62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 16989x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Naar De Efteling En Weer Thuis

De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord 'Efteling!' roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit bed en rent naar haar broers kamer om hem er ook uit te sleuren. Dat blijkt niet nodig, hij staat al onder de douche. Valerie kruipt erbij en vijf minuten later zijn ze beneden voor ontbijt. Om half negen zit het gezin in de auto, een dik uur later rijden ze de parking van het grote familieparadijs op.

Eenmaal binnen huppelen Valerie en Jonathan opgewonden voor hun ouders uit. Gerard kijkt met plezier naar het ronde kontje van Valerie, ze heeft een zwarte legging aan met een mini hotpants van jeansstof erover. Hermien heeft vooral oog voor het gespierde kontje van Jonathan. Wat zou ze daar graag haar tanden eens inzetten. Ze moet geduldig blijven en een goede gelegenheid afwachten. De kinderen rennen vooruit tot ze bij de Bob zijn. Daar gaan ze in de rij staan om even later met zijn allen gillend naar beneden te suizen. De kop is er af. 'Wauw', roept Hermien, 'ik voel me weer 16!'

Ze pakt Jonathan om de schouder en sleurt hem mee naar de volgende plek: de Pandadroom. Valerie en haar vader slaan lachend ook een arm om elkaar en stiefelen er achteraan. Gezellig zo, in tweetallen. Binnen is het donker, logisch want er worden films gedraaid. Gerard en Valerie houden elkaar stevig vast, hij streelt haar rug. Zij streelt haar vader liefdevol terug, laat hem lekker zijn gang gaan. Als in het duister zijn hand afdwaalt naar haar bolle kontje schrikt ze niet. Papa heeft lekker grote en warme handen. Ondeugend knijpt hij in haar kadetjes, Valerie fluistert bestraffend: 'Papa! Als de mensen ons zo zien..' Gerard merkt dat zijn geslachtsdeel ongemakkelijk snel groeit, hij laat zijn dochter met rust.

Ze wandelen naar de Piranha, een dol tochtje in de rubberboot over de snelstromende rivier. Onderweg krijgt Valerie een flinke golf opspattend water in haar gezicht en over haar T-shirt. Als ze uitstappen heeft Hermien een natte bips. Gelukkig is het niet koud. Valeries tepeltjes stijven op en prikken door de natte stof van haar shirt, je kan de bruine tepeltjes goed zien. Als de ouders voorop lopen richting Joris en de Draak, bewonderen Jonathan en Valerie mama's natte billen met het afgetekende slipje. Ze zijn het erover eens dat hun moeder een hele mooie kont heeft.

Het is een heerlijke dag, ondanks de wachtrijen bij de attracties. Ze eten frietjes en gaan daarna de Droomvlucht binnen. Dicht tegen elkaar zitten ze in de gondel. Jonathan legt een hand op moeders borsten, zij kneedt de bobbel in zijn broek. Naast hen heeft Gerards een hand op Valeries been gelegd, in het donker krijgt hij weer last van geile gedachten. Zijn pik ligt ongemakkelijk dik en kloppend in zijn broek. 'Even verzitten hoor', fluistert hij. 'Heb je last van een harde plasser?', vraagt Valerie. 'Ik kan er niks aan doen.. het gebeurt gewoon', verontschuldigd hij zich. Valeries hand dwaalt af over haar vaders been, omhoog naar zijn kruis. Ze voelt de enorme bobbel als een derde been in zijn broek, net als gisteravond. Weer ziet ze zijn enorme erectie voor zich. Het was even schrikken, maar daarna had ze hem toch mooi afgetrokken tot hij klaarkwam. Haar vingertjes knijpen in de warme tent, waar Gerards pik zich naar de vrijheid worstelt. 'Papa toch..', zegt Valerie, 'heb je 't zo zwaar?' Net op dat moment zet de gondel in voor de afdaling. Ademloos kijken ze naar de sprookjeswereld, Valeries hand wil de verpakte worst maar niet loslaten.

Als ze uitstappen zijn de erecties bij vader en zoon niet over. Valerie vertelt mama over papa's ongemak. Hermien knikt instemmend en wijst naar Jonathan. Ze moeten glimlachen als ze de mannen onhandig bezig zien met de rugzak voor hun kruis. Moeder zegt: 'Het zijn opgewonden ventjes, die twee.'

Na een lange dag lopen moeder en dochter tegen 19u gearmd naar de uitgang, het park gaat sluiten. Ze stappen achterin de auto, de mannen zitten voorin. Valerie gaat met haar hoofd op Hermiens schoot liggen, het perfecte kussen voor een vermoeide tiener. Haar moeder streelt haar haren. Via het omhoog geschoven shirtje bereiken haar vingers de jeugdige tepeltjes. Onder zacht gekreun laat Valerie zich verwennen. Mama weet precies wat lekker is!

's Avonds doen ze hun pyjama of joggingpak aan, trekken de gordijnen dicht en kijken samen naar een film die de kinderen uitgezocht hebben. Gerard en Hermien zitten naast elkaar op de bank, Valerie en Jonathan zitten aan hun voeten op een paar kussens, op de grond. Na een uurtje verslapt de aandacht bij de ouders, onrustig beginnen ze aan elkaar te frunniken. Gerard steekt zijn hand bij Hermien in de joggingbroek. 'Lekker ondeugend schat', fluistert hij als hij geen slipje tegenkomt maar rechtstreeks in haar schaamlippen grijpt. Hermiens hand gaat bij hem in de broek, wurmt zich in zijn slip. Zijn pik voelt warm en levend, ze voelt het bloed door de aderen kloppen. Het bezorgt haar altijd heerlijke kriebels.

Jonathan en Valerie hebben niet door wat er achter hen gebeurt. De film nadert zijn ontknoping. Valerie hangt half tegen haar broer aan. Leunend over zijn uitgestrekte benen pikt ze het laatste chipje uit de schaal. Meteen pakt Jonathan haar beet en trekt haar op zijn schoot. Bevallig nestelt het meisje zich tegen haar grote broer aan.

Vader heeft meer aandacht voor de natte spleet van zijn vrouw waar zijn vingers in roeren. Ze is zeiknat en geil, een kreun ontsnapt uit haar halfopen mond. Hij slaat zijn vrije arm om haar heen en trekt haar naar zich toe. Hun lippen ontmoeten elkaar voor een lange tongzoen. Hij drukt twee vingers moeiteloos in Hermiens neukgrot. Haar kreun wordt gesmoord in hun kus, ze komt al half klaar. Gerards hand gaat omhoog, onder haar vest en streelt haar borsten. Een beha heeft ze niet aan, haar gevoelige tepels liggen voor het grijpen.

'Vonden jullie 'm niet leuk?', horen ze Valerie zeggen. De film is inmiddels afgelopen. Lachend maakt moeder zich los uit hun omhelzing. 'Ik vind papa ook zo leuk', zegt ze. Haar hand zit nog altijd in zijn wijde joggingbroek rond de harde pik. 'Lekker papa?', vraagt Valerie. Hij antwoordt met een diepe kreun. 'Zal ik je broek uittrekken?', vraagt ze. 'Doe maar', zegt hij.

Valerie sjort aan haar vaders broek, hij helpt mee door zijn kont op te tillen. Hermien drukt ondertussen een lange natte zoen op zijn mond. Gerard voelt de vingertjes van zijn dochter aan zijn onderbroek trekken. Die gaat ook uit. Eindelijk heeft zijn paal de vrijheid. Terwijl hij de borsten van Hermien kneedt en gelukzalig met haar zit te tongen, voelt hij de hand van zijn dochter rond zijn pik gaan. Met korte rukjes trekt ze hem af. 'Heeft ze 'm te pakken?', vraagt Hermien. 'O jaah..', zucht Gerard, 'en ze doet het zo lekker.' Hij trekt een been op, nu kan Hermien zijn ballen strelen terwijl Valerie hem aftrekt. 'Toe maar, melk papa zijn dikke paal en vergeet niet die dikke druppels van zijn plasgaatje op te vangen. Valerie kijkt er eens goed naar en ziet het voorgeil opwellen uit de eikelspleet. Ze veegt het eraf met een vinger en ruikt eraan. 'Proef maar', zegt Hermien. Ze likt eraan, nog eens en stopt de vinger in haar mond. Nu begint ze met een ernstig gezicht de grote harde pik van haar vader te kneden. Steeds rolt ze met beide handen de voorhuid over de eikel heen en weer en als er een druppel uitkomt, likt ze die op met haar snelle tongetje. Moeders gezicht verschijnt naast haar. Zij steekt ook haar tong uit, heel ver zelfs en likt aan de eikel. Valerie kijkt haar aan, zij en mama die samen aan papa's plasser likken, zo geil! Gerard kreunt goedkeurend. Zijn dochter volgt mama's voorbeeld, ze likt de paarse kop. Slap..slap.. gaan de tongen. Ze raken elkaar, als ze steeds steviger in het rond gaan. Hermien begint te sabbelen langs de kloppende aders op de schacht. Valerie wordt daardoor ook wat vrijmoediger. Steeds steviger drukken haar lippen tegen het warme pikvlees, haar tong likt op en neer langs het toompje. Haar vader kreunt hard, hij vindt het heerlijk zo te horen. Mama heeft zijn dikke ballen in haar vingers, ze jongleert er mee. Valerie begint een idee te krijgen wat je allemaal met een pik kan doen.

Maar ineens beseft ze dat Jonathan er niet bij is. Ze kijkt achter zich, daar zit haar broer met zijn stijve plasser uit de pyjamabroek, hij trekt er langzaam aan. 'Wil je 'm ook eens vasthouden?', vraagt ze. 'Misschien..', zegt de knul, die beseft dat hij vreemd terrein betreedt. Toch gaat hij naast Valerie op de knieƫn voor de bank zitten. Hij ziet van dichtbij zijn moeder aan de stijve lul van vader likken en met de balzak spelen. 'Neem de tijd maar', zegt Hermien terloops. Ze vertrekt naar de keuken om iets te drinken te halen. Jonathan kijkt naar zijn vader, die ligt met de ogen dicht te genieten van Valeries vingers en mond. Het lijkt papa niks uit te maken wie er meedoet. Jonathan steekt zijn hand uit en grijpt de zware lul. Die voelt groot en warm in zijn handpalm, hij krijgt zijn vingers er nauwelijks omheen. Onwennig trekt hij er aan. Zijn vaders paarsrode eikel staat trots te pronken, een dikke glimmende paddenstoel waar steeds nattigheid uit de spleet lekt, dat zijn papa's zaadjes. Zou hij weer zoveel spuiten, net als gisteren? vraagt de jongen zich af. Hij trekt steviger aan de paal, het bloed klopt onder zijn vingers, de borst van zijn vader gaat op neer. Gerard kijkt door de spleetjes van zijn ogen tevreden naar zijn zoon: 'Doe maar rustig jongen', zegt hij met een vette knipoog, 'ik wil nog lang genieten van dit heerlijke gevoel.' Valerie bemoeit zich er ook weer mee en likt aan de eikel. Ineens schuiven haar lippen er omheen. 'Ughhh jaah..', gromt haar vader. Het meisje beweegt haar hoofd op en neer, ze pijpt hem voor het eerst. Voorlopig krijgt ze alleen de eikel in haar mond. Een dikke druppel voorgeil lekt over haar tong.

'Kijk eens Hermien', kreunt Gerard tegen zijn vrouw, die er in Evakostuum aan komt lopen. Ze zet het dienblad op tafel. 'Heb je de smaak te pakken Valerie?', vraagt ze. Haar dochter kreunt met volle mond ten teken dat het haar bevalt. 'Laat je nog wat zaadjes voor mama over?', lacht moeder. 'En zie je die grote zoon van ons?', zegt Gerard, terwijl hij zijn hand op Jonathans schouder legt, 'die is niet bang voor een vreemde plasser..' 'Goed zo Jonathan, probeer het maar uit', glimlacht Hermien.

Gerard krijgt het steeds warmer, hij trekt zijn sweatshirt uit en zakt opzij. Als in trance ligt hij te genieten van de knijpende hand van zijn zoon en Valeries mondje, die steeds meer handigheid krijgt met de grote harde lul. Hermien gaat aan het andere kant van de bank zitten. Haar kut lekt hevig bij het zien van zoveel familiewarmte. 'Jonathan, kom eens bij je mama', vraagt ze. Hij staat op en trekt zijn pyjama uit. Spiernaakt klimt hij bij zijn moeder op schoot, meteen glijden hun lippen op elkaar voor een verliefde natte kus. Hermien grijpt hem onmiddellijk bij zijn staalharde jongenspik en trekt hem af, met haar andere hand streelt ze zijn gladde kontje. Jonathan kneedt mama's stevige borsten en draait aan haar tepels die heerlijk beginnen te tintelen.

In de woonkamer klinkt nu slechts zacht gekreun en het zuigende geluid van Valeries mond rond papa's lul. Ze kan bijna niet stoppen met pijpen, zo lekker vindt ze het. Het arme meisje krijgt een beetje kramp in de kaken. Dan hoort ze achter zich moeder zeggen: 'Kom, ik heb zin om met papa te neuken.' Ze maakt zich los van haar zoon en neemt plaats voor een geile rit op het neukzwaard van manlief. Valerie kijkt toe hoe moeder de eikel tussen haar schaamlippen steekt en daarna de stijve pik in haar buik laat verdwijnen. 'Mama! ..helemaal er in!', roept het meisje verbaasd. Ze heeft nog geen idee hoe diep een volwassen vagina is. Hermien zet haar nagels in de borst van haar eega en wipt in een straf tempo op zijn schoot. Ze hijgt en kreunt en jammert dat het zo lekker is en dat ze al bijna klaar komt. Het bankstel kraakt vervaarlijk onder de neukende lichamen.

Jonathan en Valerie kijken vol ontzag naar de twee grote, hitsige lijven, toch zo vertrouwd. Papa houdt mama's borsten in bedwang, anders schudden ze wel erg wild heen en weer. En mama's spleet maakt slissende geluiden, er komt wit schuim uit de plek waar de piemel naar binnen glijdt. Dat hebben de kinderen laatst ook al gezien. Daarboven dansen mama's billen als waterballonnen op en neer. Papa's dikke testikels rammelen in hun zak, Jonathan vraagt zich af of dat geen pijn doet. Het zal wel niet, anders zou hij wel rustiger doen. Dan ineens begint mama luid te schreeuwen: 'O het komt!.. ik ga komen!.. jaaah..!'

Hermien bokt op en neer terwijl Gerards pik hengstig tegen haar baarmoederingang ramt. Hij heeft haar bij de billen vast en trekt haar zo hard mogelijk over zijn lul. Het zaad jeukt in zijn zak, hij kan het niet stoppen.. 'O goooott...!', kreunt hij en spuit met een brul zijn zaad naar binnen. Hermien plet haar tieten tegen zijn borst en laat het gebeuren. Ze deint mee op zijn bewegingen, voelt zijn pik pulseren en het warme sperma haar kut vullen. Haar doos begint zuigende geluiden te maken, het verse zaad wordt eruit geperst en maakt alles glibberig. Kreunend na een hevig orgasme hangen ze op elkaar. Langzaam komen ze tot rust, hijgend als renpaarden.

Ademloos hebben Valerie en Jonathan zitten kijken naar het natuurgeweld. Als Hermien opzij tuurt vraagt ze: 'En, wen je al een beetje aan je neukende ouders?' 'Echt wel', zegt haar zoon, Valerie knikt instemmend. 'Wanneer denk je dat ik dat ga doen?', vraagt ze. 'Wanneer?', zegt moeder, 'ik denk dat je het zo meteen al kunt proberen.' Valerie kijkt verschrikt: 'Maar mama, mijn spleetje zit nog zo dicht, hoe moet dat dan?' 'Ik ga het je zo uitleggen lieverd, even bijkomen, pff..'
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
8.9
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.3
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7