige kruisje waar een natte plek zichtbaar is, de anderen kijken mee. 'Heb jij dat ook?', zegt Valerie, 'nou mijn muisje is ook nat!'

'Pap?', vraagt Jonathan, 'wij hebben elkaar al heel goed bekeken, mama en Valerie hebben mijn stijve plasser van heel dichtbij gezien. Maar jouw stijve plasser heb ik nog nooit echt goed gezien.' 'Ik ook niet!', roept Valerie. Hermien kijkt haar man aan: 'Volgens mij schat, moet je openheid van zaken geven.'. Haar man lacht en vraagt wie hem helpt om zijn broek los te knopen. 'Ikke!', roepen de kinderen tegelijk.

Gerard gaat er gemakkelijk voor zitten, terwijl Valerie en Jonathan aan weerszijden plaats nemen. Zijn zoon begint voortvarend aan de riem, waarna dochterlief de knoop los wurmt. Ze trekt ook de rits naar beneden. Jonathan trekt vaders broek tot op zijn enkels. Ze zien dat hij een enorme bobbel in zijn slip heeft. 'Gelukkig heeft papa niet van die ouderwetse grote onderbroeken aan!', lacht Valerie tegen haar moeder. 'Met zo'n geel kruis', grapt Hermien. 'Wie durft hem al aan te raken?', vraagt vader. Valerie weet het niet: 'Hij is vast heel groot' zegt ze. Jonathan duwt brutaal met een wijsvinger in de bobbel. Gerard spant de spieren rond zijn zwellichaam waardoor de bobbel beweegt. 'Help een slang!', roept Valerie. Nu duwt zij er ook een wijsvingertje tegenaan. Weer beweegt de grote lul onder de stof. Ze moeten er allemaal om lachen, papa laat zijn plasser kunstjes doen. 'Nou kom, trek mijn onderbroek uit', lacht hij.

Allebei pakken de kinderen de elastieken boord beet en trekken 'm langzaam naar onderen. De aanzet van Gerards pik komt in beeld, alle ogen zijn gericht op de mannenpaal die onthuld wordt. Ineens springt hij eruit en omhoog, de ontblote eikel kijkt de omstanders paarsrood van opwinding aan. 'Wow..', fluistert Jonathan. Valerie is sprakeloos. 'Ik zie dat je je nog snel even geschoren hebt', zegt Hermien om de spanning te breken. 'Nou, dit is hem dus', zegt Gerard een beetje onthand. De kinderen kijken vol ontzag naar de rechtopstaande pik, dikke aders krioelen rond de schacht en de purperen eikel is net een enorme paddenstoel. Omdat niemand iets doet pakt hijzelf zijn paal bij de basis beet tussen duim en wijsvinger en schudt hem als een slagboom op en neer. Langzaam trekt hij de voorhuid over de eikel en rolt 'm terug. Een glazige druppel voorzaad ontsnapt uit de eikelspleet. 'Zaadjes!', zegt Valerie, want dit is inmiddels een vertrouwd beeld voor het jonge meisje. Gerard strijkt de druppel af aan zijn vinger en likt het nonchalant op. Valerie kijkt naar zijn ballen, ze bewegen in hun zak. 'Daar zitten vast heel veel zaadjes in', zegt ze. Vader knikt. Ben je benieuwd hoeveel?', vraagt hij.

'Ja!', zegt Valerie volmondig. Ook Jonathan wil het zien maar hij zegt meteen: 'Je hebt vast veel meer zaadjes dan ik..' 'Hee, het is geen wedstrijd', zegt zijn vader. Nee, dat is waar. De knul is erg benieuwd wat er uit die enorme ballen komt. 'Goed, dan ga ik masturberen, oké?', vraagt Gerard.

Het is best een gek tafereel, een vader die zich zit af te trekken terwijl de rest van het gezin toekijkt. Gerards ervaren vuist trekt in een stevig ritme aan zijn stijve paal. 'Wie doet er mee?', vraagt hij, de kring rond kijkend. Hermien reageert als eerste: 'Ik zit te soppen! Zullen we papa helpen om zijn zaadjes eruit te krijgen?' Ze trekt haar rokje uit en dan haar natte slipje. Ze laat het aan de kinderen zien en doet alsof ze het minuscule lapje stof uitwringt. 'Laat me ruiken', zegt Gerard. Hij pakt het vochtige slipje en stopt het onder zijn neus. 'Hmm.. heerlijk!'

Valerie heeft haar moeders voorbeeld gevolgd en zit ook met een bloot kutje op de bank. 'Heb jij ook zo'n nat broekje?', vraagt haar vader. 'Eh ja', zegt ze verlegen, 'wou je die soms ook..?' 'Ruiken, ja!..', lacht vader, 'laat me de geur van je vochtige muisje snuiven.' Hij drukt het natte onderbroekje onder de neus, op zijn gezicht verschijnt een gelukzalige uitdrukking. 'Heerlijk!', verzucht hij. Valerie lacht opgelucht.

Jonathan heeft meteen maar al zijn kleren uitgedaan. Spiernaakt staat hij te kijken, zijn plasser staat hard en schuin omhoog, lekkend uit het pisgaatje. 'Zo jongen, je hebt alweer een harde lul staan.. zo trots en rechtop als een haantje', zegt vader waarderend. Jonathan kijkt naar zijn hulppiet en beweegt de voorhuid op en neer. 'Ik kan mijn eikel al helemaal bloot trekken', zegt hij. De meiden kijken hoe vader en zoon zich in hetzelfde tempo aftrekken. Bij Gerard rammelen de ballen op en neer, Jonathans scrotum is klein en strak. 'Zullen we ze helpen?', fluistert Hermien in Valeries oor. Dat wil ze wel. 'Neem jij je broer maar, dan doe ik papa', zegt ze.

Ze nestelen zich in tweetallen tegen elkaar, vader en zoon laten zich verwennen door de vrouwelijke vingers rond hun pikken. Jonathan zucht hardop, hij heeft moeite om niet meteen klaar te komen. Zijn zusje heeft het door, ze laat haar vingers rond zijn gladde ballen gaan en kijkt toe hoe voorzaad uit de eikel lekt. Hermien zit verderop, ze trekt haar man met trage slagen af. Ze genieten van hun kinderen, die zo vrij en speels elkaar betasten. Jonathan streelt heel subtiel de tepeltjes van Valerie, ze merkt dat haar spleetje natter wordt en kijkt hoe haar moeder zich de spleet laat vingeren door vader. Dat wil zij ook. Met haar ene been iets opgetrokken nodigt ze Jonathan uit om haar daar te strelen. De kamer vult zich met zuchtende geluiden, allemaal liggen ze ontspannen te genieten.

'Als je wil ruilen, zeg je het maar', zegt Hermien tegen haar dochter. Die kijkt nog wat aarzelend naar de enorme erectie in mama's hand. Toch komt ze dichterbij. Hermien staat op en Valerie gaat op haar plek zitten. 'Toe maar schat, pak hem maar vast, hij is van jou', zegt vader met diepe stem. Haar hand raakt de warme neukspier aan, pakt hem vast. Wat een ding zeg. Hij voelt net zo fluweelzacht aan als Jonathans plasser. Haar vingers passen er niet omheen. De paarsrode eikel ligt bloot te glimmen. Het heeft een bijzondere vorm, dat had ze bij Jonathan nog niet goed bekeken. Ze pakt vaders erectie met twee handen vast en beweegt de huid over de lengte heen en weer. Gerard knort van verlangen. 'Lekker meisje..', fluistert hij schor. Het geeft Valerie net dat beetje vertrouwen om door te gaan. Het lukt haar om de voorhuid over de eikel heen en terug te rollen. Elke keer als de verhitte kop eruit komt, moet ze er een beetje meer om glimlachen. 'Doe ik het nog steeds goed?', vraagt ze. 'Jaah.. ga door', kreunt vader.

Verderop ligt Jonathan te kronkelen onder de trekkende vuist van moeder. Dat voelt al zo vertrouwd dat hij zich helemaal overgeeft aan het heerlijke handwerk. 'Dit is nou geilheid', lacht Hermien, en ze drukt een spontane kus op zijn mond. 'Ja mam, ik snap het.. ik ben geil', kreunt de knul. Weer gaat er een kus over en weer. Jonathan heeft geen tijd of benul om zijn moeder te vingeren. Hij voelt zijn orgasme aanstormen. 'Het komt.. dat gevoel..', jammert hij.

Valerie is gestopt met trekken aan haar vaders pik. Samen kijken ze hoe Jonathan naar zijn hoogtepunt gevoerd wordt. Het is een pracht gezicht om dat gladde, lenige jongenslichaam te zien spartelen in mama's armen, zijn keiharde plasser die op ontploffen staat, moeders vingers die hem tot het uiterste drijven.

'Oooowww!..', gilt hij en twee tellen later schiet een eerste salvo omhoog. Het jonge zaad knalt zeker een meter de lucht in en spat over zijn borst. Een tweede schot komt er snel achteraan, iets minder hoog maar het trekt een mooie streep over zijn buik. Daarna, onder luid gekerm, schiet de rest van zijn spermavoorraad als klein vuurwerk over moeders hand. 'Kijk dan!', zegt ze triomfantelijk tegen Gerard en Valerie, en houdt de hand vol kleverige resten omhoog. 'Dat was veel', lacht ze tegen haar uitgebluste zoon, om vervolgens haar vingers af te likken.

'Nu wij..', zegt vader tegen Valerie. Het meisje begint weer aan haar opdracht, twee stevige vuistjes die de hele pik omklemmen en in een straf tempo aftrekken. 'Ooh.. zo ja..', gromt vader. Zijn hand streelt Valeries rug en kontje, verder durft hij nog niet te gaan. Haar vingers gaan zo lekker rond zijn paal tekeer dat er geen houden aan is. 'Ik.. ik kom schat!..', hijgt Gerard. Valerie rukt nog steviger aan de dikke lul. Dan voelt ze hem opzwellen.. is dat het bloed in de dikke aders of zijn dat zaadjes dat omhoog gepompt worden? 'Urghhh!', gromt vader en de eerste straal wit sperma vliegt door de lucht, vlak langs de neus van de verbaasde Valerie. 'Jaah.. ga door!', kreunt hij. Ze blijft sjorren en de zaadexplosies volgen elkaar snel op. Twee.. drie.. vier.. en een kleine vijfde straal. Het is voorbij. Uitgeput zakt Gerard achterover, het laatste zaad lekt uit de eikel, over de met glibberig, dik sperma bedekte handen van Valerie. Ze weet even niet wat ze er mee aan moet. Moeder komt haar te hulp met een doos tissues. Ze vegen Gerards zaad bij elkaar, het is erg veel.

Als de doorweekte tissues in de prullenbak zitten, wil Hermien weten of zij en Valerie ook nog verwend gaan worden. Klagend komen de beide mannen overeind. Jonathan begint zijn moeders kut te strelen, Valerie doet haar benen wijd zodat papa haar spleetje kan betasten. Met een schuin oog kijken zij en haar vader elkaar aan. 'Lekker pap', knipoogt ze. Haar mosseltje lekt genoeg nattigheid om de grote wijsvinger van papa binnen te laten. De jonge, bolle schaamlippen gaan van elkaar en geven hem toegang tot haar kleine genotsknobbeltje. Met een hoog stemmetje ligt ze te genieten: 'Oei.. dat is fijn..' Steeds verdwijnt de vingertop in haar ondiepe grotje, streelt haar clitoris en dan de schaamlipjes, die steeds dikker lijken te worden. 'Papa.. ik geloof dat ik zo kom', hijgt ze na een poosje. 'Goed zo lieve Valerie, laat maar komen', hoort ze hem geruststellend brommen. Als het zover is, rolt ze haar lichaam op in extase, als een egeltje. 'Huu.. huu..' is alles wat ze uitbrengt. Gerard slaat beide armen beschermend om haar kleine lijfje heen. Ze drukt zich tegen zijn grote naakte body en slaat haar armen rond zijn nek. Heel innig genieten ze van het moment. Met een hand rond haar billen drukt hij een kus in haar hals, die beantwoord wordt met een kus terug. Verschillende kussen volgen, ook op de mond, maar nog zonder tong.

Mama en Jonathan hebben toegekeken maar gaan nu verder. Hij vingert de natte moederkut en voelt zich een hele vent. Hun neuzen drukken tegen elkaar. Als Hermien naar zijn lippen hapt is het raak, lachend drukken ze hun monden op elkaar voor een heftige tongzoen. 'Kom, laat papa eens zien hoe jij kunt likken', fluistert ze in zijn oor. Haar zoon is al op weg. Glijdend langs mams tieten, waar hij de tepels om beurten afzuigt, werkt hij haar zachte buik af, draait rondjes rond haar navel en daalt dan af in de spelonk tussen haar dijbenen. Hermien doet de knieën wijd en trekt zelf haar kutlippen uit elkaar, alsof ze zeggen wil: daar moet je wezen! Jonathan ligt al klaar, zijn tong verdwijnt in de vochtige warmte, hij drukt zelfs zijn neus in mama's kut. 'Hmm..', gromt hij als een jong speenvarken. Met lange halen likt hij het geil uit Hermiens jeukende vagina, haar klit sabbelt hij tussen de lippen, trekt eraan en slurpt een nieuwe golf sap op. Moeder knijpt in haar tepels en kijkt opzij naar man en dochter. 'Hij kan heel goed beffen Gerard', hijgt ze. Met een dikke glimlach volgen ze het incestueuze schouwspel. Voor de hele wereld een verderfelijk tafereel, maar voor dit gezin het paradijs. 'Sneller!.. ', spoort Hermien haar zoon aan. Met veel geslurp en gespetter beft hij zijn moeder naar haar hoogtepunt. 'Aaahh, jaaa jaah!', gilt ze luid. Ze worstelt en kronkelt met haar lichaam, knijpt Jonathan bijna fijn tussen haar benen en valt dan als een blok achterover. 'Yesss...', is het laatste wat ze zegt.

Het is laat geworden. Snel gaan ze naar de badkamer om de tanden te poetsen en dan naar bed.

Wordt vervolgd
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
8.8
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.3
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7